Allsvenskan
Fre 19:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Superettan
Lö 17:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

4Anime Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

4anime.to är en gratis anime-streamingtjänst som fungerar med hjälp av sitt samhälle. Det erbjuder över 2000+ anime-serier och filmer, med SD- och HD-kvalitet tillgänglig gratis. Webbplatsen har en inbäddad spelare så att du kan börja strömma direkt utan att oroa dig för felklick och omdirigeringar. 4anime.to är annonsfri, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser och irriterande popup-fönster.

4Anime

4anime.ti

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Fredag, 01.Juli 2022 — 3min read

4anime.to

Jag ska prata om en webbplats som heter 4Anime idag. Det är en webbplats som stöds av fans som fokuserar på att tillhandahålla animeinnehåll av hög kvalitet.

Vad är 4Anime?

En anime-streamingtjänst som liknar 9anime är gratis att använda och kräver ingen registrering eller betalning. Du kan bläddra i urvalet av anime och tecknade serier av vilken kvalitet du vill, utan att annonser avbryter din visning. 4Anime har säkra servrar som håller dina data säkra, och deras annonsfria tjänst gör det enkelt att strömma utan avbrott.

Varför ska du strömma på 4Anime?

Min anime-katalog är lätt bland de 10 bästa strömmande webbplatserna. Och om du undrar varför jag gjorde ett så djärvt uttalande, här är några av de många anledningarna till att jag tror att detta är sant.

Djupgående utgivningsschema

Ett anime-nätverk erbjuder ett komplett släppschema för en vecka, som finns i schemaavsnittet. Varje dag läggs mer än sex nya shower till nätverket. I skrivande stund denna recension, ? Sällskapsdjur?? Heya Camp?, ? Phantasy Star Online?, ? A3! Säsong Vår & Sommar?, ? ARP Backstage Pass?, och ? Yatogame chan Kansatsu Nikki 52? sändes.

Bra design

En anime-webbplats har en väldesignad layout. Det mörka temat följt av färgglada vertikala miniatyrbilder ger kontrast till webbplatsen. Den grå tonen som används i bakgrunden med platta logotyper och layouter hjälper webbplatsen att se distinkt ut. De inre sidorna är lika vackra, även när du är på en dedikerad sida. Du kan fortfarande se hemsidan tack vare den transparenta bakgrunden. Detta är en banbrytande funktion som du bara ser på en handfull webbplatser.

Intuitivt användargränssnitt

Webbplatsens fantastiska design följs av ett rent användargränssnitt. Menyerna, teckensnitten, kategorin och olika andra element utgör en fantastisk streamingupplevelse. Användargränssnittet är det som håller en användare limmad på webbplatsen. Och 4Anime får verkligen tag på dig när du försöker hitta din favoritanime. Processen att hitta ett innehåll är sömlös och till och med slutprodukten är så bra att du börjar känna igen denna streamingtjänst som ett premiumnätverk.

Hur får jag tillgång till 4Anime?

Com. Du kan komma åt webbplatsen antingen genom att söka efter termen "4Anime" i din sökmotor eller genom att klicka på följande länk: 4Anime.com.

Design

Jag är ett av de mörka teman och som du kan se från mina tidigare recensioner uppskattar jag deras bidrag till webbplatsen som helhet. Den mörka bakgrunden hjälper till att betona de olika elementen på webbplatsen och är som sådan nyckeln till att uppnå våra mål. Efter att ha delat denna insikt med dig, låt oss utforska designmetoden på olika delar av denna webbplats.

Rubrik

Rubrikavsnittet är attraktivt och enkelt. Det finns en mörk bakgrund med vit text. Det finns fyra huvudalternativ - Bläddra, Slumpmässig, Genre och Schema till vänster. Ett sökfält till höger följt av discord-ikonen och inloggningspanelen. Hittills har detta varit en av de mest väldesignade rubrikavsnitten där ute.

Hjälte avsnitt

Den horisontella bannern högst upp i hjälteavsnittet har ingen motsvarande miniatyrbild, som ses på AnimeLab. Istället har varje rad åtta vertikala banderoller, där den första i raden visas högst upp och efterföljande som visas en under den. Det finns också sju alternativ tillsammans med en skjutreglage bredvid den; när du klickar på det tar detta dig till andra banners inom den raden.

Kropp

Webbplatsens kroppssektion har vertikala banners på de andra webbplatserna, men så är inte fallet på 4Anime. Det finns bara en stödjande text följt av knappen "Slumpmässig". Den knappen kan användas för att få en slumpmässig rekommendation från webbplatsen om vilken anime-serie du ska titta på. Om du är förvirrad och osäker på vad du ska titta på, kommer detta lilla tillägg som en stor hjälp.

Sidfot

Sidfotsavsnittet på webbplatsen har sju alternativ till vänster, inklusive nyheter, vanliga frågor, Reddit, donera, integritet, lösenord och Hall of Fame. Till höger finns två alternativ - Random och A & M.

Inre sidor

De vackert utformade inre sidorna på webbplatsen är de mest unika. Varje sida har en transparent bakgrund som låter dig se hemsidan. Den perfekta mängden transparens gör att du kan se serien listad i bakgrunden. Dessutom kommer varje sida med en miniatyrbild, titel, genre, synopsis och lista över avsnitt. Du har också möjlighet att bokmärka och ändra färg om du har tittat på en viss serie.

Innehåll

4Anime tillhandahåller ett massivt innehållsbibliotek med över 2000+ anime-serier, med majoriteten i SD- och HD-kvalitet utan buffring. Det djupgående innehållsbiblioteket låter dig titta på klassiska anime-serier som ? Dragon Ball?, ? Pokémon?, ? Dödsnotis?, ? One Piece?, och ? Naruto Shippuden?. Du kan också fånga de senaste pågående serierna som ? Boku No Hero Academia?, ? Kimetsu No Yaiba?, ? Darwins spel?, och ? Ishuzoku-granskare?.

Stationär / mobil upplevelse

Det finns också en föreslagen lista över liknande program om du vill titta på något annat medan du strömmar. Jag streamade 4Anime på min Surface Pro och min Pixel 4 och jag upptäckte att upplevelsen var en av de bästa gratis streamingupplevelserna jag någonsin har haft. Det fanns inga strömhicka, påträngande annonser eller irriterande popup-fönster. Bara ren strömmande lycka. Videospelaren och just den streamingsidan utformades bra, med precis under spelaren, en lista över alla avsnitt från den serien. Ovanför listan finns det fyra olika alternativ - Rapportera, Fokusera, Ladda ner och Ändra storlek. Om du vill titta på avsnittet offline kan du gå vidare och använda nedladdningsfunktionen. Det finns också en föreslagen lista över liknande program om du vill titta på något annat medan du strömmar. Vissa människor gillar att ändra färgen på sin anime-tittarupplevelse, medan andra föredrar att dölja videospelarkontrollen. Vissa användare kanske också föredrar att använda en annan streamingwebbplats än widgets, medan andra fortfarande vill se Disqus-kommentarer efter varje avsnittsladdning. Alla dessa anpassningsbara inställningar gör Anime till en av de bästa strömmande webbplatserna runt.

Förslag jag har för 4Anime

Jag skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till 4-5 banners i hjältesektionen och trycker på miniatyrerna och innehållsdelen i kroppsavsnittet. Från och med nu saknar den hemsidans banners och en ordentlig kroppssektion, vilket är de enda aspekterna som håller den borta från en 5-stjärnig webbplats.

Slutsats

Som animeälskare är det helt enkelt omöjligt att sova på denna guldgruva. Streama inte bara på den här webbplatsen utan stöd också utvecklarna; de har gjort ett fantastiskt jobb med webbplatsen. Den övergripande designen, det intuitiva gränssnittet och streamingfunktionerna gör 4Anime till den bästa gratis anime-streamingtjänsten där ute.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser + 4Anime
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser + 4Anime
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser + 4Anime
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

4Anime

4anime.ti

4Anime Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

4anime.to är en gratis anime-streamingtjänst som fungerar med hjälp av sitt samhälle. Det erbjuder över 2000+ anime-serier och filmer, med SD- och HD-kvalitet tillgänglig gratis. Webbplatsen har en inbäddad spelare så att du kan börja strömma direkt utan att oroa dig för felklick och omdirigeringar. 4anime.to är annonsfri, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser och irriterande popup-fönster.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Om oss    Villkor     Kontakta oss