Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

AfreecaTV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Afreeca TV är ett nätverk som tillhandahåller direktsändningar, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning och artistuppträdanden. Bortsett från det kan du också hitta professionella programföretag och skådespelerskor i nätverket. Som användare kan du visa, sända, chatta och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

Afreecatv

afreecatv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

afreecatv.com

Många unga skapare har hittat berömmelse och framgång via Internet genom att strömma sitt innehåll på plattformar som Twitch, YouTube och Facebook. Medan vissa människor tycker att det är bisarrt är det helt acceptabelt att spendera timmar på att titta på någon annan spela spel, dansa, sjunga eller prata om teknik på dessa plattformar.
AfreecaTV, en populär plattform som främst används av tonåringar och unga vuxna i Sydkorea, har snabbt blivit ett fenomen och en integrerad del av det dagliga livet.
En pojke som heter Kim lockar ofta en stor mängd publik i olika shower som "Meok Bang?". Det finns många skapare som gör aktiviteter som att äta och sjunga medan de strömmar live, med vissa skapare som kan tjäna miljoner på en månad.

Vad är Afreeca TV?

Afreeca TV är en streamingplattform som gör det möjligt för användare att sända sig själva och interagera med publiken i appen. Många har börjat använda Afreeca TV de senaste åren eftersom det har varit mycket framgångsrikt. Forbes utsåg Afreeca TV till det 4: e bästa företaget under ?? Asien är 200 bäst under en miljard? kategori 2019.

Historia

År 2018 blev Afreeca TV tillgänglig i USA. Afreeca TV, ett online-tv-nätverk, var ursprungligen känt som betatjänsten W den 11 maj 2005. Det döptes om till Afreeca 2006 och hade viktiga komponenter som visning, sändning, livechatt, forum och en kanallista. År 2018 blev Afreeca TV tillgänglig i USA.
Afreeca TV lanserades på Android Play Store åtta år efter lanseringen på iOS App Store. År 2013 blev den tillgänglig i Android Play Store.
Broadcasting Jockeys levererade direktsändningar och plattformen tillät användare att lägga till sina favoritskapare på sin personliga spellista. Få av de ledande kanalerna under den aktuella perioden drar mer än 10 000 tittare åt gången. Betalda tjänster som kanalreläer och snabbvyer gör det möjligt för oberoende skapare att generera intäkter.

Hur fungerar Afreeca TV?

Afreeca TV ägs av ett konglomerat och det liknar de oberoende sändningsnäten förutom att det har professionellt innehåll. Du kan hitta diversifierat innehåll i nätverket som följer en självsändningsmodell och det finns ett chattfönster. Enligt forskning baserad på nätverkets tillväxt och skiftande mönster för publikbeteende på sändningsplattformen hittade vi sex skäl som bidrar till att denna app fungerar framgångsrikt.
Möjligheten att interagera med streamers och andra tittare i realtid är en funktion i de nya sändningarna.
Afreeca TV har blivit en källa till kamratskap där du kommer att finna dig själv bli en del av ett virtuellt samhälle som i stort sett blir en aktiv del av ditt liv.
Plattformens unika kultur hjälper nästan alla att bli framgångsrika, oavsett om deras innehåll är älskat av tittarna eller inte.
Vi accepterar och medkännande mot virtuella gåvor som ? Star Balloon?, som är ganska lika hur guld fungerar i Reddit.
Nätverket tillhandahåller en mångsidig form av innehåll som uppfyller behoven hos varje enskild användare. Kvaliteten på innehållet och strukturen säkerställer att det inte finns någon redundans i nätverket.
Live cast management-systemet är fantastiskt för att interagera och chatta inom samhället.
Nu när vi har sett orsakerna till att Afreeca TV är en framgångsrik app, låt oss förstå vad som gör denna plattform så bra.

Varför ska du strömma på Afreeca TV?

Det finns många anledningar till varför människor kan bli kär i denna plattform.

Spelar- eller radioläge

Du kan komma åt Afreeca TV via både dess dedikerade spelare och radioläget, vilket kan ge en smidig streamingupplevelse när det saknas internethastighet.

Streaming av hög kvalitet

Du kan strömma med vilken enhet som helst och använda både dina främre och bakre kameror. Det betyder att oavsett om du använder iOS eller Android, njuter du av maximal klarhet när du strömmar. Med olika inställningar kan du hoppa direkt in via ditt mobildatanätverk eller Wi-Fi. Dessutom finns det olika alternativ för streamingkvalitet.

Bekväm chatt

Att chatta via Afreeca TV och engagera sig med andra tittare är en fantastisk upplevelse. Jag älskar att skicka uttryckssymboler och kreativa klistermärken när jag chattar med andra streamers. Det jag älskar mest är att tjänsten går i standby-läge när du har anslutningsproblem och därmed kan du fortsätta där du slutade när nätverket återvänder.

Bra gränssnitt

Afreeca TV: s gränssnitt är mycket användarvänligt. Vid första anblicken verkar det vara minimalt men effektivt. Det har inga onödiga element som hindrar din surfupplevelse. Du kommer att vänja dig vid menyerna inom några minuter och du hittar tusentals innehållsmaterial som kan hålla dig upptagen hela dagen.

Välorganiserade menyer

Jag vet att du måste undra varför jag inkluderade detta. Men lita på mig, det finns många plattformar där ute som fortfarande känns som om de kör prototyper. När det gäller Afreeca TV ser det ut som en färdig produkt där du enkelt kan söka efter händelser och föredraget innehåll. Inte bara det, du kan till och med organisera videor och liveströmmar. Afreeca TV liknar andra sociala medier i kraften att göra dina drömmar till verklighet.

Design

Så snart du kliver in på Afreeca TV kommer du att känna en distinkt atmosfär. Mot alla streamingtjänster med mörka teman verkar Afreeca TV: s webbplats ha den Twitch-smaken i sig. Den blå och vita kombinationen är konsekvent på hela webbplatsen och ser bra ut. Bortsett från det tycker jag att placeringen av menyer och kategorier är mycket unik.

Rubrik

Afreeca TV: s rubrikavsnitt har ett sökfält precis före alternativet Gå live och VR-spelare. Om du går live kan du sända själv och med VR-spelaren kan du komma åt videor med VR-funktionen aktiverad av uppladdaren. Mot höger har du hjälpcenter tillsammans med inloggnings- och registreringsalternativ för nya användare. När det gäller de fyra blå rutorna till vänster har du underkategorier som videor, radio, eSports, spel, objekt, stjärnballonger, meddelande och fråga 1: 1.

Horisontella kategorier

En kategoriserad meny finns till vänster på sidan med ett urval av underavsnitt. Om man till exempel klickar på "VODs" finns det tio olika alternativ som erbjuds, till exempel "Populär", "Favoritanvändarklipp", "Favorit VOD", "Senaste" och "Mest gillade". Det finns också underkategorier listade under dessa rubriker, till exempel "Heta frågor", "Special" och "Ny Streamer".

Hjälte avsnitt

Det finns så många som 15 strömmar på en sida på skrivbordet. Dessa strömmar är indelade i rubriker som Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers och Global Streamers.

Innehåll

Det finns gott om innehåll på Afreeca TV. Du kan strömma 5000+ videor från vilken enhet som helst när som helst. Du hittar tv-programklipp, livevideor och VOD från oberoende skapare.

Framgångshistorier

En 14-årig sensationsätare som har använt plattformen i tre år, Kim?, nu känd som Patoo på Afreeca TV, tjänade nyligen 2 miljoner. Hans framgångssaga indikerar Afreeca TV: s fäste på den sydkoreanska marknaden.

Avgörande siffror

Det finns cirka 8 miljoner unika besökare på Afreeca TV varje månad. De flesta av publiken består av tonåringar eller unga vuxna. Cirka 40% av de 12.5 miljoner sydkoreanerna mellan 10 och 30 år tittar på program på Afreeca TV en gång i månaden. Många tonåringar påpekade när de undersöktes att chansen att interagera med programföretag är det som gör streaming på Afreeca TV unik.

Användbarhet

Appen är lätt att använda och jag hade inga problem att hitta det jag letade efter. Afreeca TV: s app har ett rent gränssnitt som påminner mig mycket om Facebook med liknande alternativ högst upp och längst ner på skärmen. Det fungerade bra på min iPhone X såväl som min Google Pixel 2. Jag tittade på ett par livevideor och VOD. Appen är enkel att använda och jag hade inga problem att hitta det jag letade efter.

Förslag jag har för Afreeca TV

Som utomstående tycker jag att Afreeca TV är en dominerande sydkoreansk app. De flesta strömmarna i nätverket kommer från koreanska skapare och som sådan kan det vara svårt för mig att relatera om jag inte vill lära mig om kulturen.

Slutsats

Afreeca TV är en app med en extremt mättad marknad. Dess största attraktion är inte professionellt gjorda videor, utan snarare råa bilder filmade av amatörartister eller bara matentusiaster som letar efter ett företag som ger dem den rena interaktionen. Enligt min mening är Afreeca TV vad YouTube ursprungligen påstod sig vara: en plattform för amatörskapare att dela sitt arbete.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Afreecatv

afreecatv

AfreecaTV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Afreeca TV är ett nätverk som tillhandahåller direktsändningar, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning och artistuppträdanden. Bortsett från det kan du också hitta professionella programföretag och skådespelerskor i nätverket. Som användare kan du visa, sända, chatta och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

Om oss     Villkor     Kontakta oss