Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Amazon Prime Video Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av massor av fantastiska filmer och TV-program till ett extremt överkomligt pris med utmärkta fördelar som gör det till en mycket givande affär. Även om Primevideo ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns den redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Amazon Prime Video

prime video gratis

amazon prime gratis

amazon prime kostnad

amazon prime prova gratis

er prime video gratis

gratis amazon prime

prime video kostnad

prime videos gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

primevideo.com

Jag blev ansluten till Amazon Prime främst på grund av dess 2-dagars gratis fraktfunktion. Jag visste inte mycket om dess streamingtjänst och förväntade mig inte heller något av den. Två månader senare är jag besatt av Amazon Prime Video och Prime-medlemskap verkar vara det bästa beslutet jag har fattat på länge. Jag älskar Amazon Prime Videos original tillsammans med dess stora bibliotek med populära TV-program och filmsamlingar. Det är häpnadsväckande hur denna internetjätte lyckas hålla sig på toppen av pyramiden i varje satsning. Med Amazon Prime konkurrerar företaget inte bara med Netflix inom online-streamingindustrin utan också med ledare inom logistik, musikströmning, datalagring och multimediaindustrier.

Paketeringstjänster för sammanhållet erbjudande

Mot bakgrund av Amazon Primes avgörande omdefiniering av det digitala landskapet kommer vi att utvärdera dess Prime Video-tjänst på djupet. Förutom sina populära gratis streamingtjänster kommer detta medlemskap med gratis privilegier som Prime Delivery, Prime Kindle, Prime Photos och Prime Music.

Vad är Amazon Prime Video?

Prime Video är en utmärkt tjänst att använda om du letar efter något att titta på på din stilleståndstid eller när du har lite ledig tid. Med Amazon Prime Video kan du titta på en mängd olika innehåll, inklusive originalprogrammering, populära filmer och TV-program och ytterligare innehåll som kan köpas eller hyras. Prime-medlemskap ger dig bekvämligheten att ladda ner innehållet och titta på det när du vill, även på andra enheter än din TV. Prime Video-biblioteket är omfattande och har fantastiska titlar som är perfekta att titta på när du har lite ledig tid.

Historia

Sedan starten 2005 har Amazon Prime varit en populär prenumerationstjänst med medlemmar runt om i världen. Ursprungligen utformad som ett sätt att få gratis frakt på varor som köpts från Amazon, utvidgades det snart till att omfatta andra fördelar som gratis två dagars frakt på många artiklar, exklusiva erbjudanden och mer. Under de senaste åren har Amazon dock helt förnyat Prime-nätverket genom att lägga till en mängd olika gratistjänster som kan nås under en enkel prenumerationsmodell. Vi kommer bara att diskutera streamingtjänsterna i det här blogginlägget, men hela utbudet av fördelar som är tillgängliga för Prime-medlemmar finns på amazon.com/prime.

Design

Detta kan vara en impopulär åsikt, men jag gillar inte Amazon Primes övergripande design och gränssnitt. Det känns som om jag är på en shoppingwebbplats (vilket inte är förvånande) när jag försöker strömma en film. Designen är för rörig och innehållet är inte heller väl segregerat. Sammantaget tyckte jag att hemsidan var oattraktiv med lite visuell överklagande.
Om du landar på primevideo.com webbplats ser du ett Amazon-alternativ. Båda dessa webbplatser har lite eller inget estetiskt värde, och när du väl är på sidan kan du välja mellan olika alternativ som Prime Originals, Prime Video, Movies, TV Shows och Kids. Det finns videohöjdpunkter för anmärkningsvärda filmer och program som är tillgängliga för streaming och vila allt är organiserat horisontellt. Således kan du fortsätta rulla för att kolla in populära TV-program och filmer tillsammans med rekommenderat innehåll.
Under huvudbildspelet finns det ytterligare menyalternativ som "Alla videor", "Dina videor", "Ingår i Prime" och "Kanaler". Bland dessa gillar jag särskilt avsnittet "Dina videor" eftersom det åtminstone gör det enkelt att fortsätta där du slutade.
Även om målsidan inte jämförs positivt med Netflix, Stan och Hulu, jämfört med de ovannämnda tjänsterna, kommer du att känna klyftan i kvalitet. Designen är mycket grundläggande med ett blått färgschema istället för orange för e-handel. Dessutom är menyerna, banners och innehållspresentation alla från 2005.
Gränssnittets design varierar beroende på vilken enhet det används på, men det är ganska intuitivt och snabbt. Den enda positiva aspekten av designen är att det finns konsistens mellan olika enheter.

Innehåll

Jag tror att det viktigaste som gör en strömmande webbplats bra är kvaliteten på innehållet. Amazon Prime Video gör ingen besviken i denna kategori med sitt stora bibliotek med titlar inklusive utmärkt originalinnehåll som The Marvelous Mrs. Maisel, Electric Dreams, Bosch, Sneaky Pete, Red Oaks och The Grand Tour.
Även om de inte har så många original som Netflix, de som de har gjort ett ganska bra jobb med att behålla tittarna. I likhet med Netflix backar de inte och fördelar budgetar för att skapa bra originalinnehåll. Deras ansträngningar att rädda "The Expanse" och förnya sci-fi-actiondramat för sin fjärde säsong visar bara deras engagemang för detta projekt. Du skulle vara glad att höra att det också producerar en serie baserad på den populära franchisen "The Lord of the Rings"?
Aktiv röst: Medan Prime Originals är streamingplattformens styrka, erbjuder den också populära HBO-serier som The Sopranos, Deadwood, Boardwalk Empire, The Wire och Oz utan extra kostnad. Bortsett från dessa shower erbjuder den också andra populära shower som Justified, Mr. Robot, Hannibal, Chuck, The Americans, Recreation och The X-Files utan extra kostnad.

Stationär / mobil upplevelse

Jag har inte upplevt några kompatibilitetsproblem med streamingtjänsten. Jag har provat det på mina Android- och iOS-enheter samt spelkonsoler och brandenheter. Jag är säker på att det fungerar bra på stora spelkonsoler (Xbox, PlayStation och Wii) och digitalboxar (Google TV, Nvidia Shield, Apple TV 4K och Roku) också. En sak jag vill påpeka är att den inte stöder Chromecast-enheter.
Du kan strömma tre Prime Video-titlar från samma konto åt gången. Endast två konton kan dock strömma en viss titel samtidigt, vilket kan vara frustrerande om tre personer vill strömma samma innehåll samtidigt.

Bild- och ljudkvalitet

Amazon Prime Video är en streamingtjänstleverantör med en anständig katalog med 4K- och HDR-innehåll. Dess banbrytande avtal med internationella programföretag gör det möjligt att visa upp populärt innehåll tillsammans med sina egna program.
Bild- och ljudkvaliteten är verkligen fantastisk och som sagt fungerar strömmen i allmänhet mycket bra. Dessutom vill jag påpeka att den bästa Amazon Prime-videoupplevelsen levereras på Amazons Fire TV (inte en överraskning). Således, om du överväger Amazon som ett livskraftigt alternativ mot kabel-tv, skulle jag råda dig att skaffa en Fire TV.

Planer och prissättning

Amazon Prime Video, liksom andra streamingtjänster, körs på en prenumerationsmodell. Kostnaden varierar beroende på vilken plan du väljer - Grundplan och tillägg. Basic Prime-paketet kostar $ 99 / år vilket fungerar på cirka $ 8.75 / månad. Även om det kan se billigt ut på papperet, om vi ska jämföra streamingtjänsten ensam, är det ganska mycket ett nybörjarpaket som erbjuds av Netflix. Men det faktum att du får HD- och 4K-innehåll tillsammans med extra fördelar som leverans, musikströmning, Kindle-åtkomst och andra rabatter, det gör verkligen att det känns smutsigt billigt.
Amazon Prime Video tillåter medlemmar att registrera sig för sitt eget bibliotek med innehåll samt prenumerera på andra innehållsleverantörer för en månadsavgift. Till exempel är HBO tillgängligt för $ 14.99 / månad medan Showtime är tillgängligt för $ 8.99 / månad. Cinemax och CBS All Access är båda tillgängliga för $ 9.99 / månad.
Kom ihåg att Prime-kanaler inte är inkluderande för Amazon-videoabonnenter. Du behöver ett fullständigt Amazon Prime-konto för att lägga till dessa kanaler. Dessutom kan Prime Channels som jag just nämnde ovan inte delas över hushållsprofiler - det här är en betydande fångst.
Innan du tar ett dopp i världen av streamingtjänster är det viktigt att prova sin 30-dagars provperiod. Detta ger dig möjlighet att se om den här tjänsten är tillräckligt bra för dig. Om du är student, var glad att veta att Amazon Prime Video också erbjuder en studentplan som minskar Prime-prenumerationspriset från $ 99 / år till $ 59 / år. Allt du behöver är en .edu-e-postadress.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Amazon Prime Video

prime video gratis

amazon prime gratis

amazon prime kostnad

amazon prime prova gratis

er prime video gratis

gratis amazon prime

prime video kostnad

prime videos gratis

Amazon Prime Video Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av massor av fantastiska filmer och TV-program till ett extremt överkomligt pris med utmärkta fördelar som gör det till en mycket givande affär. Även om Primevideo ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns den redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Om oss     Villkor     Kontakta oss