Allsvenskan
Fre 19:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Superettan
Lö 17:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

AT&T Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

AT & T TV Now är en online-streamingtjänst som erbjuder en mängd olika paket till sina tittare. DirecTV eller AT & T TV är moderbolagen till ? Nu? suffix, som hänvisar till dess digitala närvaro över hela USA och dess fokus på att tillgodose publikens behov. Nätverket försöker tillhandahålla ett massivt innehållsbibliotek med ständigt växande kompatibilitet för att uppfylla dina innehållskrav. AT & T TV Now kommer att ersätta AT & T U-Verse TV i områden som den erbjöds tidigare.

AT&T

nfl matcher idag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Fredag, 01.Juli 2022 — 3min read

atttvnow.com

Med ökningen av streamingtjänster har det aldrig varit enklare att släppa kabel. Ökningen av online-streamingtjänster har banat väg för telekomjättar att utöka sin räckvidd till tv- och underhållningssektorn. AT & T är ett av de mest populära telekomföretagen i USA och förvärvade nyligen DirecTV, ett av de mest populära tv-servicenäten. För att utöva sitt inflytande och göra tittarna mer synonyma med sitt ägande har DirecTV Now bytt namn till AT & T TV Now. Det första steget var att byta namn på appen DirecTV Now till AT & T Watch, och nästa steg blir att uppdatera varumärket för alla sina lastbilar, skyltar och annat reklammaterial. AT & T har inte omprofilerat hela DirecTV-nätverket. De tar det ett steg i taget och ser till att varumärket inte förlorar sin relevans bland publiken. DirecTV hade länge varit den mest populära satellit-TV-leverantören i USA - med DirecTV Now som sin digitala förlängning. Genom att omprofilera DirecTV Now gör AT & T långsamt sina avsikter tydliga. Det första steget var att byta namn på appen DirecTV Now till AT & T Watch, och nästa steg blir att uppdatera varumärket för alla sina lastbilar, skyltar och annat reklammaterial.

Historia

AT & T TV Now tidigare känd som DirecTV Now är en streamingtjänst som härstammar från DirecTV-nätverket. Varumärket har tre tjänster som omfattar samma infrastruktur, inklusive programvaran. Det är en D2C-tjänst som erbjuds runt om i landet som aktivt konkurrerar med ledande OTT-tv-tjänster. AT & T TV Now lanserades i juni 2018 som ett magert paket utan lokala eller sportkanaler. I augusti 2019 började AT & T erbjuda AT & T TV, som är en kontraktsbaserad tjänst som liknar den traditionella flerkanaliga tv-modellen. Denna tjänst använder digitalboxar som är Android-baserade och ersätter AT & T U-Verse TV i de områden som den erbjöds tidigare.

Design

Webbdesignen för AT & T TV Now återspeglar företagets företagskaraktär. Det verkar oinspirerande med enhetlig lista över hela webbplatsen. Estetiskt jämför det inte bra med de eleganta designerna från Hulu och Netflix. När det gäller funktionalitet är det tillfredsställande. Jag hittade inga stamning eller avvikelser när jag navigerade på webbplatsen. När du väl har börjar på webbplatsen hittar du en toppmeny som består av fem alternativ - Paket, Extra, Sätt att titta på, Oss mot dem och VANLIGA frågor. Förutom det hittar du Inloggnings- och startströmningsalternativ till höger. Om du redan är inloggad hittar du ett sökfält och en kugghjulsikon som låter dig öppna menyn för kontoinställningar. Sökfältet är ganska grundläggande, inget exceptionellt.

Jag gillar inte att det inte har ett inbyggt filter som YouTube TV gör. Dessutom är YT TV mycket mer avancerad och låter mig söka efter flera termer samtidigt.

Hemsidan har uppdaterats och ser nu något bättre ut än när jag senast såg den för ett halvår sedan. Genom att klicka på knappen Titta nu får du tillgång till det översta innehållet organiserat i en horisontell rullningslista. Den här listan har alternativ som Summer of Soccer, Kids, Trending och Premium Services. Fliken Upptäck är ganska lik och du kan använda den för att bläddra bland filmer, program och nätverk. Guideavsnittet är liknande, det låter dig navigera genom listan på din fritid och visa innehållstyper som böcker, program och filmer. Slutligen är avsnittet Mitt bibliotek där dina bokmärken och DVR-inspelningar lagras.

Innehåll

Baserat på mina observationer tror jag att AT & T Nows design och layout kanske inte är den bästa, men dess innehållsbibliotek erbjuder verkligen prenumeranter mycket att njuta av. Detta tack vare kanaler som CBS, FOX, NBC, ABC som har populära program som The Bachelor, Modern Family och This Is Us. Dessutom lockar NFL Sunday och Thursday Night Football de största tittarna. Om du är ett sportfan kan du njuta av dedikerade sportkanaler på utvalda paket som inkluderar BTN, ESPN, ESPN2, ESPNews, Golf Channel, SEC Network och Tenniskanalen. Du kan också komma åt kanaler som BTN, FS1, FS2, TNT och TBS. Om det inte räcker med sport kan du lägga till MLB. TV och NBA League Pass. Det jag älskar mest med den här tjänsten är att du får funktioner som omstart och 72-timmars tillbakablick som säkerställer att du inte missar ett slag.

Är AT & T TV NOW tillgängligt i mitt område? Det finns sju innehållsnivåer som finns på AT & T TV NOW: PLUS, MAX, ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE och OPTIMA MAS. Var och en av dessa planer har ett annat antal kanaler att välja mellan - allt från 24 till 120. Beroende på var du bor och dina visningsbehov kan en av innehållsnivåerna passa perfekt för dig. Till exempel har jag en $ 80 / månad MAX-plan med 60+ kanaler som jag tycker är perfekta för mina behov.

Stationär / mobil upplevelse

Innan jag ens utvärderar mina stationära och mobila upplevelser vill jag dela med mig av att AT & T TV Now-appen inte tillåter dig att livestreama NFL. Det kan dock inte försämra dess kompatibilitet. AT & T TV Now är tillgänglig på ett brett utbud av plattformar som Amazon Fire, Apple TV, Chromecast och Roku. Bortsett från det kan du komma åt den från webbläsare som Chrome och Safari men det finns inget spelkonsolstöd tillgängligt. Således kan du inte strömma via Xbox eller PlayStation.

Saknar 4K-innehåll

Nyligen stöddes 4K-upplösningen av det avslutande FIFA Women's World Cup, vilket gjorde min streamingupplevelse med fuboTV sömlös. Medan AT & T hade lovat att ta med 4K-innehåll till sin TV Now-plattform för flera år sedan, har det ännu inte inträffat. Jag tycker att fuboTV är ett bättre alternativ eftersom det gör att jag kan njuta av 4K-upplösning.

Inte den bästa appen

Jag försökte använda AT & T TV Now-appen på min Pixel 3, och jag hade inga problem. Streamingupplevelsen var bra, men ett stort problem jag mötte var att appen kraschade mycket. Ibland skulle det inte ens laddas förbi stänkskärmen, vilket är smärtsamt frustrerande.

Höghastighetsnät krävs

Även om det inte finns något 4K-innehåll behöver du fortfarande en internethastighet på 7.5 Mbps eller mer för högkvalitativa strömmar. Jag har testat nätverket med 16 och 32 GB internethastighet och mötte inga problem.

DVR-funktioner som nyligen lagts till

Även om det är ett positivt steg tog det lång tid för DVR-funktionen att komma fram. Och även om DVR-funktionen nu är tillgänglig är det inte något att skriva hem om. Det låter dig spela in innehållet på bara upp till 20 timmar och du kan inte behålla det i mer än 30 dagar. Om du jämför det med fuboTV eller Philo blir du besviken.

Föräldrakontrollfunktionerna är begränsade

Återigen har AT & T TV Now försökt integrera en funktion som inte fungerar till sin maximala kapacitet. Ja, föräldrakontroll är bra men till skillnad från Sling TV kan du inte begränsa enskilda profiler. Således måste du justera dessa inställningar ofta och olika medlemmar i hushållet kommer inte att ha samma visningsbegränsningar. Slutligen är dina föräldrakontrollbegränsningar bara skyddade via ett fyrsiffrigt lösenord, vilket inte är något viktigt när det gäller säkerhet.

Planer och prissättning

Som tidigare nämnts har AT & T TV Now sju planer. PLUS och MAX som utvalda paket, ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS som andra paketalternativ. Låt oss kolla in var och en av dessa planer: De sju planerna som finns tillgängliga med AT & T TV Now är PLUS och MAX som utvalda paket och ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS som andra paketalternativ. Låt oss titta på var och en av dessa planer mer detaljerat. PLUS-kabelpaketet kostar $ 50 / månad och har 40 kanaler, inklusive CNBC, CNN, ESPN, Fox Sports, HBO, FX, SYFY, Nickelodeon och TBS.

Kabelpaketet kostar $ 70 / månad och erbjuder alla kanaler som nämns ovan. Dessutom har den regionala sportnätverk, CBS Sports Network, Paramount Channel och Cinemax.

Underhållning kostar $ 93 / månad och inkluderar HBO, Cinemax och regionala sportkanaler. De bästa kanalerna inkluderar CNN, ESPN, HGTV, TBS och Disney Junior.

CHOICE erbjuder en mängd olika programmeringar, inklusive 85+ kanaler som inkluderar OWN, SCI, Game Show, YES och The Weather Channel. Denna tjänst kostar $ 110 / månad och är tillgänglig för enkelrumsbeläggningar.

Extra är ett kabelpaket som kostar $ 124 / månad och har 105+ kanaler, inklusive FS2, FXM, NBC Golf, SUNDANCE TV och OXYGEN.

Den ultimata streamingtjänsten kostar $ 135 per månad och erbjuder över 125 kanaler, inklusive Starz, Univision Deportes, Cheddar och Destination America.

OPTIMO MAS-paketet kostar $ 86 / månad och erbjuder en rad kanaler, inklusive Univision, Fox Deportes, Cine Estelar och ESPN Deportes.

Förslag jag har för AT & T TV nu

Först vill jag säga att en kraschande app är en enorm avstängning. Fixa det. Stå fast vid löftet om 4K och ta inte evigt att leverera det. Insatserna är höga och tävlingen är halsbrytande, så ju längre tid du tar att rulla ut dessa, desto mindre kommer publiken att hålla sig kvar. Rebranding har inte varit upp till märket och DVR-funktioner är direkt frustrerande. Det finns medelmåttighet på många avdelningar som behöver fixas, förr snarare än senare.

Slutsats

Det är sant att AT & T TV Now erbjuder ett bra värdeförslag för sportälskaren. Men tänk på att inte kunna strömma en stor NFL-match från din mobiltelefon? Frustrerande, eller hur? Jag har inga problem med den här tjänsten, men plattformen och dess infrastruktur motiverar inte riktigt sitt stora innehållsbibliotek, vilket jag hoppas blir fixat 2020.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser + AT&T
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser + AT&T
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser + AT&T
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

AT&T

nfl matcher idag

AT&T Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

AT & T TV Now är en online-streamingtjänst som erbjuder en mängd olika paket till sina tittare. DirecTV eller AT & T TV är moderbolagen till ? Nu? suffix, som hänvisar till dess digitala närvaro över hela USA och dess fokus på att tillgodose publikens behov. Nätverket försöker tillhandahålla ett massivt innehållsbibliotek med ständigt växande kompatibilitet för att uppfylla dina innehållskrav. AT & T TV Now kommer att ersätta AT & T U-Verse TV i områden som den erbjöds tidigare.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Om oss    Villkor     Kontakta oss