Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

BBC iPlayer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

BBC iPlayer är en gratis TV-streamingwebbplats som endast är tillgänglig för människor i Storbritannien. Det erbjuder hundratals fantastiska TV-program och filmer, som kan ses i upp till 30 dagar efter att de sänds på BBC-anslutna TV-nätverk. Intresserad av att lära dig mer? Kom och läs min recension av BBC iPlayer idag!

Bbc Iplayer

bbc one sverige

bbc iplayer sverige

bbc play sverige

bbciplayers

se bbc i sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bbc.co.uk

Om du är medborgare i Storbritannien finns det många alternativ öppna för dig när det gäller gratis TV-streaming och gratis filmströmmingssajter. Tack vare den unika offentliga sändningsstrukturen i Storbritannien är kvalitetsnivån som finns tillgänglig på gratis TV-strömmande webbplatser oöverträffad. Det finns inte bara flera otroliga gratis strömmande webbplatser och appar fyllda med spektakulära original-TV-serier och filmer (tack vare BBC: s många avtryck), men det finns också några fantastiska gratis streamingtjänster där ute som ger tillgång till utmärkt licensierat innehåll också.
Även om det inte skulle vara 100% korrekt att hänvisa till många av dessa gratis TV-strömmande webbplatser som "gratis", skulle det? Inte i strikt mening, i alla fall. Jag menar, visst, det finns några fantastiska streamingtjänster som är gratis genom att de inte kostar något att använda; med andra ord behöver du inte betala en prenumerationsavgift till en webbplats som BBC iPlayer. Men att säga att BBC iPlayer är en gratis streamingwebbplats skulle vara att ignorera tv-licensen som krävs för att se den.
Sedan september 2016 har den brittiska regeringen krävt att dess medborgare förvärvar en tv-licens för att kunna titta på BBC iPlayer-innehåll. Oavsett om du strömmar live-tv eller helt enkelt tittar på repriser på begäran krävs en tv-licens.
Med detta sagt görs detta helt på ett hederssystem. När detta skrivs kräver webbplatser som BBC iPlayer inte att användare verifierar sin licensstatus. Det finns inte heller ett system för kontroll av autentiseringsuppgifter i stället för något slag. Så var noga med att få din tv-licens innan du strömmar något - live eller on-demand - via BBC iPlayer-streamingplattformen. Det är ju bara cirka 100 bläckfisk per år? det blir fortfarande något billigare än Netflix (och ger dig tillgång till betydligt mer innehåll helt och hållet).
BBC iPlayer är en av de mest populära streamingtjänsterna på webben. Det finns en god anledning till detta, eftersom det erbjuder ett stort utbud av TV-program, filmer, dokumentärer, specialerbjudanden och mer. Personligen älskar jag BBC iPlayer eftersom det öppnar upp världen av brittiska medier på ett bekvämt och snyggt organiserat sätt. Men BBC iPlayer är inte bara för brittisk TV och filmer - det finns gott om klassiska och aktuella amerikanska titlar också.
BBC iPlayer har funnits i nästan två decennier, men det blev populärt de senaste åren eftersom det bytte till att använda HTML5. För historieintresserade är detta en resa värd att ta!

Historia

BBC iPlayer började med att använda sitt Flash-orienterade streamingsystem, BBC Redux. Det började som ett bevis på konceptet och när det lämnade sin beta-testning blev dock denna Redux-teknik integrerad i BBC iPlayer och lanserades officiellt på juldagen 2007. Plattformen slösade ingen tid på att försöka förbättra sig själv heller och lanserade ett nytt utseende för iPlayer inte ens ett helt år senare, i juni 2008.
Den ursprungliga sloganen för streamingsajten var "Catch up on the last 7 days of BBC TV & Radio." Denna slogan återspeglade den typ av innehåll som var tillgängligt på BBC iPlayer, liksom den ursprungliga avsikten bakom streamingwebbplatsen. Senare ändrade webbplatsen sin slogan till "att göra det otillåtna, otillåtna.". I maj 2010 genomgick webbplatsen vad som kallas en "social makeover", och lade till rekommendationer och andra funktioner.
Den 11 februari 2011 upplevde BBC iPlayer en stor förändring. Denna förändring utvidgade programmeringen som erbjuds av BBC iPlayer till att omfatta innehåll från alla ITV-kanaler, liksom fler kanaler från andra nätverk. Dessutom har BBC iPlayer lagt till en ?channels? funktion på huvudsidan och sökfunktioner för att göra det lättare att hitta det du letar efter.
BBC iPlayer lanserades igen den 1 april 2014 med ett nytt gränssnitt som var mer intuitivt. Tillsammans med den här ändringen kunde användare nu strömma innehåll i 30 dagar efter att det sändes istället för bara 7 dagar. Juridiska begränsningar hindrar dock de flesta nyhetssändningar från att strömmas längre än 24 timmar. Detta är i princip hur BBC iPlayer har fungerat ända sedan den största skillnaden är att den inte längre erbjuder radiosändningar.
BBC iPlayer är en av de mest populära streamingsajterna i Storbritannien. Dess användarvänliga gränssnitt, stora urval av TV-serier och filmer och plattformsoberoende tillgänglighet gör det till ett måste för alla med tv-licens. Fortfarande inte övertygad om att BBC iPlayer är den bästa gratis TV-streamingwebbplatsen för dig? Låt oss ta en titt på vad BBC iPlayer har att erbjuda och se om jag kan ändra dig.

Design

Först och främst gillar jag verkligen designen av BBC iPlayer. Det ser lika bra ut som några av de bäst betalda premiumströmmingssajterna där ute, och det fungerar perfekt. Ärligt talat erbjuder BBC iPlayer en mer intuitiv, användarvänlig och visuellt fantastisk webbplatsdesign än några av de mest populära och kritikerrosade premiumströmmingssajterna på webben idag.
Webbplatsen är välorganiserad med många olika avsnitt. Ovanför menyraden på sidan kan du bläddra efter genre eller kategori, och det finns också ett sökfält. Du kan också navigera till olika delar av webbplatsen, till exempel Hem, Nyheter, Sport, Rulle, Arbetsliv, Resor, Framtida kultur och mer.
Under det ska designen se ganska bekant ut. Användare kan bläddra efter genre och kategori - varje avsnitt har sitt eget sidscrollande bibliotek med föreslagna titlar. Mediaspelaren är också enkel och logisk att använda. När du tittar på en serie, till exempel, kan resten av säsongerna och avsnitten som finns tillgängliga snabbt besökas utan att behöva klicka fram och tillbaka. Hela användarupplevelsen är smidig och intuitiv.

Innehåll och funktioner

Som jag borstade på tidigare erbjuder BBC iPlayer hundratals TV-serier, filmer, specialerbjudanden och dokumentärer. Om du fångar den inom 30 dagar efter sändningen (och den sändes på en av BBC iPlayers deltagande kanaler) kan du strömma den här. Kanalerna som du kan bläddra bland på BBC iPlayer inkluderar Channel One, Channel Two, Channel Three, Channel Four, Radio 1, CBBC, CBeebies, Skottland, News, Parliament, Alba och S4C.
På grund av 30-dagars utgångsdatum på BBC iPlayer kan det vara svårt att avgöra vilket innehåll som för närvarande är tillgängligt. Men generellt sett kan alla program som sänds på brittisk tv streamas på BBC iPlayer (förutsatt att du fångar det inom dess tillgänglighetsfönster).

Mobil och stationär upplevelse

BBC iPlayer är en populär gratis TV-streamingtjänst med utmärkta mobilappar för både Android- och iOS-enheter, samt nedladdningsbara appar för en mängd olika plattformar inklusive Apple TV, Amazon Fire TV, Chrome Cast, Roku, Sky TV, Virgin Media, Sky Go, Now TV, PlayStation 4 och Xbox One.
Inte bara är denna gratis brittiska TV-streamingwebbplats tillgänglig på många enheter, men den erbjuder en otrolig användarupplevelse på var och en.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Bbc Iplayer

bbc one sverige

bbc iplayer sverige

bbc play sverige

bbciplayers

se bbc i sverige

BBC iPlayer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

BBC iPlayer är en gratis TV-streamingwebbplats som endast är tillgänglig för människor i Storbritannien. Det erbjuder hundratals fantastiska TV-program och filmer, som kan ses i upp till 30 dagar efter att de sänds på BBC-anslutna TV-nätverk. Intresserad av att lära dig mer? Kom och läs min recension av BBC iPlayer idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss