Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

BET Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Bet.com är en webbplats som ägnas åt allt svart, inklusive underhållning, nyheter, musik och mer. Om du letar efter en webbplats som fokuserar på inget annat än svart storhet är Bet.com platsen att gå. Dessutom kan du strömma årtionden av program och filmer med BET + eller titta live med din kabelleverantörsinloggning. Himlen är gränsen med Bet.com! Läs min recension idag för att lära dig mer om denna fantastiska webbplats!

Bet

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

betintl.co.uk

Det är alltid trevligt när vi kan se ett häftklammernätverk av kabel-tv från 1980-, 1990- och 2000-talet framgångsrikt göra övergången till internetåldern. Inte alla kanaler har kunnat dra av detta, åtminstone inte på ett sätt som gör att de kan behålla relevansen. Men återigen, inte alla kanaler erbjuder en rad underhållning som har behållit lika mycket efterfrågan under 2000-talet som det gjorde på 1900-talet.
När det 21: a århundradet fortsätter blir det allt vanligare att företag tillgodoser underhållning på något sätt. Detta ses framför allt med Netflix och sociala medier, där det finns en överväldigande tillströmning av bitstora former av underhållning. Detta kan hävdas bero på binge-kulturen, som har uppstått som ett resultat av streamingtjänster som Netflix.
Det verkar som om svart underhållning, särskilt hiphopmusik, har en mer utbredd överklagande än någonsin tidigare. Med hiphop som lätt är en av de mest populära musikstilarna runt om i världen (vissa säger till och med att det är till 2000-talet vad rock and roll var till 20-talet), finns det en nyfunnen och återupplivad efterfrågan på massmarknaden för svarta artister, skådespelare, musiker och i huvudsak svart kultur.
Därmed inte sagt att det inte alltid har funnits en efterfrågan på svart konst. Naturligtvis är vi alla väl medvetna om hur kommersiellt framgångsrik Elvis Presley kunde bli på 1950- och 60-talet genom att tillägna sig och vitkalka svart musik. Heck, även rock and roll i sig är genomsyrad av svarta musikaliska rötter som blues, jazz och gospel. Men idag, jämfört med tidigare år, finns det en större möjlighet för verkligt svarta konstformer att lyckas i den vanliga popkulturen.
Medan många svarta nyheter och underhållningsställen från det förflutna var relativt nischade till sin natur - vilket innebär att du inte skulle se en hel del vita människor som prenumererar på, säg, Jet magazine - det faktum att svart musik och underhållning har nått en ny nivå av mainstream-erkännande möjliggör traditionellt svarta nätverk, som BET, att hitta ny kommersiell framgång.

Historia

Robert L. Johnson, från Freeport Illinois, tillbringade många år med att lobba för kabelindustrin. Men när lobbying äntligen tog sin vägtull bestämde han sig för att avgå från det yrket och starta sitt eget kabel-tv-nätverk. Beväpnad med ett lån på 15 000 dollar och en investering på 150 000 dollar från mediechefen John Malone bestämde han sig för att arbeta med sin vision.
Johnson lanserade Black Entertainment Television (BET) den 25 januari 1980. BET sändes ursprungligen som ett två timmars block av programmering på det som då kallades Madison Square Garden Sports Network (tre månader efter att BET lanserades bytte MSGSN namn till USA Network). I sin linda fokuserade BET främst på att sända musikvideor och repriser av kända svarta sitcoms. År 1983 hade BET dock blivit ett eget fullskaligt kabelnät, oberoende av USA eller något annat programmeringsblock som var tillgängligt vid den tiden.
1991 blev BET det första svartkontrollerade nätverket som någonsin noterats på New York Stock Exchange. Detta ledde till att BET förgrenade sig till andra medier, inklusive expansionsnätverk utformade speciellt för mindre delmängder av det svarta samhället - som BET Her, som lanserades som BET Jazz för att visa upp svarta jazzmusiker.
1998 samarbetade BET med Starz! för att skapa en premiumkanal tillägnad svarta filmer. Detta ledde till att nätverket förlorade sin status som ett svartägt majoritetsföretag och slukades upp av mediekonglomeratet Viacom. Till denna dag står bet dock fortfarande som kanske det enda kabelnätet som enbart ägnas åt svart underhållning.

Design

BET.com är en extremt intuitiv webbplats som är expertorganiserad och ren. Jag är ett av rena linjer och tydligt avgränsade sektioner och lådor för att passa innehåll i när det gäller webbplatsdesign.
Högst upp på sidan är två rutor märkta "NAACP Image Awards" och "Shows". Om du hängde med i svarta aktuella händelser skulle du veta att dessa lådor innehåller information om de kommande NAACP Image Awards. Om du är intresserad av att titta på dina favorit BET-program är dessa lådor perfekta för dig.
Leta efter avsnittet med titeln Visas i menyraden ovanför sidan, eller bläddra ner på sidan för att hitta den. Varje enskild del av webbplatsen presenteras, en efter en. Du kan alltid hitta samma avsnitt högst upp på sidan, i webbplatsens menyrad. Klicka på Visar för att komma åt dem. Jag älskar hur enkel och intuitiv den här webbplatsen är att använda!

Innehåll

BET publicerar nyheter och debattartiklar relaterade till afroamerikansk kultur. Artiklarna är i allmänhet journalistiska till sin natur och välskrivna. De har ofta en debattartikel, men inte alltid. Detta är uppfriskande från en underhållningsnyhetssajt.
Observera att BET erbjuder sina tittare tillgång till sin långa historia av programmering, samt möjligheten att strömma aktuella program och till och med ställa in live BET-sändningar när som helst på dagen eller natten. För att se BET live på din dator eller smartphone, vänligen logga in med din kabelleverantör.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har redan sjungit lovorden från BET:s skrivbords- och webbläsningsupplevelse. Åh, mobilversionen av webbplatsen är förresten lika bra. Men en sak till som gör att BET sticker ut är det faktum att det erbjuder två separata appar utöver denna expertdesignade webbplats: BET Now och BET +.
BET Now är appversionen av BET.com. Det gör att du kan göra allt du kan göra på webbplatsen, bara på ett mer strömlinjeformat sätt, på din mobila enhet. För att få ut mesta av den här appen måste du logga in med din kabelleverantör igen.
BET+ är BET:s egen premiumabonnemangsbaserade streamingtjänst. Med BET+ kan du strömma hundratals timmar av klassiska filmer, gamla tv-program och exklusivt BET+-innehåll som du inte hittar någon annanstans. Den här appen är bättre utformad än BET Now, men för en gratis app är BET Now verkligen inget att skräpa heller. Oavsett om det är på din dator eller din mobila enhet finns det många enkla och roliga sätt att njuta av fantastiskt svart innehåll tack vare BET+.

Prissättning och planer

Så, som jag diskuterade för en stund sedan, finns det flera olika sätt att njuta av BET på olika nivåer, med olika betalningar och arrangemang att göra (liksom att helt enkelt använda BET.com som en nyhetssajt utan betalvägg).
För att få tillgång till BET:s aktuella innehåll och live-tv måste du ha en kabelleverantör.
Och BET + kommer att köra dig $ 9.99 per månad. Det är verkligen något att tänka på för dem som har plats i sina budgetar för en annan betald streamingtjänst.

Förslag som jag har för BET

Jag förstår att BET först och främst är en underhållningsnyhetssajt. Därför kan jag vara nitpicking här, men jag skulle vilja se BET utöka sin hårda nyhetssektion. Politik och aktivism verkar vara särskilt viktigt för det svarta samhället (jag menar, en hel proteströrelse måste startas nyligen för att påminna Amerika om att svarta liv faktiskt spelar roll). Så, eftersom så är fallet, tror jag att BET kanske kan stå ut med att erbjuda fler hårda nyheter och politiska opinionsartiklar som inte bara rör lokala svarta samhällen utan också nationella och globala svarta nyheter.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bet

BET Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Bet.com är en webbplats som ägnas åt allt svart, inklusive underhållning, nyheter, musik och mer. Om du letar efter en webbplats som fokuserar på inget annat än svart storhet är Bet.com platsen att gå. Dessutom kan du strömma årtionden av program och filmer med BET + eller titta live med din kabelleverantörsinloggning. Himlen är gränsen med Bet.com! Läs min recension idag för att lära dig mer om denna fantastiska webbplats!

Om oss     Villkor     Kontakta oss