Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Bigo Live Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Bigo Live är en applikation med nästan 300 miljoner användare. Det gör det möjligt för användare att sända sig själva, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Det är baserat i Singapore och har användare från 120+ länder. Den har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Det är en bra app för att dela ditt liv och spendera lite tid på att chatta med främlingar, vänner eller till och med dina familjemedlemmar.

Bigo Live

bigo

bigo live

vad är bigo live

bigo live tv

bigo tv

big o komiker

bigo app

bigo li

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bigo.tv

Sedan millennieskiftet har appar och plattformar tagit över våra liv till en sådan grad att få bland oss kan hävda att de inte finns på sociala medier.

Framgång definierad i siffror

Miljardgränsen nåddes nyligen av plattformar som Facebook, YouTube, WhatsApp och Instagram. Samtidigt gör appar från den asiatiska subkontinenten en stor inverkan med Bigo Live som enligt uppgift har nästan 300 miljoner användare. Om siffrorna verkar otroliga kan du verifiera det genom deras 35 miljoner recensioner bara på PlayStore.
Bogo Live driver majoriteten av sin trafik från den asiatiska marknaden med länder som Singapore, Indien, Bangladesh och Sydkorea.

Från chattrum till ett socialt fenomen

Bigo Live är en livestreamingsapp som har sitt ursprung i unika funktioner för att hjälpa programföretag att dela sina personliga erfarenheter med världen. Denna app ger stort utrymme för publiken att dela sitt dagliga liv på kreativa sätt som hjälper appen att bli en del av våra liv.

Vad är Bigo Live?

Bigo Live är en applikation med en live social och video streaming funktion. Det utvecklades 2016 av ett Singapore-baserat internetföretag. Appen har blivit ett känt namn i Singapore och i de flesta av de asiatiska länderna på grund av dess prisvärda sociala livevideosändningar med VOIP - Voice over Internet Protocol-stöd. På bara tre år har appen blivit en ledande aktör inom den sociala livevideosändningsindustrin. Förmågan att dela ditt liv och inte bara talang har gjort det framgångsrikt.

Hur fungerar Bigo Live?

Bigo Live är en livestreamingsapp som låter dig sända ditt liv med bara ett tryck. Du kan skapa och lägga upp videor på några minuter, och du kan antingen registrera dig själv i appen eller logga in med Facebook eller Google ID. Genom Bigo Live kan du komma åt nytt och populärt innehåll i närheten, titta på livestreamar eller gå med i chattrum. Du kan till och med dela strömmar på sociala medier.
Om du gillar en viss streamingkanals innehåll kan du ge dem gåvor i form av bönor. Bönor som liknar "Gold on Reddit" indikerar populariteten för den kanalen. Du kan också handla dessa bönor för riktiga pengar. Dessutom handlar den här appen inte bara om streaming; den har också nivåer och rankningar, så att användare kan få erfarenhetspoäng genom att vara aktiva på plattformen.

Varför ska du använda Bigo Live-appen?

Många tycker att de blir anslutna till Bigo Live-appen på grund av olika skäl. Jag kommer att dela några av mina favoritskäl för att använda Bigo Live-appen med dig.

Förmåga att sända dig själv

Den främsta anledningen till att jag tycker om att använda den här appen är att den låter mig livestreama. Oavsett om jag pratar, spelar spel, sjunger eller dansar, kan jag dela min erfarenhet med världen med ett enda klick. När ansiktsigenkänningen är klar kan du till och med använda skönhetseffekten när du videochattar. Det bästa är att du inte behöver ha talang för att få fler följare, bara en anständig historia är tillräckligt bra för att komma igång.

Titta på livestreamar

Jag tycker om att titta på innehållet i andras liv på Bigo Live. Denna plattform ger tillgång till miljontals begåvade sångare, dansare, komiker och lärare som använder den för det större bästa. Dessutom finns det streamers som spelar olika videospel som "Fortnite", "Dota 2" och "ROXQ." Att titta på dessa strömmar är beroendeframkallande, och du kan till och med interagera med programföretag, gå med i liveevenemang, tjäna belöningar och skicka virtuella gåvor.

Gratis röst- och videochatt

Du kan videochatta gratis med vem som helst och skapa en gruppvideochatt med upp till 9 personer. Om du vill prata med en främling kan du välja olika chattrum och filtrera baserat på ämnen och plats.

Använda Spelcenter

Om du inte älskar livestreaming kan du ta en paus och njuta av olika spel på spelcentret. Det finns många spel som du kan spela med dina vänner och familjer, inklusive Sheep Battle, Snakes & Ladders och Ludo.

Titta på utbildningsströmmar

Bigo Live är en bra app om du vill förbättra dina mjuka färdigheter. Det finns många skapare som tillhandahåller träningskurser genom livestreamar, så att du kan lära dig engelska, mandarin, hindi eller andra mjuka färdigheter på ett produktivt sätt.

Sök astrologikonsultation och relationsråd

Det finns professionella astrologer på Bigo Live. Du kan ställa dem några frågor om din utbildning, ekonomi, karriär, äktenskap, hälsa eller dina relationer. Även om jag inte är ett stort av den här funktionen, om du är det kommer du att ha en fantastisk tid på den här appen.

Varför ska du inte ladda ner Bigo Live-appen?

Denna app lockar helt klart den yngre publiken och det säger sig självt att de flesta av publiken involverar lättklädda tonåringar. Även om det kan användas för positiva ändamål, som att ge positivitet, är det tyvärr inte så de flesta användare ser den här appen. De använder den för att marknadsföra våldsamt och sexuellt explicit innehåll. Speciellt med AI-åldersverifieringen som kan luras ganska enkelt kanske de flesta användare på den här appen inte ens är 17. Denna app lockar helt klart den yngre publiken och det säger sig självt att de flesta av publiken involverar lättklädda tonåringar. Om du inte tror mig, gör bara en slumpmässig sökning på google så kommer resultaten du hittar att vara störande. Det värsta är att de flesta av dessa appar till och med använder sådant innehåll för att marknadsföra sin app på YouTube och videor i appen, vilket är ganska störande.

Design

Bigo Live-appen har en modern design med dynamiska streamingalternativ. Det är lätt att navigera tack vare sitt användarvänliga gränssnitt. Visuellt är det lika bra som någon annan plattform på marknaden. Dess gränssnitt är superrent och strömmar är av anständig kvalitet. Normala och videochattar är upp till märket och det finns inga avvikelser vid anslutning.
Det turkosa och grå färgschemat är attraktivt för tonåringar och unga vuxna, som hittar hemsidan med ett sökfält till vänster följt av tre menyer - Populärt, Utforska och Spel. Det finns en meddelandeikon till höger.
Det finns en liten mosaikplatta med en inte så bra användarminiatyr under plattorna. Fem alternativ är tillgängliga - Live, Plats, Sändning, Videor och Användarkonto. Detta är standard i stora kommunikationsappar.

Innehåll

Och om du har ett konto på Twitch kan du till och med följa liveströmmar av andra spelare eller titta på arkiverat innehåll. Det finns ingen brist på innehåll i den här appen. Du hittar underhållande videor från över en miljon användare över hela världen. Du kan titta på massor av innehåll inklusive bok- och filmrecensioner, dansföreställningar, sminkhandledning och mukbangs (människor som äter och chattar). Du kan följa dina favoritstreamers och få uppdateringar när de är online. Du kan skicka virtuella gåvor som stjärnor, godis, klubbor och hjärtan. Och om du har ett konto på Twitch kan du till och med följa liveströmmar av andra spelare eller titta på arkiverat innehåll.

Användbarhet

Även om appen i sig är mycket användarvänlig är innehållet på den anstötligt. Bigo Live är tillgängligt på alla plattformar på Android, iOS och Windows. Det fungerar perfekt på alla mellanklassenheter. Det är lätt att vlogga dig själv även om du inte är en erfaren vlogger. När det gäller funktionalitet är Bigo Live lika bra som alla toppappar i PlayStore eller App Store.

Förslag jag har för Bigo Live

Jag har inga betänkligheter med den här appen, annat än dess åldersverifieringssystem. Att kräva att användare avslöjar sin ålder, plats och kön är inte säkert för unga tonåringar. Innehållet som cirkulerar i nätverket är inte det bästa och användare går över gränsen för att samla bönor som omvandlas till verkliga kontanter. Mitt förslag till utvecklare skulle vara att göra den här appen säkrare eftersom även om det är en gratis app kan det kosta unga tonåringar att förlora mycket mer än bara pengar.

Slutsats

Sammantaget är det en bra app som oftast används av alla felaktiga skäl i utvecklingsländerna. Bigo Live är redan en av de största sociala medieplattformarna där ute, och det är värt ett försök. Även om du inte hittar ett datum eller blir fascinerad av plattformen kan du använda den som ett sätt att döda lite tid. Det är allt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bigo Live

bigo

bigo live

vad är bigo live

bigo live tv

bigo tv

big o komiker

bigo app

bigo li

Bigo Live Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Bigo Live är en applikation med nästan 300 miljoner användare. Det gör det möjligt för användare att sända sig själva, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Det är baserat i Singapore och har användare från 120+ länder. Den har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Det är en bra app för att dela ditt liv och spendera lite tid på att chatta med främlingar, vänner eller till och med dina familjemedlemmar.

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss