Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Blockbuster Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Blockbuster.de är den sista kvarlevan av Blockbuster, en populär filmuthyrningsbutik från 1990-talet. Den här webbplatsen låter dig hyra eller köpa filmströmmar av några av de hetaste filmerna idag. Jag rekommenderar att du besöker Blockbuster.de för att kolla in det själv!

Blockbuster

vad är blockbuster

blockbuster app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

blockbuster.dk

Som barn älskade jag att gå till Blockbuster. När min farfar föreslog att jag skulle åka dit för att hyra en film eller match på en lördags- eller söndagseftermiddag tände jag på. Allt om att gå till Blockbuster var kul. Det är verkligen synd att barn födda efter 2010 aldrig kommer att uppleva glädjen att åka dit, välja ut ett par filmer och sedan ta med sig filmerna hem för att titta på med vänner och familj.
Jag vet att jag förmodligen dejtar mig själv här, blir nostalgisk för en tid då livet var mer rotat i den fysiska världen än det digitala (tillbaka på min tid!), Och naturligtvis finns det otaliga fördelar med filmströmmingssajter; Visserligen är det bara att logga in på en webbplats som Netflix och direkt kunna välja mellan hundratals filmer en upplevelse i sig, verkligen ett mer effektivt sätt att gå till väga. Men det ligger verkligen något i det, tror jag, att lämna huset för att bläddra i faktiska hyllor fodrade med faktiska VHS eller DVD-skivor.
När jag slår på, säg, Netflix eller Hulu, finns det en god chans, nio gånger av tio, att jag har en uppfattning om vad jag ska titta på. Och sedan när min filmströmmingswebbplats laddas upp är det garanterat att jag kommer att kunna se filmen jag hade i åtanke. Även om det vid den tiden inte nödvändigtvis kändes så här, var i efterhand en av fördelarna med att hyra en film från en plats som Blockbuster möjligheten att de inte skulle ha några kopior kvar. I så fall var du tvungen att bli kreativ, välj ut en säkerhetskopia. Det var precis så jag snubblade över några av mina favoritfilmer - för de var alla ur den som jag kom för men jag tänkte inte lämna tomhänt!
Och fanns det någon bättre känsla än att inse att du kom till Blockbuster precis i tid för att snagga det allra sista exemplaret av filmen som du kom för? Jag kallar denna känsla av knapphet och brådska bara för att öka det roliga.
Jag kunde fortsätta och fortsätta om mina minnen av Blockbuster i timmar (nostalgi är ett kraftfullt läkemedel), men oroa dig inte, jag kommer att skona dig det. Istället kommer vi idag att titta på hur Blockbuster har lyckats stanna kvar i filmuthyrningsspelet efter streamingrevolutionen allt utom att sätta dem ur drift.
Trots sin långt ifrån dominerande ställning inom filmuthyrningsbranschen har Blockbuster överlevt in i streamingåldern tack vare sina skandinaviska uthyrningssajter för filmstreaming, som Blockbuster.de. Företagets brist på internationellt varumärkesigenkänning kan ha bidragit till dess svaga prestanda i uthyrningsutrymmet för filmströmning; ändå är det trevligt att se att Blockbuster inte helt har utplånats från existensen 2021.
Många kanske inte håller med, men när det gäller filmströmningsuthyrning har Blockbuster fortfarande det speciella något som gjorde dem till ett av Amerikas mest älskade företag under 1900-talet.
Är det dags att begrava Blockbuster? När allt kommer omkring verkar deras webbplats föråldrad och inte i nivå med några av de mest banbrytande filmströmmingssajterna på webben idag. Men vad är domen? Bara ett sätt att ta reda på det säkert är att titta närmare på vad Blockbuster.de har att erbjuda. Så vem är redo för en resa ner i minnesfältet?

Design

Blockbuster.de är en webbplats som omedelbart påminner om upplevelsen av att gå till affären för att hyra en film. Webbplatsen har behållit sitt ikoniska blå och gula färgschema, och gränssnittet bjuder in dig med intuitiva funktioner direkt. Till exempel finns det en extra stor banner som visar utvalda filmer och deras hyrespriser, eller så kan du bläddra igenom på din fritid. Valet är ditt.
Bläddra ner lite för att bläddra i Blockbuster mycket på samma sätt som du skulle bläddra bland någon av de bästa filmströmmingssajterna på webben. Granska en serie menyer som är ordnade efter kategori och genre. Bläddra efter Blockbuster Hits, Populära märken, Populära filmserier, etc. Till skillnad från många filmströmmingssajter har Blockbuster dock valt en okonventionell gallerilayout. Det här kanske inte är för alla, men det speglar närmare upplevelsen av att bläddra i filmer på Blockbuster, så jag låter det glida.
När det gäller surffunktioner är webbplatsen extremt lyhörd och dynamisk, vilket innebär att den uppdaterar sig själv ständigt för att säkerställa att allt innehåll är så uppdaterat som möjligt. Blockbuster.de använder mycket lyhörda och dynamiska menyer och andra unika surffunktioner som kompenserar för detta. Bläddra tillbaka upp till toppen av hemsidan och hitta webbplatsens menyrad. Du kommer att se här att webbplatsen är uppdelad i fyra grundläggande avsnitt: Filmer, Serier, Barnfilmer och Kommande filmer. Om du håller markören över avsnittet Filmer utlöses en smidig och bekväm rullgardinsmeny som låter dig antingen klicka på en specifik genre eller bläddra bland alla filmer om du så väljer; samma genrefilter visas högst upp på sidan när du klickar på Alla filmer, vilket möjliggör ett snabbt och enkelt sätt att bläddra i Blockbusters omfattande katalog över strömmande filmuthyrning. När det gäller surffunktioner är Blockbuster extremt lyhörd och dynamisk vilket innebär att den uppdaterar sig ständigt för att säkerställa att allt innehåll är så uppdaterat som möjligt.

Innehåll och funktioner

Blockbuster erbjuder några fantastiska funktioner som andra filmströmmingssajter skulle avundas. Till exempel kommer varje film komplett med kreditinformation, extrafunktioner, trailers och IMDb-betyg. Dessutom kan du "gilla" titlar när du surfar för att få enkel åtkomst, om du vill hyra eller köpa dem senare.
En av de saker som verkligen sticker ut för mig med Blockbuster är det faktum att det håller ett index över skådespelare. På så sätt kan användare enkelt se vilka filmer som finns tillgängliga med sina favoritskådespelare, helt enkelt genom att klicka på deras profil. Jag ser inte varför varje filmströmmingswebbplats inte använder något liknande, personligen - det här är ett bra exempel på de typer av funktioner som jag förväntar mig att hitta på en av de bästa filmströmmingssajterna i världen.
När det gäller innehåll fortsätter Blockbuster att vara mångsidigt. Du hittar klassiker, nya hitfilmer, ikoniska serier och till och med Netflix- och Hulu-original där. Du bör dock inte förvänta dig att hyra eller köpa filmer som just har kommit ut där; vänta istället en liten stund tills de kommer ut och de kommer sannolikt att visas på Blockbuster.

Mobil och stationär upplevelse

Blockbuster verkar ha anpassat sig väl till 2000-talets modell av filmuthyrning. Deras webbplats är dynamisk, lyhörd och toppmodern, och de har också plattformsoberoende tillgänglighet, vilket sätter några av de så kallade bästa filmströmmingssajterna på webben till skam. Hyr och köp filmströmmar på en mängd olika enheter, inklusive Android och iOS, PlayStation 4, Apple TV, Android TV och välj Smart TV-märken.
Apparna är också bra som skrivbordssidan. Det kan komma som en överraskning för vissa, men Blockbuster är en av de mer modernt tillgängliga, konkurrenskraftiga filmströmmingssajterna där ute 2021.

Priser och planer

Kostnaden för att hyra och köpa digitala filmer på Blockbuster.de verkar vara rimligt prissatt, med hyror som kostar runt 49kr och inköp från 49kr till 169kr för nya utgåvor.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Blockbuster

vad är blockbuster

blockbuster app

Blockbuster Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Blockbuster.de är den sista kvarlevan av Blockbuster, en populär filmuthyrningsbutik från 1990-talet. Den här webbplatsen låter dig hyra eller köpa filmströmmar av några av de hetaste filmerna idag. Jag rekommenderar att du besöker Blockbuster.de för att kolla in det själv!

Om oss     Villkor     Kontakta oss