Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Boomerang Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Boomerang är en strömmande webbplats som är populär för att titta på oldies TV-program och tecknade serier. Det fria innehållet är fantastiskt, men premiuminnehållet är ännu bättre! Även om webbplatsnavigeringen kan vara frustrerande till en början, gör innehållet denna prenumeration väl värt det.

Boomerang

sockshare the jetsons

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

boomerang.com

Boomerang är en tecknad tv-kanal för barn som ursprungligen sändes på tv. Det finns som både en streamingtjänst och en onlinekanal som är värd för VRV. Några av de mest populära barndomsteckningarna finns där, till exempel Tom och Jerry, Scooby-Doo, The Flintstones och mycket mer.
Ett stort urval av älskade gamla tecknade filmer finns tillgängliga på Boomerang, inklusive många titlar och avsnitt som inte finns någon annanstans. Appen gör ett utmärkt jobb med att tillfredsställa tittarnas begär.
Streamingtjänsten VRV skapades 2016 och den samlar kanaler för fans av anime, animationer, science fiction, serier, teknik, bland andra genrer. Med tiden har VRV tappat några kanaler - bland dem är Shudder, Nerdist, Geek & Sundry och Funimation.

Webbdesign

Den övergripande webbdesignen för VRV är från en streamingtjänst. Det erbjuder flera kanaler till prenumeranter, inklusive NickSplat, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth och VRV Select.
Tanken på ett moderstreamingföretag som erbjuder kanaler låter trevligt. VRV är dock inte vad jag skulle kalla en bra förälder. Webbplatsen känns väldigt klumpig och presenterade shower är boxade och inte organiserade särskilt bra.
Webbplatsens utseende, navigering och lätthet att hitta bibliotek är alla viktiga egenskaper hos streamingtjänster. Tittarna vill inte spendera tid på att försöka lista ut hur man hittar biblioteken. Personligen vill jag kunna komma till biblioteket så snabbt som möjligt så att jag kan bläddra bland titlar.
För att navigera i de olika kanalerna på VRV är det enkelt men frustrerande. En rullgardinsmeny tillåter användare att byta kanal. Den enda tankeväckande designen motsvarar specifika kanaler till färger. NickSplat är till exempel orange och Boomerang är den signaturblå färgen som kanalen alltid har använt. Annars är det inget speciellt med designen.

Innehåll

Med så mycket innehåll att välja mellan har Boomerang-kanalen allt en tittare kan önska sig. Det finns en mängd olika program att titta på, samt film- och serieavbetalningar. Detta gör det enkelt för tittarna att hitta något de kommer att tycka om.
Det mesta av innehållet på Boomerang är låst för premiummedlemmar, men det finns mycket att välja mellan för gratis medlemmar också. Kanalen har till exempel äldre titlar som Yogi Bear och The Jetsons samt innehåll från Cartoon Network. Program som Code Name: Kids Next Door och Courage the Cowardly Dog finns på Boomerang.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Streamingtjänstens skrivbordsupplevelse är obehaglig. Den dåliga designen är avskräckande och frustrerande. Det positiva är att videorna inte släpar efter och ljudkvaliteten är okej. Navigeringen blir dock förvirrande. I slutändan är webbplatsen någonstans i mitten på en skala av bra och dåligt. Om det bara gällde innehåll skulle jag säga att Boomerang-kanalen är fenomenal.
Den mobila webbläsaren är irriterande att använda. VRV: s hemsida är en stor annons som ber tittarna att skapa ett konto. Istället för att skapa mitt konto där laddade jag ner appen istället.
Mobilappen för att titta på Boomerang heter VRV efter streamingföretaget. Första tankar om ansökan är negativa. Att skapa ett konto är svårt och nästan smärtsamt. Det finns en funktion för att skaka telefonen och få slumpmässiga användarnamnsförslag. När du har valt ett namn kan du välja en intressant ikon för din profil. Den övergripande appen var också en besvikelse. Funktionerna liknade skrivbordet och igen, inte särskilt användarvänliga.

Positiva

Trots sina frustrationer har webbplatsen några positiva aspekter. De flesta problemen med det ligger hos VRV, moderbolaget, och inte Boomerang själv. Boomerang-kanalen är en av de bästa kanalerna som erbjuds av streamingtjänsten.
Många program är tillgängliga för premium VRV-användare till ett överkomligt pris på $ 4.99 per månad. För ett högre pris på $ 9.99 per månad kan tittarna komma åt alla VRV: s kanaler. Först kan priset verka alarmerande, men mängden unika titlar och kanaler du får i det paketet är en ganska söt affär.
Namnen på titlarna är fantastiska. Det finns många unika shower som du bara kan hitta på Boomerang. Gamla tecknade serier som The Smurfs, Carebears, Looney Tunes och Tom and Jerry är några av de mest igenkännliga. Förutom Boomerang-tecknade filmer finns det Cartoon Network-program tillgängliga.
Det mest positiva med Boomerang-kanalen är mängden gratis innehåll som ingår. Det finns några program som tillåter användare utan premiummedlemskap att titta på de första avsnitten, liksom många filmer tillgängliga gratis.

Negativ

Det finns några problem med Boomerang-kanalen. Några av problemen är med den överordnade streamingtjänsten, VRV. Att vara en egen streamingtjänst skulle lösa de flesta problemen.
Jag har svårt att njuta av VRV-designen eftersom den är för intetsägande och ooriginell. Layouten är oattraterande, med färger som gör det svårt att läsa.
Webbplatsens flöde är svårt att följa. Det finns inget uppenbart mönster som styr betraktarens ögon. Utställningarna grupperas slumpmässigt utan hänsyn till design. Det finns inte heller något urskiljbart mönster när det gäller genre, kategori eller underkategori. För en kanal med så många program som Boomerang har önskar jag att kategorierna var tydligare definierade.
Organisationen är avgörande för framgången för de flesta strömmande webbplatser. Igenkännliga namn som Netflix, Hulu och Disney+ vet detta och ägnar mycket resurser åt det. Virtual Reality Ventures (VRV) och Boomerang-kanalen bör notera och omforma sina kategorier och sorteringsfunktioner för att bättre möta tittarnas behov.

Förbättringar behövs

Boomerang-kanalen kan göra några förbättringar av sina användarupplevelser, varav de flesta skulle vara till föräldraströmningsplattformen, VRV.
Om Boomerang kunde ta hela sitt lager och flytta det till en mer smakfull miljö kunde de enkelt ta ut den lilla kanalavgiften. Upplevelsen kan till och med innehålla spel med karaktärer från tecknade serier som liknar de vi såg flyta runt på nätet i början av 2000-talet.
Om VRV är det enda sättet för Boomerang att strömma sitt bibliotek, skulle det vara användbart för alla kanaler att tvinga företaget att ompröva sitt organisationssystem. Att lägga till ett mer visuellt tilltalande kategorisystem skulle vara bäst för användarupplevelsen.

Sammanfattning

Boomerang-kanalen på VRV är överlag ett mycket solidt val för att titta på några feel-good oldies. Det finns tecknade serier som innehåller titlar från den tid då Boomerang först började sändas till några av Cartoon Networks nyare (2000-talets era) program. Boomerang levererar en unik upplevelse till tittarna.
Webbplatsens navigering och design är frustrerande, men det omfattande biblioteket mer än kompenserar för det. Användarupplevelsen är inte särskilt trevlig. Webbplatsens organisationssystem behöver också mycket arbete.
I slutändan, för priset, är prenumerationen värt det. För endast $ 4.99 per månad kan prenumeranter få tillgång till ett fantastiskt antal titlar från filmer som de kanske har glömt fanns, samt ge ett rimligt pris för den mängd underhållning som erbjuds. Titlar på filmer du glömde fanns kommer att skaka dig med nostalgi och övertyga dig om att slösa bort flera timmar på att titta på.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Boomerang

sockshare the jetsons

Boomerang Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Boomerang är en strömmande webbplats som är populär för att titta på oldies TV-program och tecknade serier. Det fria innehållet är fantastiskt, men premiuminnehållet är ännu bättre! Även om webbplatsnavigeringen kan vara frustrerande till en början, gör innehållet denna prenumeration väl värt det.

Om oss     Villkor     Kontakta oss