Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

CBC Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Canadian Broadcasting Corporations (Cbc) Entertainment News kanske inte är den mest uppenbara källan för att bryta underhållningsnyheter, men det kan bara vara det bästa valet. Om du aldrig vill missa en underhållningsnyhet utan att behöva gag genom de ofta ungdomliga och vaga artiklarna på många underhållningsnyhetssajter på internet, kan Cbc Entertainment News bara vara webbplatsen för dig. Läs min recension av Cbc News idag för att lära dig mer om underhållningsnyhetsutloppet med journalistisk integritet!

Cbc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

cbc.ca

Canadian Broadcasting Corporation (CBC) är ett nationellt public service-bolag i Kanada som grundades den 1 oktober 1936. CBC driver nätverk på engelska och franska och tillhandahåller radio, tv, onlineinnehåll och tjänster över hela landet. Många kanadensare är bekanta med CBC eftersom det är ett av landets mest sedda nätverk.
Canadian Broadcasting Corporation, eller CBC, är det äldsta sändningsnätet i Kanada. Det är ett enormt nätverk av tv- och radionätverk som utgör den stora majoriteten av programmeringen som sänds i Kanada. Även om du redan är bekant med CBC kanske du är mindre bekant med CBC: s nyhetssajt, CBC.ca/news. Visste du dessutom att inom CBC: s nyhetssajt bor en rik samling regelbundet publicerade artiklar som specifikt hänför sig till underhållningsnyheter?
CBC- webbplatsen har en av de bästa underhållningsnyhetssajterna på webben. Den är välskriven, vaksamt uppdaterad och användarvänlig. Det kan vara lätt att förbise i stället för allt det faktiska tv- och radioinnehållet som CBC tillhandahåller, men när du väl snubblar över CBC Entertainment News kanske du upptäcker att du inte behöver besöka en annan underhållningsnyhetssida igen.
Om du letar efter aktuella nyheter om filmer, TV-program och litteratur kommer CBC att ha mycket att läsa. Recensioner och debattartiklar om de senaste filmerna och programmen i branschen kommer att täckas tillsammans med nyheter om kommande filmer och skådespelare. CBC Entertainment News gör ett bra jobb med att utföra en underhållningsnyhetssajt, även om den är tystare än några av sina konkurrenter.

Historia

Första gången som Canadian Broadcasting Corporation (CBC) gjorde en tvåspråkig (engelsk och fransk) nyhetssändning var året 1936. Och det invigdes under andra världskriget, den 1 januari 1941. Därför fick CBC News från sitt ursprung i uppdrag att leverera några av de mest historiskt viktiga och journalistiskt rigorösa sändningarna. Detta ledde till att CBC News fick ett rykte globalt som en av få nationella nyhetskanaler med enastående journalistisk integritet, år efter år.
Denna mentalitet skiftade från radio till tv till internet, slutligen, 1996, när CBC lanserade sin första webbplats, Newsworld Online. Webbplatsen vi känner till idag gick dock inte live förrän 2 år senare, 1998. Och 2009 rullade CBC alla sina nyhetskanaler till en supersajt och slog samman CBC Television News, Radio News och Digital News till en mer centraliserad struktur.
År 2013 lanserade CBC News sin aboriginska webbplats, som är baserad i Winnipeg. År 2016 döpte CBC om webbplatsen CBC Indigenous. År 2017 lanserade CBC sin flaggskeppsnyhetssändning, The National. National har 4 huvudsakliga medankare baserade i Ottawa, Toronto och Vancouver.
Den journalistiska noggrannheten som har vunnit CBC många nationella och internationella mediepriser (inklusive flera internationella Emmys, Prix Italia, Monte Carlo, Gabriel och Canadian Association of Journalists och RTDNA-utmärkelser) ses också i deras underhållningsnyheter - vilket resulterar i några av de högkvalitativa underhållningsjournalistik som jag någonsin har haft nöjet att läsa.

Design

CBC Entertainment News är inte så. Det första som verkligen fångade mitt öga om CBC Entertainment News var hur väl utformat det är. Det är faktiskt mer professionellt än någon annan underhållningsnyhetssida som jag någonsin har besökt. Detta är uppriktigt sagt en frisk fläkt för mig. Underhållningsnyhetssajter har en dålig vana att vara ung, enligt min mening. De fastnar i kändisens glitter och glam och glömmer bort det faktum att dessa berättelser, oavsett ämne, fortfarande är nyheter i slutet av dagen. ABC Entertainment News är inte så.
Lyckligtvis upprätthåller CBC Entertainment News samma professionalism och allvar i sin underhållningsavdelning som i sina andra avdelningar. Designen förblir oförändrad över hela webbplatsen, vilket gör den mer användarvänlig och mogen jämfört med andra underhållningspublikationer.
Ett smakfullt och nationalistiskt vitt och rött tema är närvarande med färgutbrott i dämpad brådska och stolthet. Stänken av djupt kanadensiskt rött är dock glesa och skapar därmed ett mycket minimalistiskt utseende. Utöver estetiken i det är CBC Entertainment News dock mycket rent ordnat och organiserat. Du hittar en huvudberättelse som visas med en extra stor miniatyrbild mot det övre mitten av hemsidan, vilket leder till en stapel med mindre kolumner, ordnade 2 till 2, vertikalt ner till botten.
Om du vill komma åt något annat avsnitt av CBC News finns det en menyrad som är bekväm och lätt att navigera. Du kan välja antingen Top Stories, Local, The National, Opinion, World, Politics eller Indigenous. På så sätt ska nyheterna vara enkla och lättillgängliga.

Innehåll

Jag älskar att CBC Entertainment News berättelser inte är alltför basala eller ytliga - detta är ofta fallet med tabloid-stil spekulationer om vem som ska bära vad på den röda mattan. Artiklarna om CBC är riktig journalistik, även om ämnet är underhållning i motsats till internationell konflikt.
Därför kan man säga att bitarna på CBC Entertainment News är tankeväckande, övertygande, väl undersökta, expertskrivna och faktakontrollerade. Om du vill ha en underhållningsnyhetssida som inte slösar bort din tid med vaghet eller trite fluff, bör du kolla in CBC Entertainment News.

Mobil och stationär upplevelse

Under tiden, i Google Play Store, har CBC News-appen ett övergripande betyg på 4.3 stjärnor (av 5) och över 1 000 enskilda recensioner. Jag har redan fortsatt om och om igen om hur mycket jag älskar CBC-upplevelsen i webbläsaren. Och jag är glad att kunna rapportera att appen erbjuder en lika utmärkt användarupplevelse och design - i själva verket är det en av de bästa nyhetsapparna som för närvarande finns på marknaden - åtminstone är den en av de högst rankade. Den är tillgänglig för både iOS och Android, men på Apple App Store har CBC News fått ett genomsnittligt betyg på 4.7 stjärnor (av 5) från 2.1 tusen enskilda recensioner. Under tiden, i Google Play Store, har CBC News-appen ett övergripande betyg på 4.3 stjärnor (av 5) och över 1 000 enskilda recensioner.

Prissättning och planer

Det finns ingen betalvägg eller prenumerationsavgift som krävs för att se innehåll på CBC Entertainment News. Detta betyder dock inte att nätverket är utan annonser. Faktum är att många av dem är lätta att undvika med en anständig adblocker-förlängning.

Förslag som jag har för CBC Entertainment News

Ärligt talat kan jag inte tänka mig ett förslag till CBC Entertainment News som skulle göra det bättre. Innehållet är utmärkt, webbplatsen är professionell och lätt att använda, och appen är fantastisk. Det finns inget behov av en premiumversion eftersom webbplatsen redan gör allt bra.
Om jag får vara så kritisk, kanske några fler medföljande videor med artiklarna inte skulle ha gått fel!

Slutsats

Om du letar efter en webbplats som kommer att rapportera om att bryta underhållningsnyheter med journalistisk integritet är CBC Entertainment News förmodligen den webbplats du har letat efter. Med fantastisk webbplatsdesign och en app som är gratis har den här webbplatsen alla er för excellens inom underhållningsnyhetsarenan!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Cbc

CBC Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Canadian Broadcasting Corporations (Cbc) Entertainment News kanske inte är den mest uppenbara källan för att bryta underhållningsnyheter, men det kan bara vara det bästa valet. Om du aldrig vill missa en underhållningsnyhet utan att behöva gag genom de ofta ungdomliga och vaga artiklarna på många underhållningsnyhetssajter på internet, kan Cbc Entertainment News bara vara webbplatsen för dig. Läs min recension av Cbc News idag för att lära dig mer om underhållningsnyhetsutloppet med journalistisk integritet!

Om oss     Villkor     Kontakta oss