Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Crunchyroll Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Crunchyroll är en mycket dekorerad anime-streamingwebbplats med en dedikerad gemenskap. Förutom allmänna TV-program, manga och spel kan medlemmar delta i konversationer och släppa recensioner på populära program. Även om detta låter fascinerande, är Crunchyroll inte längre det kraftverk det en gång var och den genomsnittliga upplevelsen är inte värt din tid eller pengar.

Crunchyroll

crunchyroll sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

crunchyroll.com/devices

Streamingmarknaden har nu passerat mainstream-scenen, och specialtjänster som Crunchyroll har lyckats skära ut sin egen nisch. Netflix, Prime Video, HBO och Hulu konkurrerar i de övre nivåerna, medan tjänster som Crunchyroll har lyckats behålla sin popularitet samtidigt som de skiljer sig från den vanliga striden. Hur? Till skillnad från streamingtjänsterna fokuserar Crunchyroll uteslutande på animeinnehåll. Denna trend kan ses med NBC: s "Seeso" (komedi-bara tjänst) och AMC: s "Shudder" (skräck-tema tjänst).
Om du skulle ranka de fem mest slagkraftiga streamingtjänsterna skulle Crunchyroll enkelt placera sig bland dem. Denna tjänst har dock nu passerat sin topp och är på nedgång; enligt betygen i Play Store-appen kan fientlighet mellan animeälskare förstås. Tydligen kunde Crunchyroll inte hantera sin framgång och föll därefter platt efter en framgångsrik period. När det gäller bashing av varumärket, skulle jag vilja dela information om webbplatsen utan ytterligaredetaljer.

Vad är Crunchyroll?

Crunchyroll är en streamingapp och webbplats som tillåter användare att titta på animeinnehåll gratis. Appen har varit i sin bästa tid för ungefär 5-6 år sedan, men tjänsten har minskat nyligen. Streaming på Crunchyroll rekommenderas fortfarande trots denna nedgång, eftersom plattformen fortfarande erbjuder en mängd olika animeinnehåll. Det finns flera anledningar till att streaming på Crunchyroll skulle vara roligt även idag.
Det finns också en podcast med nya avsnitt som släpps varje vecka. Efter att ha övervägt Crunchyroll som den största anime-streamingplattformen är det till stor del på grund av dess innehållsdjup som du hittar den här. Den har tusentals shower och manga, samt simulpubs av populära mangatitlar från Kodansha Comics. Du kan titta på anime-titlar en timme efter att de sänds, läsa manga på Crunchyroll med ett premiumkonto och lyssna på nya episodiska podcasts varje vecka.

Interaktiva spel

Crunchyroll kan vara en relativt ny aktör i spelbranschen, men det ger ett anständigt antal spel för iOS- och Android-användare. Det är fördelen med att ladda ner appen snarare än att strömma på webbplatsen. Jag är säker på att Crunchyroll inom en snar framtid kommer att arbeta med att utöka sina speltitlar och eventuellt skära ut en ultranisch inom anime-segmentet.

Utmärkt kompatibilitet

Även om Crunchyroll kan ha tappat en del av sin touch när det gäller streamingkvalitet, finns det inga problem i kompatibilitetsavdelningen. Du kan ladda ner appen på ett brett utbud av plattformar som Chromecast, WiiU, Apple iOS, Windows Phone, Roku, Google TV, Apple TV och spelkonsoler som Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 och PS Vita. Om du går premium kan du komma åt ett massivt innehållsbibliotek och strömma innehåll på alla ovannämnda enheter.

Chattrum

Det som skiljer Crunchyroll från andra anime-streamingtjänster är dess avsikt att skapa en gemenskap. Den sociala funktionaliteten i Chatroom, tillsammans med videorekommendationer och märken, ger verkligen plattformen en community-vibe. Användare vill inte bara strömma anime; de vill dela med sig av sin åsikt och vill höra från andra.

Registrera dig

Men om du vill se dessa anime utan att behöva betala för dem, rekommenderar jag att du letar någon annanstans. Crunchyroll brukade vara en gratis tjänst, men det är inte längre fallet. Du kan strömma allt innehåll i appen, men bara i 14 dagar. Därefter måste du prenumerera på premiumtjänsten. Så om du inte är redo att gå premium, tror jag inte att du ska fästa dig vid den här plattformen. Med shower som Black Clover, Naruto, One Piece, Dr.Stone och Fire Force är det lätt att lockas av stjärnuppställningen. Men om du vill se dessa anime utan att behöva betala för dem, rekommenderar jag att du letar någon annanstans.

Information om Crunchyroll-appen

Crunchyroll har installerats mer än 10 miljoner gånger. Om du behöver siffror räcker det för att visa webbplatsens trovärdighet i anime-utrymmet. När det gäller appstorlek beror det på din enhet. Appen uppdaterades den 31 december 2019 och det har gått mer än tre månader sedan den senaste uppdateringen. Således verkar utvecklarna inte riktigt aktiva jämfört med andra streamingtjänster.

Hur får man tillgång till Crunchyroll?

Du kan ladda ner appen från Google Play Store (Android) eller App Store (iOS). Om inte dessa plattformar kan du till och med välja kompatibla enheter som jag nämnde ovan. Installera enheten och registrera dig. Efter två veckor måste du prenumerera på premiumtjänsten, som kostar $ 6.95 / mo.

Design

Jag tycker att designen av den här appen är tilltalande. Dess orange och vita färgschema skiljer sig ganska mycket från de flesta mörka temaappar, som har mörkare menyer och knappar. Appen har två stora genrer, Drama och Anime. Med hjälp av dessa flikar kan du hitta olika innehållsbucketar som Populär, Simulcasts och Uppdaterad. Allt innehåll som du ser i dessa avsnitt är ordnat alfabetiskt.
Till skillnad från Crackle, som har ett annat gränssnitt för olika enheter, verkar Crunchyroll ha en standardlayout. Appen har dock inte tillräckligt med information när du jämför den med webbplatsen, som också har nyhets- och diskussionsforum. Men på grund av dessa alternativ ser webbplatsen lite rörig ut.

Innehåll

Crunchyroll ger tillgång till över 200+ anime-serier som är kompatibla med ett brett utbud av enheter. Du kan titta på populära anime-serier som Naruto, One Piece eller Death Note och kan till och med skapa en kö för att hålla reda på framstegen. Om du är ny i animevärlden är det slumpmässiga alternativet värt att utforska om du är på en 14-dagars gratis provperiod. Välj inte den populära anime eftersom du kanske hittar den var som helst på webben. Titta bara på vad appen rekommenderar, så kommer du att kunna fatta beslutet själv.
Du kan till och med hitta omröstningar och frågesporter om anime. Crunchyroll utökar sitt innehållssortiment, som har hållit sin publik limmad så länge. Introduktionen av spel i appen känns som en intressant start på något ikoniskt. Förutom spel, forum och funktioner som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och lära dig mer om animeindustrin i allmänhet finns det så många andra videor än anime som du kan titta på på den här plattformen. Det finns till och med podcasts och recensioner av olika anime-serier och manga. Du kan till och med hitta omröstningar och frågesporter om anime.

Planer och prissättning

Crunchyroll är gratis under en begränsad tid, men premiumtjänsten kostar $ 6.95 / månad. Jag vet att det kanske inte är mycket, men nischgenrebaserade streamingtjänster som Shudder och Sesso faller i samma kategori. Vad är värre? Du får Hulu + Live TV-paketet för det beloppet. Men om du är ett anime-fan tror jag inte att dessa jämförelser skulle göra stor skillnad. Är premien värt det? Jag tror inte det. Varför? Eftersom det finns många anime-streamingwebbplatser av hög kvalitet som inte debiterar dig för HD-streaming.

Stationär / mobil upplevelse

Jag hade en positiv upplevelse att strömma på Crunchyroll-appen för ett par år sedan. Jag hade dock en negativ streamingupplevelse den senaste månaden. Jag försökte titta på ett avsnitt av ? One Piece?, och strömmen fortsatte att buffra. Efter varje minut skulle appen buffra i två minuter. Även om jag trodde att det kunde bero på min internetanslutning, var jag på en 16 MBPS-anslutning där andra appar, som YouTube och Daily motion, var stabila. Att skicka in en biljett är inte heller till hjälp eftersom de tar evigt att ta itu med användarens problem.

Förslag jag har för Crunchyroll

Trots att innehållskatalogen är massiv, med brist på stabil streaming och kundsupport, är det ganska svårt att lita på en premiumplattform. Annonserna i gratisversionen är så repetitiva att du skulle sluta memorera dem. Långa laddningstider, buffringshastighet och kraschar ytterligare förstör appen. Jag hoppas att utvecklarna uppmärksammar detta och börjar arbeta.

Slutsats

Om du är ett stort anime-fan är chansen stor att du redan prenumererar på den här tjänsten. Men när du läser den här recensionen vet du själv att Crunchyroll bara är en skugga av sitt tidigare jag. Å andra sidan, om du är en ny användare, rekommenderar jag att du börjar med en 14-dagars gratis provperiod. Upplev plattformen och se om det är vettigt för dig att gå premium. Om det gör det, bör $ 6.95 / mo inte vara en stor stötesten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Crunchyroll

crunchyroll sverige

Crunchyroll Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Crunchyroll är en mycket dekorerad anime-streamingwebbplats med en dedikerad gemenskap. Förutom allmänna TV-program, manga och spel kan medlemmar delta i konversationer och släppa recensioner på populära program. Även om detta låter fascinerande, är Crunchyroll inte längre det kraftverk det en gång var och den genomsnittliga upplevelsen är inte värt din tid eller pengar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss