Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

DailyMotion Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Dailymotion är en videoströmningsplattform speciellt utformad för vuxna. Det erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett moget och lätt smältbart sätt, vilket gör det bra för seriösa människor som vill titta på kvalitetsinnehåll utan allt barnsligt nonsens som finns på andra sociala medieplattformar. Jag rekommenderar starkt att kolla in min recension på Daily Motion idag!

Dailymotion

dailymotion gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

dailymotion.com

Några andra, mindre kända videoströmningsplattformar är faktiskt värda att överväga, särskilt om du letar efter en mer specialiserad plattform eller vill undvika YouTubes välkända problem. Vimeo har till exempel hyllats av många filmskapare som den bästa plattformen för pre-release-visningar och tidiga recensioner. Ett annat alternativ är Blip.tv, som är känt för sitt högkvalitativa HD-innehåll.
Många har stora klagomål med YouTube på grund av mängden annonser som det sätter i användarnas ansikten. Före, under och ibland efter videor har YouTube blivit lika illa som traditionell kabel-tv när det gäller reklam. Detta resulterar i en extremt obehaglig upplevelse för användare, som ofta önskar att YouTube skulle minska annonserna till och med lite. Det verkar som om YouTube är på väg att bara fortsätta att öka annonserna, snarare än att lyssna på allmänhetens frustrationer och skala tillbaka dem till och med lite.
Många har problem med YouTubes policyer för censur, som tenderar att vara mycket strikta och godtyckliga. Allt som krävs är ett klagomål om en video, och ofta kommer videon att tas bort oavsett om den bryter mot några regler. Dessutom, om YouTube inte håller med om vad en användare säger i sina videor, kan de helt enkelt demonetisera kanalen. Detta har allvarliga konsekvenser för yttrandefriheten, något som många värdesätter.
Dessa slipups på uppdrag av YouTube har gjort det möjligt för andra (liknande) videoströmningsplattformar att stiga upp och samla hundratals miljoner månatliga användare. En sådan videoströmningswebbplats som kommer att tänka på är Vimeo, som framgångsrikt har lyckats märka sig som en slags anti-YouTube, med coolare censurpolicyer och absolut noll annonser. Tyvärr har Vimeo dock ännu inte ens kunnat skrapa ytan på engagemang som YouTube har, vilket innebär att utbudet av videor som finns tillgängliga på Vimeo kommer att bli relativt mycket begränsat.
En annan videostreamingtjänst som har fått uppmärksamhet och hyllningar är Daily Motion. Det har ännu inte nått YouTubes popularitetsnivå, men det har över 300 miljoner aktiva månatliga användare. Daily Motion kan potentiellt vara ett livskraftigt alternativ till YouTube om dess användare är nöjda med tjänsten. Låt oss dyka in i det för att se vad vi tycker.

Historia

Under det första hela verksamhetsåret tog Daily Motion in över 2 miljoner euro. Webbplatsen har sedan dess vuxit exponentiellt och har nu över 300 miljoner unika besökare varje månad. I mars 2005 grundade Benjamin Bejbaum och Olivier Poitrey DailyMotion med en grupp på 6 personer. Under sitt första verksamhetsår tog de in investeringar från Atlas Ventures och Partech International till ett belopp av 7 miljoner euro. Enligt French Web 2.0 fick DailyMotion flest insamlade medel av någon webbplats 2006. När DailyMotion växte i popularitet fortsatte pengarna bara att rulla in - bara 2007 samlade de in ytterligare 5 miljoner euro. Idag har DailyMotion över 300 miljoner unika besökare varje månad och är ett av Frankrikes ledande internetföretag.
I oktober 2009 investerade den franska regeringen i Daily Motion genom en federal strategisk investeringsfond. Den 25 januari 2011 köpte Orange en andel på 49% i företaget och uppskattade dess värde till 62 miljoner euro. Från och med den 1 oktober 2017 var Dailymotion värt över 1.2 miljarder.
År 2013 förvärvade Orange resterande 51% av Daily Motion för 61 miljoner. Och i maj samma år blockerade den franska regeringen ett försök från Yahoo att köpa majoritetsaktien.
År 2014 meddelade Orange att det hade förhandlat fram ett avtal med Microsoft för att utöka Dailymotion till den amerikanska marknaden. VD sa att det fanns "stort hopp? att en affär kunde göras, så länge Orange behöll majoritetsandelen i företaget. Samtal med andra potentiella partner offentliggjordes också. År 2015 köpte Vivendi en andel på 80% i Dailymotion och ökade den till 90% september samma år, vilket höll företaget till stor del Frankrike-baserat.

Design

Videorna själva är ordnade i kanaler, var och en med sin egen flik - till exempel Nyheter, Komedi, Spel etc. Det finns också ett verktygsfält längst ner på skärmen med snabblänkar till andra delar av webbplatsen. När du först besöker Daily Motion kan det mer likna en nyhetssajt än en riktig videoströmningsplattform. Hemsidan har en vertikalt kaskad lista över utvalda videor, textade "topphistorier idag", för att ge en ännu bättre uppfattning om vad jag menar. Videorna själva är ordnade i kanaler, var och en med sin egen flik - till exempel Nyheter, Komedi, Spel etc. Det finns också ett verktygsfält längst ner på skärmen med snabblänkar till andra delar av webbplatsen.
Överst på sidan finns en mycket dämpad menyrad för webbplatsen. Du kan navigera i Daily Motion efter typ av innehåll. Välj från standardhemsidan, Utvalda, eller bläddra på webbplatsen genom att klicka på Nyheter, Sport, Underhållning eller Musik. Det är väldigt glest och barebones, men det ger sidan en väldigt stilren och minimalistisk känsla.
Ärligt talat tycker jag att Daily Motion är den bästa videoströmmingswebbplatsen eftersom det får mig att tro att jag kan dra nytta av att göra den till min hemsida. Designen liknar populära nyhetssajter, vilket förmodligen kommer från instinkten att hålla jämna steg med aktuella händelser. Det är perfekt för att titta på videor om aktuella händelser, inte bara underhållningsvideor som på YouTube.

Innehåll

Innehållet på Daily Motion, jämfört med konkurrerande videostreamingplattformar, känns mer seriöst och produktivt. Det är också av högre kaliber, typiskt sett. Detta kan bero på webbplatsens fokus på aktuella händelser. Innehållet på Daily Motion känns mer som vad du kan förvänta dig av ett väl respekterat medieutlopp än från de flesta videoströmningsplattformar - högkvalitativa och informativa videor från certifierade bidragsgivare.
Men om du är den typ av person som värderar kvantitet framför kvalitet, tror jag att du kommer att hitta Daily Motion mindre än tillräckligt. Med detta sagt kommer Daily Motion att ha ett smalare omfång när det gäller vilka typer av innehåll som finns tillgängligt. Så det är den klassiska debatten: kvalitet eller kvantitet? Om du är benägen till kvalitet tror jag att du kommer att vara mycket nöjd med vad Daily Motion har att erbjuda. Men om du föredrar kvantitet framför kvalitet tror jag att du kan hitta Daily Motion mindre än tillräckligt.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Daily Motion-skrivbordsupplevelsen kan vara lite laggy och videor vacklar ibland in och ut ur upplösningskvaliteter, beroende på vad du gör. Den goda nyheten är att när du bläddrar ner på en viss sida under en spelande video kommer videon att minimera sig själv i en stapel ovanför innehållet du tittar på, så att du kan fortsätta surfa utan att missa det aktuella innehållet.
Appen, enligt vissa användare, kan ge en bättre övergripande upplevelse än webbplatsens upplevelse tenderar att ge. Appen har mindre fördröjning och bättre prestanda, vilket kan göra det till det bästa sättet att gå för att fullt ut kunna njuta av allt som Daily Motion har att erbjuda. Samtidigt har andra användare genomsnittliga betyg på 4.5 stjärnor för Apple App Store för appen.

Prissättning och planer

Daily Motion är en gratis webbplats som gör det möjligt för användare att få tillgång till ett brett utbud av videor. Det finns inga betalväggar eller prenumerationer som krävs för att använda webbplatsen, och videor kan ses utan reklam.

Förslag som jag har för Daily Motion

Idén att omforma den stationära och mobila webbläsarversionen av Daily Motion är giltig. En liten redesign av de stationära och mobila webbläsarversionerna av Daily Motion kan vara på sin plats. Jag menar inte nödvändigtvis ur estetisk synvinkel, för jag tycker att webbplatsen faktiskt ser väldigt trevlig ut. Jag talar mer ur en funktionell synvinkel. Kanske finns det några kodningsgenvägar att undersöka för att undvika videouppspelningsfördröjning och få sidor att ladda snabbare.
Om du letar efter väl utförda videor som håller dig uppdaterad om aktuella händelser är Daily Motion webbplatsen för dig. Det finns färre videor här än på YouTube, men de tenderar vanligtvis att vara av högre kvalitet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Dailymotion

dailymotion gratis

DailyMotion Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Dailymotion är en videoströmningsplattform speciellt utformad för vuxna. Det erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett moget och lätt smältbart sätt, vilket gör det bra för seriösa människor som vill titta på kvalitetsinnehåll utan allt barnsligt nonsens som finns på andra sociala medieplattformar. Jag rekommenderar starkt att kolla in min recension på Daily Motion idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss