Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Deezer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Deezer.com är en av de mest populära musikströmningstjänsterna på internet. Den har över 56 miljoner låtar att välja mellan, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner som kommer att bredda dina musikaliska horisonter. Jag granskade Deezer idag och tyckte att det var mycket användbart. Jag uppmanar dig att kolla in det!

Deezer

deezer gratis

deezer free

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

deezer.com

Många hänvisar ofta till musik som det "universella språket". Detta beror på att alla, trots kulturella och språkliga skillnader, har haft erfarenhet av att lyssna på musik och förstå dess kraft. Musik är en av de mest universellt älskade konsterna; du skulle vara hårt pressad för att hitta någon som säger att de aldrig tycker om att lyssna på musik.
Många tycker att musik är en grundläggande del av deras liv. De lyssnar på musik medan de kör, medan de arbetar och även när de bara chillar ut. Rätt ljudspår kan ge mycket nöje till alla aktiviteter.
Och musik är viktig och universellt tilltalande, ofta noggrant utformad för att passa vissa stämningar och aktiviteter. Till exempel har jag en lång sömnspellista fylld med låtar som hjälper mig att invagga mig i en djup och drömmande REM-cykel.
För att hitta rätt musikströmningstjänst som bäst passar dina unika musikaliska behov måste du ta en titt på var och en och se om den harmoniserar med de sätt på vilka du föredrar att lyssna. Vissa musikströmningsappar, som iHeart Radio, Pandora och Last.Fm, förlitar sig mer på emulering av radioformat; medan andra, som Spotify och Tidal, möjliggör en mer anpassningsbar och personlig upplevelse.
Deezer är en musikstreamingtjänst grundad i Paris, Frankrike som erbjuder över 56 miljoner låtar att välja mellan. Tjänsten har en större följarsa i Europa än andra musikstreamingtjänster, med 14 miljoner aktiva månatliga användare. Även om det kanske inte är lika välkänt eller kraftfullt som Spotify eller Pandora, är Deezer värt att överväga om du letar efter en musikströmningstjänst.

Historia

2006 utvecklade Daniel Marhely den första iterationen av det som nu kallas Deezer. Vid den tiden kallades det inte Deezer; namnet dök upp senare när han döpte om sitt projekt efter att ha märkt att andra streamingtjänster använde namnet. Marhely hade en dröm om att ge människor obegränsad musik via streamingteknik och arbetade snabbt för att göra den drömmen till verklighet.
Blogmusik anklagades för upphovsrättsintrång av den franska byrån, SACEM, och dess webbplats stängdes av i april 2007. Marhely lät dock inte detta avskräcka honom. I augusti 2007 hade webbplatsen återigen varit igång, den här gången märkt som Deezer (ett mycket bättre namn ändå).
Han träffade ett avtal med SACEM (den franska medieföreningen) som sa att han skulle betala upphovsrättsinnehavarna med pengar som tjänats genom reklam på Deezer; avtalet dikterade också, av någon anledning, att Deezer måste ge sina användare möjlighet att ladda ner låtarna som de strömmade på Deezer från iTunes, vilket resulterade i att Deezer fick en provision på varje köp.
När Deezer lanserades 2007 hade Marhely ännu inte förhandlat fram kontrakt med några större skivbolag. Detta ledde till ett extremt begränsat bibliotek med tillgängliga låtar. Det tog mer än två år, men så småningom kunde Marhely få de tre största etiketterna i världen ombord: Universal, Sony och Warner. Dessutom förvärvade Deezer rättigheterna till musik från flera mindre, mindre kända etiketter, vilket ger den rika samlingen av musik som finns på tjänsten idag.

Design

Deezer-appen har ett imponerande betyg på 4.6 på Apple App Store. Detta beror åtminstone delvis på Deezers intuitiva och estetiskt tilltalande design. Appen är extremt användarvänlig, vilket gör det enklare än någonsin att bläddra bland låtar, skapa spellistor, upptäcka nya artister och spår och hålla jämna steg med dina favoritpodcaster. Det bästa sättet jag kan komma på för att beskriva Deezers design skulle vara att säga att det är något som en korsning mellan Spotify och Apple Music. Den har all den praktiska funktionaliteten hos Spotify med en mycket intuitiv organisationsstruktur, som liknar Apple Music. När det gäller musikströmningsappar har Deezer lätt några av de bästa designerna på marknaden.

Innehåll

Som jag nämnde tidigare erbjuder Deezer 56 miljoner låtar och podcasts att strömma och ladda ner. Men det är inte allt som den här tjänsten tillhandahåller. Fans av strömmande talkradioprogram kommer gärna att lära sig att Deezer också har en regelbundet uppdaterad lista över allt det bästa inom strömmande talkradioprogram. Deezer är inte bara för musikälskare, det tillgodoser nästan alla dina ljudströmningsbehov.
Deezer är en lättanvänd streamingtjänst som innehåller funktioner som hjälper dig att upptäcka ny musik. Det finns en inställning som heter ? Flow?, som erbjuder personliga lyssningsrekommendationer; samt föreslår nya genrer, artister och låtar baserat på dina unika lyssningsvanor. Om du är bekant med Spotify är detta besläktat med Discover Weekly-spellistan, förutom att du kan dyka in och bredda dina musikaliska horisonter när du vill med Flow.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag redan har sagt är användarupplevelsen av appen nästan perfekt. Det kommer inte att finnas någon som helst inlärningskurva som står i vägen mellan dig och timmar av oavbrutet lyssnande med Deezer. Du är dock inte begränsad till att bara lyssna på låtar på din smartphone heller. Tack vare Deezer Premiums nedladdningsfunktioner kan du snabbt och bekvämt lyssna på din musik på vilken enhet som helst, vilket gör skrivbordsupplevelsen lika bra som den mobila.

Prissättning och planer

Deezer Premium-planen erbjuder högkvalitativt ljud utan annonser, offline-läge och fler spår. Slutligen ger Deezer Family-planen dig tillgång till alla funktioner i Deezer Premium-planen, samt familjedelning så att upp till sex personer kan få tillgång till ditt musikbibliotek. Deezer erbjuder tre olika planer: Deezer Free, Deezer Premium och Deezer Family. De två första planerna är i huvudsak desamma förutom bristen på annonser på Premium-planen och familjedelning på Family-planen. Den tredje planen, som kallas Deezer Family, är en premiumplan med många funktioner som ingår i de andra två planerna men delas också av upp till sex personer.
Premiumplanen från Deezer erbjuder tillgång till allt som tjänsten har att erbjuda, inklusive obegränsade hopp, inga annonser och möjligheten att lyssna på innehåll offline på vilken enhet som helst. Det är prissatt i nivå med de flesta andra tjänster i sitt slag och är tillgängligt för $ 9.99 per månad.
Medan Deezer Family i huvudsak är en Premium-plan med sex profiler, erbjuder Deezer Plus-planen dig hela 12 individuella profiler. För bara $ 24.99 per månad är detta ett otroligt värde.

Förslag som jag har för Deezer

Jag skulle vilja att Deezer gör det lättare för oberoende och underjordiska artister att placera sin musik på tjänsten, samt att de oftare presenteras. Visst, Deezer erbjuder låtar från många indieetiketter, men jag tror att det kan underlättas för alla band var som helst att snabbt ladda upp sin musik till Deezer. Spotify och Apple Music, för kontrast, är båda ganska bra om detta. Jag anser att Deezer bör följa efter.

Slutsats

Trots att det är en relativt okänd tjänst kan Deezer bara vara den bästa musikströmningstjänsten på marknaden. Den har fler låtar än både Spotify och Apple Music, liksom en mängd podcasts. Appdesignen är fantastisk, och det finns också några roliga och användbara funktioner tillgängliga. Om du letar efter en streamingupplevelse av hög kvalitet är Deezer värt att kolla in.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Deezer

deezer gratis

deezer free

Deezer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Deezer.com är en av de mest populära musikströmningstjänsterna på internet. Den har över 56 miljoner låtar att välja mellan, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner som kommer att bredda dina musikaliska horisonter. Jag granskade Deezer idag och tyckte att det var mycket användbart. Jag uppmanar dig att kolla in det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss