Superettan
Fre 19:00
Superettan
Fre 19:00
Superettan
Lö 13:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Discovery Plus Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

DiscoveryPlus.com är den nyaste TV-streamingwebbplatsen i blocket. Discovery Plus erbjuder tusentals avsnitt av favoritkomfort-TV-program och förtjänar definitivt att vara på din radar. Om du älskar att titta på HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC eller Lifetime kommer detta att bli den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig. Kom och kolla in min recension av Discovery Plus idag för att lära dig mer!

Discovery Plus

discovery plus gratis

discoveryplus.se/tv

discovery plus prova gratis

discovery gratis

discovery plus

discovery plus gratis månad

discovery plus live stream

discovery plus. se/tv

discovery play gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 22.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

discoveryplus.com

Det är ett tufft beslut, men vi tror att vi har hittat de bästa alternativen för dig. Det är ett nytt år och vet du vad det betyder? Det stämmer, en helt ny serie streamingtjänster att kolla in. 2020 var, om inte annat, ett ganska aktivt år för film- och tv-streamingbranschen. Vi såg lanseringen av några omedelbara hits - som HBO Max, Peacock och Quibi - förra året, och 2021 formar sig för att bli ett annat stort år för film- och TV-streaming. Med den senaste lanseringen av Paramount Plus, Disney Star och Discovery Plus finns det en helt ny grupp utmanare där ute för den eftertraktade titeln på bästa streamingwebbplats på webben. Det är ett tufft beslut men vi tror att vi har hittat de bästa alternativen för dig.
Finns det några andra tittare där ute som känner sig överväldigade av antalet premiumstreamingalternativ som är tillgängliga för dem idag? Det finns ingen skam i att erkänna det. När allt kommer omkring skriver jag recensioner av TV-strömmande webbplatser för att leva, och till och med jag börjar tro att det blir lite mycket. Det är som att varje filmstudio, kabel-TV-kanal och medieproduktionsföretag känner behovet av att ha sin egen streamingwebbplats nuförtiden. Slutresultatet av detta är att tittarna delas in i läger baserat på vad de har råd med.
Vi har inte alla råd att prenumerera på varje premium-TV-streamingwebbplats, oavsett hur mycket vi kanske vill. Det skulle kräva en månatlig streamingbudget på hundratals dollar, vilket helt enkelt inte är möjligt för alla. Några viktiga aktörer inkluderar Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, YouTube TV, HBO Max och Peacock. Listan kan göras om igen.
Tyvärr, på grund av det faktum att varje streamingtjänst vill locka prenumeranter med högkvalitativt exklusivt och originellt innehåll, är sannolikheten att vi kommer att missa några av de bästa TV-streamingwebbplatserna. Om du som jag inte realistiskt har råd att prenumerera på varje TV-streamingwebbplats som kan vara värt det, måste du lära dig att vara särskilt strategisk när du väljer prenumerationer.
Det är därför jag skriver recensioner av TV-strömmande webbplatser i första hand. Det finns få sätt att säkert veta vilken streamingwebbplats som är bättre för dig - och jag arbetar för att se till att du kan få en opartisk titt på varje webbplats innan du prenumererar.
Och så skulle jag vilja meddela att den nya streamingsajten Discovery Plus just har lanserats i år och det kan vara ett bra alternativ för dem som letar efter en premiumstreamingtjänst. Även om den hade en tyst lansering kan den här webbplatsen ha vad som krävs för att vara det bästa alternativet för dem som är intresserade av att titta på TV-program och filmer.
Discovery Plus har mycket att erbjuda sina prenumeranter, enligt webbplatsens FAQ-sida. Detta inkluderar tillgång till mer än 55 000 avsnitt av 2 500+ aktuella och klassiska program från några av de mest älskade TV-märkena. Det är mycket tv.
Discovery Plus erbjuder ett brett utbud av TV-program att titta på, inklusive populära kändismatlagningsprogram och annan populär programmering. Med innehåll från många olika nätverk finns det något för alla att njuta av på Discovery Plus.
Efter att noggrant ha övervägt alla Discovery Plus funktioner och fördelar, kan det vara den bästa streamingwebbplatsen för dig? Låt oss titta närmare på vad den här tjänsten har att erbjuda och se om den passar dig.

Historia

Discovery Plus är en av få amerikanska streamingsajter som lanseras på en utländsk marknad först. Indien var det första landet som hade tillgång till tjänsten, och den lanserades där den 23 mars 2020. Det var inte förrän i januari 2021 som Discovery Plus blev tillgängligt internationellt, först med en omprofilering av deras tidigare tjänst D Play i Danmark, Storbritannien och Irland i oktober och november 2020 (till Discovery Plus), sedan med en officiell lansering i USA den 4 januari 2021. Discovery Plus skulle sedan ersätta D Play i resten av Europa nästa dag.
TV-streamingwebbplatsen var en enorm framgång i februari 2021. Företaget meddelade att plattformen hade över 12 miljoner abonnenter på sina olika OTT-streamingtjänster (inklusive Discovery Plus, Motor Trend On Demand, Food Network Kitchen och Golf TV). Oberoende analytiker föreslår att den överväldigande majoriteten av dessa var Discovery Plus-prenumeranter.
Idag fortsätter Discovery Plus att vara en av de bästa TV-streamingwebbplatserna på webben. Det utmärker sig särskilt med new age-streamers.

Design

Discovery Plus erbjuder ett elegant, dynamiskt och användarvänligt gränssnitt som är enkelt för alla som har använt en premiumstreamingtjänst tidigare att navigera. När du når webbplatsens hemsida kommer du att hälsas av en stor banner som innehåller titlar och föreslagna serier. Strax under detta hittar du en lista över Discovery Plus erbjudna kanaler eller nav. Klicka på din favorit för att bläddra bland varumärkesspecifikt innehåll.
Strax ovanför den centrala bannern finns en slags menyrad för webbplatsen. Detta gör det möjligt för användaren att bläddra efter kategori eller genre. I motsats till den typiska fallande serien av rader som separerar innehåll efter typ, tar Discovery Plus ett annat tillvägagångssätt, vilket kräver att användaren klickar på en separat sida för varje kategori. Medan jag beundrar denna TV-streamingwebbplats för att ta ett annat tillvägagångssätt än de flesta, tror jag att den här layouten kan vara mindre effektiv än den vanliga strömmande webbplatsdesignen. Enligt min mening, ju mer framåt och bakåt klicka som du måste göra, desto mindre intuitiv blir webbplatsen. Med det sagt förstår jag att detta är en mindre brist (om det kan kallas en brist), och jag kanske bara är särskilt kräsen.

Innehåll och funktioner

Vi har redan pratat om vilken typ av innehåll du hittar på Discovery Plus. Jag gillar verkligen det faktum att innehållsvalet skiljer sig så mycket från resten av de bästa TV-streamingwebbplatserna på marknaden idag. För det första finns det inga filmer att strömma här; det är allt on-demand TV-streaming. Så om du vill diversifiera ditt utbud av strömmande webbplatser skulle Discovery Plus vara ett utmärkt sätt att ställa en filmtung streamingwebbplats mot en som är strikt för strömmande TV-program.
För det andra är den typ av innehåll som du hittar på den här streamern till skillnad från alla andra streamingwebbplatser där ute. Discovery Plus har en nisch som tilltalar vad den erbjuder, med matlagningsprogram från Food Network, DIY- och hemrenoveringsprogram från HGTV och förstklassiga djurlivsprogram från BBC och Animal Planet. Det är möjligen den mest unika streamingwebbplatsen på webben just nu.
Med det sagt skulle jag karakterisera majoriteten av det som finns tillgängligt på Discovery Plus som "ljus-TV". Vad jag menar är att de flesta av de program som strömmar här är mot feel-good, den pedagogiska - komfort visar du kan kalla dem. Med andra ord, om du behöver en TV-streamingwebbplats som är full av rasande drama eller sanna brottsdokumentärer, kommer detta förmodligen inte att vara den bästa TV-streamingtjänsten för dig (så kanske det är det igen; vi behöver alla en paus från den typen av tyngd då och då, eller hur?).

Mobil och stationär upplevelse

Discovery Plus erbjuder en fantastisk TV-streamingapp som jag har sett många gånger. Med mobilappar tillgängliga på både iOS- och Android-enheter behöver du aldrig missa dina favoritprogram. Appen har ett genomsnittligt användarbetyg på 4.9 av 5, vilket är högre än de flesta andra appar jag har sett. Det är också tillgängligt på nästan alla smarta TV- och spelplattformar som finns.

Prissättning och planer

Discovery Plus, som blir allt vanligare på senare tid, erbjuder en prenumerationsmodell med två nivåer. Antingen betala mindre och bli utsatt för annonser eller betala lite mer för en annonsfri upplevelse. Prenumerationsplanerna börjar på $ 4.99 / månad. Titta annonsfritt för endast $ 6.99 per månad, vilket gör detta till en av de mest prisvärda streamingtjänsterna på marknaden. Dessutom, oavsett vilken plan du väljer, kan du njuta av en gratis 7-dagars provperiod för att prova det innan du betalar.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Discovery Plus

discovery plus gratis

discoveryplus.se/tv

discovery plus prova gratis

discovery gratis

discovery plus

discovery plus gratis månad

discovery plus live stream

discovery plus. se/tv

discovery play gratis

discovery plus prova på

discovery plus/tv

prova discovery plus

dicoveryplus

discover plus

discovery plus för många strömmar

discovery plus gratis 30 dagar

discovery plus live

discovery plus program

discovery plus provperiod

discovery plus se

discovery plus sverige gratis

discovery plus testa

discovery plus utbud

discovery plus.se/tv

discoveryplus gratis

discoveyplus

gratis discovery plus

prova discovery plus gratis

prova på discovery plus

Discovery Plus Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

DiscoveryPlus.com är den nyaste TV-streamingwebbplatsen i blocket. Discovery Plus erbjuder tusentals avsnitt av favoritkomfort-TV-program och förtjänar definitivt att vara på din radar. Om du älskar att titta på HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC eller Lifetime kommer detta att bli den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig. Kom och kolla in min recension av Discovery Plus idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss