Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Emby Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Bland de mest populära mediasviterna är Emby.media definitivt en standout. Dess eleganta design och strömlinjeformade gränssnitt gör det enkelt att komma åt allt ditt medieinnehåll, oavsett typ eller var du är. Plus, med en prenumeration på Emby Premiere kan du till och med komma åt ditt personliga mediemoln även om du inte kan komma online. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Emby

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

emby.media

Media har blivit en viktig del av vår kultur under det 21: a århundradet, och eftersom tekniken fortsätter att öka sin roll i våra liv kommer den att fortsätta växa tills den blir en bokstavlig förlängning av mänskligheten.
De flesta jag känner konsumerar media nästan hela tiden, oavsett om det sker i form av filmer, musik, TV-serier, delning av foton / videor / memes, podcasts, sociala nätverk, webbplatser etc. Detta har lett till tanken att det skulle vara trevligt om det fanns en enda plats där alla dessa digitala medietjänster kunde nås. Varför finns det inte en monolitisk portal som denna?
Om du har funderat på att ha en mediaserver tidigare, vet du att de existerar. Det finns flera olika typer att välja mellan, och den du väljer beror på dina behov. Precis som det finns ett antal olika streamingtjänster tillgängliga, gäller detsamma för mediaservrar. Den enda skillnaden är att mediaservrar låter oss se vårt innehåll på ett specifikt sätt, vilket kan vara mer specifikt för våra behov. Att välja rätt handlar bara om att göra lite forskning och ta reda på vilken som passar oss bäst.
Vissa människor föredrar att komma åt sina media på sina telefoner, bärbara datorer, surfplattor eller smarta TV-apparater. Andra svär fortfarande genom att strömma och visa sitt favoritinnehåll på datorer, surfplattor eller smarta TV-apparater. Oavsett vad dina preferenser är, måste du hitta en mediaserver som kan tillgodose dina unika behov. Först och främst bör mediaservern vara pålitlig och funktionell. Det är en självklarhet. Men du vill också ha en mediaserver som fungerar bra oavsett vilken enhet du råkar använda vid en viss tidpunkt. Tack vare mediaservrar som Emby kan nu någon av dina enheter bli en smart TV.

Historia

Emby, tidigare känd helt enkelt som Media Browser, är en mediaserversvit som har utformats speciellt för att strömma video och ljud över vilken enhet som helst. Det är proprietär programvara som inte kan replikeras från källan eftersom byggskripten lämnas privata.
Emby har fortsatt att gå ner på vägen till proprietär kod med version 3.5 av programvaran. Från och med den här versionen licensierade Emby om sig själv och är nu helt nära källad; de open source-element som många tekniska huvuden alltid har älskat om Emby är dock fortfarande tillgängliga i form av plugins, och en gratis öppen källkodsgaffel på servern har också utvecklats, känd som Jelly Fin. Så om du gillar att experimentera med kodning och bygga dina egna anpassningar kommer Jelly Fin definitivt att vara värt din tid att kolla in.
Emby är en mediaströmningsprogramvara som finns tillgänglig på många olika plattformar, inklusive Windows, Mac OS, Linux och Free BSD. Användare kan ansluta till Emby-klienten via någon av Embys kompatibla plattformar - som HTML 5, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chrome Cast, Apple TV, LG och Samsung smarta TV-apparater och Xbox 360 / Xbox One.

Design

Beroende på vilken enhet Emby används på kan dess design variera något. Men totalt sett skulle jag säga att Embys design och layout liknar Netflix och Hulu.
Beroende på din enhet hittar du en lättnavigerad meny som låter dig växla efter innehållstyp, antingen högst upp på skärmen eller på vänster sida. Härifrån växlar du snabbt mellan kanaler, live-TV, kamerauppladdningar, spellistor, samlingar, filmer, musik eller TV. Det blir inte mycket enklare än så.
När du väl har valt en mediekälla från huvudserverportalen kommer innehållet att presenteras med en minimalistisk design som liknar Hulu eller Netflix. Du kan bläddra efter genre, bevakningslistor, förslag eller senaste utgåvor. Estetiken är svart med bara dina medier synliga på en bekväm plats. Emby har en professionell känsla med sitt enkla tillvägagångssätt.

Innehåll

Kanske har jag redan diskuterat innehållet som Emby gör att du kan se noggrant. Men för enkelhetens skull (och bara om jag har missat något), låt oss granska med en lista.
Dina enheter synkroniseras med varandra för att möjliggöra medieuppspelning.
inspelningar sparas på en hårddisk -Inspelningarna sparas tills DVR raderas eller hårddisken är full.
är ett sätt att begränsa hur mycket tid barn spenderar på internet -Föräldrakontrollcentret ger föräldrar en mängd olika verktyg för att hantera sitt barns onlineaktiviteter -Ett sätt att begränsa hur mycket tid ett barn spenderar på internet är att ställa in föräldrakontroll Föräldrakontroll är ett sätt för föräldrar att begränsa hur mycket tid deras barn spenderar på internet. Föräldrakontrollcentret ger föräldrar en mängd olika verktyg för att hantera sitt barns onlineaktiviteter. Ett sätt att begränsa hur mycket tid ett barn spenderar på internet är att ställa in föräldrakontroll.
tjänster håller data synkroniserade mellan enheter Molnsynkroniseringstjänster håller data synkroniserade mellan enheter genom att lagra dem på en fjärrserver.
är en ny funktion som låter dig casta videor, ljud och annat innehåll från din Chrome-webbläsare till en kompatibel TV eller skärm. Chrome Cast är en ny funktion som gör det möjligt för användare att casta videor, ljud och annat innehåll från sin Chrome-webbläsare till kompatibla skärmar.
är alla former av underhållning -Vi tycker om att spendera tid i dessa medier för nöjes skull.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag redan har nämnt är en av mina favoritaspekter av Emby det faktum att den ser ut och fungerar bra oavsett vilken enhet du använder den på. Versionen i webbläsaren är orörd, liksom Roku- och Smart TV-versionen. Dessutom är alla versioner av Emby strömlinjeformade och synkroniserade med varandra, vilket resulterar i en sömlös användarupplevelse på alla plattformar.

Prissättning och planer

9.99/ månad eller få ett livstidsabonnemang för ?99. Emby är en freemium-tjänst som erbjuder begränsad, begränsad tillgång till dess funktioner gratis. Men om du vill använda alla funktioner som erbjuds av tjänsten, inklusive de fullständiga DVR-funktionerna, möjligheten att komma åt innehåll offline, gratis exklusiva appar, utökad omslagskonst, bioläge, mappsynkronisering, molnsynkronisering, en innehållsomvandlare, smarta hemfunktioner, säkerhetskopior och återställningspunkter och tillgång till massor av podcaster, kan du överväga att registrera dig för den betalda prenumerationstjänsten som heter Emby Premiere. Premiere-versionen av Embys server erbjuder fullständiga DVR-funktioner, möjligheten att komma åt innehåll offline; gratis exklusiva appar; utökad omslagskonst; bioläge; mappsynkronisering; molnsynkronisering; en innehållsomvandlare; smarta hemfunktioner; säkerhetskopior och återställningspunkter; och tillgång till massor av podcasts. Att köpa Emby Premiere för $ 9.99 / månad eller prenumerera på livet kostar $ 99 / år.
i 1 år Prenumerera för $ 4.99 / månad i 1 år för att få tillgång till vårt exklusiva innehåll.
i 4 år Skolan kommer att ge dig $ 54 / år i fyra år.
till IAAP Institutet för avancerade rustningsstudier ger dig livstids tillgång till sina arkiv.

Förslag som jag har till Emby

Mitt huvudsakliga klagomål med Emby är att servern inte erbjuder något originalinnehåll. Det verkar inte heller vara kompatibelt med de bästa streamingtjänsterna som Netflix eller Hulu. Så Emby är tyvärr mest användbart för oss som redan har ett robust digitalt bibliotek med köpt innehåll. Det är dock också kompatibelt med kabelabonnemang. Mitt huvudförslag till Emby är att antingen erbjuda lite eget inbyggt innehåll eller att försöka kläcka en affär med minst en av streamingtjänsterna, eftersom det är där majoriteten av oss ändå får tillgång till våra medier idag.

Slutsats

Om du är den typ av person som föredrar att köpa innehåll direkt snarare än att förlita dig starkt på streamingtjänster som Hulu, Amazon Prime Video eller Netflix, är Emby förmodligen den perfekta programvaran för dig. Det är extremt bekvämt och tillgängligt på nästan alla enheter, så att du kan ta dina media med dig oavsett vart du går. Emby är ett väldesignat, pålitligt funktionellt sätt att hålla kontakten med dina mediefiler, oavsett typ.
Det här kanske inte är den bästa lösningen för dig som letar efter nya program eller filmer via streamingtjänster som Emby, men om du letar efter ett elegant sätt att organisera och komma åt dina mediefiler kan Emby vara en säker vinst.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Emby

Emby Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Bland de mest populära mediasviterna är Emby.media definitivt en standout. Dess eleganta design och strömlinjeformade gränssnitt gör det enkelt att komma åt allt ditt medieinnehåll, oavsett typ eller var du är. Plus, med en prenumeration på Emby Premiere kan du till och med komma åt ditt personliga mediemoln även om du inte kan komma online. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss