Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

ExpressVPN Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

ExpressVPN är en webbplats som bör besökas av alla som letar efter en VPN-leverantör. Det är en av de enklaste att använda och mest respekterade VPN: erna och har hyllats av tekniska guruer runt om i världen. Allt du behöver göra är minuter och du kommer att ställas in med anonymitet och skydd mot potentiella hackare, spioner och regeringen. Dessutom kan du kringgå all censur online med ExpressVPN. Läs min recension för att lära dig mer!

Expressvpn

expressvpn testa gratis

expressvpn sports

free expressvpn

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

expressvpn.com

Tillkomsten av internet har resulterat i enorma förbättringsnivåer i vår vardag. Uppenbarligen är jag inte här för att tala för alla i världen, men jag för en kan knappt komma ihåg hur jag någonsin kom igenom livet utan det. Numera använder jag den till nästan allt. Att komma från punkt A till punkt B; hitta information (inget behov av att komma ihåg fakta längre); handla; till och med beställa mat. Hur överlevde vi ens före internet?
Trots alla fördelar som internet har gett oss, som att göra våra liv enklare och mer tillgängliga, har det också vissa nackdelar. För varje webbplats som gör våra liv enklare finns det två sadistiska individer som lurar i skuggorna som vill hitta och utnyttja vår känsliga information. Detta innebär att kreditkortsnummer, adresser, bilder, videor, allt som överförs eller nås på ett offentligt wifi-nätverk är rättvist spel för dessa människor.
Det är inte bara en och annan oseriös hackare du måste oroa dig för när du kommer åt internet heller. Även välrenommerade företag kan bete sig i ond tro när det gäller dina uppgifter. Det stämmer, jag pratar om din Internetleverantör (ISP). Ett chockerande stort antal av dem får tillgång till, bryter och säljer dina data till tredjepartsföretag. Du vet, så att de sedan kan rikta in sig på dig på sitt eget sätt, med personliga annonser och vem vet vad mer.
Du är inte säker från regeringen. Beroende på var du bor kan du vara sårbar för att bli spionerad av staten. De flesta nationer (även de så kallade "fria") övervakar regelbundet sina medborgares onlineaktivitet i namn av "säkerhet", åtminstone när det gäller fria länder. Det finns dock inget som argumenterar för att det är invasivt och orwellskt, ändå. Och om du befinner dig i ett särskilt förtryckande land, glöm det, det mesta av internet kommer inte att vara tillgängligt för dig ändå. Censur är trots allt ett favoritverktyg för förtryck.
Det finns lite goda nyheter som jag har för dig. Även om hoppet inte är helt förlorat, kan en VPN göra tricket för att skydda din integritet. Det första steget för att skydda dig själv är att veta vad som gör dig sårbar.
Även om du bara använder internet hemma skyddar det dig inte från mer avancerade hackare. Och inget annat än en VPN (eller Tor dark web browser) kan skydda dig från de flesta regeringar.

Historia

Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, skapar en verkligt privat anslutning till internet som är specifikt för din IP-adress. Det gör det genom att skapa en tunnel med privat internetåtkomst som grävs under den vanliga internettrafiken i ditt nätverk.
Att gräva under marken ger total integritet eftersom inga enheter kan upptäcka din aktivitet. Detta är det bästa sättet att hålla dina aktiviteter privata och hemliga.
Det var en Microsoft-anställd på låg nivå, tro det eller ej, som uppfann den första peer-to-peer-tunnelprotokollprogramvaran någonsin 1996. Denna programvara anses allmänt vara den nödvändiga föregångaren till VPN-tekniken som vi känner till och älskar idag. Något annorlunda (och mycket mer komplicerat) än samtida VPN, PPTP skulle inte ha den ständiga tillströmningen av VPN-teknik som vi har idag för att skydda vår integritet.
Express VPN är en av de mest kritikerrosade VPN: erna på marknaden. Den har över 3 000 fjärrservrar på över 160 platser och 94 separata länder, och både Tech Radar och Comparitech utsåg det till sin redaktörs val för en VPN-tjänst 2018.

Design

Det finns inte mycket att säga om VPN: s design. Detta beror på att VPN i sig inte kräver att du använder det mycket. Allt du verkligen behöver göra är att öppna programmet, välja din plats från en lista och slå på strömbrytaren för att aktivera din totala integritet och censurflykt. Så enkelt är det.
Med detta sagt är Express VPN en lättanvänd tjänst. Därför, var dess namn kommer ifrån, antar jag ? allt du behöver göra är att öppna appen, klicka på "på" och börja surfa som vanligt, bara med mindre ångest eftersom tjänsten är utmärkt för att maskera din IP-adress och därmed de data den överför!

Innehåll

VPN tillhandahåller följande tjänster:
Maskiningenjörer konstruerar och skapar maskiner och utrustning som hjälper oss i vår vardag. Maskiningenjörer designar och skapar maskiner som hjälper oss i vår vardag.
ExpressVPN-tjänsten erbjuder en mängd andra tjänster, till exempel webbläsartillägg för Chrome och Firefox, ExpressVPN-routrar och en mängd informationsverktyg och resurser som hjälper till att testa din integritet och lära dig mer om VPN. Dessutom uppdateras ExpressVPN-bloggen regelbundet med information om den senaste sekretesstekniken.

Prissättning och planer

Express VPN är inte bara ett av de mest effektivt säkra VPN: erna på marknaden, utan de har också några av de rättvisaste priserna på marknaden också med massor av betalningsalternativ (kreditkort, Pay Pal, Bitcoin, Union Pay, Web Money, Mint, många fler). Men för enkel användning idag kommer jag att köra ner ExpressVPN: s priser i amerikanska dollar (webbplatsen kommer att räkna ut växelkurserna för dig innan du checkar ut, oroa dig inte).
Om du är intresserad av att prenumerera på Express VPN i ett helt år kostar det dig $ 8.32 / månad. Detta är något billigare än priserna på jämförbara VPN-tjänster, och jag skulle säga att det är i nivå med de fem bästa leverantörerna (inklusive Nord, Ghost, Windscribe, etc.).
Om du inte vill eller inte kan förbinda dig till ett helårsabonnemang erbjuder Express VPN ett 6-månadersabonnemang för $ 9.99 / månad. Det här är lite på den dyrare sidan om jag ska vara ärlig. Det finns några liknande VPN som erbjuder en 6-månaders prenumeration för $ 9.99 / månad för den enkla betalningsplanen månad för månad.
ExpressVPN erbjuder en minimalt bindande månatlig betalningsplan som låter dig betala när du går för $ 12.95 per månad, återkommande tills den avbryts. Så kanske ExpressVPN inte är det billigaste alternativet. Men det är en av de högst rankade VPN: erna, så det är verkligen viktigt att komma ihåg.

Förslag som jag har för Windscribe VPN

Ett förslag jag har för Express VPN är att deras priser är lägre. Jag sa detta förut, och jag står fast vid det, även om deras tjänst kan vara överlägsen på vissa sätt. Dessutom skulle det vara fantastiskt att se en gratis provperiod som erbjuds innan ett årligt eller tvåårigt åtagande görs, eller att se deras priser sjunka till cirka $ 10 per månad.

Slutsats

Om du för närvarande inte har en VPN rekommenderar vi starkt Express VPN. Denna tjänst är perfekt för dem som letar efter ett säkert sätt att skydda sina data och identitet online.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Expressvpn

expressvpn testa gratis

expressvpn sports

free expressvpn

ExpressVPN Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

ExpressVPN är en webbplats som bör besökas av alla som letar efter en VPN-leverantör. Det är en av de enklaste att använda och mest respekterade VPN: erna och har hyllats av tekniska guruer runt om i världen. Allt du behöver göra är minuter och du kommer att ställas in med anonymitet och skydd mot potentiella hackare, spioner och regeringen. Dessutom kan du kringgå all censur online med ExpressVPN. Läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss