Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Facebook Gaming Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Facebook Gaming är det snabbast växande online-streamingnätverket i spelbranschen. Den består av skapare och tittare som vill njuta av spel och ha kul. Nätverket tillåter användare att interagera med streamers och andra tittare via kommentarsektionen. Det låter dig stödja innehållsskaparen och bli en skapare själv genom att starta din egen kanal, anmäla dig till Level Up-programmet eller prenumerera på en kanal.

Facebook Gaming

facebook gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

facebook.com/gaming/

Spel är en industri på 120 miljarder dollar och en stor del av de intäkterna kommer från livevideostreamingtjänster. Twitch banar väg för idén om spelstreaming, men YouTube Gaming, Facebook Gaming och Microsoft Mixer har seglat upp som starka konkurrenter.
Facebook Gaming blev en ny spelströmningsplattform i januari 2018 efter att ha lockat en stor del av publiken. Facebooks tillväxt har varit avgörande och det har varit den snabbast växande plattformen när det gäller streaming av videospel.

Vad är Facebook Gaming?

Facebook Gaming är ett online-streamingnätverk som tillåter användare att titta på och rota efter toppstreamers som spelar populära speltitlar. Du kan gå med i grupper och interagera med communityn på mer än ett sätt via Facebook Gaming-appen eller från din enhet.
Visningsavsnittet har en ny uppsättning videor från de största streamarna och utgivarna. Här kan du strömma videor live och få tillgång till förinstallerat innehåll som gjorts tillgängligt av utgivarna.
Du kan bli en aktiv medlem i samhället genom att spela spel. Öppna bara en app och börja spela.
Facebook har dedikerade spelgrupper för användare att bli en del av. Du kan bli en del av vilken grupp som helst som du kan relatera till och bidra med dina tankar och idéer till det större goda.

Varför ska du välja Facebook Gaming?

Twitch har en stor andel på spelstreamingmarknaden, men Facebook har vunnit mer mark de senaste åren. År 2019 var Facebooks andel 3.1%, som sedan steg till 8.5% inom ett år - en ökning med 210%. Detta innebär att Facebook lockar över 1 miljon användare med 100+ miljoner timmars innehåll som ses.

Ständigt växande streamingmarknad

Spelindustrin involverar inte bara människor som köper spel och spelar dem. Det finns en stor del av publiken som är besatt av att se andra skapare spela. Inte bara tittar dessa människor, men de betalar och stöder också sina favoritskapare.

Level Up-program för kreatörer

Facebook lanserar ett program som heter "Facebook Stars" som kommer att ge live-spelare flera intäktsströmmar. Detta gör det möjligt för skapare att tjäna mer pengar än på YouTube och Twitch. För att vara berättigad till programmet måste du ha minst 100 följare och 4 timmars streaming under de senaste två veckorna. Detta är inte ett hårt krav eftersom även nya skapare kan använda Facebook-grupper för att locka publik.

Attrahera viktiga streamers

Medan Microsoft och Ninja-samarbetet fick mest uppmärksamhet verkar Facebook hålla sig genom att registrera välkända streamers som MelonieMac, MissesMae, StoneMountain64 och Darkness429. Majoriteten av Facebooks spelgemenskap består av yngre publik främst på grund av spel och läppsynkroniseringsverktyg.

Kvalitetsvalsprocess - Partnerskap

Förutom Level up-programmet sätter Facebook en stämpel på skapare som är bra på att strömma och passar deras community. Det är en lång kö av kreatörer som vill komma in i programmet. Således är urvalet inte så lätt. Och en anledning till att det är så flitigt är att programmet ger tillgång till stjärnor och prenumerationsfunktioner. Partnering är intensiv och var och en av de partners som nämns ovan handplockades.

Design

Facebooks plattform är ganska lik YouTube eftersom den är baserad på en liknande infrastruktur. Till exempel är båda dessa nätverk baserade på den överordnade plattformen. Således, i design-mening, finns det inget unikt som sticker ut eftersom du redan är bekant med användargränssnittet. Så snart du besöker sidan har du en vertikal instrumentpanel till vänster och strömmande fönster till höger. Till vänster finns det fyra nyckelalternativ - Hem, Bläddra i spel, Bläddra i Streamers och Clips och till höger är hela fönstret upptaget av videospelaren.
När du bläddrar ner till höger på skärmen visas information om streamingkategorier. Dessa kategorier inkluderar "Live Now", "Top Weekly Clips", "Proposed Games", "Proposed Streamers" och "Recently Live". Du kan också se vilka vänner som har sett just den här strömmen nyligen.
På vänster sida av streamer-instrumentpanelen finns det alternativ för att gå live eller titta på en föreslagen Facebook-video. Om du klickar på en spelvideo kommer du till en ny sida med livestreaming till vänster och kommentarsektionen till höger. Här kan du också skicka stjärnor till skapare som prissätts enligt följande - $ 1/60 stjärnor som går upp till $ 200/ 20,000 XNUMX stjärnor.

Innehåll

Dessutom inkluderar speltjänsten inte livestreaming, vilket är en nyckelkomponent i YouTube Gaming. Till skillnad från Facebooks speltjänst som känns slumpmässig och saknar tydlig innehållsdiversifiering finns det viss kategorisering baserad på titlar som "Fortnite", "Age of Empires", "Mobile Legends", "Arena of Valor" och "PUBG". Dessa titlar kan dock hittas på YouTube och Twitch på ett mycket mer organiserat sätt. Dessutom inkluderar speltjänsten inte livestreaming som är en nyckelkomponent i YouTube Gaming.

Brett utbud av genrer

När det gäller innehållet finns det spel från nästan alla genrer, inklusive äventyr, arkad, action, sport, mysterium, simulering, strategi, racing, rollspel och till och med trivia. Det saknas inte innehåll och när du loggar in på tjänsten hittar du minst dussintals streamers aktiva i nätverket.

Innehåll på begäran

Facebook Gaming är en plattform där användare kan komma åt arkiverat innehåll från dagar sedan samt innehåll från liveströmmar som för närvarande händer. Det finns hundratals klipp tillgängliga att se, vilket belyser spelsessionen för olika streamers och hela samhällen.
Du kan till exempel titta på videor som "Fortnite: If it was a horror game?", "Castlevania: Rondo of Blood?" och andra i de bästa veckoklippen. Det finns dussintals kategorier där du kan hitta konstnärligt innehåll, till exempel dessa.

Ring för exklusiva titlar i framtiden?

Det som saknas här är exklusiviteten. Jag är säker på att dessa nätverk skulle arbeta med att binda vissa utvecklare och titlar under exklusiva rättigheter. Tänk på det, om streamers kan lockas, varför inte de företag som utvecklar spelet?

Stationär / mobil upplevelse

Dessa staplar kommer att ändras så snart nytt spelinnehåll är tillgängligt. Du kan också följa dina vänner för att se vilka spel de spelar och delta i det roliga. Facebook Gaming är utformat för att göra streaminginsatser enkla på alla enheter. Oavsett om du streamar från skrivbordet eller telefonen får du den bästa upplevelsen. Med fb.gg kan du komma åt hubben direkt. Så snart du besöker webbplatsen får du två barer - Gaming Video och Instant Games. Dessa staplar kommer att ändras så snart nytt spelinnehåll är tillgängligt. Du kan också följa dina vänner för att se vilka spel de spelar och delta i det roliga.
Jag tycker inte om att titta på mina favoritskapare på skrivbordet, även om jag gillar spel på skrivbordet. Jag vet inte varför. Att streama Facebook Gaming på ett skrivbord känns helt enkelt inte rätt för mig på något sätt. Således försöker jag använda min Pixel 2 för att titta på livespel och använda mitt skrivbord för att strömma live när det är möjligt.
Användargränssnittet på mobila enheter är mycket bättre än på stationära enheter. Även om innehållet är detsamma känner jag att den lyhörda versionen på mobilen håller mig fast jämfört med skrivbordet. Du kan enkelt följa streamers och deras profiler visas när du rullar nedåt. Jag streamade Dota, PUBG, FIFA 19 och eFootball 2020 från min mobiltelefon och jag älskade upplevelsen.

Planer och prissättning

Facebook Gaming är en gratis tjänst som gör det möjligt för tittare och innehållsskapare att använda den. Vissa funktioner eller verktyg som används av skapare för att locka en publik kan dock kosta pengar, medan andra kan ges som gåvor med stjärnor. Den andra änden av spektrumet ser tittarna donera stjärnor för att stödja sin favoritskapare.

Förslag jag har för Facebook Gaming

Jag uppskattar Facebook Gaming, men jag känner att det finns stort utrymme för förbättringar. I synnerhet kan gränssnittet använda lite arbete. Det ser intetsägande och förvirrande ut. Utvecklarna kan göra mycket mer för att göra tjänsten spännande. Den saknar kanten och sticker inte ut från andra plattformar.

Slutsats

Facebook Gaming är en bra plattform för skapare och tittare. Du kan följa personer, gå in i grupper och titta på liveströmmar av dina favoritspel som spelas av dina favoritspelare. Du behöver inte betala något belopp och därmed kan du konsumera innehåll gratis. Jag gillar supporten skaparfunktionen som ger streamers möjlighet att förbättra sina strömmar på mer än ett sätt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Facebook Gaming

facebook gaming

Facebook Gaming Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Facebook Gaming är det snabbast växande online-streamingnätverket i spelbranschen. Den består av skapare och tittare som vill njuta av spel och ha kul. Nätverket tillåter användare att interagera med streamers och andra tittare via kommentarsektionen. Det låter dig stödja innehållsskaparen och bli en skapare själv genom att starta din egen kanal, anmäla dig till Level Up-programmet eller prenumerera på en kanal.

Om oss     Villkor     Kontakta oss