Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

FlixTor Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

FlixTor är en fantastisk streamingwebbplats som erbjuder användarna möjligheten att strömma de senaste TV-programmen och filmerna gratis. Det är en innehållsmotor som skannar filmer och TV-program från hela internet för att ge det bästa innehållet till sina användare. Den har en massiv fanskara och ett ännu större innehållsbibliotek med över en miljon titlar. Inspirerad av Popcorn Time är FlixTor verkligen i en egen liga just nu.

Flixtor

flixtor

flixtors

fixtor

flixtor app

flixtor vip free

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

flixtor.to

Jag är övertygad om att vår kärlekshistoria med Netflix, Hulu och Amazon kommer att fortsätta in i 2020 med höga förväntningar och standarder. Det är lätt att säga att vi har blivit bortskämda med val - ökningen av streamingtjänster har belyst behovet av kvalitets-TV och kreativitet är inte bara i filmer, utan alla former av innehållsskapande.

Friskrivning

Du har lärt dig mer om FlixTor, en webbplats som är känd för att leverera högkvalitativt innehåll inklusive filmer och TV-program. Denna webbplats erbjuder dessa typer av material gratis, vilket gör den till en utmärkt resurs för alla som vill utforska nya underhållningsalternativ.

Minimal annonsupplevelse

Jag måste erkänna att FlixTor skiljer sig från andra strömmande webbplatser. Alla som strömmar på webbplatsen skulle veta att annonser är en helig graal på dessa strömmande webbplatser. Mistimed klick, miljontals popup-fönster och dåligt gränssnitt sammanfattar 90% av sådana strömmande webbplatser. Så är dock inte fallet med FlixTor. Det bombarderas inte med annonser och irriterande popup-fönster, vilket gör det till en mycket mer önskvärd webbplats att strömma på.
Det enda problemet du kan möta under en hel ström är att de kan be dig att registrera dig. Men det fortsätter inte att störa som ett bi. Det är på dig om du vill göra det eller inte. Och tveka inte att registrera dig eftersom du inte är ensam. Det finns en hel gemenskap.

Catering till en bred marknad

Dessa strömmande webbplatser erbjuder innehåll men gratis. Det betyder att du kan njuta av liknande kvalitetsinnehåll utan att behöva spendera en krona. Det finns ingen prenumeration, inget åtagande, bara en kapabel internetanslutning för att strömma allt du vill. FlixTor har en uppriktig fanskara.
Letar du efter en streamingtjänst som har allt? Titta inte längre än FlixTor! Vår tjänst tillåter användare att titta på alla typer av innehåll, från tv-serier och filmer till tecknade serier och barnprogram. Vi har också ett omfattande bibliotek med över 2 miljoner filmer, så att du enkelt kan hitta det du letar efter. Dessutom gör våra filmtrailers alltid tillgängliga före streaming det ännu enklare att välja den perfekta filmen. Oavsett om du letar efter en ny show att titta på eller bara vill komma ikapp med dina gamla favoriter, är FlixTor det perfekta valet.
Ändå får vi inte glömma att allt är gratis.

En sökmotor inte en strömmande webbplats

FlixTor är en sökmotor som främst är värd för strömmande innehåll. Många tänker på det som en slutplattform som är värd för innehåll, men det är inte sant. Det är en helautomatiserad motor som skannar andra strömmande webbplatser efter videor av bästa kvalitet och samlar in dem i sin databas.

Historia

FlixTor utvecklades på bara fem dagar.

Design

Om du är ett av online-streaming via webbplatser som erbjuder gratis tjänster vet du att design inte alltid är en hög prioritet. Men överraskande nog misshagar inte FixTors layout och övergripande överklagande dig.
Ett ljusblått färgschema används på hela webbplatsen och på varje sida. Hemsidans banners är av låg kvalitet och svarar inte storlek, men jag tror inte att du kan förvänta dig att det ska vara bättre med tanke på att de flesta webbplatser inte ens har banners.
Webbplatsens hemsida har en enkel layout med väldiversifierade kategorier inklusive TV-program, filmer, hem, TV-avsnitt, min lista och VIP-menyflikar. Du kan komma åt innehållet baserat på genrer och uppladdningsdatum.
Varje ström kan sorteras efter önskemål. Kategorin Mest populära följs av kategorin Rekommenderad, som är en funktion du ser på premiumströmmande webbplatser. Oavsett om du strömmar från Firefox, Opera eller Chrome är webbplatsen kompatibel med alla dessa webbläsare. Dessutom har den en integrerad mediaspelare så att dess prestanda helt är beroende av din internetanslutning.

Innehåll

Du kan också prenumerera på FlixTor för $ 4.99 per månad eller $ 49.99 per år. Tänk om Netflix var gratis och sedan omprofilerade sig som FlixTor. Det är precis vad den här tjänsten handlar om - minus 4K-innehållet. Du kan strömma över en miljon filmer och TV-program via FlixTor-webbplatsen eller appen. Du kan också prenumerera på FlixTor för $ 4.99 per månad eller $ 49.99 per år.
Jag tycker att FlixTors streamingtjänst är enkel att använda och användarvänlig. Jag uppskattar trailerfunktionen och stjärnbetyget, liksom andra detaljer, som översikt och rollbesättning. Så innan jag tittar på något innehåll och bestämmer mig för om jag ska använda min dataanslutning kan jag lära mig mer om det genom att läsa en synopsis, recensioner och en trailer.

Skrivbordsupplevelse

Om du har använt Popcorn Time kommer det verkligen inte att ta lång tid att få tag på FlixTor. Det finns många likheter mellan båda apparna.
Med FlixTor kan du strömma videor med en integrerad mediaspelare eller via VLC eller någon annan extern spelare. Jag skulle rekommendera VLC eftersom det är den mest kompatibla videospelaren som fungerar bra med de flesta formaten.

Mobil upplevelse

Mobilupplevelsen är ofullständig utan underitling, varför du kan ha en liknande streamingupplevelse med FlixTors dedikerade klientapp som stöder Chromecast. Bristen på undertexter bearbetas och de kommer snart att finnas tillgängliga.
Även när du strömmar via en mobil enhet kan du välja att strömma med antingen den integrerade spelaren eller en tredjepartsapp. Oavsett vilken du väljer är gränssnittet bra och du får tillgång till kvalitetsinnehåll.
Som tidigare nämnts körs FlixTor på en mängd olika webbläsare och är mest effektiv med Chrome, Opera och Mozilla. När det gäller appen kan du ladda ner den för Mac, Windows och Linux på GitHub. Om du vill ha en Android-app bör du söka efter en APK eftersom det inte finns någon officiell utgåva i Play Store.
Jag tyckte om att strömma på webbplatsen och appen. FlixTor-appen har annonser, men de äventyrar inte innehållets kvalitet. Detta är acceptabelt för mig, så länge strömmen är i toppklass.
Om du strömmar innehåll via skrivbordet kan du också ladda ner innehållet.

Planer och prissättning

Även om FlixTor är en gratis tjänst, erbjuder den ett VIP-medlemskap. Detta medlemskap ger tillgång till ett uppdaterat bibliotek för VIP-medlemmar, förutom att du inte behöver titta på annonser. Avgiften för detta medlemskap är också endast en gång, snarare än en återkommande prenumeration. Så även om du bara använder tjänsten för en film behöver du inte oroa dig för några återkommande avgifter.
Du kan prenumerera under en period mellan 30 dagar och 2 år och donationerna klassificeras i fyra nivåer: $ 14.95 / månad, $ 29.95 för 3 månader, $ 49.95 för 6 månader och $ 89.95 för 2 år.

Förslag jag har för FlixTor

Jag gillar användargränssnittet; Jag känner dock att det kan förbättras om utvecklarna lägger till röda accenter. Webbplatsen representerar delvis logotypen med en ljusblå nyans, men om vissa delar av webbplatsen var orange eller röd färg skulle den se mer premium ut.

Slutsats

FlixTor är ett gratis, lagligt alternativ till ledande streamingtjänster som Prime Video och Netflix. Det fungerar på samma sätt som Putlocker och Popcorn-tid, med användare som kan titta på förinstallerade videor utan att behöva vänta på att de laddas.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Flixtor

flixtor

flixtors

fixtor

flixtor app

flixtor vip free

FlixTor Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

FlixTor är en fantastisk streamingwebbplats som erbjuder användarna möjligheten att strömma de senaste TV-programmen och filmerna gratis. Det är en innehållsmotor som skannar filmer och TV-program från hela internet för att ge det bästa innehållet till sina användare. Den har en massiv fanskara och ett ännu större innehållsbibliotek med över en miljon titlar. Inspirerad av Popcorn Time är FlixTor verkligen i en egen liga just nu.

Om oss     Villkor     Kontakta oss