Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

FOX Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Fox Broadcasting Company är ett ledande nätverk på tv. De erbjuder en streamingtjänst med många annonser som är påträngande och dåligt placerade. Webbplatsen är helt okej, och mina förväntningar på ett så stort sändningsföretag var på en mycket högre standard än vad de levererar. Sammantaget är webbplats- och mobilversionerna otillräckliga.

Fox

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fox.com

Fox Broadcasting Company är en stor filmdistributör. De är ett av de största nätverken på tv. Företaget är medlem i North American Broadcasters Association och National Association of Broadcasters.
Nätverket, som officiellt började sändas 1986, var FOX, som utmanade de andra nätverken när det gäller tittare och marknadsandelar.
Nätverket fortsatte att vara framgångsrikt och var värd för program som The Late Show, Married with Children, 60 Minutes och Murder She Wrote. Nätverket har sedan dess varit värd för andra populära tv -program som Masterchef, Masterchef Junior, So You Think You Can Dance, Family Guy, Empire och många fler.

Webbdesign

Webbplatsens enkla design framhävs av en monokromatisk bakgrund och en djärv logotyp. Teckensnittet är lätt att läsa och vitt i färg, vilket gör det idealiskt för en modern webbplats.
Menyfunktionerna kan vara lite förvirrande eftersom det finns så många att välja mellan. Det är svårt att veta var man ska börja. Den allra översta menyn låter tittaren kolla in någon av Fox-nätverkets systerwebbplatser. Fox News, Fox Business, Fox Nation och Fox Sports boxas in i toppen med sina logotyper.
Den andra menyn läser från vänster till höger - Hem, underhållning, sport, nyheter, live-TV-schema. Inloggnings- och sökfälten ligger en kort bit från dessa menyer. Utvald programmering finns i ett stort fönster under menyn.
De två menyavsnitten är inte svåra att skilja mellan. De stora logotyperna för Foxs andra nätverk är dock mycket märkbara och distraherande. Det känns mindre som att de vill visa tittaren sitt innehåll, och mer som att de vill att du ska klicka på deras andra webbplatser.

Innehåll

Fox upprätthåller ett brett utbud av programmering tillgänglig på deras streamingwebbplats. Detta inkluderar både drama och komedier, liksom sport och andra genrer. Om du letar efter en allomfattande webbplats med ett stort urval av shower är Fox ett bra alternativ. Jag rekommenderar att du försöker Fox-nätverksprogram på Hulu om de är tillgängliga där.
Systersajterna som är länkade högst upp är de andra streamingsajterna som Fox äger. Nyhetsnätverket är en sammanställning av nyhetsartiklar och videoklipp som rör senaste nytt. Fox Business Network liknar nyheterna, förutom att det innehåller berättelser som involverar företag som är vanligare. Det håller också aktiemarknaden stigande och rasar i sidofältet. Fox Nation fokuserar på patriotiskt amerikanskt temainnehåll, medan Fox Sports har sportnyheter.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordswebbplatsen är ett okej sätt att komma åt streamingtjänsten, även om de flera menyraderna och den initiala hastigheten för att byta sida är frustrerande. Den har några förlösande egenskaper, till exempel dess användarvänlighet och tillgänglighet på många plattformar.
Mobil webbläsarversion modelleras på samma sätt efter skrivbordssidan. Det olyckliga antalet menyer försvinner i mobilversionen. Toppmenyn är mycket lättare att se, och sökfältet är också lätt att hitta. En stor knapp uppmanar oss att öppna webbplatsen i appen.
Applikationen för nätverket är en strömmande app. Inloggningsprocessen är dock mycket frustrerande. Appen tillåter dig inte att se någonting om du inte skapar ett konto som bifogas din e-post. Detta är definitivt problematiskt. Det är ett bra sätt att avvisa tittare. Processen tar inte så lång tid, men för att öppna appen och se hälften av innehållet låst bör det inte krävas ett konto. Navigering och design i appen är bra.

Positiva

Foxs streamingwebbplats erbjuder inte många positiva funktioner jämfört med andra nätverk av samma kaliber. Streamingwebbplatsen har ett litet antal program som är bra, programmen på webbplatsen är populära och relevanta, och direktsändningsfunktionen är trevlig.
Nätverket låter dig få ett förhandsgranskningspass i upp till sextio minuter. Detta är ett unikt sätt att motivera tittarna att få ett medlemskap och en av de enda riktigt positiva funktionerna för mig. Under livesändningen, menyn för vad som är kommande program. Annars är webbplatsen mycket bristfällig.

Negativ

Några negativa aspekter av denna streamingtjänst är rikliga. Först, innan jag förhandsgranskade webbplatsen, var mina förhoppningar höga för ett nätverk som Fox. De är ett av de största och bästa tv-nätverken. Men de sviker oss genom att dåligt hantera denna streamingtjänst.
Vad som följer är dock en flod av annonser. Navigeringen från hemsidan är inte underbar, och när man lyckas ta sig till showen de vill titta på, var beredd att slösa bort cirka trettio minuter av sitt liv på att titta på annonser. Jag är inte främmande när det gäller annonser; de stör mig inte så mycket. Men när man går in i showen hälsas man med två annonser. Inte ett problem, två är inte ett stort antal. Vad som följer är dock en flod av annonser.
När du tittar på videon finns det sex kommersiella pauser. Varje reklampaus har sex reklamfilmer. Detta är löjligt eftersom det bara finns 6 reklamfilmer som faktiskt visas i hela videon!
Bortsett från annonsproblemen är webbplatsens laddningstid dålig. Att byta från en sida till en annan är en otroligt frustrerande upplevelse. En annan konstig sak med webbplatsen är dess val i olåsta avsnitt. Istället för att låsa de senaste avsnitten är det vanligt att Fox låser det första avsnittet av en serie. De lämnar också vanligtvis bara det femte och sjätte avsnittet av program olåsta. Valet är mycket märkligt.
Den svaga prestandan för denna streamingtjänst får tittarna att tro att Fox hellre skulle driva sina systersajter. Vid granskning är det uppenbart att layouterna och funktionaliteten på dessa webbplatser fick mycket mer uppmärksamhet än streamingmotsvarigheten.

Förbättringar behövs

Många förbättringar måste göras för att göra denna webbplats till en verklig utmanare för den bästa streamingupplevelsen. För närvarande saknas webbplatsen och appen och är full av problem. Jag skulle inte överväga att titta på strömmar från Fox om inte ändringar görs på webbplatsen.
Den första ändringen som skulle vara enkel att införliva är att trycka systerwebbplatsmenyn längst ner på sidan. Den här funktionen placerar systersajterna främst högst upp på sidan, vilket gynnar dem istället för att visa innehåll. Dessutom känns det som att Fox driver sina andra webbplatser på tittarna för att få ett stort antal klick och trafik till sina andra webbplatser.
Reklamfilmer bör förkortas för att bevara tittarnas tid. Antalet reklamavbrott och annonser inom pauserna är så långt att det motsvarar nästan samma tid som själva tv-programmet. För att inte tala om, annonserna är glitchy och stall stjäl visningstiden ännu mer.

Sammanfattning

När det gäller streamingtjänster kommer Fox Broadcasting Company till korta på ett antal sätt. För det första är webbplatsens design inte den värsta. För det andra är teman och stilen båda acceptabla. Men när du tittar noga på de funktioner som erbjuds kommer Fox Broadcasting Company till kort på många sätt.
Dubbelmenyerna är ett irritationsmäl och de driver företagets större agenda. De kväver obevekligt tittarna i annonser och reklamfilmer. Tittarupplevelsen är så obehaglig att jag inte skulle rekommendera den här tjänsten till någon.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fox

FOX Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Fox Broadcasting Company är ett ledande nätverk på tv. De erbjuder en streamingtjänst med många annonser som är påträngande och dåligt placerade. Webbplatsen är helt okej, och mina förväntningar på ett så stort sändningsföretag var på en mycket högre standard än vad de levererar. Sammantaget är webbplats- och mobilversionerna otillräckliga.

Om oss     Villkor     Kontakta oss