Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Fubo TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Fubo TV är en amerikanskbaserad streamingtjänst som började som en fotbollsfokuserad tjänst. Inom fyra år har den etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst som konkurrerar med äldre betal-TV-tjänster som satellit- och kabel-TV, tillsammans med magra buntar som Sling TV. Som sportfan skulle du hitta nästan allt sportrelaterat på Fubo TV.

Fubo TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fubo.tv

Många tror att klippa kabelkabeln innebär att man missar en betydande del av sin TV-tittarupplevelse. Detta är dock faktiskt inte sant. Du kan titta på primetime-program, livesport och annan större programmering utan kabel-TV-tjänster. För att inte tala om, du kan återskapa eller förbättra den befintliga TV-tittarupplevelsen utan kabel.
Om du är en sportälskare kanske du redan vet om Fubo TV. Det är en livestreamingtjänst som erbjuder 100+ kanaler inklusive nyheter, sport och underhållning. Ja, det är sant att det en gång var en ren fotbollstjänst, men det har sedan dess blivit en fullfjädrad flerkanalstjänst med en tunn bunt som konkurrerar med sådana som Sling TV.
Jag tycker om Fubo TV på grund av dess sporttäckning. Det täcker en mängd olika sporter från hela världen - inte bara nationella eller internationella utan också evenemang som händer på lokal nivå. Ursprungligen erbjöd det bara ett live-flöde av fotbollsspel. Sedan nylanseringen har den dock visat ökat intresse för andra typer av innehåll som underhållning och prime time-tv.

Historia

FuboTV är en flerkanalig videoprogrammeringsdistributör vars primära fokus är sportinnehåll. Det erbjuder live-täckning av MLB, NFL, NHL, NBA och MLS tillsammans med Plus News, International Soccer, Network tv-filmer och serier.
FuboTV testar långsamt vattnet i underhållning och primetime-programmering. Genom att öka utbudet av innehåll riktar det sig till unga och gamla sporttittare som letar efter alternativ till sladdskärning. Genom att vädja till ytterligare en bit av publiken som vill njuta av streaming via sin mobil, surfplattor och smarta TV-apparater hoppas FuboTV kunna växa sin kundbas.
Nätverket meddelade 2018 att det hade överträffat 250 000 abonnenter och upplevde en tillväxt på +100%. Varje kvartal lade det till mer än 30 000 prenumeranter. Detta belyser behovet av en ordentlig sportorienterad kanal som fungerar som en one-stop-shop för alla sportälskare.

Design

Webbdesignen visar deras engagemang för sport genom att ha en live-tv-banner med en kanaltrailer med en ljus och mörkblå kombination. När du bläddrar ner ser du ikoner för alla tillgängliga kanaler i din region. Det finns fyra kategorier för dig att välja mellan - Alla, Sport, Underhållning och Nyheter.
Som sportälskare är det första som fångar min uppmärksamhet när jag öppnar appen fliken Sport. Det finns en sektion med kommande sportsändningar och undermenyer för enskilda sporter.
Fliken Guide (gemensam funktion på alla kanaler) har en guidemeny som estetiskt liknar kabelboxen. Jag strömmade fuboTV via appen för Apple TV där guiden listas horisontellt snarare än vertikalt. I designmässig mening kan gränssnittet skilja sig från enhet till enhet.
För att komma åt guidemenyn på en Roku-enhet om du är inloggad från den enheten måste du avsluta live-flödet. Jag gillar inte att dessa tjänster med magra buntar inte låter dig flytta upp och ner, kanal för kanal; det finns en meny som du måste använda för att navigera i nätverket.

Värt det om sport är din religion

Om du är en sportälskare kommer FuboTV definitivt att tillfredsställa dina sportinnehållsönskningar. Den är fylld med en fantastisk sportuppställning. En standardplan låter dig titta på det nationella sportprogrammet från nätverk som NBA, FOX, CBS, NBC, NFL, TNT och TBS. Många människor publicerade frågor om hur man strömmar All Elite Wrestling vid premiären - TNT är plattformen. På samma sätt som AEW strömmade jag till och med den senaste El Clasico på Fubo TV.
Beroende på var du befinner dig kan du komma åt regionala sportnätverk för att titta på lokala kabelkanaler som täcker sportevenemang i det specifika området. Om du till exempel är i New York City får du tillgång till YES, SNY och MSG. Förutom den lokala täckningen får du också tillgång till internationella sportkanaler som GOL TV, TUDN, Fox Deportes och beIN Sports.
Om det finns en match eller ett spel som du inte har råd att missa, kommer FuboTV sannolikt att bära det. Nätverket är inte det mest etablerade, och det finns enstaka blackouts här och där, men du får en mängd olika sportinnehåll på FuboTV.

Nyheter och underhållning - Cherry on the Top

Trots sina styrkor inom sportprogrammering och underhållning gör FuboTV inte besviken när det gäller nyheter och variation. Tack vare sina partnerskap med Viacom, Turner Network och Discovery erbjuder FuboTV tittarna ett brett utbud av kanaler inklusive AMC, Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV, FX, SYFY, National Geographic, Travel Channel, Weather Channel och USA Network.
För barnunderhållning kan du hitta kanaler som Nickelodeon, Nick Jr., Cartoon Network och Universal Kids. Bortsett från det, för nyhetsinnehåll, kan du njuta av en solid uppställning av kanaler från kanaler som CNN, CBSN, BBC American, Fox Business, NBC och MSNBC.

Stationär / mobil upplevelse

Webbplatsens gränssnitt är rent och kompakt med en blandning av ljusa och mörkblå färger och inslag av orange accenter. Toppmenyn har fem sektioner - Sport, Serier, Filmer, Guide och Inspelningar. Standardsidan har fyra kategorier. Bortsett från dem finns det alternativ för att komma åt hjälpcenter och kontoinställningar.

Integrerande appupplevelse

FuboTV-appen ger en uppslukande upplevelse med ett enkelt nedladdnings- och inloggningsalternativ. Allt du behöver göra är att ge tillstånd och ge åtkomst till din plats (för att ställa in lokala händelser). Vila, det ser till att din tittarupplevelse är fantastisk. Den snygga appen har ett mörkt tema med en vit och orange accent som matchar webbplatsgränssnittet.

Huvudsakligt innehåll

I huvudvyn kan du hitta utvalda sportevenemang med attraktiva miniatyrer. Nedan hittar du live och kommande innehåll, repriser av sportevenemang och en kategorilista för olika typer av sporter. Längst ner kan du växla från sport till filmer, guider eller mitt Fubo-avsnitt med ett enkelt tryck. Avsnittet Program och filmer är utformat och organiserat på samma sätt som sportavsnittet.

Mitt Fubo-avsnitt

Om du besöker avsnittet My Fubo kan du komma åt schemalagda inspelningar, live- och on-demand-programmering och ett Connect Your Google- eller Facebook-kontoalternativ. Jag gillar inte att du inte kan hantera din prenumeration via mobilappen.

Streaming kvalitet

Fubo TV: s strömmande prestanda av liveströmmar, on-demand och DVR-innehåll är minst sagt tillförlitliga. Oavsett om du streamar från webbplatsen eller via en app kan du enkelt uppfylla bandbreddskraven. Till exempel kan du strömma 1080p-streaming med en nedladdningshastighet på bara 10 Mbps för varje enhet du strömmar med. Således kommer streaming från samtidiga enheter inte att vara mycket av ett problem.
Jag testade det helt och det fanns inga fördröjningar. Jag skulle dock vilja säga att streaming via ditt mobilnät inte kommer att vara en trevlig upplevelse.

Kompatibel med vanliga enheter

Om en streamingtjänst är kompatibel med större enheter lägger den helt enkelt till det övergripande erbjudandet. Fubo TV-webbplatsen ger information om stödenheterna. Den stöder 4K-innehåll och är därmed också kompatibel med Apple TV 4K, Chromecast Ultra, FireTV Cube, Roku och Fire TV 4k.

Planer och prissättning

Det finns tre planer för dig att välja mellan - Family, Ultra och Latino Quarterly.

Familj

Med Family Plan kan du komma åt 64 kanaler med över 130 evenemang i 4K. Cloud DVR Plus låter dig spela in 500 timmar. Och med familjeplanen kan du dela tre skärmar samtidigt.

Ultra

Ultra-Plan kostar $ 74.99 / månad och låter dig komma åt 131 kanaler med 130+ händelser i 4K. Det ger också 36 underhållningskanaler som Fubo Extra, 9 kanaler med on-demand-innehåll som SHOWTIME, 22 ytterligare kanaler som Sports Plus. Bortsett från det ger det också en liknande Cloud DVR och skärmdelningsfunktioner.

Latino kvartalsvis

Latino Quarterly-planen erbjuder det mest prisvärda alternativet med 29 kanaler och full täckning av 130+ evenemang i 4K. Du kan också komma åt de molnbaserade funktionerna i Family- och Ultra-planerna, men du kan bara dela två skärmar samtidigt.

Förslag jag har för Fubo TV

Jag uppskattar Fubo TV-teamets initiativ och kan se hur de har kunnat trivas i sin nisch. Jag skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till fler kanaler i sitt nätverk, så det kan vara ett komplett paket. Det är dock inte realistiskt eftersom det skulle konkurrera med ESPN: s eget streamingnätverk, ESPN +.

Slutsats

Om du är en sportfantast kan du klippa sladden och lita på FuboTV för att stödja dina behov. Den har ett brett utbud av sportinnehåll och skiftar långsamt mot underhållnings- och nyhetsnischen för att erbjuda mångfald till sin publik.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fubo TV

Fubo TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Fubo TV är en amerikanskbaserad streamingtjänst som började som en fotbollsfokuserad tjänst. Inom fyra år har den etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst som konkurrerar med äldre betal-TV-tjänster som satellit- och kabel-TV, tillsammans med magra buntar som Sling TV. Som sportfan skulle du hitta nästan allt sportrelaterat på Fubo TV.

Om oss     Villkor     Kontakta oss