Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Gaia Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Gaia är en streamingtjänst som erbjuder en mängd olika innehåll för människor som är intresserade av andlig utforskning, kosmiska resor, energiläkning, astrologi, metafysisk kunskap och mer. Om du letar efter något som kan fylla din själ med glädje och få kontakt med universum på dess djupaste nivå, så är Gaia streamingtjänsten för dig! Läs min recension för att lära dig mer.

Gaia

gaia tv gratis

gaia stream

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

gaia.com

Jag såg det första avsnittet och jag var uttråkad ur mitt sinne. Det har kommit till min kännedom att en majoritet av premiumstreamingplattformarna på marknaden idag är fulla av vagt och ytligt innehåll. Till exempel heter den nuvarande nummer ett på Netflix Blind Love. Dess förutsättning är att två perfekta främlingar tillbringar en viss tid med att prata med en vägg mellan dem, men de får inte se varandra under den tiden. I slutet av säsongen måste de bestämma om de ska vara tillsammans eller inte. Jag såg första avsnittet och tyckte det var extremt tråkigt.
Visst, okej, argumentet kan göras att detta faktiskt inte är så ytligt som jag gör det till att vara, eftersom jag ser som, ja, de ?älskare? i fråga baserar inte sitt beslut att vara med varandra på fysiskt utseende alls. Okej, jag hör det. Men om du aldrig har sett den här showen, jeez, borde du höra ?konversationerna? som de har. De diskuterar ingenting om import. De fördjupar sig inte i viktiga frågor om sinnet, hjärtat, deras grundläggande övertygelser. För en serie som verkar göra allt för att undvika den stereotypa reality-tv-klichén© att vara fåfäng och narcissistisk är det nästan beundransvärt hur ytlig den fortfarande lyckas vara.
Jag är inte här för att diskutera det konstigt falska kontantgreppet som är Blind Love med dig. Jag använder bara den här serien, Netflix mest populära, för att illustrera en större punkt? det finns inte mycket i vägen för medvetet, filosofiskt, djupt eller kosmiskt innehåll som finns på de flesta av de vanliga streamingtjänsterna. Var är showerna som talar till vår själ? Var är filmerna om sammankopplingen av alla saker i universum? Var kan jag strömma något som sprider bort egots infångningar och fördjupar mig i alla levande varelsers inre ljus?
Om du letar efter en streamingtjänst som ger dig något mer omfattande än de typiska berättelserna om digital underhållning, tror jag att Gaia är det perfekta alternativet. Gaia ger en djup förståelse för socialt utmanade ämnen som kommersialism och materialism, och utforskning av några av de mest fascinerande mysterierna i mänsklig existens. Denna tjänst är en spelväxlare och jag rekommenderar den till alla som letar efter något annat i sin streamingupplevelse.
Gaia är naturligtvis modergudinnan för alla jordiska ting. I grekisk mytologi är Gaia personifieringen av jorden, av naturen. Hon är en streamingtjänst som - genom pedagogiska, utforskande, nyfikna och tankeväckande serier och filmer (samt instruktionsyoga och guidade meditationslektioner) - syftar till att upplysa sina tittare och göra dem till ett med världen och det kosmiska energiplanet där de samexisterar. Låt mig utan vidare presentera er för Gaia.

Historia

Medieföretaget Gaia (tidigare Gaiam) grundades av Jirka Rysavy 1988 i Boulder, Colorado. Hans vision var att tjäna den medvetna konsumenten, en demografi som omväxlande har kallats av sociologen Paul Ray 1966 som "kulturella kreatörer". Rysavy såg tydligen en enorm missad möjlighet i denna underskattade nisch och bestämde sig för att prata direkt med konsumenter som är utbildade och tenderar att göra inköp baserade mer på deras värderingar än någon annan motivation. Det ursprungliga namnet på företaget, Gaiam, kommer från den ovannämnda modergudinnan, Gaia är språkligt sammansmält med frasen ? Jag? som en nick till "sammankopplingen av alla saker".
Gaiam fusionerades med det kaliforniska företaget Real Goods Solar 2001. 2005 förvärvade Gaia två medieföretag: Good Times Entertainment och Jetlag Productions. Företaget fortsatte sin uppgång genom att förvärva fler medieföretag 2007 - den här gången i form av webbplatserna Lime.com och Zaadz.com. Denna övergång till digitala medier ökade Gaias räckvidd ytterligare och positionerade gaias för att ta över internet som det dominerande mediet för underhållning.
2007 lanserades Gaiam TV som en streamingtjänst som erbjöd liknande innehåll som plattformens nuvarande form. Det var dock inte förrän 2015 som Gaia officiellt skulle byta namn och utöka sina erbjudanden exponentiellt.
År 2012 förvärvade Gaiam en DVD-distributör från Universal Music Group och slog samman den med sin hemunderhållningsdivision, vilket resulterade i en sammanslagning som kallas Gaiam Vivendi Entertainment. År 2019 listade USA Today Gaia Inc. som en av världens snabbast växande underhållningsåterförsäljare.
Gaia började strömma evenemang från ett nyförvärvat evenemangscenter på sitt campus i Louisville, Kentucky utöver sitt ständigt växande bibliotek med förinspelat originalinnehåll. Dessa evenemang livestreamas till 187 olika länder och är också utrustade med liveöversättning. De har ofta stora namn i pseudovetenskapen och spiritualistiska världen, som Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Design

Gaia, ur ett designperspektiv, är populärt på streamingplattformar. Den har en minimalistisk layout med en mjuk vit bakgrund och enkel navigering. Det finns en webbplatsmenyrad högst upp på sidan för enkel navigering. Videor separeras efter genre och innehållstyp när du bläddrar ner under bannern.
I webbplatsens menyrad kan du snabbt komma åt vilken kategori eller intresse du vill. Du kan välja mellan yoga, meditation, serier, dokument och filmer, ämnen, nya videor, evenemang, recept eller artiklar. Under dessa alternativ finns din användarmeny och livekanal Gaia Stream. Få strömmande webbplatser är så öppna i sin design vilket ger en enkel och strömlinjeformad användarupplevelse.

Innehåll

Denna streamingwebbplats har mycket innehåll. Den har över 8,000 XNUMX videor. Det som är bra med den här streamingwebbplatsen är att den har många olika typer av innehåll. Du kan få tillgång till yogalektioner, guidade meditationer, serier om utomjordingar och antika mysterier, filmer om det kollektiva medvetna och metafysiken, läckra och hälsosamma recept, astrologi, psykologi, artiklar, en blomstrande samhällsblogg och en live-TV-kanal allt på ett ställe. En del av innehållet på denna streamingwebbplats är inte min favorit men det finns något här för alla.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Detta kan vara den första streamingtjänsten som har inspirerat mig att rekommendera appen över skrivbordssidan. Vanligtvis är jag inte ett stort av att titta på innehåll på min telefon eller surfplatta, men Gaia-appen är så bra att du inte kan använda den om du prenumererar. Andra Gaia-användare verkar hålla med mig om detta, eftersom det har ett genomsnittligt betyg på 4.8 stjärnor på Apple App Store (från över 49,000 XNUMX recensioner). Jag tror inte att jag någonsin har sett en app rankas så högt.

Prissättning och planer

Den första modellen är grundprenumerationen, som ger användarna obegränsad tillgång till allt Gaias innehåll. Den andra modellen är premiumprenumerationen, som erbjuder användare begränsad tillgång till bonusinnehåll och exklusiva evenemang. Den slutliga modellen är premium plus-prenumerationen, som ger användarna ännu mer bonusinnehåll och exklusiva evenemang.
Månadsavgiften är $ 11.99 och årsavgiften är $ 99. Live-åtkomstavgiften är $ 24.92 / månad (eller $ 299 / år).
Du måste köpa live-åtkomstnivån för att kunna se något av Gaias livestreamade evenemang. Du får också tillgång till livechattsessioner med experter och repriser av alla arkiverade händelser. Gaia är inte på något sätt den billigaste streamingtjänsten, men den erbjuder en veckas gratis provperiod om du vill se om det är rätt för dig.

Förslag som jag har för Gaia

Jag skulle älska att se kostnaden för Gaia minska allt eftersom den blir mer populär. Dessutom finns det några designfel, till exempel det faktum att skrubbfältet och titeln inte försvinner när du spelar upp en video i helskärmsläge, och teckensnittet för beskrivningarna i Roku / smart TV-appen är för liten för att läsa från ett rimligt avstånd. Men förutom det har Gaia i stort sett knäckt koden för medveten streaming!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Gaia

gaia tv gratis

gaia stream

Gaia Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Gaia är en streamingtjänst som erbjuder en mängd olika innehåll för människor som är intresserade av andlig utforskning, kosmiska resor, energiläkning, astrologi, metafysisk kunskap och mer. Om du letar efter något som kan fylla din själ med glädje och få kontakt med universum på dess djupaste nivå, så är Gaia streamingtjänsten för dig! Läs min recension för att lära dig mer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss