Superettan
Fre 19:00
Superettan
Fre 19:00
Superettan
Lö 13:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Google Play Music Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Google Play Music är en utmärkt musikströmningstjänst som är lika bra som, om inte bättre än, de mer populära plattformarna som Spotify och Apple Music. Jag rekommenderar att du läser min recension för att lära dig mer om denna fantastiska plattform.

Google Play Music

google play music gratis

google play musik gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 22.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

google.com/music

Google Play är en digital marknadsplats som erbjuder användare tillgång till ljudinnehåll, appar och i stort sett allt annat.
När Google släpper något är jag alltid glad att prova det. Och Google Play var inget undantag från denna regel. Deras programvara fortsätter att vara utmärkt år efter år, decennium efter decennium, vilket få andra företag (exklusive Microsoft och Apple) någonsin kommer nära att konkurrera med.
Men när det gäller Google Play skulle det förmodligen vara mer rättvist att jämföra det med iTunes eller Apple App Store än att jämföra det med Spotify eller Tidal. Med det sagt gör det allt som alla dessa plattformar gör och vissa skulle säga att det gör det bättre. Men vi kommer att gå till botten med om det är sant i slutet av denna recension.
Google Play är ett unikt mediedistributionscenter som erbjuder musikströmning, böcker, filmer, TV-program och appar.

Historia

När det var dags att utveckla en streaming- och digital innehållsdistributionstjänst tog Google inte lätt på uppgiften. De utvärderade många olika alternativ innan de valde YouTube. YouTube är en etablerad plattform med en stor användarbas, så det var vettigt att använda den som grund för deras nya tjänst.
Google Play, som vi känner idag som en konsoliderad produkt från Android Market, Google Music och Google eBook Store, skapades som ett resultat av Glansen hos Googles anställda. De resonerade att det skulle vara bekvämare att slå samman dessa tre tjänster till en gigantisk tjänst, och det gjorde de också. Detta har resulterat i vad jag tror är en mer användarvänlig tjänst överlag.
Android Market tillkännagavs ursprungligen den 28 augusti 2008. Den blev tillgänglig för användare den 22 oktober samma år. Under de följande två åren efter det förbättrades marknaden och praktiska funktioner som produktfiltrering lades till tills det var en robust appbutik online.
Den 6 december 2010 släppte Google Google eBook Store. Denna butik hade en omfattande samling e-böcker och blev snabbt den största e-boksamlingen i världen. Endast Google kunde dra av en så framgångsrik lansering.
I november 2011 tillkännagav Google Google Music, en ny del av Android Marketplace. Detta var separat från deras huvudsakliga musikbutik, Google Play. Det var inte förrän i mars 2012 som alla dessa plattformar slogs samman till en. Det var då Google Play föddes.

Design

Google Play har genomgått många gränssnitts- och designförändringar genom åren. Det har pendlat mellan att se ut som en appbutik, något som liknar iTunes, och bosätta sig i den mer sofistikerade och moderna designen som den har idag.
Idag verkar Google Play i stort sett likna Netflix. Åtminstone om du tittar på den via en webbläsare. I mitten av sidan finns ett galleri med nytt och hett innehåll. Bläddra igenom efter medium - filmer, musik, böcker etc. Eller så kan du bläddra mer exakt genom att använda innehållsfiltren som finns till vänster på sidan.
Googles webbplats är ljust utformad med en intuitiv layout. Webbplatsen är indelad i sektioner inklusive appar, filmer och TV, böcker, enheter och underhållning. Varje avsnitt har ett menyalternativ som låter dig bläddra efter nytt innehåll respektive utforska ditt bibliotek.
Utöver det erbjuder Google Play Music ett mer användarvänligt gränssnitt för att hitta den musik du vill lyssna på, och möjligheten att skapa spellistor är verkligen till hjälp. Men när du väl har börjar på VIP-området för Google Play Musik (i motsats till den allmänna webbplatsen) ändras webbplatsen nästan helt. Det är mindre generaliserat och gjort för felfri streaming av dina favoritartister och låtar. En sak som jag älskar med Google Play Musics design är det faktum att artistsidor spänner över hela sidan, vilket ger en mer filmisk (om du vill) lyssningsupplevelse än många andra streamingtjänster kan ge. Det skapar en mycket uppslukande upplevelse och erbjuder djupgående artistbios och annan information som Google Play Music kan ge. Utöver det erbjuder Google Play Music ett mer användarvänligt gränssnitt för att hitta musik du vill lyssna på och möjligheten att skapa spellistor är verkligen till hjälp.
När du loggar in hälsas du av de bästa låtarna för tillfället. Under det hittar du alla dina rekommenderade lyssningar, oavsett om det är en podcast eller en ny singel. Google Play Music strävar efter att tillhandahålla en estetiskt tilltalande och användarvänlig webbplatsdesign förutom att tillgodose användarnas behov.

Innehåll

När det gäller antalet låtar är Google Play Music en betydande aktör på streamingmarknaden. Med fler låtar än Spotify erbjuder Google Play Music ett bredare utbud av musikgenrer och massor av populära podcasts.
Google Play Musik erbjuder många funktioner som liknar dem som finns på andra musikströmningstjänster, inklusive möjligheten att ladda ner låtar och lyssna offline, samt komma åt radiostationer baserat på humör, aktivitet, situation, genre eller artist. En av mina favoritaspekter av Google Play Music är dess uppladdningsfunktion som gör det möjligt för användare att ladda upp upp till 50,000 XNUMX låtar från sitt eget bibliotek. Om Google Play inte har en låt eller artist du letar efter kan du enkelt lägga till dem med uppladdningsfunktionen.
Om du väljer att uppgradera till Google Play Music Unlimited får du också tillgång till YouTube Music. Detta innebär att du i själva verket får två fantastiska musikströmningstjänster till priset av en. Detta är ett utmärkt val, tycker du inte?

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har tittat på appen och jag tror att den kommer att vara väl utformad.
Om du spelar på det skulle du samla dina vinster just nu. Eftersom den här appen är extremt användarvänlig och enkel. Vissa appar gillar att bli lite för fulla av sig själva med funktioner och överflödiga knappar, men Google Play Music håller det bara enkelt - här är din musik, här är din sökfält, här är diagrammen; Ha det så kul! Jag gillar det hands-off-tillvägagångssättet, personligen, när det gäller appdesign. Ingen röra, bara felfri funktionalitet som är lätt för ögonen.

Prissättning och planer

Google Play Music är en gratis tjänst med vissa begränsade funktioner, medan Google Play Music Unlimited erbjuder en komplett uppsättning funktioner för $ 9.99 / månad.
, annonsstödd -Annonsfri lyssning av över 40 miljoner låtar med annonser som stöds
är en bra funktion i appen. Appen gör det möjligt för användare att komma åt låtar på begäran.
är en funktion som undersöks av företaget -Företaget undersöker för närvarande sätt att göra det lättare för sina kunder att ladda ner musik offline.
är nu tillgänglig på skrivbordet YouTube Music är nu tillgängligt på skrivbordet.
Även om du inte behöver uppgradera rekommenderas det starkt att du gör det. Åtminstone om du vill få ut det mesta av Google Play Musik.

Förslag som jag har för Google Play Musik

Jag anser att on-demand-låtspel bör erbjudas i freemium-versionen av Google Music. När allt kommer omkring räcker det inte med annonser för att stödja gratisversionen; det är irriterande bara att få dem att dyka upp hela tiden. Jag tror också att detta skulle få fler att uppgradera till den betalda versionen. Det skulle vara trevligt om vi kunde välja en låt och lyssna på den som vi vill!

Slutsats

Trots vissa nackdelar är Google Play Music en stark utmanare på marknaden för musikströmning. Dess varumärke Google-design, stora musik- och podcastbibliotek och överkomliga månatliga priser gör det till ett gynnsamt alternativ för många konsumenter. Det finns dock några mindre klagomål som kan förbättras.
Jag tycker dock att Google är lite snåla med sina gratistjänster och det är egentligen inte mycket som Google Play Music erbjuder som du inte kan få på någon annan musikstreamingtjänst. Det finns inget innehållsmässigt som verkligen skiljer det från gänget, enligt min mening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Google Play Music

google play music gratis

google play musik gratis

Google Play Music Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Google Play Music är en utmärkt musikströmningstjänst som är lika bra som, om inte bättre än, de mer populära plattformarna som Spotify och Apple Music. Jag rekommenderar att du läser min recension för att lära dig mer om denna fantastiska plattform.

Om oss     Villkor     Kontakta oss