Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

HBO Max Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

HBO Max är en ny premiumstreamingtjänst som erbjuder alla HBO-original som någonsin gjorts, tillsammans med några av dina favoritsyndikerade innehåll och helt nya HBO Max-originalserier. Enligt min recension är den här porrsidan en av de bästa där ute och bör definitivt läggas till i dina streamingräkningar. Så om du letar efter ett bra sätt att komma ikapp med dina favorit HBO-program är HBO Max värt att kolla in!

Hbo Max

hbo gratis

hbo go sverige

hbo max eskilstuna

hbo max gratis

hbo max gratis app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

hbomax.com

HBO är ett av de nätverk som knappast behöver någon introduktion, eftersom vi alla har samlats för att titta på och njuta av deras program under de senaste nästan femtio åren. Kanske stämde du in varje vecka under The Sopranos körning, eller är mer bekant med Larry David tack vare Curb Your Enthusiasm eller Last Week Tonight? Hur som helst är det troligt att du har sett Game of Thrones minst en gång.
HBO Max är en ny premiumstreamingtjänst som HBO har släppt. Om någon gillar vad de ser om HBO Max kan de vara glada att lära sig att HBO också har äldre streamingtjänster som HBO Go och HBO Now. Dessa äldre tjänster kan fortfarande vara populära, så HBO kanske vill fortsätta erbjuda dem utöver den nyare tjänsten. Det finns också några anledningar till varför HBO skulle vilja skapa en ny tjänst istället för att bara fortsätta erbjuda sina äldre. För det första skulle den nya tjänsten ha sitt eget namn och logotyp, vilket kan hjälpa till att dra in nya kunder. Dessutom kan den nya tjänsten ha mer innehåll än de andra två, vilket kan göra det roligare för användarna. Så även om det kan verka som om det inte finns några goda skäl för HBO Max, finns det verkligen några skäl bakom beslutet.
Eftersom HBO Go och HBO Now endast är tillgängliga för dem med betalda prenumerationer via kabelleverantörer har många sladdskärare lämnats ute i kylan. Detta beslut är inte i bästa intresse för varken HBO eller sladdklipparna själva, eftersom yngre tittare är de som tittar mest på TV ändå.
En annan anledning till att HBO Max lanserades är att producera nytt, originellt HBO Max-innehåll. Detta innehåll finns bara på HBO Max och gör tjänsten mer exklusiv och värdefull. Detta hjälper HBO att ytterligare skilja Max från sina andra streamingappar, samt placera den i direkt konkurrens med Netflix, Hulu, Amazon Prime Video och Disney Plus - HBO har officiellt gått in på 2000-talets mediemarknad med sin nya HBO Max-tjänst.
Vi är väl medvetna om trängseln i premiumstreamingtjänstbranschen idag. Med nästan varje kabelnätverk som vill ha en bit av streamingplattformskakan (NBC har också sin egen streamingplattform som snart kommer ut som heter Peacock), verkar streamingvärlden snabbt förvandlas till en mer detaljerad, dyrare (om det är bekvämare) version av kabeln, åtminstone om du vill kunna komma åt allt ditt favoritinnehåll.
Jag oroar mig för att varje nätverk snart kommer att ha sin egen streamingtjänst som kräver $ 10 till $ 15 per månad för att komma åt. Uppenbarligen har inte alla råd att prenumerera på alla plattformar där ute, vilket är just därför StreamingSites finns för att ge djupgående och tankeväckande recensioner av varje streamingwebbplats och app på marknaden. Slutligen, ett bekvämt, ärligt och tydligt sätt att avgöra om en ny streamingtjänst är värt dina surt förvärvade pengar.
Är HBO Max värt det? Låt oss ta en djupare dykning i tjänsten för att ta reda på det en gång för alla.

Historia

Warner Media har meddelat att det kommer att lansera en Over The Top (OTT) streamingtjänst 2019. Tjänsten är planerad att lanseras i tre prenumerationsnivåer och inkluderar innehåll från Warner Medias olika underhållningsvarumärken.
Randall L. Stephenson, ordförande och VD för AT & T (Warner Medias moderbolag), ändrade dock manuset på alla i maj 2019, vilket indikerar att denna tjänst skulle använda HBO: s varumärke och binda in kabelleverantörer (eftersom HBO-kabelabonnenter automatiskt skulle ha tillgång till tjänsten). En beta av tjänsten var att vänta under det sista kvartalet 2019, med en lansering tidigt under 2020.
I juli 2019 meddelade Warner Media att tjänsten skulle heta HBO Max och att den skulle lanseras våren 2020. Reese Witherspoons Hello Sunshine undertecknades som ett första produktionsavtal; en överenskommelse slöts också med den hyllade författaren, producenten och regissören Greg Berlanti. HBO Max lanserades officiellt den 27 maj 2020, med mycket innehåll och originalproduktioner till sitt namn.

Design

HBO Max-appdesignen är intuitiv. Det överträffar långt designen av HBO Now och HBO Go, och det verkar som om HBO hade något att bevisa med sin utveckling av HBO Max-appen. Jag tycker att de gjorde ett okej jobb.
När du bläddrar igenom appen separeras innehållet efter typ eller kategori. Överst i appen finns en karusell med utvalda filmer och program. Svep horisontellt för att visa alla aktuella erbjudanden. Omedelbart under detta hittar du ett avsnitt av HBO originalserie. Du kan svepa igenom detta utan att förlora din plats på sidan.
Fortsätt rulla för att hitta fler arkiv - Max original, utvalda filmer, Harry Potter (alla åtta filmer), HBO-serier: redaktörsval, kompiskomedier, familjeinnehåll, kantig animering, medborgerliga dokumentärer, HBTQ + -innehåll, musikaler, sann brottslighet. Biblioteket med program och filmer verkar fortsätta för alltid, samtidigt som det är väldigt lätt att navigera och bläddra.
Du hittar tre huvudmenyflikar längst ner i appen: Hem, Sök och Konto. Jag uppskattar hur HBO Max har förenklat den här appen genom att ta bort överflödig röran och fokusera på vad som är viktigt. Allt är strömlinjeformat och naturligt vilket gör det lättare att använda. Det finns ingen onödig röran som är ett vanligt problem för strömmande appar.

Innehåll och funktioner

HBO Max är allmänt respekterad för sin högkvalitativa programmering. Detta har alltid varit en fördel för HBO Max, eftersom de erbjuder några av de bästa serierna och filmerna som finns tillgängliga. Håller deras senaste erbjudanden upp till denna standard? Jag tror att de gör det.
HBO Max har haft mycket popularitet som en av fansens favoriter när det gäller HBO Max erbjudanden. Det var väldigt smart, tror jag, av HBO Max att rycka upp syndikeringsrättigheterna till Friends strax före lanseringen av Max. De nabbade denna enormt populära och binge-värdiga klassiker från Netflix precis i tid. Jag är dock inte säker på om Friends ensam kommer att räcka för att övertyga människor att hoppa ombord med en månatlig HBO Max-prenumerationsavgift. Vad erbjuder den här tjänsten mer?
Faktum är att HBO Max erbjuder ett omfattande utbud av original HBO-innehåll samt ett stort urval av syndikerad programmering. Detta inkluderar hits som The Wire, The Sopranos, Game of Thrones och mer. Dessutom går HBO Max utöver att uppfylla kundernas förväntningar; deras urval är verkligen imponerande.
Det finns något för alla på HBO, Max. Bli nostalgisk genom att titta på program och filmer från din barndom som The Fresh Prince of Bel-Air, Casablanca, Trollkarlen från Oz eller Looney Tunes. Koppla ihop det med några moderna hits och klassiker som Rick and Morty, The Big Bang Theory, Adventure Time och Crazy Rich Asians för att få den perfekta streamingtjänsten.
Och naturligtvis, glöm inte Max originalserier som Love Life, Legendary, On the Record och The Not-Too-Late Show with Elmo.

Mobil och stationär upplevelse

HBO Max är tillgängligt på iOS- och Android-enheter, samt Chromecast, Apple TV-apparater (4: e generationen och nyare), PS4, Samsung TV-apparater (2016+) och Xbox One. Du kan dock inte komma åt HBO Max med Roku-, Firestick- eller Amazon-produkter. Detta är en enorm besvikelse med tanke på att jag själv och de flesta som jag känner använder något som en Roku eller Firestick för att komma åt sina streamingappar. Jag tror att det sannolikt var ett stort misstag att inte inkludera åtminstone en Roku-byggnad med lanseringen.
Med det sagt är jag säker på att en Roku och Amazon-release kommer så småningom - jag hoppas!

Prissättning och planer

HBO Max är en dyrare premiumstreamingtjänst som har övergett prenumerationsmodellen med tre nivåer till förmån för ett enda alternativ. Du skulle betala $ 14.95 / månad för tillgång till HBO Max. Om du redan har betalat för hbo via din kabelleverantör är det gratis.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Hbo Max

hbo gratis

hbo go sverige

hbo max eskilstuna

hbo max gratis

hbo max gratis app

HBO Max Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

HBO Max är en ny premiumstreamingtjänst som erbjuder alla HBO-original som någonsin gjorts, tillsammans med några av dina favoritsyndikerade innehåll och helt nya HBO Max-originalserier. Enligt min recension är den här porrsidan en av de bästa där ute och bör definitivt läggas till i dina streamingräkningar. Så om du letar efter ett bra sätt att komma ikapp med dina favorit HBO-program är HBO Max värt att kolla in!

Om oss     Villkor     Kontakta oss