Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Hulu Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Det framträdande 4.7-stjärniga betyget på Apple App Store för Hulu avslöjar att många tycker att appen är av hög kvalitet. Den eleganta designen och det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att komma åt allt ditt favoritinnehåll, oavsett om du är en avslappnad streamingentusiast eller en hardcore Netflix-fan. Om du letar efter en app som erbjuder förstklassig streamingkvalitet är Hulu-appen definitivt värt att kolla in. Läs min recension för att lära dig mer!

Hulu

hulu sverige

hulu i sverige

hulu sverige utbud

se hulu i sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

hulu.com

Det tog Hulu lite tid att stiga genom raden av premiumstreamingtjänster. Hulu lanserades som en av de första premiumstreamingtjänsterna som skulle vara direkt konkurrens med behemoth som kallas Netflix, och hade lite av en uppförsbacke. Hur skulle de skilja sig från Netflix? Hur skulle de landa tillräckligt med syndikerat material, särskilt när Netflix redan hade kontrakt med så många nätverk och studior? Vad kunde de erbjuda som skulle vara tillräckligt bra för att ta abonnenter från Netflix (eller åtminstone övertyga människor om att de behövde en andra månatlig streamingtjänsträkning)?
Det verkar som om Hulu har haft stor framgång med att ta itu med några av investerarnas oro över sin framtid när den först kom ut på marknaden. Faktum är att Hulu enligt forskning från tredje part nu är den näst mest populära och mest använda streamingtjänsten genom tiderna. Så, vad gjorde de specifikt för att få detta att hända?
Hulu ville se till att deras tittare skulle ha möjlighet att ansluta avsnitt av en show i motsats till att titta på en hel säsong på en gång. Först differentierade Hulu sin tjänst genom att erbjuda en annan streamingmodell än Netflix gör. De speglade traditionell kabel närmare genom att släppa hela säsonger av TV-serier istället för att bara låta tittarna titta på enskilda avsnitt. Netflix är känt för att ha binge-värdigt innehåll, medan Hulu vill se till att deras tittare kan ansluta avsnitt av en show och hålla reda på deras framsteg.
Efter mycket övervägande bestämde Hulu att det fortfarande fanns värde att hitta i att riva upp serien ett avsnitt i taget varje vecka. Deras tro var att hålla människor på kroken skulle få dem tillbaka, gång på gång, för att ställa in nästa vecka och se vad som händer härnäst på deras favoritprogram. Och de hade rätt. Många som svär vid Hulu citerar det faktum att de kan titta på nya avsnitt av sina favoritprogram 24 timmar efter att de sänds på kabel-TV.
Hulu förvärvade framgångsrikt ett stort antal nätverkskabelsyndikeringar efter att Netflix började flytta sitt fokus från originalinnehållsproduktion. När Netflix började producera mer originalinnehåll utnyttjade Hulu snabbt dessa nätverk som gynnar utgivningsmodellen vecka för vecka för att för närvarande sända program.
Detta gjorde det möjligt för Hulu att säkra mycket exklusiva kontrakt med NBC, ABC och Fox. Hulu började dock också producera sitt eget originalinnehåll omedelbart efter lanseringen och förutspådde exakt att detta skulle vara det stora trycket under de kommande åren av streaming. Som ett resultat har Hulu producerat massor av kritikerrosade och prisbelönta originalfilmer och TV-program.
När det gäller vad Hulu erbjöd som kan övertyga vissa Netflix-abonnenter att byta ? förutom högkvalitativt originalinnehåll som inte kunde hittas på Netflix (eller någon annanstans), möjligheten för användare att hålla sig uppdaterade med sina favorit som för närvarande sänds sitcoms och drama, och sin egen live-kabel-TV-streamingtjänst, började Hulu så småningom erbjuda dessa tjänster som ett extra alternativ.
Detta var, enligt min mening, det sista storskaliga draget som för alltid skulle skilja Hulu från Netflix på ett stort sätt. För cirka $ 50 per månad kan användare nu strömma live-TV från hundratals nätverk, samt strömma sitt favorit Hulu-innehåll på begäran. Ingen annan premiumstreamingtjänst, kom ihåg, erbjöd något sådant vid den tiden. Och jag vet personligen många människor som hoppade på Hulu-vagnen nästan omedelbart när de började erbjuda den här tjänsten.
Många premiumströmningsappar tenderar inte att få mycket höga användarbetyg, men Hulu-appen är en av de högst rankade apparna i hela Apple App Store, och den verkar vara anställd som en Apple App Store Editor's Choice. Med ett övergripande genomsnittligt användarbetyg på 4.7 stjärnor (av 5) från över 1.2 miljoner individuella användarrecensioner finns det ingen rörande Hulu i världen av premiumstreamingappar.
Låt oss dyka in i Hulu-appen och se vad som gör den så bra.

Design

Jag tror inte att det är särskilt vanligt att en premiumstreamingsapp utformas på ett sätt som verkligen är vettigt för en premiumstreamingapp. Ta till exempel Netflix-appen. Det är väldigt rörigt och det verkar vara byggt i en layout som skulle vara mer meningsfull för ett socialt nätverk än det skulle göra för en streamingtjänst. Å andra sidan vet Hulu exakt vad det är - en premiumstreamingtjänst som behöver göra en bekväm smartphone-applikation av sin plattform - och den vet exakt hur man bäst lyfter fram dess funktioner på ett sätt som är mest meningsfullt för en mobilapplikation. Faktum är att jag kan gå så långt som att säga att Hulu-appen är mycket bättre än Hulu-webbläsarwebbplatsen.
. Appen har bekvämt separerat hemsidan i sektioner som kan klickas på. Välj bara vad du letar efter och se hela sidan omedelbart förvandlas. Bläddra igenom en smal meny högst upp i appen, välj antingen Populär, Drama, Komedi, Dokumentärer, etc. och bläddra helt enkelt efter genre eller popularitet. Därifrån är det bara att rulla ner tills du hittar titeln du letar efter.
Avsnittet Mina saker i appen ger en helt strömlinjeformad upplevelse. Oavsett om du tittar på din dator, din surfplatta eller din smartphone är det enkelt att fortsätta där du slutade genom att kunna komma åt en plattformsmapp med dina favoritprogram, filmer eller TV-nätverk. Lägg till ett program i din My Stuff-lista på datorn och öppna det sedan omedelbart på din telefon via appen. Det är streaming förenklat.

Innehåll

Hulu-appen ger sina användare tillgång till varje show, film och nätverk som de har tillgång till baserat på kontonivå. Det saknas inga titlar eller nätverk, och allt innehåll som finns tillgängligt på webbplatsen och via appens Smart TV-följeslagare är också tillgängligt på mobilen.
Du kan också lägga till specifika ytterligare nätverk för att få tillgång till exklusivt innehåll, till exempel Showtime, HBO, Cinemax eller STARS. Dessutom, om du har tillgång till Hulu TV, låter appen dig titta på live-tv samtidigt som du surfar från en live-TV-meny och förvandlar din smartphone till TV på nolltid.

Prissättning och planer

Hulu erbjuder sannolikt fler prisnivåer än någon annan premiumstreamingtjänst. Vad du betalar för avgör vilka tjänster och funktioner du har tillgång till. Det finns Hulu grundläggande streamingalternativ, som är $ 9.99 per månad och inkluderar annonser. Eller, för bara 2 dollar till i månaden, kan du få Hulu Premium, som är annonsfri. Om du vill ha tillgång till live-TV måste du dock vara villig att släppa cirka $ 40 per månad (vilket också ger dig tillgång till allt annat). Därifrån, ungefär som Amazon Prime Video, kan du lägga till specifika kanaler som HBO och Showtime för olika extra avgifter per månad.
Med detta sagt är själva appen helt gratis att ladda ner och använda. Det finns ingen extra kostnad för att använda appen, och det låter dig skapa upp till 6 olika personliga konton, om din familj och vänner också kommer att använda ditt Hulu-lösenord och användarnamn.

Förslag som jag har för Hulu-appen

Tyvärr har det rapporterats om undertextningsfel, spolningsfunktionen fungerar inte och några mindre ljudproblem med Hulu-appen. Så mitt huvudförslag skulle vara att bli av med dessa mindre buggar för att skapa en verkligt felfri mobilupplevelse för Hulu-appen.

Slutsats

Baserat på enbart betyg kan Hulu-appen vara den bästa premiumströmningsappen som för närvarande finns på marknaden. Det kan finnas några fel här och där, men för vad det är värt är detta möjligen den bästa gratisappen du hittar. Om du har ett Hulu-konto är det ett måste, och om du funderar på att skaffa ett, uppmanar jag dig starkt att göra det - speciellt om du tittar på mycket innehåll på din telefon eller surfplatta!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Hulu

hulu sverige

hulu i sverige

hulu sverige utbud

se hulu i sverige

Hulu Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Det framträdande 4.7-stjärniga betyget på Apple App Store för Hulu avslöjar att många tycker att appen är av hög kvalitet. Den eleganta designen och det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att komma åt allt ditt favoritinnehåll, oavsett om du är en avslappnad streamingentusiast eller en hardcore Netflix-fan. Om du letar efter en app som erbjuder förstklassig streamingkvalitet är Hulu-appen definitivt värt att kolla in. Läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss