Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IMDb Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

IMDb.com är en välkänd webbplats som har många användbara och roliga funktioner. Jag skrev en recension av IMDb idag för att dela alla de fantastiska saker den har att erbjuda.

Imdb

fångade imdb

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

imdb.com

Om du är som många film- och tv-tittare har du sannolikt haft tankar som dessa någon gång i din filmupplevelse. För de av oss som tycker om att titta på en show eller film och sedan kunna komma ihåg skådespelarens tidigare arbete kan det vara riktigt frustrerande när vi inte kan komma ihåg vilka andra filmer de har varit med i. Dessutom kan det vara svårt att känna igen en skådespelerska om vi inte vet hennes namn. Om det bara fanns en webbplats eller en app som kunde ge oss denna information enkelt och utan problem.
Lyckligtvis finns det en online-resurs som kallas IMDb. IMDb är den mest omfattande informationskällan om filmer, tv-program, videospel och strömmande innehåll. Hitta snabbt all information du någonsin kan behöva om rollbesättning, produktionspersonal, personliga bios, plotsynopses och allmän trivia på bara några få klick. Dessutom erbjuder IMDb professionella och kritiska recensioner och betyg, så att du kan få en inblick i en film eller showens mottagning innan du tittar.
Det finns ingen annan webbplats som den på internet. IMDb är go-to för många cinephiles runt om i världen, både för att borsta upp på deras film- och tv-trivia och för att upptäcka nya program och filmer. Oavsett vilken typ av information du letar efter, om det är allmänt känt, har IMDb det och gör det enklare än någonsin att komma åt.

Historia

Många viktiga webbplatser runt om i världen börjar som något helt annat än vad de slutar bli. Facebook, till exempel, började ursprungligen som ett enkelt "hett eller inte?" betygssystem på Harvard. På samma sätt började IMDb som en enkel online-databas med filminformation.
Innan den blev IMDb började webbplatsen som ett Usenet-inlägg som heter "Those Eyes?" Skapad av den brittiska programmeraren Col Needham, var denna diskussionstråd tillägnad att diskutera skådespelerskor som hade vackra ögon. Så småningom fångade "Those Eyes?" på och inspirerade andra filmälskare att skapa sina egna listor över skådespelerskor med vackra ögon.
Detta fick Needham att skapa ytterligare listor, till exempel enkla arkiv av skådespelare, regissörer, författare, skådespelerskor. I slutet av 1990 hade listan vuxit till att omfatta cirka 10 000 filmer och tv-serier. Det överväldigande intresset för hans listor fick Needham att koda en version av listan som gjorde den lätt sökbar för alla nyfikna. Denna primitiva kombination av listor gav så småningom upphov till IMDb.
1996 införlivades IMDb i Storbritannien. Företaget förblev självständigt ägt av Needham i endast två korta år. 1998 skulle en teknikmogul svepa in och förvärva IMDb. Köpet gjordes av Jeff Bezos och Needham, och Amazon köpte IMDb för 55 miljoner dollar. IMDb, därifrån och ut, skulle vara knutet till Amazon som ett dotterbolag.
Under ny ledning fortsatte IMDb att växa och utöka sina tjänster 2002 med introduktionen av IMDb Pro. IMDb Pro gav abonnenter exklusiv filmproduktion och kassainformation om titlar samt en professionell katalog över branschinsiders. IMDb Pro utpekades som ett måste-ha-abonnemang för alla som försöker bryta sig in i filmindustrin.
IMDb fortsätter att växa inom nya och olika medieområden. Den 10 januari 2019 lanserade IMDb också en ny streamingtjänst som kallas IMDb TV. På IMDb TV kan användare strömma filmer gratis med annonser. Det är osäkert var IMDb kommer att gå under de kommande åren, men en sak som verkar säker är att IMDb är på en säker bana mot fortsatt tillväxt.

Design

Användargränssnittet är rent, samordnat och diskret. IMDb:s estetik kan beskrivas som djärv men minimalistisk. Även om det kan låta paradoxalt har IMDb kunnat hitta en balans mellan det prickiga och det diskreta genom att ställa ljusa, neutrala färger mot enkla och stiliserade typer. Detta uppnås genom användning av svart på en vit bakgrund med en hög gul stänkskärm. Användargränssnittet är rent, samordnat och diskret.
Från webbplatsens design är det lätt att navigera och använda. Det finns väldigt lite röran på skärmen, trots den stora mängden data som finns i denna databas. Allt är välorganiserat och på sin plats. Att hitta vilken funktion i IMDb du letar efter är lika enkelt som att trycka på en knapp - även om du är en förstagångsanvändare. Så här ska webbplatsdesign vara: omedelbart tillgänglig, enkel och strömlinjeformad.

Innehåll

När du klickar på "meny" -knappen längst upp till vänster på skärmen visas en rullgardinsmeny som innehåller en mängd olika funktioner. Jag uppskattar den här menystilen eftersom den erbjuder användarna ett stort urval av alternativ och får det att verka som om de tittar på en ny sida utan att behöva ladda om hela sidan. Detta är en intelligent designkomponent.
Här kan du välja mellan några kategorier för att surfa på innehåll på webbplatsen. Denna expansiva webbplats är organiserad av följande: Filmer, TV-program, utmärkelser och evenemang, kändisar, videor och gemenskap. Varje avsnitt har en lång lista med alternativ för att ytterligare vägleda din utforskning.
Videosektionen på webbplatsen erbjuder IMDb TV, en IMDb-originalinnehållsserie som heter You're Not a Monster, samt IMDb-originaltäckning av prisutdelningar och andra evenemang. Om IMDb fortsätter att pumpa ut innehåll som detta kan de vara redo att ge streamingtjänster som Netflix och Hulu en körning för sina pengar under de kommande åren.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag rekommenderar starkt IMDb, både appen och skrivbordssidan. Tillsammans kommer de att ge dig obegränsad kunskap om film, TV-program och skådespelare. Appen är mycket bekväm att ha på din telefon; det kan hjälpa dig i konversationer på barer eller kaféer©när vänner argumenterar om vem som spelade vilken roll i en viss film och ingen kan komma ihåg. På några sekunder har du all information du behöver. Appen är enkel att använda och tar alla funktioner i IMDb ner i lättförståeliga bitar.
Jag är en person som är lite av en purist när det gäller att titta på videoinnehåll. Jag gillar inte att göra det på min telefon. Om jag ska titta på något, särskilt en del av det längre innehållet som IMDb erbjuder som filmer eller originalserier, skulle jag mycket föredra att göra det på min dator, där upplösningen blir bättre och skärmen större. Så jag rekommenderar att du använder både IMDb-appen och skrivbordssidan för att verkligen få ut det mesta av den här webbplatsen.

Prissättning och planer

Eftersom de allra flesta IMDb är gratis att använda, och appen är gratis att ladda ner för iPhone eller Android, finns det ingen anledning att inte besöka IMDb då och då. Men om du antingen är i film- eller TV-branschen eller letar efter en väg in i det, kan en IMDb Pro-prenumeration visa sig vara ovärderlig.
Som skådespelare, besättningsmedlem, agent eller chef inom filmindustrin är IMDb Pro som branschens LinkedIn. Med en Pro-prenumeration kan du lägga upp ditt CV och kontaktinformation samt bläddra i en enorm lista över branschkontakter. Få e-postadressen och telefonnumren till några av de mest värdefulla namnen i Hollywood som IMDb Pro-medlem. Den som förbinder sig till månadsavgiften på $ 19.99 (om du betalar per månad) eller $ 14.99 om du betalar årligen kan dra nytta av oöverträffade professionella nätverksfördelar.

Slutsats

IMDb är en värdefull resurs för alla som vill veta mer om filmer och TV. Den har information om både avslappnade filmfans och hardcore film buffs, och det är särskilt användbart för människor i filmindustrin.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Imdb

fångade imdb

IMDb Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

IMDb.com är en välkänd webbplats som har många användbara och roliga funktioner. Jag skrev en recension av IMDb idag för att dela alla de fantastiska saker den har att erbjuda.

Om oss     Villkor     Kontakta oss