Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IndieWire Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Indiewire.com är en viktig webbplats som har förändrat spelet för oberoende filmskapare. Det var den första platsen i sitt slag och är fortfarande auktoriteten på allt som rör oberoende film. Det är perfekt för både blivande filmskapare och avslappnade fans av indiefilm. Jag rekommenderar starkt att du läser min recension av IndieWire för att lära dig mer!

Indiewire

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

indiewire.com

Det finns dock många mindre webbplatser som har spelat centrala roller i sina respektive nischer. Många av dem går obelönade och okända.
Respektfullt, när någon har visionen och förmågan att skapa något nytt och innovativt, är det ett bevis på deras färdigheter. Detta kan vara särskilt sant i fall där innovationen är till hjälp eller relevant för våra hobbyer eller intressen, som kan vara mindre vanliga eller populära än andra.
Det är detta som gör IndieWire-webbplatsen så speciell - särskilt för fans av oberoende film. Indiefilmer, även om de älskas över hela världen av många, anses fortfarande vara en nisch. Det vill säga att det finns färre indiefilmälskare än det finns avslappnade Hollywood-blockbuster-filmbesökare. Indiefilmer har fått något av en kultföljare, som vanligtvis lockar människor som uppskattar de mer subtila och konstnärliga sidorna av biografen.
Ändå var IndieWire den första webbplatsen i sitt slag som hittades på den stora vidden som är internet. Full av nyheter och recensioner av allt som rör oberoende filmer blev det snabbt en värdefull resurs för indiecinephiles överallt. Information och recensioner som tidigare var mycket svårare att komma över (på grund av oberoende? brist på mainstream-erkännande och popkulturell överklagande) hade plötsligt en bekväm hemsida.
Webbplatsen blev snabbt framträdande och mottogs väl av professionella författare, filmkritiker och fans av indiefilmer. Till exempel skrev Janelle Brown för Wired 1997 att "För närvarande har IndieWire liten eller ingen konkurrens: affärer som The Hollywood Reporter och Variety kan täcka oberoende film, men ur ett Hollywood-perspektiv, dolt av en enorm mängd vanliga nyheter. Som filmskaparen Doug Wolens påpekar är IndieWire en av få platser där filmskapare konsekvent och pålitligt kan hålla koll på ofta ignorerade små filmfestivaler, vilka filmer som öppnar och vad andra filmskapare tänker.
Vidare har Forbes också hyllats av IndieWire 2002 för att ha applåderat webbplatsen i kategorin "Cinema Appreciation" i deras "Best of the Web" -lista. Forbes lyfte fram webbplatsens potential som ett användbart verktyg för oberoende filmskapare att nätverka, med hänvisning till dess "anslagstavlor som vimlar av filmskapare." Den legendariska filmkritikern Roger Ebert har också gått på posten för att rekommendera IndieWire, liksom så småningom gått så långt som att anställa IndieWire-bloggaren Matt Zoller Seitz som chefredaktör för sin egen webbplats, rogerebert.com.

Historia

Den 15 juli 1996 lanserades IndieWire officiellt som den dagliga nyhetstjänsten för oberoende film. Det började som ett gratis dagligt nyhetsbrev via e-post i samma anda som tidiga AOL-baserade redaktioner av ett litet kollektiv av filmskapare och författare från både New York City och Las Angeles, Kalifornien: Eugene Hernandez, Mark Rabinowitz, Cheri Barner, Roberto A. Quezada och Mark L. Feinsod.
Även om IndieWires första läsekrets bestod av bara några hundra prenumeranter, växte den snabbt i popularitet. När hösten 1997 rullade runt hade IndieWire skrutit med över 6 000 prenumeranter.
1997 gjorde den skrotiga starten IndieWire sitt första framträdande på Sundance Film Festival, en av de mest ansedda årliga indiefilmfestivalerna genom tiderna. Denna nya del av publikationen dök upp både i tryckta dagstidningar och på deras hemsida.
I juli 2008 förvärvade IndieWire dock Snag Films. Detta förvärv gav IndieWire en större budget, som de använde för att förgrena sig och återuppfinna sig själva den 8 januari 2009 med en snyggare webbdesign och stiliseringen av publikationen ändrades till IndieWire.
Från och med 2016 har IndieWire blivit en del av Penske Media Corporation, och det sysselsätter för närvarande cirka 20 författare. James Israel är utgivare, Dana Harris är chefredaktör, Eric Kohn är huvudkritiker och Anne Thompson är chefredaktör.

Design

Enligt min mening är deras redesign ett bra steg framåt för webbplatsen. På tal om IndieWires avgörande redesign älskar jag absolut vad de har gjort med webbplatsen. Det är väldigt snyggt och rent klippt, och många filmrecensionssidor kan fastna och röra sig genom att försöka klumpa alldeles för mycket information och innehåll i ett trångt utrymme på sidan. Men IndieWire har undvikit att göra misstaget från sina samtidiga (tack och lov), och enligt min mening är deras redesign ett bra steg framåt för webbplatsen.
Informationen är lätt att läsa, lätt att hitta och webbplatsens design är användarvänlig. Jag är ett stort av deras minimalistiska tillvägagångssätt med deras rebrand - en enkel vit bakgrund med blått och svart overtop ger en klassisk och elegant känsla.
Högst upp på sidan hittar du en menyrad som låter dig enkelt bläddra i alla hörn av IndieWire. Välj bara mellan Nyheter, Film, TV, Utmärkelser, Verktygslåda (mer om det om lite) eller Mer. Under det, en lista över några av webbplatsens trendiga ämnen och ytterligare en takt ner kommer du att se några artiklar som IndieWire har ansett ? Måste läsa.? Denna webbplats guidar naturligt och försiktigt ögat i en logisk och effektiv ordning.

Innehåll

Dessutom har IndieWire en fantastisk blogg som erbjuder ny och undersökande rapportering om allt som rör indie. Om du letar efter indiefilmrecensioner av hög kvalitet, kommer du definitivt att vilja kolla in IndieWire. De har en stor mängd av dem, som täcker allt från nyheter till filmrecensioner. Men IndieWire är så mycket mer än bara en filmrecensionssida. De har avsnitt som nyhetsrummet där du kan hålla koll på vad som händer i den oberoende filmvärlden, liksom en fantastisk blogg som erbjuder nya tagningar om olika ämnen. Så om indiefilm är din grej, se till att kolla in IndieWire!
IndieWire har granskat tv-serier. De har inte hållit sig till bara de oberoende, och du hittar massor av intervjuer, videor, utmärkelser show beats, information om filmskapandets hantverk och podcasts (full av användbara resurser och tankestycken speciellt för filmskapare).

Prissättning och planer

IndieWire är en webbplats där användare kan läsa artiklar utan några gränser för hur många de kan läsa, och det finns inga betalda prenumerationer eller betalväggar. Webbplatsen är helt gratis att besöka.
Okej, jag erkänner att en sträng kopplad till IndieWires intäkter kommer från annonser. Men hej, jag tror att det kan betraktas som ett litet pris att betala för allt vad IndieWire erbjuder - för att inte tala om kvaliteten på skrivandet däri.

Skrivbords- och mobilupplevelse

IndieWire-appen är utmärkt, precis som webbplatsen. Den är tillgänglig på både iOS och Android och har en elegant, minimalistisk design som speglar webbplatsens. Jag älskar hur bra appen komplimangerar webbplatsen, med ett konsekvent tema, stil och känsla på alla plattformar. Det är en bra touch om du frågar mig.

Förslag som jag har för IndieWire

Jag har inte många förslag på den här webbplatsen. Det är en webbplats för filmkritik och nyheter, och det har gjorts bra av en anledning. Men jag har ett förslag: Kanske IndieWire borde överväga att erbjuda ett premiummedlemskap för att komplettera en del av intäkterna från att sälja annonser? Bara en tanke.

Slutsats

Om du letar efter den auktoritativa källan till indiefilmer, tv, filmfestivaler och underhållningsnyheter har IndieWire täckt dig. Oavsett om du själv är en blivande filmskapare eller bara älskar indiefilmer, har IndieWire den information du behöver.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Indiewire

IndieWire Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Indiewire.com är en viktig webbplats som har förändrat spelet för oberoende filmskapare. Det var den första platsen i sitt slag och är fortfarande auktoriteten på allt som rör oberoende film. Det är perfekt för både blivande filmskapare och avslappnade fans av indiefilm. Jag rekommenderar starkt att du läser min recension av IndieWire för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss