Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Internet Radio Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som har 28 453 stationer. Den erbjuder denna funktion till användare för att ge dem tillgång till ett stort antal radiostationer från olika genrer. Dessutom ger det ledigt utrymme för stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Internet Radio

free internet radio

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

internet-radio.com

Försäljningen av fysisk musik har minskat under de senaste åren, men det betyder inte att musik inte är omhuldad längre. Tack vare ökningen av streamingtjänster kan människor få tillgång till sina favoritlåtar från hela världen via streamingtjänster i motsats till fysisk försäljning. Streamingtjänster gör det lättare för människor att komma åt alla spår eller album från vilken plats som helst - hemma, på jobbet eller till och med på college - allt de behöver är en internetanslutning.
Ökningen av streamingtjänster har lett till en omvandling inom internetradioindustrin. Idag hittar du dussintals kvalitetswebbplatser som sänder radiostationer från hela världen. Dessa flerkanaliga radiostationsnätverk fungerar som aggregatorer och skryter var som helst mellan 5 000 och 500 000 radiostationer i sitt nätverk.

Vad är Internet-Radio?

Internet-Radio, som en webbplats, skiljer sig från termen internetradio. Den förstnämnda är en plattform där du kan hitta nästan 30 000 radiostationer medan den senare är en term som används för att beskriva radiotjänster via internet (inkluderar allt som rör strömmande sändningar).

Varför ska du strömma Internetradio?

Vi har sett de flesta av dessa massiva radiokataloger skryta någonstans mellan 10 000 och 50 000 radiostationer. Internetradio ligger vackert på 28 453 radiostationer som förväntas passera 35 000 i slutet av 2020. Jag älskar de olika stationerna i detta nätverk - främst från hela världen.

Populära genrer

Denna webbplats erbjuder ett brett utbud av genrer att välja mellan, varav många är populära musikstilar. Det finns ingen brist på genrer på den här webbplatsen, och det finns många fler som jag inte har nämnt. Några av de bästa genrerna som jag tycker om på den här webbplatsen inkluderar smidig jazz, klassisk musik, klassisk rock, countrymusik, rockmusik, omgivande musik, dansmusik, oldies musik, trancemusik, chillout musik, housemusik, reggaemusik och deep house.

Starta en egen station

Jag älskar plattformar som erbjuder möjligheter för oberoende skapare att etablera sig. Genom att låta dem starta sin egen station i sitt nätverk ger Internet-Radio exponering för sina miljontals månatliga användare. De kan göra stationen hörd med originalinnehåll och få den att sticka ut bland de andra 28 000+ radiostationerna. Det som är fantastiskt är att om de har Shoutcast- eller Icecast-servrar kan de komma igång gratis.

Aktivt forum

Om du har några frågor eller funderingar om radiosupportforum finns det en djupgående guide och FAQ-avsnitt som kan svara på de flesta av dina frågor. Ett aktivt forum föreslår att tjänsteleverantören tar sina användare på allvar och inte använder webbplatsen som passiv inkomst.

Gemenskap

Internet-Radio-gemenskapen är aktiv och ger stort stöd till både utvecklare och lyssnare. Volontärer kan hitta varandra genom samhällssektionen, och stationer kan få hjälp med att hitta en DJ eller bli volontärer själva.

Hur får man tillgång till Internetradio?

Du kan komma åt Internet-Radio-webbplatsen antingen genom att skriva nyckelordet internetradio eller genom att använda följande länk: För att komma åt webbplatsen kan du skriva nyckelordet Internet-Radio eller klicka på följande länk: Internetradio. Om du redan känner till den här webbplatsen och vill dela den med dina vänner och familj kan du använda de sociala ikonerna på hemsidan för snabb delning.

Design

Jag blev besviken på den gratis strömmande radiowebbplatsen Bland. Inte alla tjänsteleverantörer kan vara lika bra som TuneIn Radio eller Radio.net, och den enda nedslående aspekten är att det finns nästan 30 000 stationer på webbplatsen. Jag förstår inte varför utvecklarna gör det mer användarvänligt och intuitivt, eftersom det är väldigt vagt och har påträngande visningsbanners.

Rubrik

Det första alternativet är Lyssna, som har en uppspelningsknapp och alternativ för att se de senaste och populära podcasterna. Det andra alternativet är Broadcast, där du kan se alla kommande sändningar, liksom tidigare sändningar. Det tredje alternativet är att diskutera till vänster och har ett stort textområde där du kan lämna din feedback eller idéer för framtida programmering. Det fjärde och sista elementet är sökfältet till höger där du har tillgång till alla podcaster på ett ställe.

Lyssna

När du klickar på Lyssna har du en lista med vertikala alternativ som innehåller olika musikgenrer. Det finns många populära alternativ som 70-talet, 80-talet, Ambient, Blues, Chillout, Classical, Drum and Bass, Easy Listening, Heavy metal, Hip hop, Jazz, Metal, Oldies, Psytrance, Reggae och Rock.

Sändning

Webbplatsens sändningsflik har tre avsnitt: Först är ? Starta en egen station? där du kan hitta information om att starta en sändning och priserna. Det andra avsnittet har ? Stödlinjer? och? Vanliga frågor? som hjälper dig med dina sändningar, och det tredje avsnittet har ? Inloggning på kontrollpanelen? där du kan logga in på din kontrollpanel.

Diskutera

Under fliken Diskussion hittar du fyra avsnitt - Forum Home och Kontakta oss, Support, VANLIGA frågor, Guider och förköpsfrågor samt Volontärarbete, shower och musik.

Hjälte avsnitt

Det förstör bara hela utseendet. Hjältesektionen på Internet-Radio är en av de mest förvirrande aspekterna av webbplatsen. Jag förstår inte varför du som utvecklare skulle fylla hela webbplatsen med genrer, när du kan ha en färgstark banner eller klassisk svart och grå banner som matchar din webbplats design. Men det finns den här röriga listan över genrer med annonser precis under huvudavsnittet, vilket förstör det övergripande utseendet.

Kropp

Efter kroppsdelen hittar du de presenterade radiostationerna. Denna del är visuellt tilltalande med två kolumner: Utvalda radiostationer och populära radiostationer. På varje kolumn anges namnet på stationen, vad som för närvarande spelas på den, en länk till källan och genredetaljer. Dessutom finns ett play-pause-alternativ om du bläddrar längre ner. Slutligen, om du är medlem i Shoutcast eller Icecast, visas två alternativ: Gratis provperiod i 7 dagar eller Lägg till station.
Under medlemsalternativet finns fyra aktiva forumtrådar - Nyheter, Volontärarbete, Radioprogram och Musik. Du kan komma åt var och en av dessa trådar om du vill interagera med användarna på den här plattformen.

Inre sidor

De inre sidorna på hemsidan replikerar brödtextavsnittet på hemsidan. Jag gillar det eftersom det flyter jämnt och märker varje genre med sin egen radiostation. Om du klickar på någon genre på hemsidan kommer du till en inre sida som kommer att ha en mängd radiostationer som de motsvarar en viss genre. Om du till exempel klickar på Trumma och bas får du alternativ som Dance UK Radio, Sound Fusion Radio, Party Vibe Radio, Underground FM och ZOMP Radio. Var och en av dessa radiostationer åtföljs av statistik - Lyssnare, kvalitet och klassificering (utvald eller populär station).

Innehåll

Om du har en lokal musiksamling som du har tröttnat på är det alltid ett bra alternativ att vända dig till radion. Speciellt med internetradio som är tillgängliga över hela webben är det lättare att lyssna på vilken kanal du vill från hela världen på en webbplats. Välj bara den genre du vill lyssna på så får du en lista över dussintals radiostationer som spelar den musikgenren.
Internet-Radio låter dig komma åt nästan 3000 radiostationer och podcasts inom några få klick. Lyssna, sänd och diskutera i internetradiovärlden på denna plattform. Ställ in tusentals internetradiostationer live och få tillgång till över två dussin genrer.

Stationär / mobil upplevelse

Jag fick tillgång till Internet-Radio-funktionen på min Pixel 3a och hade en anständig streamingupplevelse. De flesta kanalerna var av låg kvalitet och erbjöd endast 128 kbps bithastighet. Till exempel, när jag bläddrade igenom kategorin Trumma och bas, erbjöd bara Party Vibe Radio en högkvalitativ bithastighet på 320 kbps. De andra stationerna var under 128 kbps eller mindre. Jag tycker att 128kbps fortfarande är acceptabelt men 64kbps räcker inte.

Planer och prissättning

Internet-Radio är en gratis tjänst som tillåter användare att strömma musik. Det finns dock ofta påträngande bannerannonser som måste tolereras då och då.

Förslag jag har för Internetradio

Jag föreslår att Internet Radio arbetar med att förbättra den grafiska designen och layouten på deras webbplats. Detta kan göras genom att skapa en tilltalande hemsida för nya användare att känna sig hemma i och sedan placera annonser på ett sätt som ger en fantastisk användarupplevelse, snarare än att maximera CPC: er.

Slutsats

Internetradioströmningstjänsten du definitivt bör kolla in är Internetradio. Det finns några kanaler av god kvalitet i nätverket, som du kan njuta av. Beskrivningen av varje station är detaljerad och därmed kan du lära dig om stationen innan du klickar på den.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Internet Radio

free internet radio

Internet Radio Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som har 28 453 stationer. Den erbjuder denna funktion till användare för att ge dem tillgång till ett stort antal radiostationer från olika genrer. Dessutom ger det ledigt utrymme för stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss