Investigation Discovery
Svenska Cupen
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Investigation Discovery Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Investigation Discovery är en beroendeframkallande kanal med superintressant kriminalhistorier baserade på sanna händelser. Det är en av US Televisions mest sedda kanaler och är # 1 kanal i sin genre. Varje show är mycket intressant med sina mörka berättelser som hjälper dig att öppna dina ögon för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Investigation Discovery

investigation discovery sverige

discovery id tv

investigation discovery

investigation discovery gratis

investigation discovery norge

tv kanal id investigation

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

investigationdiscovery.com

Många kriminalserier är ganska spännande och chockerande. Berättelserna involverar mördare, stalkers och andra brottslingar som byter på sina medmänniskor. Detta är något som många av oss tycker är otroligt spännande.
Jag applåderar dem som fortsätter att ställa in sig på Investigation Discoverys spännande berättelser med vridande berättelse. Tack och lov är jag inte den enda med ID-syndromet, eftersom det finns miljontals tittare som ställer in vilket gör detta tv-nätverk till en av de mest sedda kanalerna i världen.
Investigation Discovery, ett kabel-TV-nätverk som är känt för sin undersökande programmering, upplever framgång mot tidvattnet av en brant nedgång i tittarna för kabelnät som helhet. Kvinnliga tittare mellan åldersgruppen 24-54 år rankar konsekvent Investigation Discovery bland de fem bästa kabelnäten för sina tittarvanor. Även om Investigation Discoverys tittarsiffror huvudsakligen består av vuxna kvinnor, tittar män också på och njuter av kanalen.
Investigation Discovery ökar i popularitet, med kändisar som Nicki Minaj, Lady Gaga och Serena Williams som erkänner sitt beroende av dokumentär-stil reenactment av sanna brott.

Siffror ljuger inte

Enligt Nielsen slutade Investigation Discovery Q4, 2015 som det mest sedda kabelnätet med annonsen bland kvinnor mellan 25-54 år. Kanalen hade nästan 900 000 tittare på bästa sändningstid och antalet har ökat med 10% per år sedan dess. Det är bland de mycket få kanaler som konsekvent har landat i topp 20-kanallistan efter att ha lanserats för bara 15 år sedan.

Välkommen till online-spektrumet

Med ökningen av online-streamingtjänster upplever den mogna kabel-TV-verksamheten en brant nedgång. Användare byter till tjänster som Netflix, Amazon Prime, Hulu i motsats till att behålla sin vanliga kabel-TV eller satellit-TV-anslutning. Detta skifte kan sammanfattas i användarrecensioner på Influenster.com.
Jag har varit ett av Investigation Discovery i många år. Jag älskar att titta på true crime och kriminaltekniska program. Nu när vi inte längre har DirecTV eller Dish Network kan jag inte titta på alla mina favoritprogram på ID. Vi har Netflix, Hulu och Amazon Prime, så jag kan titta på vissa program (tack och lov!), Men jag längtar efter en tid då jag återigen kan binge varje show som nätverket erbjuder.
Denna översyn beskriver de aktuella trenderna i tittarsiffrorna för traditionella medieaktier. Traditionella medieaktier är pummeling och ett ökande antal hushåll väljer bort kabel- och satellit-TV-abonnemang, med vissa företag som ser nedgångar i sina aktiekurser som ett resultat. Det finns dock några positiva saker att notera med denna trend, inklusive det faktum att man nu kan strömma Investigation Discovery online gratis via investigativediscovery.com, även utan en TV-apparat.

Historia

Discovery Civilization Network: The World Geography and History Channel lanserades 1996. Det var bland de fyra viktiga digitala nätverk som lanserades av Discovery 1996.
År 2002 var kanalen joint venture med NY Times Television och Discovery Communications. Den var tillgänglig i 14 miljoner hushåll med partnerskap med fokus på att skapa innehåll som historiska shower, samtida historia och aktuella frågor.
2003 bytte kanalen namn från Discovery Times till Investigation Discovery (ID). Detta skifte i innehåll fokuserade på USA: s kultur. 2006 sålde NY Times sin andel i Discovery Time tillbaka till Discovery Communications. Detta gav den ursprungliga skaparen full frihet att starta om kanalen som de ville. Stärkt av detta, i januari 2008, lanserades Investigation Discovery äntligen som en ren kriminalrenaktiv kanal med fokus enbart på verkliga berättelser.
År 2018 blev ID det sjätte mest visade kabelnätet, näst högst rankade kabelnätet bland kvinnor och # 1 i true crime-genren.

Design

Investigation Discoverys hemsida har en väl utformad layout. Allt är snyggt ordnat och lätt att bläddra. Om du besöker webbplatsen för första gången har du inga svårigheter att hitta dig runt den. Detta tack vare den rymdblå bakgrunden med vit text, som komplimangerar varandra vackert med de rosa CTA-knapparna. Det finns ett ordentligt flöde över hela webbplatsen, med små detaljer som att rullgardinspilen för kategorin "Shows" färgas rosa för att stödja CTA-knappen "Watch Now". Sådana invecklade element finns på hela webbplatsen - från och med hemsidan.
När du bläddrar nedåt på sidan ser du två små miniatyrbilder som är märkta som "Olåsta avsnitt", "ID Go Original Series" och "Rediscover Unlock Series." Dessa miniatyrbilder är i skjutreglageformat, så när du klickar på pilen kan du titta på en trailer för en annan show. Du kan se en rosa vertikal linje som åtföljer titeln, vilket hjälper till att hålla flödet jämnt.
Användargränssnittsbannern före sidfoten är välgjord, med en transparent blå ruta med rubriken "Har du ett tips?" följt av vit text och en rosa CTA. Färgen flyter smidigt i varje element som binder samman hela webbplatsen.
Slutligen, precis ovanför sidfoten, kan du se partnerkanalerna följt av en utryckning för nyhetsbrevsprenumeration. Båda har högt designvärde utan att hindra flödet. När du går vidare till sidfoten kan du se tillhörande plattformar tillsammans med våra webbplatser och allmänna kommunikationsriktlinjer.
När det gäller huvudelementet, nämligen streamingupplevelsen, är designen densamma och innehållet kan ses när du länkar det till din TV-tjänsteleverantör.

Innehåll

Investigation discovery.com har det överlägset mest omfattande biblioteket med programmering med brottstema som finns, med över 5000 avsnitt totalt. När du börjar titta på en av deras serier om att undersöka brott och ledtrådar kan du inte låta bli att vara fast. Populära serier som "Homicide Hunter" och "Evil Lies Here?" är bara ett urval av vad som finns tillgängligt på denna fascinerande webbplats. Om du vill fördjupa dig i en unik brottshistoria är Investigation Discovery det perfekta stället att göra det!
För att ha vilket streamingnätverk du vill kan du inte ha dokumentära program på dem. Produktionsvärdet och den extraordinära reenactment är det som skiljer dessa åt. Visste du att varje spendera på ett enda avsnitt är cirka 300,000 XNUMX dollar? Detta är x10 gånger mer än den genomsnittliga produktionskostnaden för TV-program.
ID: s popularitet hjälper det mitt i motgångar och ger det den välbehövliga boosten. Passionerade fans som älskar ID är inte villiga att byta till streamingtjänster på grund av denna kanal som berättar något om deras engagemang. Program som ? Kroppskamera?, ? Fångad på bild: De otaliga berättelserna?, ? Krossade?? Amerikanskt monster? och? People Magazine undersöker? är några av de shower som ses i stort antal.

Titlar som fångar din uppmärksamhet

Enligt min ärliga åsikt är titlarna på "Investigation Discovery" några av de bästa som finns. När du strömmar på ID kommer du säkert att frestas att öppna videorna på grund av titlarna - som "Vem Bleep gifte jag mig med?", "Fruar med knolar", "Din värsta mardröm?" etc. När du klickar på en av dessa titlar kommer du att åka när löjtnant Joe Kenda och mordteamet undersöker några av de mest avskyvärda brott man kan tänka sig. Faktum är att ID har premiär över 650 timmars programmering varje år!

Stationär / mobil upplevelse

Investigation Discovery är en kanal som inte bara sänder sanna kriminalhistorier utan också tillhandahåller uppslukande fallstudier, läsmaterial och annat innehåll för tittarna att njuta av. Denna engagerande programmering lockar tittare som vill lära sig mer om detektiver och deras utredningar. Oavsett om du tittar på Investigation Discovery på en dator eller tv-skärm, är tittarna alltid anslutna till de övertygande berättelserna.

Varför de flesta användare strömmar via ID Go?

Streaming låter dig se en webbplats med tusentals avsnitt. Du kan binge-titta på hela säsonger och få tillgång till de tidiga premiärerna av nagelbitande kriminalprogram via en väldesignad app.
Oavsett var du befinner dig kan du fortfarande njuta av Investigation Discovery via ID Go-appen. Alla TV-avsnitt som sänds live kommer att finnas tillgängliga i appen samma dag, så det finns ingen chans att missa ett avsnitt.
Appen låter dig fortsätta där du slutade och därmed inte missa ett slag. ID Go låter dig också skapa din egen spellista som du kan titta på senare när det passar dig.

Planer och prissättning

Investigation Discovery, en innehållsleverantör som är tillgänglig via kabel- och satellit-TV-kanaler, är tillgänglig för att bläddra och titta på via webbplatsen eller ID Go-appen på Android och iOS.

Förslag jag har för undersökningsidentifiering

Jag anser att Investigation Discovery bör erbjudas som en oberoende show. Detta skulle vara överkomligt för många användare, och de skulle överväga det tillsammans med andra tjänster som Netflix, Amazon Prime och andra. Om utvecklarna fokuserar på denna aspekt kan de fånga ett stort antal publik.

Slutsats

Investigation Discovery har utbildat mig i konsten att ifrågasätta allt och alla. skrattande - på en mer allvarlig anmärkning, om du har kabel- eller satellit-TV-åtkomst, skulle jag uppmana dig att njuta av Investigation Discovery via webbplatsen och ID Go-appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Investigation Discovery

investigation discovery sverige

discovery id tv

investigation discovery

investigation discovery gratis

investigation discovery norge

tv kanal id investigation

Investigation Discovery Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Investigation Discovery är en beroendeframkallande kanal med superintressant kriminalhistorier baserade på sanna händelser. Det är en av US Televisions mest sedda kanaler och är # 1 kanal i sin genre. Varje show är mycket intressant med sina mörka berättelser som hjälper dig att öppna dina ögon för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss