Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Jango Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Jango erbjuder en spellista med musik som ständigt uppdateras av experter. Dessa spellistor baseras på en användares aktivitet eller humör och rekommenderas till dem. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för att träna, vakna, koncentrera dig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Men från och med nu har Jango bara en spellista som inte har några sorteringsfilter - vilket innebär att du inte kan begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Jango

displayannonsering eskilstuna

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

jango.com

Tidigare var Jango mycket framgångsrik med sina fängslande sociala medier och artiststöd. Det gick dock utför efter att det implementerat en klumpig lyrisk funktion och påträngande displayannonser. Detta har lett till att Jango har mycket motreaktion från sina lojala användare, som för närvarande arbetar för att hitta en mellanväg.
Efter många recensioner och klagomål från användare minskade Jango sin annonsfrekvens till en per dag. Detta välkomnades av användarna som hade bombarderats med kommersiella angrepp var femte minut tidigare. Ändå har plattformen tappat sin charm eftersom den inte längre betonar kvalitet. Tidigare sågs det som en hjälpsam hand för indieartister. Idag känns det dock som en marknadsföringsbädd som lägger för stor vikt vid att driva artister för pengar. Detta tillvägagångssätt går aldrig bra för någon inblandad part och därmed har det skett en minskning av Jangos månatliga lyssnare.

Vad är Jango?

Jango är en anpassad musikströmningstjänst som erbjuder användarna ett brett utbud av genrer att välja mellan. Jango var den första musikströmningsplattformen som inkluderade sociala nätverksfunktioner i sin radiostation. Sedan 2007 har användare kunnat lyssna på användargenererade spellistor och dela dem med andra på Jangos sociala nätverk.
Under åren har Jango byggt sitt rykte som en webbplats som ger indieartister en chans att visa upp sin musik gratis. Att ta ut $ 30 för 1000 spelningar skulle "rekommendera" låtar av populära artister tillsammans med de av indieproducenter. Denna speciella funktion är känd som Jango airplay och har hjälpt oberoende producenter att få sin musik där ute och höras från massorna. Några av de viktigaste funktionerna i Jango airplay inkluderar: - Sång som spelas en gång inom en tvåtimmarsperiod - När en låt har spelats kommer den inte att spelas igen under hela dagen - Alla låtar med över 50 uppröstningar kommer att skjutas till den vanliga spellistan.
Det jag uppskattar med dessa förutsättningar är att Jango inte helt kommersialiserar plattformen. Det kommer att hjälpa spirande artister, men bara i den mån det inte påverkar deras vanliga lyssnare negativt. Således, när en viss låt sänds och den får stöd av Jango, kommer den automatiskt att få Jangos stöd. I händelse av att det inte får detta stöd kommer det inte att spelas igen, så både användare och artister kan vara nöjda.

Historia

I november 2007 grundades Jango av Chris Dowhan och Daniel Kaufman. Det började samla spår i sitt bibliotek två år senare, 2010. I slutet av 2018 hade Jango över 70 miljoner låtar och 20 miljoner aktiva användare.

Varför ska du strömma på Jango?

Även om streamingtjänsterna kan ha tappat sin popularitet de senaste åren lyckas den fortfarande locka över en miljon användare i månaden. Och det beror på att det fortfarande erbjuder kvalitetsfunktioner som leverantörer dedikerade användare ställer in på Jango.

Anpassad radio

Jango är en anpassad radio som jag använder för att höra vad jag vill. Det gör det enkelt och roligt att lyssna på musik. Du kan skapa anpassade radiostationer, dela med ditt nätverk och till och med komma åt en annan användares spellista. Välj ditt favoritband eller sångare och Jango kommer att börja spela musik från dessa artister. Du kan fortsätta förfina dina stationer och låtar genom att spela spår ofta. Jango har en befintlig spellista med hundratals stationer baserade på olika genrer.

Obegränsad Skip-funktion

Om du inte gillar en låt får du hoppa över den så många gånger du vill. Det finns ingen begränsning för hur många gånger du får hoppa över. Den här funktionen finns i AccuRadio, förutom att man kommer med en pre-roll-annons efter varje 3-4 hopp.

Anpassningsbara stationer

Funktionen "att lägga till låtar i en spellista" är inte vanlig. Det första sättet att göra det är att ställa in en gräns för antalet låtar som kan läggas till. Det andra sättet är att välja en artist och få tjänsten att välja musik åt dig efter din smak. Min lista har Redman, Post Malone, Twenty-One Pilots, Drake och Adele. Detta gör att tjänsten kan anpassa sig efter min smak och tillhandahålla musik baserat på mina önskemål. Det jag verkligen gillar med den här tjänsten är att du kan hitta musik även om du inte kommer ihåg texterna eller om det var i en reklamfilm.

Fräsch musik

Jag har en stark dragning till att höra undergroundartister. Det är något speciellt med att känna konstnären innan de är populära. Jango som en tjänst ger tillgång till sådana begåvade artister som kan vara enorma under de kommande åren. Således hjälper du dig att utveckla en anslutning till dem innan de ens träffar det vanliga scenen.

Hur får man tillgång till Jango?

Jangos webbplats är tillgänglig genom att skriva nyckelordet Jango eller genom att använda följande länk: Jango Custom Radio. Du kan också hitta och ladda ner den officiella appen på Android- och iOS-plattformar. Skriv bara Jango i sökfältet så hittar du det i butiken.

Design

Teckensnittet som används på webbplatsen är mycket oattraktivt och tar bort de goda designelementen.
Jag gillade bildtexten på den här sidan som säger ?? Våra handplockade spellistor är speciellt utvalda för att hjälpa dig att hitta din nästa favoritlåt.? Spellistorna är sorterade i genrer och det finns en ? Lägg till i spellista? längst ned. Jag klickade på knappen och klickade sedan på en spellista som heter ?? Bäst av 60-talets rock??. Efter det togs jag till en annan sida med mer information om spellistan, till exempel vem som kuraterade den, när den publicerades och hur länge den kommer att vara tillgänglig. När jag besökte webbplatsen för första gången såg jag en blå bakgrund - sökfältet i mitten och små miniatyrbilder under den. Det fanns åtta olika kategorier med små albumkonst röriga i en miniatyrbild. Under det finns det en bildtext som säger "Bläddra bland över 800 kuraterade genrespellistor?" Ärligt talat kände jag för att studsa direkt men eftersom jag ville granska tjänsten var jag tvungen att hålla mig kvar. Och så klickade jag på Popular Rock Hits och började min resa. Det tog mig till en ny sida som är standardformat för alla sidor. Jag gillade bildtexten på den här sidan som säger "Våra handplockade spellistor är specifikt utvalda för att hjälpa dig att hitta din nästa favoritlåt." Spellistorna sorteras i genrer och det finns en "Lägg till i spellista" -knapp längst ner. Jag klickade på knappen och klickade sedan på en spellista som heter "Best of 60s Rock." Efter det togs jag till en annan sida med mer information om spellistan, till exempel vem som kuraterade den, när den publicerades och hur länge den kommer att vara tillgänglig.
Eftersom webbplatsen är okonventionell måste vi dissekera den utifrån olika parametrar. Så snart jag besökte Popular Rock Hits-sidan kunde jag betygsätta låtar och skapa stationer som gäst. Det gjorde det möjligt för mig att granska allt i inställningsmenyn. Dessutom skapade jag ett konto och loggade in så att jag kan se om det kan hålla jämna steg med min musiksmak. Under hela min 2-timmars resa på webbplatsen, här är några av de viktiga bitarna som jag skulle vilja dela med dig.

Hemsida

Appen laddar ett personligt avsnitt baserat på den kategori du valt. Det kommer att föreslå radiostationer, senaste stationer och hundratals andra genrer som du kan komma åt.

Favoritlåtar

Du kan komma åt alla låtar du har tummen upp med hjälp av det här avsnittet. Du kommer att kunna se videon av den låten tillsammans med information om artisterna. Du kan när som helst välja att lägga till eller ta bort låtarna från listan.

Förbjudna låtar

Det här avsnittet kommer att vara en lista över alla låtar som du har tummat ner. Du kommer att kunna se informationen om artisten och du kommer att kunna ta bort eller lägga till låtar i den här listan.

Stationens historia

Kan du granska och redigera stationens lista med hjälp av dess historik? Detta är en av de främsta anledningarna till att jag loggade in. Jag ville veta om plattformen faktiskt kunde spåra mina preferenser, och jag är glad att dela med mig av att den inte gjorde mig besviken.

Innehåll

Så oavsett om du är på humör för lite ny countrymusik eller om du behöver drunkna ut barnen, har Jango täckt dig. Jag uppskattar hur stort urvalet av låtar på Jango är. Alla radiostreamingtjänster försöker överträffa varandra med sina låtval, men Jango erbjuder en mängd olika genrer som täcker många olika smaker. De har också traditionella stationer, så att du kan hitta vilken typ av musik du letar efter.

Stationär / mobil upplevelse

Även om tjänsten får kritik kompromissar den inte med kvaliteten. Det erbjuder bra streamingkvalitet utan hicka i musik från någon anslutning. Jag kunde hoppa över ett obegränsat antal spår - en funktion som inte ens tillhandahålls av premiumtjänster som Pandora eller Slacker Radio.

Planer och prissättning

Jango är gratis att använda, men du måste titta på annonser när du använder den.

Förslag jag har till Jango

Jag skulle vara bra med att betala $ 3.99 / månad om utvecklarna kunde ta bort annonserna. Annonserna tillsammans med den påträngande artistkampanjen tar bara ner den övergripande upplevelsen vilket är fantastiskt. Ett annat förslag skulle vara att förbättra webbplatsen - det ser riktigt dåligt ut och nybörjare kanske inte är bekväma med att använda den.

Slutsats

Jangos musikkvalitet är i nivå med de bästa musikströmningstjänsterna där ute. Men dess gränssnitt och irriterande artistreklamannonser hjälper inte tjänsten på något sätt. Om du letar efter en gratis radiostreamingtjänst bör du kolla in Jango minst en gång.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Jango

displayannonsering eskilstuna

Jango Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Jango erbjuder en spellista med musik som ständigt uppdateras av experter. Dessa spellistor baseras på en användares aktivitet eller humör och rekommenderas till dem. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för att träna, vakna, koncentrera dig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Men från och med nu har Jango bara en spellista som inte har några sorteringsfilter - vilket innebär att du inte kan begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss