Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Allsvenskan
Lö 15:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Jellyfin Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Om du letar efter ett effektivt mediacenterprogram som är gratis och öppen källkod kan Jelly Fin vara den perfekta lösningen för dig. Läs min recension av Jelly Fin idag för att ta reda på mer om denna fantastiska programvara och se om det är rätt val för dina behov.

Jellyfin

jellyfin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

jellyfin.org

Digitala medier fortsätter att ha en genomgripande och inflytelserik närvaro i det moderna samhället. Vart man än tittar finner man att tv och filmer dominerar nästan alla aspekter av det dagliga livet. Strömmande underhållning följer oss vart vi än går, oavsett om vi tittar på våra smarta TV-apparater i sängen, på våra smartphones medan vi är ute eller interagerar med våra Amazon Echoes i köket.
Om spridning av digitala medier inte är ett tecken på en bra sak, vet jag inte vad som är. Det verkar som om det varje dag finns en ny webbplats att kolla in eller en app att ladda ner. Tekniken har gjort det så att nästan allt vi behöver är till hands, vilket har varit underbart för att hålla oss underhållna och utbildade. Medan vissa människor kan klaga på hur tekniken har tagit över våra liv, kunde jag ärligt talat inte föreställa mig att leva utan det längre - så omfamna det 21: a århundradet!
Och välkommen till världen av mjukvarusviter för mediacenter, som ger en allt-i-ett-lösning för att hantera alla dina digitala mediebehov. Det visar sig att mediacenterprogramvara är svaret på våra problem. Ett mediecenter är ett bekvämt sätt att få tillgång till alla dina digitala mediekällor, och en programvarusvit ger en allt-i-ett-lösning för att hantera alla dina digitala mediebehov.
Ett mediacenter är som ett minioperativsystem som gör det enklare än någonsin att komma åt alla dina underhållningsappar. Om den innehåller mediefiler organiserar och arkiverar mediacentret dem så att du kan hitta dem med bara ett klick eller två. Det är en livsförenklare, oavsett om du strömmar innehåll på din bärbara dator, stationära dator, smart TV, Firestick, Roku, surfplatta eller telefon.
Den dagen jag först började använda mitt valda mediecenter kände jag en känsla av lättnad. Du tänker aldrig riktigt på hur mycket ansträngning det kan ta att hålla reda på vilken show eller film som är på vilken tjänst, så att använda ett mediecenter gjorde mitt liv mycket enklare. Jag behövde inte oroa mig för vilken tjänst som sände vilken show, eller vilka Blu-ray-skivor som hade vilka avsnitt. Jag kunde helt enkelt koppla av och njuta av innehållet utan att någon extra tanke krävdes.
Ett bra mediacenterprogram gör det möjligt för mig att hålla min musik och foton tillsammans, så att jag kan länka mina musikströmningstjänster som Spotify eller Tidal och ge mig ytterligare organisatoriska och anpassningsbara sätt att njuta av mina favoritlåtar. Och när jag är klar med att lyssna på min jam kan jag hoppa över till den nya Hollywood-blockbuster jag har tänkt se utan att behöva öppna ytterligare program eller hoppa runt mellan appar.
Det finns många mediecenter tillgängliga för användning. Var och en har sina egna fördelar och nackdelar. Emby är till exempel en välkänd, kommersialiserad produkt. Kodi och Plex är också välkända, kommersialiserade produkter. Jelly Fin är dock en mindre känd användargenererad server. Det har många fördelar som gör det till ett bra alternativ jämfört med andra mediecenter. Du kan själv bestämma vad dessa fördelar är!

Historia

Jelly Fin är en gaffel av Emby. Detta möjliggjordes på grund av Embys öppna och fria natur. En del av Embys uppdrag var att göra det möjligt (och enklare) för kodare och amatörutvecklare att skapa sina egna anpassningar av Emby. Genom att erbjuda Embys kod gratis och uppmuntra användare att experimentera med den skapades massor av utlöpare. Den mest populära av dessa ?gafflar? jelly Fin gick officiellt live i början av 2019, och det har vuxit exponentiellt sedan dess.
Emby meddelade att de skulle byta namn till "Media Browser." De uppgav att det nya namnet hyllar deras ursprung, men också låter dem bryta sig loss och växa in i sitt fulla ekosystem. De ville ha ett namn som alla kunde komma ihåg och kort, fängslande och unikt var de bästa kraven.
På grund av sin snabba tillväxt och innovation lyckades Emby och Jelly Fin sticka ut från tävlingen. Deras filosofi att fritt distribuera information är fortfarande kärnan i båda företagens uppdrag.

Design

Det är förmodligen här Jelly Fin skiljer sig mest från sin moderprogramvara, Emby. Jelly Fin har valt en extremt minimalistisk design - som erbjuder lite mer än en gles, svart bakgrund med en enkel hierarkisk organisationsstruktur. Biblioteket, till exempel, visar alla dina medier, organiserade efter typ med utlöpare av "fortsätt titta? och ?senaste? under. I små bokstäver, längst upp till vänster på sidan, hittar du den diskreta Jelly Fin-logotypen och en hamburgermeny, som ger dig tillgång till resten av dina media med bara ett klick eller två.
Designen av Jelly Fin är mycket enkel. Det ger en intuitiv och användarvänlig upplevelse, oavsett om du använder Jelly Fin på din bärbara dator, smartphone, Roku, surfplatta eller smart-TV. Allt är strömlinjeformat och lätt att hitta. Jelly Fin tar den förenkling som utlovas av mediecentra i stort och driver den till det yttersta, vilket resulterar i en design som vem som helst kan behärska på några sekunder.

Innehåll

Om du prenumererar på Jelly Fin och har något innehåll som för närvarande finns i dina bibliotek som är tillgängligt via tjänsten kan du komma åt det innehållet via appen. Men om du vill strömma innehåll från Jelly Fin direkt måste du köpa det separat. Det är viktigt att ha detta i åtanke eftersom Jelly Fin inte är tänkt som en streamingtjänst - det är ett extremt effektivt och organiserat innehållsbibliotek.
Du kan strömma och DVR live-tv på Jelly Fin. Så länge du har tillgång till digital kabel låter Jelly Fin dig spela in, titta på och lagra varje avsnitt av alla dina favoritprogram. Du behöver aldrig missa ett avsnitt igen. Plus, håll reda på vilka program du vill planera att titta på genom att använda Jelly Fins live-sändningskalender. Återigen gör JellyFin livet enklare.

Mobil och stationär upplevelse

Jag berörde tidigare detta tidigare, men det är värt att upprepa att Jelly Fin erbjuder en utmärkt upplevelse oavsett vilken enhet du använder den på. Faktum är att Jelly Fins mobilapp i en ganska sällsynt händelse är nästan enhälligt älskad. På Apple App Store har Jelly Fin-appen fått ett genomsnittligt användarbetyg på 4,9 - en poäng så hög att den sällan hörs om, särskilt i det digitala medieutrymmet. Människor verkar verkligen svara på Jelly Fins minimalistiska och extremt intuitiva design, som översätts perfekt till vilken enhet som helst.
Vi erbjuder en mängd olika prissättningsplaner för att möta behoven hos alla våra kunder. Vi har detaljerad prisinformation tillgänglig på vår hemsida, och vi svarar gärna på alla frågor du kan ha om våra planer.
Jelly Fin är tillgänglig för gratis nedladdning. Det finns inga begränsningar eller annonser inblandade. Klicka bara på länken och börja använda den direkt.

Förslag som jag har för Jelly Fin

Så vitt jag vet kan Jelly Fin-användare vid denna tidpunkt inte länka sina streamingkonton till den. Så allt du ser på detta mediecenter måste vara förutbestämt av dig - vilket innebär att du redan måste ha laddat ner och / eller betalat för det för att komma åt det på Jelly Fin. I framtiden skulle jag naturligtvis verkligen älska att se Jelly Fin göra det möjligt, som andra mediecenter har gjort tidigare, att titta på Hulu, Netflix och Amazon-innehåll direkt från sitt nästan perfekta gränssnitt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Jellyfin

jellyfin

Jellyfin Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Om du letar efter ett effektivt mediacenterprogram som är gratis och öppen källkod kan Jelly Fin vara den perfekta lösningen för dig. Läs min recension av Jelly Fin idag för att ta reda på mer om denna fantastiska programvara och se om det är rätt val för dina behov.

Om oss     Villkor     Kontakta oss