Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

JustWatch Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

JustWatch är en webbplats som hjälper användare att hitta strömmande innehåll. Den har ett rekommendationssystem som är ett av de bästa, och det erbjuder en bevakningslistfunktion som hjälper användare att hålla reda på sina favoritfilmer och tv-program.

Justwatch

justwatch sverige

just watch norge

just2watch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

justwatch.com

JustWatch är en strömmande sökmotor som hjälper användare att spåra specifika titlar och var de kan hitta dem, inklusive deras pris.
JustWatch är ett utmärkt program för individer som skär sladden. Fler människor prenumererar varje dag på flera streamingtjänster, snarare än att förlita sig på traditionella kabel- och satellitföretag. JustWatch kan hjälpa tittarna att hitta specifika program till de bästa priserna på en central plats. Det eliminerar gissningar och forskning som är involverade i streaming.
För det första eliminerar det behovet av att bläddra igenom olika flikar eller sidor. För det andra ger den en konsoliderad bild av alla dina nuvarande prenumerationer, så att du enkelt kan se vad du har saknat. Slutligen, eftersom det är en bevakningslista, kan du lägga till titlar direkt i ditt schema, vilket möjliggör sömlös uppspelning. Tjänsten erbjuder en sökmotor och bevakningslista som låter användare se alla titlar de har tittat på på ett ställe. Bevakningslistan är särskilt användbar eftersom den eliminerar behovet av att titta igenom olika flikar eller sidor och ger en konsoliderad vy över alla dina nuvarande prenumerationer. Dessutom kan användare lägga till titlar direkt i sitt schema, vilket gör dem enkla att spela upp utan avbrott.

Webbdesign

Att designa en webbplats är en av mina favorit saker att göra när det gäller sökmotorer. JustWatch är en webbplats med nattläge som liknar strömmande webbplatser, men har tillräckligt med skillnader för att skilja sig från varandra som sin egen identitet. Logotypen och varumärket är bra, och det är enkelt och lätt att känna igen som en mörkgrå bakgrund med pixlar som simulerar en uppspelningsknapp.
Menyerna är lätta att navigera. Toppmenyn är logotypen, hem, ny, populär, bevakningslista och sökning. Bredvid sökfältet finns en anslutningsknapp. Förutom den gula fliken Skapa konto finns det också en alternativ meny för saker som FAQ, appar, om oss, talang, press, API, avtryck och sekretesspolicy.
Den sekundära menyn har ett invecklat filter för filmer och tv-program. Kategorierna inkluderar filmer / tv-serier, släppår, genre, pris och betyg. Kategorierna delas upp ytterligare i flikarna för att optimera sökningarna. Det är väldigt coolt att kunna söka efter genre och år för att hitta det som finns tillgängligt.

Innehåll

Bara titta? content är en sökmotor som gör det möjligt för tittarna att hitta program och filmer de letar efter. Bevakningslistan och de rekommenderade titlarna är utmärkta funktioner på webbplatsen.
Webbplatsens organisationssystem är otroligt. Deras huvudkategorier inkluderar filtrering av filmer eller tv-program. Ännu längre tillåter systemet användare att välja genre, släppt år, pris och betyg. Webbplatsen drar priser från alla streamingtjänster och meddelar tittarna vilken tjänst som erbjuder det bästa priset för titeln.
Innan jag skapade ett medlemskap mixtrade jag med frågesportinställningarna på JustWatch?. Frågesporten är rolig och enkel att ta, och tittarna kan välja från en enorm lista med titlar, inklusive filmen eller serieaffischen. Varje gång du klickar på en du gillar laddas fler relaterade titlar. Jag hittade massor av gamla obskyra filmer som jag glömde allt om genom att göra detta test. Resultaten används för att skapa anpassade rekommendationer för tittarna. Det liknar Netflix men bättre! Några av kategorierna är baserade på andra användare? titta på historia som har liknande smak.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den stationära webbläsarversionen är bra och erbjuder ett unikt färgschema som efterliknar nattläge. JustWatch använder mer av en marinblå monokromatisk färg istället för svart med accenter av gult. Menyerna är lite överallt, men eftersom programmet är så bra är det förlåtligt. Den dolda menyn är den som inte behövs så ofta och innehåller vanliga frågor, om och andra kategorier som inte direkt hänför sig till streaming.
Den mobila webbläsaren är mestadels densamma, men kategoriarrangemanget är omarrangerat. Det är enkelt att öppna de andra kategorierna för att söka. Mobilapplikationen är fantastisk. Det är en strömlinjeformad upplevelse. Appen översätter webbsidor till en lättillgänglig sökmotorupplevelse. Menyerna finns längst ner i appen, och de är förenklade för att endast inkludera hem, nytt, populärt och bevakningslista. Sökningen är lätt att identifiera i det övre högra hörnet bredvid JustWatch-logotypen. Det bästa sättet att använda den här tjänsten är mer än troligt via webbläsaren, men att använda appen fungerar nästan lika bra.

Positiva

Många positiva funktioner finns med JustWatch. Det finns många strömmande webbplatser som har dykt upp på så kort tid. JustWatch förenklar processen att välja en leverantör genom att dra upp titlar och ge tittarna information om vilka webbplatser som har de bästa priserna.
Även om Netflix, Amazon Prime och Hulu är de bästa streamingtjänsterna på marknaden, överväger JustWatch alla tillgängliga streamingtjänster. Webbplatsen ger tittarna de lägsta priserna på titlar som är tillgängliga att strömma eller köpa. De erbjuder också alternativ baserat på om du hellre vill strömma titeln eller köpa den.
Ombordstigningsprocessen för JustWatch är en av mina favoritfunktioner. Efter att ha tagit frågesporten presenteras användarna med liknande titlar som de kanske har missat. Frågesporten i sig är rakt fram, men några av titlarna som dök upp påminde mig om program och filmer jag hade glömt bort. Det var en fin påminnelse om mina favoritminnen från förr.
Webbplatsens rekommendationer är mycket exakta och jag har hittat ett par nya program att lägga till i min bevakningslista på bara en kort tid med appen. Bevakningslistan är till stor hjälp för människor som konsumerar mycket media och har svårt att hålla reda på serier och avsnitt.
JustWatch-organisationssystemet är fantastiskt. Det påminner mig om Netflix organisationssystem, men bättre. Det finns kategorier baserade på vad andra användare med din visningshistorik också gillar. Topptitlar på gratistjänster är en annan bra kategori! Det finns också en knapp längst ner på sidan för att uppdatera rekommendationer.
En av de trevliga funktionerna på JustWatch-webbplatsen är att användare inte behöver registrera sig för att kunna använda det innehåll som erbjuds. Det uppmuntras att registrera sig, men inte en nödvändighet. Du kan till och med använda bevakningslistfunktionen utan att registrera dig för ett medlemskap. Webbplatsen kommer ihåg din visningshistorik från webbläsaren som öppnade den.

Negativ

Det finns få negativa aspekter av JustWatch. Webbdesignen är mycket bra gjord. Tjänsten som tillhandahålls är utmärkt, särskilt för en gratis webbplats!
Jag tror att det skulle vara till hjälp om den tredje dolda menyn i streamingsökmotorn kunde flyttas för att vara mer synlig. Annars finns det inget negativt med att använda denna strömmande sökmotor.

Förbättringar behövs

Jag skulle vilja se den tredje menyn som innehåller om, FAQ, sekretesspolicy etc. flytta till botten av webbsidan. Streamingguiden behöver det inte riktigt eftersom webbplatsen redan är så bra.

Sammanfattning

En av de bästa sökmotorerna för streamingtjänster är JustWatch. Varumärket, logotypen och webbdesignen är underbara. Nattlägestemat känns modernt och sökmotorn låter användare hitta oslagbara priser. Bevakningslistan är en fantastisk funktion som gör det möjligt för tittarna att spåra alla sina favoritmedier på ett ställe istället för flera streamingtjänstköer. Den mest fantastiska delen med att använda JustWatch är att det är 100% gratis. Användare pressas inte att skapa ett konto. Om du inte använder webbplatsen på flera enheter behöver du inte registrera dig. Men om du gör det är bevakningslistan en bra centraliserad plats för att hålla reda på titlar.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Justwatch

justwatch sverige

just watch norge

just2watch

JustWatch Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

JustWatch är en webbplats som hjälper användare att hitta strömmande innehåll. Den har ett rekommendationssystem som är ett av de bästa, och det erbjuder en bevakningslistfunktion som hjälper användare att hålla reda på sina favoritfilmer och tv-program.

Om oss     Villkor     Kontakta oss