Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

KissCartoon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Kiss Cartoon är en streamingtjänst som är dedikerad till tecknade serier och animerade filmer. Webbplatsen har ett bibliotek med över 5400 unika titlar. Skrivbordswebbläsaren är det enda sättet att komma åt den här webbplatsen. Det finns inget appstöd och den mobila webbläsarversionen ändras inte för att passa användarnas behov. En stor redesign av webbplatsen kan ge Kiss Cartoon den ansiktslyftning den förtjänar. Webbplatsen har varit känd för att vara glitchy, men den erbjuder en betydande mängd videoströmmar.

Kisscartoon

liga mx kisscartoon

kisscartoon autoplay

kisscartoon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

kisscartoon.is

Kiss Cartoon är en streamingtjänst som främst visar tecknade serier. Det kan vara svårt att hitta en dedikerad streamingtjänst som bara har tecknade serier, eftersom många konkurrenter som Nickelodeon och Boomerang också har program och filmer.
Det finns lite information om skaparna av webbplatsen eller om hur den kom till. Det finns dock flera systerwebbplatser relaterade till KissCartoon som belyser dess historia. Varumärket erbjuder också strömmande innehåll i anime, manga, k-drama och filmer. Medan KissCartoon har viss teknisk support jämfört med sin anime-motsvarighet, finns det fortfarande mycket mysterium kring varumärket.

Webbdesign

Kiss Cartoon är ett glassmärke, så det skulle vara vettigt för logotypen att innehålla glass. Det finns en stor bannerannons på vänster sida av hemsidan. Det är för en hårbehandlingsprodukt som heter Miracle Revival, som sägs "återuppliva tråkigt, krusigt hår." Webbplatsen har också en flik för "About Kiss Cartoon" och en annan för "News & Events." Webbdesignen verkar rörig och konstig på grund av dess användning av en logotyp från Kiss Cartoon, ett glassmärke. Hemsidan har den stora logotypen i rubriken medan under den finns två mindre logotyper - en för Miracle Revival, en annonserad hårbehandlingsprodukt och en för "About Kiss Cartoon", som ger information om företagets historia. Dessutom finns det på vänster sida av hemsidan en stor bannerannons som marknadsför Miracle Revival.
Webbplatsens tema är nattläge och det använder mörka färger. Det är visuellt tilltalande på grund av dess gråskaletema som accentueras av pops av orange.
Webbplatsens organisation liknar den för deras anime-webbplats. På höger sidofält listar webbplatsen genrer som tittarna kan välja mellan. Den ytterligare organisationen läggs till i form av menyer. Som standard sorteras tecknade serier alfabetiskt. Sökfunktionen är ett ytterligare positivt organisationsverktyg.

Innehåll

Webbplatsen erbjuder ett stort bibliotek med tecknade serier, med över 5400 titlar tillgängliga. Det finns också kompletta och pågående serier tillgängliga på webbplatsen.
Kvaliteten på video och ljud är okej. Det finns enstaka annonser som plågar webbsidan, men de är inte mitt i shower, vilket är ett stort plus. Ljudkvaliteten är ganska bra, men videokvaliteten kan ibland bli pixelerad.
Om du letar efter anime-relaterat innehåll föreslår jag att du kolla in Kiss Anime eller en av dess många systerwebbplatser. Dessa webbplatser erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive drama, manga och filmer. De kan enkelt hittas på den första menyn som dyker upp när du klickar på sorteringsmenyn.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordswebbläsaren är det bästa sättet att titta på Kiss Cartoon. Webbplatsen är inte den bästa för streaming, men den fungerar fortfarande korrekt. Det största problemet är att det är glitchy, ofta. När användarna väl har fått tag på det är det inte lika illa.
Tyvärr finns det ingen mobilapp för den här webbsidan. Den mobila webbläsarversionen av webbplatsen är oanpassad och är en nedskalad version av webbplatsen som inte har några ändringar för att optimera webbplatsen för mobiler. Om du öppnar Kiss Cartoon på mobilen, var beredd att kisa; texten är så liten att den kommer att anstränga tittarnas ögon.

Positiva

Kiss Cartoon erbjuder många funktioner som är positiva. Det stora biblioteket fullt av tecknade serier är förmodligen det största positiva på webbplatsen. Biblioteket är värd för mer än 5400 unika titlar.
Webbplatsen erbjuder ett premiummedlemskap till dem som registrerar sig, vilket inkluderar tillgång till en adblocker. Även om detta är ett användbart alternativ tror jag att det finns bättre sätt att blockera annonserna än att betala för något som tittarna inte borde behöva oroa sig för. Till exempel tror jag att samma adblocker som arbetar med subreddit för Kiss Anime också fungerar med Kiss Cartoon, eller att subreddit kan peka tittarna i rätt riktning för att hitta en.
En intressant funktion som jag märkte är att avsnittsvideorna har ett kommentarsfält. Tittarna kan ansluta facebook och lämna kommentarer om sina favoritprogram. Denna interaktion med andra fans är en trevlig förmån.

Negativ

Videokvaliteten på denna webbplats kan förbättras avsevärt. Början av strömmar kan vara lite glitchy, men det släpper ut så småningom. Men även efter att videon är jämn och kvaliteten är bra, faller webbplatsen under de flesta strömmande webbplatser.
Även om de ytterligare kommentarerna på avsnittslistan kan vara positiva kan det också vara negativt. Ofta publicerar folk spoilers i kommentarer. Så vad som än händer, läs dem inte förrän du är klar med avsnittet.
Ett olyckligt problem med webbplatsen är att det inte finns någon autoplay-funktion. Efter att ha sett ett avsnitt har du möjlighet att spela upp det igen. Annars måste du avsluta och gå tillbaka till avsnittslistor för att spela nästa. Det är inte en deal-breaker, men med tanke på hur glitchy webbplatsen är blir det väldigt frustrerande.
Avsnittslistan på webbplatsen är mycket välorganiserad. Men när användare klickar på visa titlar omdirigeras de till en sida som innehåller otäcka annonser. Annonserna skulle inte vara ett problem om de placerades på rätt sätt, men webbsidan får det att se ut som om det inte finns något annat alternativ än att klicka på dem. Tittarna måste bläddra längre förbi för att se en avsnittslista i textform, vilket också är olyckligt eftersom webbplatsen använder otäcka annonser på en tecknad webbplats där minderåriga sannolikt kommer att titta på.
Webbplatsens viktigaste fråga är glitchesna. De förekommer ofta och användarna uppmanas att klicka flera gånger innan webbsidan laddas. När användare klickar på de första gångerna dyker annonser upp som galna. Problemet kvarstår på hela webbplatsen, även när användare klickar på sökfältet. Det kan finnas en lösning och adblocker för det här problemet, men jag är inte villig att ladda ner mycket programvara på min dator. Min största oro är att min dator får ett virus från den här webbplatsen.

Förbättringar behövs

Det finns ett antal förbättringar Kiss Cartoon kan göra på sin webbplats för att förbättra tittarupplevelsen. Innehållet som erbjuds är trevligt, men riskerna med att komma åt det är ogynnsamma. De bör fokusera på att förbättra tillgängligheten och användarvänligheten på sin webbplats.
Några av de första sakerna som jag skulle förbättra på Kiss Cartoon är glitchesna. Om annonserna är nödvändiga skulle det vara trevligt att erbjuda en gratis annonsblockerare i någon form. Att erbjuda en guide om hur man använder webbplatsen i en mer optimal takt kan också vara en bra lösning.
En annan förbättring som bör göras omedelbart är att designa och implementera en app för mobilvisning. Mobilvisning är mycket populär bland användare, så webbplatsen saknar mycket trafik genom att inte utveckla lämpliga applikationer. Om en mobilapp inte är genomförbar kan det vara en bra kompromiss att överväga en större översyn av mobilwebbläsaren.

Sammanfattning

Sammantaget är Kiss Cartoon streamingtjänst ett okej val för streamingtjänster. Det finns bättre plattformar där ute, men i den tecknade nischen är alternativen begränsade. Jag skulle rekommendera Kiss Cartoon innan jag skulle några andra liknande webbplatser.
Webbplatsen erbjuder ett stort bibliotek med innehåll med mer än 5400 titlar. Sökfunktionerna och organisationssystemen gör det enkelt för användare att hitta sällsynta pärlor. Det finns många sätt att organisera och söka igenom titlar, vilket är en av webbplatsens mest framgångsrika aspekter.
När det gäller funktionalitet kommer Kiss Cartoon till korta. Problemet med att klicka på titlar flera gånger innan rätt sidladdning är problematiskt. Det är avskräckande för användare att spränga i ansiktet med annonser överallt. Några av annonserna får en textform och förvirrar användarna att klicka på dem istället för de riktiga titlarna.
Kiss Cartoon är inte lika populär bland strömmande webbplatser som vissa och har en mängd positiva och negativa aspekter. Det är värt att prova webbplatsen innan du fattar ett beslut om du vill använda den eller inte. Dessutom, se till att kolla in systerwebbplatserna medan du är där för ett ännu mer omfattande underhållningsbibliotek.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Kisscartoon

liga mx kisscartoon

kisscartoon autoplay

kisscartoon

KissCartoon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Kiss Cartoon är en streamingtjänst som är dedikerad till tecknade serier och animerade filmer. Webbplatsen har ett bibliotek med över 5400 unika titlar. Skrivbordswebbläsaren är det enda sättet att komma åt den här webbplatsen. Det finns inget appstöd och den mobila webbläsarversionen ändras inte för att passa användarnas behov. En stor redesign av webbplatsen kan ge Kiss Cartoon den ansiktslyftning den förtjänar. Webbplatsen har varit känd för att vara glitchy, men den erbjuder en betydande mängd videoströmmar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss