Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Kodi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Numera tror många att vi lever i tv: s "guldålder".

Kodi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.
Numera anser många att tv består av vad som kan betraktas som "guldåldern". Detta beror på att det finns ett stort antal högkvalitativa shower tillgängliga nu, jämfört med hur det fanns tidigare. Marknaden drivs av innehåll, och tack vare att nya streamingtjänster kommer ut hela tiden finns det alltid många nya serier att titta på.
Även om Netflix började som en slags post till dörr DVD-uthyrningstjänst, svängde de snabbt sin affärsmodell för att gynna det mycket billigare alternativet att strömma innehåll. Detta var alltid deras mål - de var bara tvungna att vänta på att tekniken skulle komma ikapp med sin vision.
Först hade många människor tillgång till internet och kunde strömma videor utan fördröjning eller kvalitetsproblem. Detta ledde till ökningen av syndikerat innehåll, som Netflix lätt utnyttjade. Då handlade det bara om att producera nytt innehåll för Netflix för att bli den främsta streamingplattformen för originalinnehåll. Andra streamingplattformar följde snabbt efter.
Vi såg plötsligt streamingtjänster som Hulu och Amazon Prime Video börja lägga ut högkvalitativa originalserier och filmer. Detta fortsatte i flera år. Och i själva verket förekommer det fortfarande idag. På senare tid verkar det dock som om varje enskilt kabelnät har bestämt sig för att de vill ha en del av åtgärden. Och nu har vi plattformar som Disney Plus, HBO Max och NBC Peacock, som alla erbjuder sitt eget originalinnehåll.
När streamingtjänster sprids blir den nostalgiska känslan om kabel mer och mer uppenbar. Om varje nätverk erbjöd sitt eget innehåll skulle detta göra streaming mindre bekvämt som helhet.
Jag hoppas att jag har fel om detta, men det ser ut som om vi är på väg ner på en väg där streamingstrukturen bara kommer att bli en trådlös och dyrare version av vad kabel brukade vara - att behöva betala per kanal, bara kunna titta på viss programmering på vissa nätverk. Det verkar för mig som om streamingtjänstbranschen är på väg in i en bubbla, ungefär som dot com-bysten i början av 2000-talet.
Men bara tiden kommer att berätta om detta är rätt drag för alla. Personligen vill jag bara luta mig tillbaka och njuta av allt fantastiskt strömmande innehåll som jag kan få tag på. Men för er som kanske håller på att tröttna på all denna företagskrigföring och cashgrabbing för innehåll finns det ett annat sätt: att använda en mediaserver.
Trots de begränsningar som vissa nätverk ställer på sina medlemmar kan mediaservrar som Kodi vara mycket användbara för att komma åt program och filmer från olika tjänster utan att behöva betala för var och en individuellt. Dessutom kan dessa enheter göra det enkelt att komma åt alla dina prenumerationstjänster på ett ställe.
Denna multiplattforms hemmabioupplevelse låter dig komma åt alla dina favoritströmmingssajter från en väldesignad plats på din TV. På samma sätt som att ha en Roku-enhet utan hårdvara låter Kodi användare snabbt studsa mellan Netflix, Spotify, Pandora, Hulu, Amazon Video, YouTube, Crackle och resten av dem. Allt som krävs är ett klick på fjärrkontrollen. Dessutom har den några väldigt coola anpassningsbara funktioner som du inte vill missa. Detta är ett fantastiskt sätt att ta din medieglädje hemma till nästa nivå!

Historia

Kodis programvara skapades 2002. Det var den självständigt utvecklade "homebrew" mediaspelare (som de ofta kallas) som ursprungligen kallades Xbox Media Player. Den kodades för den allra första Xbox-spelkonsolen. År 2004 ändrades namnet till Xbox Media Center (ofta förkortat XBMC - denna förkortning blev dess officiella namn 2008). Det dök först upp som en app också under namnet XBMC och var tillgängligt på Linux, Android, BSD, macOS, iOS, tvOS och Microsoft Windows operativsystem.
Eftersom Kodi är en gratis applikation med öppen källkod har många olika spin-offs utvecklats. JeOS, till exempel, ändrade Kodi så att den kunde användas som en programvaruapparatsvit eller ett mjukvaruramverk för smarta TV-apparater - i huvudsak modifiera Kodis kärna C ++ -kod. Andra hela mediaserverprogram har också skapats baserat på Kodis ursprungliga kodning - som Plex och Media Portal. Eftersom Kodi är gratis och öppen källkod är dessa program skyldiga till applikationens gratis och öppna kod.
Även om majoriteten av uppmärksamheten Kodi har fått har varit positiv, har det också varit mycket flack eftersom det är så enkelt för användare att installera plugins från tredje part, varav många inte är officiellt auktoriserade av någon, minst av allt de streamingplattformar och kabelnätverk som påverkas mest av.
Dessa plugins och funktioner gör det möjligt för människor att komma runt att betala för innehåll. Det finns till exempel många tillägg för Kodi som gör det möjligt för människor att strömma upphovsrättsskyddat innehåll gratis. Detta är spännande nyheter för sladdskärare och pirater runt om i världen, men inte så mycket för NBC- eller Disney-chefen.

Design

Jag tycker att gränssnittet för Kodi är snyggt, lätt att navigera och intuitivt. Jag gillar standardhuden, som har ett gunmetal och midnattsblått tema, men det är också anpassningsbart efter mina preferenser. Några av de många saker som Kodi-användare älskar med programvaran är dess flexibilitet och dess intuitiva design.
Till vänster om gränssnittet hittar du en lista över typer av innehåll. Jag tror att detta är det bästa sättet att organisera Kodi enligt medietyp eftersom det finns så många filer och program som Kodi kan köra. Välj bara mellan TV, radio, tillägg, bilder, videor, favoriter eller väder. Därifrån tar Kodi dig till allt ditt innehåll - oavsett om det är nedladdade filer eller appar eller tillägg. Låt Kodi förvandla din TV till vad som i huvudsak utgör ett kraftfullt datoroperativsystem.

Innehåll

För att uttrycka det enkelt finns det ingen begränsande faktor för vad du kan göra med Kodi. Oavsett om du vill titta på dina egna videor och bilder, få tillgång till strömmande innehåll eller prova nya tillägg och tillägg, har Kodi täckt dig.

Prissättning och planer

Jag nämnde tidigare att Kodi är 100% gratis och öppen källkod. Det betyder att du kan ladda ner den idag, utan kostnad, och njuta av allt Kodi har att erbjuda. Allt du behöver betala är dina månatliga prenumerationsavgifter för de program som du vill kunna komma åt på Kodi. Eller hitta rätt tillägg och betala ingenting? Vad du gör med Kodi är ditt företag, men Kodi själv kostar ingenting.

Förslag som jag har för Kodi

Jag tror att Kodi borde göra det lättare för användare att ladda ner det. Speciellt eftersom appen är populär på smartphones och surfplattor. Det kan vara lite mer tekniskt än nödvändigt, och det kan behöva en viss förbättring av hur lätt det är att komma åt. Som sagt, jag tror inte att Kodi som helhet i sig är svårt.

Slutsats

Om du vill ta din hemunderhållningsupplevelse till nästa nivå rekommenderar jag att du använder Kodi. Denna programvara har potential att förändra hur du tittar på TV och filmer. Det kräver lite arbete från din sida, men det är definitivt värt det. Om du gillar att använda Kodi, var noga med att donera så att utvecklarna kan fortsätta göra förbättringar!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Kodi

Kodi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Numera tror många att vi lever i tv: s "guldålder".

Om oss     Villkor     Kontakta oss