Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Letterboxd Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Letterboxd.com har blivit go-to-plattformen för att spåra och granska filmer. Med sitt utbud av funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmälskare behöver för att hålla sig i slingan. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några likasinnade cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Letterboxd

letterboxds

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

https://letterboxd.com/

Namnet på spelet idag är mediekonsumtion. Vart du än går bombarderas du med media av alla slag - tv-annonser, radiojinglar, nyhetssändningar, politiska tweets och så vidare och vidare. För att inte tala om internet, som innehåller en nästan oändlig ström av videor, låtar, foton, idéer och nästan allt annat du kan tänka dig. Och våra vanor förstärker detta: i genomsnitt spenderar internetanvändare 6Â1/2 timmar om dagen online. Och det här är inte en liten delmängd av hardcore-spelare eller något: vi pratar om 4.4 miljarder internetanvändare över hela världen som spenderar mer än 6 timmar på internet varje dag.
Även om du inte insåg hur översvämmade vi är av våra mediekonsumtionsvanor, kommer du sannolikt att hålla med om att vi lever i en överväldigande era. Den oändliga mängden media och varor till hands är absurd. Om någon rekommenderar en film eller serie till dig och du svarar: "Låter bra, jag måste lägga till den i listan", är du inte ensam. Det faktum att vi alla har eftersläpningar av saker som ska ses är lite roligt när du tänker på det. Även om det kan vara stressigt när du öppnar den iPhone-anteckningsblocklistan på din telefon och ser hur lång listan sträcker sig, är det inte ett hemskt problem att ha.
Många tycker att en webbplats som Letterboxd kan ge en viss känsla av ordning i sina liv. Denna webbplats, som liknar Goodreads, låter användare diskutera och upptäcka nya filmer, samt hålla reda på de filmer de redan har sett.
Denna recension kommer att utforska tjänsten Letterboxd på djupet och se om den kan hjälpa till att organisera din filmkultur. Jag blev först intresserad av den på grund av dess förmåga att hålla reda på allt filmrelaterat. Jag hoppas kunna ta reda på om detta verkligen är fallet, och om det finns några andra sätt att använda det eller inte.

Hur det började

Brevlådans webbplats grundades ursprungligen i beta-läge i slutet av 2011 på Brooklyn Beta-kontoret. Det blev snabbt en mycket framgångsrik privat webbplats och offentliggjordes senare i början av 2013. I takt med att medlemsantalet har ökat har letterboxd varit tvungen att anpassa sig genom att införa en nivåindelad medlemsstruktur där både gratis- och premiumabonnemang ger användarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen.

Hur det fungerar

När du har att göra med en tjänst som är både en filmdatabas och ett gemensamt diskussionsforum kan det vara lite skrämmande att ta reda på hur webbplatsen fungerar. I grund och botten går det ungefär så här: låt oss säga att du funderar på att titta på en ny film och du vill se om online-communityn ger tummen upp. I stället för att ta itu med Rotten Tomatoes rankningssystem (som delar publikens betyg från kritiker?), Kan du gå till Letterboxd och se vad samhället tycker om det. Letterboxd kombinerar betyg från både stora kritiker och vanliga människor som jag. Till exempel, just nu, Parasite har ett 4,6 av 5-stjärnigt betyg med tusentals och tusentals recensioner.
Men fortsätt rulla, så får du en grundlig utbildning i allt som finns att veta om filmen. Efter att ha läst en kort sammanfattning hittar du ett omfattande "Om" -avsnitt, som innehåller rollistan och besättningslistan, detaljer om produktion och de genrer som filmen hittills har klumpats in i. Under detta hittar du en blandning av "senaste recensioner" och "populära recensioner", varav de senare ofta skrivs av respekterade kritiker.
Då möts vi av en av Letterboxds bästa funktioner. Under titelns miniatyrbild högst upp på sidan ser du en liten flik "Var ska du titta på?". Denna fantastiska funktion visar dig exakt vilka streamingtjänster och / eller nätverk filmen för närvarande är tillgänglig på, och om du kan hyra eller köpa filmen där. Den här funktionen är ett resultat av ett nyligen partnerskap med JustWatch. I stället för att studsa mellan var och en av dina streamingtjänster manuellt, låter den här funktionen dig titta utan ett ögonblick bortkastat.
Hur som helst, när du har tittat på din film kan du spara den och lägga till den i din dagbok. Med tiden kommer du att samla en retrospektiv som du kan återvända till på din fritid. I din dagbok hittar du filmerna du loggade, datumet du loggade in dem på och ditt betyg och recension (om du gav en). Alla dessa parametrar kan göras offentliga eller privata. Du kan också sortera igenom dem med hjälp av filter som "decennium", "genre" eller "betyg". Personligen är detta min favoritdel av Letterboxd, eftersom det hjälper mig att konsolidera mina tankar.
En annan fantastisk egenskap hos Letterboxds konsortium av funktioner är dess listavsnitt. Här kan användare gruppera samlingar av filmer och dela dem med andra användare. Dessa listor kan följas, delas, gillas etc. Eftersom det är en så populär funktion lägger användarna mycket arbete på att odla sina listor. När jag bläddrar nu är några exempel på listor ångestinducerad film; High Art Genre Filmer; och A24 - Komplett filmografi. Bläddra i några minuter så hittar du ett halvt dussin listor som kommer att fånga ditt intresse och få dig upphetsad över att se de nya filmerna.
Så sammanfattningsvis är det vi har på Letterboxd en webbplats med funktioner som täcker alla aspekter av filmtittande. Den har ett community-baserat rankningssystem, en kommentar och liknande plattform för sociala medier, en IMDb-liknande databas och en samling användarkuraterade listor. Det är svårt att hitta något på webbplatsen som inte är genomtänkt och designat.

Mobil upplevelse

Jag var orolig när jag öppnade Letterboxd-webbplatsen i min telefons Chrome-webbläsare för första gången. Eftersom webbplatsen är så omfattande med sina allomfattande funktioner föreställde jag mig att det skulle vara svårt att implementera detta rent på mobilen. Men förvånansvärt nog hade jag fel, och för en gångs skull glad över att ha fel. Och Letterboxd-appen är också ren som ren blir.
Trots att det har några nackdelar är det inget fel med appen eller den mobila webbklienten. Att logga filmer som du just har tittat på är enkelt, och att navigera genom Letterboxds användargränssnitt är intuitivt som det är på en stationär klient. Det är verkligen imponerande att appen och den mobila webbklienten är så röriga.

Letterboxd Pro/Patron

När det gäller Patron-medlemskap innehåller det alla funktioner i Pro-medlemskap med en extra bonus för tidig tillgång till nya funktioner och uppdateringar innan de går live till allmänheten. Medan Letterboxd är helt gratis att använda, har du möjlighet att uppgradera till ett betalt medlemskap om du vill ha fler fördelar. Det finns två nivåer för betalda medlemmar, varav den första heter Pro och den andra, Patron. Pro-medlemskapet kostar $ 19 per år och ger användarna flera funktioner som år i statistiska uppdelningar i granskningsstil, mer kontroll över aktivitetsflödets filter och andra numeriska uppdelningar som statistik hela tiden. Patron-medlemskapet innehåller alla dessa funktioner med en extra bonus för tidig tillgång till nya funktioner och uppdateringar innan de går live till allmänheten.
Sedan finns det Patron-medlemskapet, som kostar en bra bit mer än Pro. För $ 49 per år kommer ett Patron-medlemskap att ge dig en massa funktioner som du förmodligen inte behöver. Detta inkluderar att få tidig tillgång till betafunktioner, ha ditt namn "i ljus" på Letterboxd Patron-sidan och ha en speciell insignier för att beteckna ditt elitmedlemskap på din profil. Uppenbarligen är detta avsett för människor som uppskattar det arbete Letterboxd har gjort och vill ge tillbaka genom att stödja tjänsten med ett monetärt bidrag.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Letterboxd

letterboxds

Letterboxd Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Letterboxd.com har blivit go-to-plattformen för att spåra och granska filmer. Med sitt utbud av funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmälskare behöver för att hålla sig i slingan. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några likasinnade cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Om oss     Villkor     Kontakta oss