Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Metacritic Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Jag rekommenderar starkt Meta Critic till alla som är intresserade av nya filmer, tv-program, musik och videospel. Genom att i genomsnitt göra poängen för de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen ger Meta Critic en korrekt och pålitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Jag skrev en recension av Meta Critic idag för att lära mig mer!

Metacritic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

metacritic.com

I dagens hypersnabba värld där nya filmer, album, låtar, videospel och tv-program pumpas ut med mer frekvens än någonsin tidigare kan det vara svårt att hänga med. Plus, för varje ny mediarelease finns det hundratals recensioner som omedelbart strömmar ut från alla håll tillsammans med dem. Oavsett vilken typ av underhållning du föredrar kan det vara överväldigande att försöka hålla sig uppdaterad och få en känsla av vad som är värt att titta på, lyssna på eller spela och vad som inte är det.
Med så många alternativ för hur vi spenderar vår fritid är recensioner utan tvekan viktigare än någonsin. Men internet, med sin stora vidd av åsikter och mediegranskningar, gör det svårt att så bort de trovärdiga recensionerna från de mindre tillförlitliga.
Dessutom, när det gäller personliga konstnärliga medier som musik och film, är så mycket av människors reaktioner extremt subjektiva. Hur ska du då någonsin kunna ta reda på vilka granskare eller till och med vilka webbplatser som mest sannolikt kommer att ha tillräckligt med smak som du för att motivera förtroende för deras åsikter?
Om det bara fanns en webbplats som skulle ge en aggregerad översikt över det kritiska svaret på ett TV-program, en film, ett album eller ett videospel på mycket kort tid. Denna webbplats heter Meta Critic och den låter dig se hur bra (eller dåligt) ett projekt har tagits emot av sina kritiker.
Kanske har du hört talas om Meta Critic tidigare. De är en auktoritativ källa till mediekritik eftersom de inte betygsätter sina recensioner från en person.
Denna webbplats samlar alla ansedda recensioner av en ny utgåva och genomsnittar dem till en poäng av 100%. Detta är aldrig enklare än det är med den här funktionen.

Historia

Meta Critic var hjärnbarnet till en bror-systerduo och en juridikstudent, Marc Doyle, Julie Doyle Roberts och Jason Dietz. Webbplatsen lanserades inte officiellt förrän i januari 2001.
Först varierades feedbacken om arten av vår webbplats. Många trodde att det var för nära en plats som redan fanns, Rotten Tomatoes. Doyle, Roberts och Dietz trodde dock att deras webbplats kunde skilja sig tillräckligt från Rotten Tomatoes för att göra det till en värdefull strävan.
Dessa tre visionärer tog i huvudsak vid där Rotten Tomatoes slutade genom att erbjuda medelvärden för videospel, musik och böcker. Sajten har sedan dess fasat ut sina bokrecensioner.
Meta Critic köptes av CNET 2005. År 2011 förvärvades det av CBS Corporation. Idag är Meta Critic en stor auktoritet på medierecensioner och citeras ofta av underhållningsjournalister och fans dagligen.

Design

Detta är mitt första och stora problem med Meta Critic? designen är i behov av en modernisering. Återigen kan detta bara vara en fråga om personlig smak, men jag tycker inte att webbplatsen alls är lätt att navigera eller intuitiv att skanna. Det händer för mycket, enligt min mening, och därmed har ögat svårt att räkna ut vart man ska gå.
Innehållet på webbplatsen är något organiserat i lådor, men detta arrangemang kan vara svårt att navigera. Dessutom finns det inte mycket av en användarvänlig webbupplevelse närvarande. Detta kan hänföras till webbplatsens beroende av text snarare än på användarupplevelse. Att gå igenom Meta Critic är något som liknar att bläddra igenom sidor i en lärobok.

Innehåll

Om du är intresserad av konserter och inspelningar är de båda uppdelade här också. Som jag nämnde tidigare erbjuder Meta Critic genomsnittliga poäng för musik, filmer, TV-program och videospel. Huvuddelen av innehållet som finns på Meta Critic rankas efter deras Meta Critic-poäng av 100%, som finns på hemsidan åtskild av mediet. Förutom att helt enkelt ge en genomsnittlig poäng, kopplar Meta Critic också användare med alla nödvändiga medel för att följa upp och gräva vidare på ett visst projekt. Om du till exempel klickar på en filmtitel kommer användarna till filmens sida. Om användare är intresserade av konserter och inspelningar är de båda uppdelade på Meta Critic också.
Här kommer du att kunna ge poäng för varje utgåva, samt klicka på länkar till alla refererade professionella recensioner som gick till att skapa den aggregerade poängen. Dessutom kan du läsa på om alla filmens detaljer och krediter. Meta Critic är verkligen en av de mest användbara källorna för att läsa på om filmer, shower, album och spel.
Meta Critic publicerar listor över det bästa innehållet, redaktionellt av sin egen personal av medietyckare och journalister. De håller också användarna uppdaterade med kommande utgåvor och underhållningsnyheter. Meta Critic kan vara en användbar resurs för alla som är intresserade av underhållningsvärlden.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag redan har berört hindras den övergripande upplevelsen av Meta Critic något av dess mindre än idealiskt klumpiga och texttunga webbdesign. Detta är naturligtvis fallet för både dess stationära version av webbplatsen och dess mobilversion. Ett annat klagomål som jag har när det gäller användarupplevelse är det faktum att Meta Critic fortfarande inte har en app tillgänglig. kanske att släppa en, om den skulle utföras effektivt, kan vara Meta Critics svar för oss som föredrar en mer minimalistisk inställning till webbdesign.
En annan faktor att tänka på är antalet annonser på denna webbplats. Det finns ett stort antal annonser, och de har också en negativ inverkan på webbplatsens övergripande upplevelse. Men med tanke på att Meta Critic är en helt gratis tjänst kan du kanske förbise denna fråga.

Prissättning och planer

Meta Critic är en 100% gratis webbplats som inte erbjuder några proffs- eller premiumuppgraderingar för att locka användare att betala. Det är en objektiv mediekritikwebbplats som vill ge användarna korrekt information. Använd Meta Critic så ofta du vill utan att någonsin behöva betala för åtkomst.

Förslag som jag har för metakritiker

Mitt största förslag till Meta Critic är att de överväger en fullständig översyn av webbplatsdesignen. Om webbplatsen blev mindre klumpig och onaturlig att navigera, tror jag att jag förmodligen skulle besöka den en gång om dagen. Jag skulle till och med överväga att göra det till min hemsida, eftersom det är en så bekväm resurs. Det är synd att all denna fantastiska information måste förstöras av undermålig användarupplevelse.
För det andra hoppas jag att Meta Critic kommer att släppa en app under det närmaste året eller så. Jag är förvånad över att de inte redan har en - det är trots allt 2020? Har inte alla en app?

Slutsats

MetaCritic är en fantastisk webbplats som ger exakta och trovärdiga mängder av filmer, TV-program, album och videospel. Genom att använda ett effektivt medelvärde av poäng baserat på det bästa av det bästa inom mediekritik kan du vara säker på att metapoängen på denna webbplats är pålitliga. Dessutom gör Meta Critic ett bra jobb med att länka användare till all efterföljande information, krediter och recensioner som finns tillgängliga på en viss utgåva. Om du letar efter en av de bästa webbplatserna där ute och är villig att tolerera undermålig webbplatsdesign, leta inte längre. Meta Critic kommer att hålla dig uppdaterad om alla de bästa (och sämsta) utgåvorna.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Metacritic

Metacritic Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Jag rekommenderar starkt Meta Critic till alla som är intresserade av nya filmer, tv-program, musik och videospel. Genom att i genomsnitt göra poängen för de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen ger Meta Critic en korrekt och pålitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Jag skrev en recension av Meta Critic idag för att lära mig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss