Svenska Cupen
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixcloud

Mixcloud Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Mixcloud.com är en streamingplattform som du kanske aldrig har hört talas om tidigare. Denna webbplats ger ett utrymme för oberoende radiovärdar, DJs och podcasters att crowdsource sitt innehåll till lyssnare som du. Det är definitivt värt att kolla in, så läs min recension idag för att lära dig mer!

Mixcloud

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixcloud.com

Med nya musikstreamingtjänster som släpps hela tiden kan det vara svårt att skilja sig från massorna och vädja till en nischad publik - att sticka ut som en unik och nödvändig tjänst. Det räcker inte att bara strömma låtar längre. Det har gjorts, gång på gång. Nuförtiden, om du vill skapa en musikströmningsapp, måste du ha någon form av unik kant; du måste göra något som ingen annan har gjort tidigare eller åtminstone göra det på ett sätt som det aldrig har gjorts förut.
Dessutom erbjuder de funktioner som möjligheten att lyssna på musik offline och möjligheten att köpa låtar direkt från webbplatsen. En väg som människor har försökt ta för att uppnå detta är genom att försöka föra radio in i den digitala tidsåldern. Vissa människor har försökt göra detta genom att helt enkelt erbjuda en livestream av lokala radiostationer. Och andra har tagit delar av radiolyssningsupplevelsen och förskönat eller förbättrat dem och gjort det mesta av dem i vår moderna tid. Exempel på detta skulle inkludera iHeart Radio eller Pandora. De tillåter lyssnare att skapa anpassade stationer skräddarsydda för sin egen unika smak och intressen, med funktioner som möjligheten att lyssna på musik offline och köpa låtar direkt från webbplatsen.
Vi har kommit att förvänta oss nya saker från radio 2020, men det vi tycker är mest uppfriskande är det innovativa tillvägagångssättet för musik som vissa nya webbplatser tar. Webbplatser som går utöver att bara strömma låtar och album och erbjuder något nytt och spännande.
Jag diskuterar mix cloud-streamingtjänsten som är ny och intressant i världen av musikströmningstjänster.
På Mix Cloud kan användare titta på sina favoritradioprogram och lyssna på dem när de är på språng. Denna tjänst har gjort det möjligt för en döende konstform att blomstra och bli mer populär än någonsin tidigare.
Problemet med radioprogram från det förflutna var att de var beroende av din ort, vilket begränsade dig till endast några få valprogram. Mix Cloud gör det dock möjligt för vem som helst, var som helst att ställa in oberoende radioprogram från hela världen och sända sina egna också. Så låt oss utforska hur Mix Cloud kom till.

Historia

CloudMix, en mager start, grundades 2008 av Nico Perez, Nikhil Shah, Sam Cooke och Mat Clayton.
Webbplatsen upplevde en snabb ökning av användare under de senaste fem åren, med över tre miljoner aktiva användare i oktober 2017 och 500 000 registrerade användare via Facebook. Denna framgång har lett till ett licensavtal med Warner Music i oktober 2017. Mix Cloud verkar fortsätta på sin tillväxtbana med oförminskad egenmakt.

Design

Slutligen innehåller Mix Cloud ett antal videofunktioner som är användbara för att både marknadsföra din musik och för att vara värd för dina egna videor. Kan du snälla hjälpa mig att beskriva utformningen av Mix Clouds webbplats? Det är en korsning mellan SoundCloud och Facebook, vilket innebär att den har ett milt blått och vitt tema med ett mycket framträdande nyhetsflöde längst fram och i mitten. Det är dock en ljudströmningsapp, så när du klickar på profiler hittar du en lista över spelbara ljudfiler. Webbplatsen innehåller också videofunktioner som är användbara för att marknadsföra din musik och för att vara värd för dina egna videor.
En av webbplatsens huvudfunktioner är dess intuitiva användargränssnitt. Detta gör det enkelt för alla som redan är bekanta med sociala nätverkssajter och / eller webbplatser som Sound Cloud att använda webbplatsen. När du loggar in ser du ett nyhetsflöde på höger sida med några föreslagna personer att följa. Ju fler människor du följer, desto smartare blir dessa förslag. Dessutom, på vänster sida av huvudsidan hittar du en webbplatsmenyrad och användarverktygslåda. Detta inkluderar alternativ som flöde, nya program, favoriter, historik, lyssna senare, spellistor och trender.
Absolut allt du behöver komma åt på den här webbplatsen kan göras enkelt och snabbt utan att behöva söka efter någon information eller gå igenom några knepiga steg. Det är vad jag gillar med webbplatsens design, särskilt eftersom det kan vara lätt för besökare att gå vilse i ett kaninhål med liten ansträngning. Det är alltid lugnande att ha snabba länkar hemma.

Innehåll

Å andra sidan, om du är någon som gillar att lätta in i en låt innan du hoppar in i nästa, kan Mix Cloud vara det du letar efter. Det är här MixCloud skiljer sig från alla andra musikströmningstjänster på marknaden. I innehållets natur är det ett mycket unikt format som MixCloud tillgodoser, så se upp för att det kanske inte är för alla. Om du till exempel är den typ av person som gillar att ha full kontroll över vad du lyssnar på hela tiden, från en låt till en annan, finns det en god chans att MixCloud inte kommer att vara för dig. Å andra sidan, om du är någon som gillar att lätta in i en låt innan du hoppar in i nästa, kan MixCloud vara det du letar efter.
Mix Cloud är en gemenskap av DJs, radioprogramvärdar, podcasters och lyssnare som letar efter nya programmeringsidéer. Om du tror att du har vad som krävs för att sätta ihop ett block av radioprogrammering som mestadels är musik eller mestadels pratar, är Mix Cloud där du kan sätta dig själv på prov. Se hur många fans du kan samla genom att skicka in din idé.
Mix Cloud är en utmärkt plattform för amatör-DJs och podcasters att få erfarenhet och potentiellt finansiera sina radiodrömmar. Faktum är att om du är begåvad och kunnig nog kan du potentiellt finansiera din radiodröm via Mix Cloud, eftersom det möjliggör crowdsourcad finansiering. Så inte bara kan människor helt enkelt följa din sida som ett socialt mediekonto, men om de verkligen gillar vad du gör kan de prenumerera på ditt innehåll för X dollar per månad (programföretaget ställer in priset).
Detta är ett annat sätt på vilket Mix Cloud skiljer sig från alla andra musikströmningstjänster där ute; det utnyttjar crowdsourcing, vilket är bra nyheter för DJs, värdar och podcasters. Men det är också bra nyheter för lyssnare eftersom du inte behöver betala för tjänsten i allmänhet, bara det innehåll du verkligen tycker om och vill stödja.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag är ett stort av skrivbordsupplevelse. Jag tycker att det är ett bra exempel på intuitiv webbplatsdesign, vilket inte alltid är lätt att dra av när din webbplats också har en social media-komponent till den. Du kan enkelt bara rulla ditt Facebook-konto till ett Mix Cloud-konto också, vilket är väldigt bekvämt.
Appen, även om den är attraktiv, har vissa brister. Designen är bra och enkel att använda, men det finns många fel som försämrar lyssningsupplevelsen.
Vissa gånger, till exempel, pausar en blandning kommer att resultera i att du förlorar din plats i mixen. Det betyder att du måste skrubba igenom manuellt för att hitta var du var innan du pausade. Detta är en av de brister som verkar mycket grundläggande och borde ha åtgärdats för länge sedan.

Prissättning och planer

Mix Cloud är en freemium-tjänst som gör det möjligt för sina användare att komma åt vissa funktioner utan kostnad, men de måste också acceptera annonser. Den kostnadsfria versionen av tjänsten innehåller begränsningar, till exempel en 2-veckorsgräns för hur många program de kan lyssna på och måste se annonser.
Premiumversionen av Mix Cloud, som kostar $ 7.99 per månad, eliminerar alla begränsningar i gratisversionen och tillåter också användare att se låtlistor över radioprogram i förväg innan de spelar dem.

Förslag som jag har för Mix Cloud

Huvudförslaget jag har för Mix Cloud är att de fixar sin app. Jag vill kunna njuta av mina favoritradioprogram på språng utan problem, särskilt om jag betalar pengar varje månad för den här tjänsten. Detta är enligt min mening oacceptabelt.
Jag tror att det skulle vara fördelaktigt för Mix Cloud att ha möjlighet att strömma och ladda ner enskilda låtar utanför att lyssna på shower. Warner Music Group har för närvarande ett partnerskap med Spotify, så det skulle vara vettigt för Mix Cloud att utforska liknande erbjudanden för att ge sina användare ett bredare utbud av alternativ. Om jag bara kunde lyssna på Mix Cloud utan att någonsin behöva byta till Spotify skulle det vara fantastiskt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixcloud

Mixcloud Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Mixcloud.com är en streamingplattform som du kanske aldrig har hört talas om tidigare. Denna webbplats ger ett utrymme för oberoende radiovärdar, DJs och podcasters att crowdsource sitt innehåll till lyssnare som du. Det är definitivt värt att kolla in, så läs min recension idag för att lära dig mer!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss