Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Meta: Mixer-webbplatsen är en streamingplattform för videospel som gör det möjligt för streamers och tittare att ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Även om det finns några brister, är Mixer-webbplatsen totalt sett en underbar källa till underhållning.

Mixer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixer.com

Mixer är en streamingplattform speciellt utformad för spelare. Det har nyligen intensifierat sitt spel för att konkurrera med företaget Twitch. Under de senaste åren har fler streamers valt att använda Mixer framför Twitch. Mixer skiljer sig från Twitch på ett sätt som många användare tycker om.
2017 gick Beam samman med Microsoft och bytte namn till Mixer. Den nya logotypen designades i linje med denna förändring.
Företaget signerade nyligen Ninja, en populär streamer, till Mixer. Sedan dess har han streamat exklusivt på Mixer och drivit upp betydande trafik för webbplatsen.

Webbdesign

Utformningen av streamingplattformen, Mixer, är en av mina favoritfunktioner. Många andra streamingplattformar ser alltför komplexa ut och får tittarna att undra var de ska börja. Enkelheten i Mixer är vacker. Webbsidans flöde är riktat och lätt att navigera.
En annan bra sak med Mixer är dess konsekventa design. Designen för deras stationära och mobila plattformar skilde sig avsevärt. Medan Mixer ser väldigt lika ut på båda versionerna.
Sidans organisation faller i mitten. De första kategorierna är bra. Att bläddra för att se fler kategorier är inte dåligt och låter dig se en mängd streamers. Jag gillar dock underkategorier att filtrera igenom. Detta är dock mest en personlig preferens.

Innehåll

En del av innehållet på Mixer är fokuserat på videospel, medan andra streamers fokuserar på en mängd olika aktiviteter som cosplay, spela videospel och visa sina konstverk pågår.
Plattformen erbjuder e-handel som heter "Ember" för att stödja favoritskapare. Det finns också prenumerationer. En bra egenskap hos strömmande webbplatser som "Mixer" är att du kan interagera med dina favoritinternetpersonligheter i realtid.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordswebbplatsen är utmärkt. Det är lätt att navigera och tilltalande att titta på med ett marinblått färgschema. Kategorierna visas när du bläddrar nedåt på sidan. Utvalda, Partner Spotlight och Up and Coming är några av de kategorier du hittar. Om du föredrar att sortera igenom favoritspel är fliken Spel det enklaste stället att hitta dem. Bros-funktionen erbjuder en guide till de bästa strömmarna i realtid.
Den mobila surfupplevelsen är identisk med skrivbordswebbläsaren, med applikationen optimerad för mobil användning. Konsistensen i designen mellan alla versioner är stor! Upplägget i appen frågar tittarna om deras likes och ger rekommendationer baserade på dem, vilket är en annan cool funktion.

Positiva

Det är också mycket organiserat. Fliken Senaste uppdateringar håller dig uppdaterad om alla nya funktioner och uppdateringar som har gjorts i Mixer. Det finns många positiva saker med Mixer. Jag börjar med deras webbdesign. Det är lätt att navigera i systemet, har enkla kategorier och är uppdelat i flikarna Spel och Populära strömmar. Webbplatsen gör det enkelt att bläddra bland populära strömmar genom att ha dem alla på en central plats - fliken Bläddra. Det är också mycket välorganiserat, med en flik Senaste uppdateringar som håller dig uppdaterad om alla nya funktioner och uppdateringar som har gjorts till Mixer.
En stor fördel med att använda Mixer är att det inte finns några annonser när du tittar på dina favoritstreamers. Det är en uppfriskande förändring från webbplatser som kör annonser var 30: e minut eller mindre. Vi hoppas att webbplatsen behåller den här funktionen.
En rolig sak med Mixer är möjligheten för vem som helst att strömma. Det är enkelt att skapa ett konto och få igång din egen stream. Det finns gott om genrer och kategorier att strömma i, så om streaming är din dröm kan Mixer vara ett bra ställe att komma igång. Gemenskapen känns väldigt välkomnande från de interaktioner jag har haft.
En av de funktioner jag uppskattar med Mixer är dess markerade kategori. De samarbetande streamarna har sin egen lilla sektion att bläddra igenom. Istället för att bläddra igenom dem som spelar sina spel finns det en professionell headshot av dem med deras namn. Deras profiler ser också väldigt bra sammansatta ut.
Prenumeranter kan njuta av innehåll till en låg kostnad genom att göra ett köp. Med den här prenumerationen får tittarna tillgång till uttryckssymboler och andra funktioner som förbättrade deras upplevelse i chatten.

Negativ

Men om du kan förbise dessa brister är Mixer en stark utmanare för nästa stora sociala medier. Även om Mixer är en kommande plattform har den vissa problem. Webbplatsen är fortfarande i sitt växande skede och vissa funktioner är fortfarande i beta-läge. Trots dessa brister har plattformen dock många fördelar. Sammantaget tycker jag att Mixer är en stark utmanare för nästa stora sociala medier.
På målsidan är sökfältet inte lätt synligt, vilket gör det svårt för mig att hitta det. Om du börjar bläddra ner på sidan visas den i det högra hörnet och svävar. Ett annat sätt att hitta sökningen genom att klicka på bläddringsfältet eller spelkategorin är att klicka på den.
Mångfalden av innehåll på webbplatsen saknas något. Nästan alla kategorier är relaterade till spel, men några av de mer populära spelen är relativt glesa i streamers. Detta beror till stor del på plattformens växande popularitet; om företaget fortsätter att koncentrera sig på stora namn streamers, kommer fler tittare sannolikt att konvertera. Jag hoppas att mångfalden av strömmar kommer att öka snart; Jag skulle vilja se fler artister, cosplayers och crafters online samt fler bordsspel.
Jag har ett litet klagomål om bristen på innehållsfiltrering. Jag är inte positiv om alla strömmar är så här eller inte, men vid ett par tillfällen såg jag några förbannelseord dyka upp i chatten. Det här är ingen stor sak för mig, eftersom jag är vuxen. Men om plattformen vill marknadsföra sig som en webbplats för alla är censurering i viss utsträckning ett måste.

Förbättringar behövs

Webbplatsen behöver mer trafik för att förbättra dess prestanda. Om fler människor besökte webbplatsen skulle webbplatsen sannolikt överträffa konkurrenterna. De rör sig i rätt riktning, men det kommer att ta tid att komma dit.
Att samarbeta med mer högprofilerade streamers skulle vara en annan stor innovation för Mixer. Företaget bör inte bara förlita sig på de få stora streamers som de har registrerat sig. att aktivt övertyga andra högprofilerade streamers att använda sin webbplats exklusivt skulle vara bra. Återigen, när Mixer växer kommer denna uppgift att ta tid. Jag är säker på att Mixer redan arbetar med detta och det kommer bara att vara en tidsfråga innan vi ser fördelar med detta beslut.
Slutligen skulle jag vilja se mer variation av innehåll. Videospel utgör majoriteten av strömmarna, men det är bara en liten droppe i hinken. Om artister, cosplayers och DIYers presenterades skulle det dra in mycket mer trafik för webbplatsen.

Sammanfattning

Sammantaget är Mixer-streamingplattformen bra. Det finns många positiva egenskaper och få negativa. Historien bakom Mixer är intressant. Företaget lyckades fånga en av de bästa spelströmmarna i världen och fortsätter att imponera på tittarna.
Mixer har en tilltalande webbdesign och är konsekvent i alla versioner. Färgschemat är lätt för ögonen, och Mixer håller ett rent och konsekvent varumärke.
Några av de negativa funktionerna om Mixer är bristen på kategorier utöver videospel och placeringen av sökfältet. Sökfältet som svävar efter rullning är ganska irriterande, men inte en deal-breaker. Webbplatsens mångfald är också förlåtlig; det kommer utan tvekan att växa som webbplatsen gör.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixer

Mixer Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Meta: Mixer-webbplatsen är en streamingplattform för videospel som gör det möjligt för streamers och tittare att ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Även om det finns några brister, är Mixer-webbplatsen totalt sett en underbar källa till underhållning.

Om oss     Villkor     Kontakta oss