Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mubi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Mubi.com kanske bara är den bästa filmstreamingtjänsten där ute som du aldrig har hört talas om. Mubi erbjuder en expertkuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi perfekt för den inre filmfantasten i dig. Kom och kolla in min recension av denna fantastiska webbplats idag för att lära dig mer!

Mubi

mubi sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mubi.com

Många tycker att det finns för mycket överlappning i innehållet som är tillgängligt från premiumstreamingtjänster, särskilt jämfört med hur annorlunda och unikt innehållet brukade vara. Det verkar finnas en brist på innovation eller mångfald i vad som erbjuds, vilket kan göra det svårt för kunderna att skilja mellan de olika plattformarna.
Många populära premiumstreamingtjänster har tvivelaktig kvalitet när det gäller deras ursprungliga innehåll. Till exempel släppte Netflix mycket vagt skräp som inte ens var värt pengarna som lades på att göra trailern.
Det finns en uppfattad trend på många premiumstreamingtjänster (särskilt Netflix) att tillgodose den minsta gemensamma nämnaren genom att erbjuda mer och mer mainstream, obetydliga, bubbelgummipop-tv-program och filmer. Det verkar som om denna trend blir allt vanligare, med vanliga, obetydliga shower som paras ihop med liknande i ett försök att få så många visningar som möjligt. För varje Queen's Gambit finns det cirka 5 Turn Up Charlies (om du inte redan har sett den här showen, slösa inte bort din tid - titta dock på Queen's Gambit omedelbart om du inte redan har gjort det).
Denna klyfta i kvaliteten på filmströmningstjänster har skapat en unik öppning för en nyare, underdog-streamingtjänst att stiga upp och få lite uppmärksamhet. Jag pratar naturligtvis om Mubi, streamingtjänsten för endast de mest seriösa cinephiles runt om i världen. Om du aldrig har hört talas om Mubi tidigare, förbered dig på att göra lite utrymme i din månatliga streamingbudget för vad som bara kan vara den bästa filmströmmingssajten av dem alla - så länge vi kan använda termen ?best? att betyda en streamingwebbplats som specialiserat sig på att bara tillhandahålla de bästa filmerna.
Mubi är stolt över sin urvalsprocess, som involverar ett team av filmentusiaster som skurar internationella filmfestivaler och tävlingar för de bästa filmerna av legendariska och kommande filmskapare. Endast de bästa filmerna väljs av detta team, vilket säkerställer att Mubi-beskyddare kan njuta av några av de mest innovativa och banbrytande biograferna som finns tillgängliga.
Medan Netflix strävar efter att tillhandahålla ett stort och ständigt växande urval av filmer för sina abonnenter, tar Mubi ett mer selektivt tillvägagångssätt och väljer bara filmer av högsta kvalitet att lägga till i sitt bibliotek. Denna distinktion är inte en utan dess avvägningar; medan Mubis katalog är eklektisk och imponerande, kan den vara gles när det gäller kvantitet. Detta engagemang för kvalitet säkerställer dock att varje film som finns på Mubi är unik och värd att utforska.
Mubi är en streamingtjänst som ger användarna ett ständigt uppdaterat urval av högkvalitativa filmer. Det nuvarande urvalet innehåller nya filmer varje dag, vilket gör det svårt för användare att få slut på innehåll. Däremot producerar Netflix ?innehåll? vilket kan vara bra för vissa människor, men Mubi producerar kapital-F-filmer. Om du är trött på subpar kanske det är dags att du prenumererar på en premiumstreamingtjänst som gör genialitet till sin M.O.
Det är viktigt att överväga alla dina alternativ när det gäller att strömma filmer, och det finns många bra tjänster på marknaden idag. Så, låt oss titta närmare på Mubi, som har mycket att erbjuda. För det första har den ett stort urval av filmer från hela världen, så att du kan hitta något att titta på oavsett vad din smak är. För det andra är Mubi också mycket prisvärd jämfört med några av de andra streamingtjänsterna där ute. Så även om du bara tittar på några filmer varje månad kommer Mubi fortfarande att vara billigare än de flesta. Slutligen erbjuder Mubi enkel åtkomst till sina filmer via vilken enhet du har installerat Internet Explorer eller Firefox på. Oavsett om du använder din bärbara dator hemma eller använder din telefon när du är på språng, har Mubi täckt dig.

Historia

Mubi var tidigare känd som The Auteurs och grundades 2007 av Efe Cakarel. Han började arbeta med Mubi efter att ha blivit besviken över att han inte kunde se In the Mood for Love en dag medan han var på ett kafe© i Tokyo.
Mubi krediteras som distributör och producent av filmer. Mubi producerar och distribuerar nya filmer varje dag, vilket kan ses i tillägg av en personalkuraterad film per dag.

Design

Mubis gränssnitt är snyggt, dynamiskt och användarvänligt, med ett svart, vitt och grått tema. Filmminiatyrer dyker upp på skärmen när du bläddrar igenom dem. Du hittar ett sökfält, navigeringsmeny och en överflödesmeny på huvudmenyn. Huvudmenyn har också 5 val: Nu visar, bibliotek, flöde, anteckningsbok och din profil. Det kan finnas en Live-flik då och då (för de tillfällen då Mubi är värd för livestreamade evenemang).
Varje avsnitt innehåller en lista över filmtitlar och korta beskrivningar. Beskrivningarna är skrivna av professionella filmkritiker, och de flesta titlarna släpptes teatraliskt under det senaste året. Högst upp på Now Showings hemsida hittar du den aktuella filmen. Under det finns det flera avsnitt med sidscrollande filmminiatyrer att välja mellan. Varje avsnitt har en lista över filmtitlar och korta beskrivningar skrivna av professionella filmkritiker.
Jag tycker att Mubi-designen är intuitiv, användarvänlig och visuellt tilltalande. Det uppfyller alla kriterier för bra design: det är lätt att komma åt webbplatsens många funktioner.

Innehåll och funktioner

Dessutom är Mubi en utmärkt plattform för att hitta nya och kommande filmer. på tal om, mubi har ett stort antal unika funktioner att njuta av. Bland annat, som jag just nämnde, är mubi värd för sina egna livestreamade evenemang. som medlem får du en uppfattning om när dessa händelser kommer att inträffa. I allmänhet inkluderar dessa evenemang prisutdelningar, filmfestivalfilmer och mer. dessutom är mubi en utmärkt plattform för att hitta nya och kommande filmer.
Mubi har också några sociala funktioner som är oöverträffade i filmströmningsutrymmet. Två sådana nya funktioner inkluderar The Notebook och Feed. Flödet, som du hittar på alla gamla sociala medier, är ett liveflöde av inlägg på sociala medier och användarrecensioner av Mubi-filmer. Även om detta inte visar sig vara den mest användbara funktionen när det gäller att upptäcka nytt innehåll, är det roligt och lägger till en viss nivå av gemenskap till Mubi som jag har längtat efter i andra filmströmningstjänster.
Anteckningsboken, en del av Mubi-filmbloggen, erbjuder recensioner och redaktionellt innehåll skrivet av filmfantasterna som arbetar på Mubi. Detta lägger till ett intressant lager till Mubi-upplevelsen, vilket ger expertinsikt i vad och hur man tittar.
När det gäller sociala funktioner kan din profil vara den mest praktiska och kraftfulla. Du kan komma åt din bevakningslista, betyg, recensioner, en favoritlista och din vänlista. Detta är utmärkt för innehållsupptäckt. Om du inte vill ha dina filmyttringar ute i det fria, låter Mubi dig göra din profil privat.

Mobil och stationär upplevelse

Mubi finns på många enheter, vilket gör det till ett utmärkt val för alla. Du kan hitta Mubi-appar på iOS, Android, PC, Mac, Apple TV, PlayStation 4, Roku och Samsung Smart TV.
Applikationerna är otroliga. IOS-mobilappen är till exempel smidig, intuitiv, hög hastighet och praktiskt taget felfri , vilket förmodligen är anledningen till att den kunde tjäna ett genomsnittligt användarbetyg på 4,8 (av 5) på Apple App Store. Dessutom kan du ladda ner filmer till din telefon och titta på dem när du är utan WIFI eller mobiltjänst?

Prissättning och planer

Goda nyheter för dig som kanske är på staketet om Mubi: det finns en gratis 7-dagars provperiod. Om du bestämmer dig för att det inte är för dig, ingen stor sak, avbryt bara inom den första veckan - ingen skada, ingen foul. Men om du blir kär i Mubi (som jag har) kommer det att kosta dig $ 10.99 / månad. Alternativt, förbinder dig till 1 år får du 36% rabatt och kommer till $ 83.88 / år.
Studenter kan prenumerera på Mubi för $ 6.99 / månad, vilket erbjuder hela tjänstens omfattning till denna rabatterade ränta.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mubi

mubi sverige

Mubi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Mubi.com kanske bara är den bästa filmstreamingtjänsten där ute som du aldrig har hört talas om. Mubi erbjuder en expertkuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi perfekt för den inre filmfantasten i dig. Kom och kolla in min recension av denna fantastiska webbplats idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss