Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

MyDramaList Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Min dramalista kan bara vara den bästa filmrecensionssajten som du aldrig har hört talas om. Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List förmodligen den enda filmrecensions- och betygssidan du någonsin kommer att behöva, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation med imponerande sociala mediefunktioner. Om du letar efter den bästa online-communityn för att diskutera asiatisk film, leta inte längre. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Mydramalist

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mydramalist.com

Jag känner att världen av filmrecension och betygssidor blir lite inaktuell. Jag menar, när du vill lära dig mer om en film eller få en känsla av om det är eller inte är värt att titta på, vilka webbplatser brukar du besöka? Ruttna tomater? IMDb? Kanske en sajt som The New York Times eller Roger Ebert om du är sugen på att läsa en fullfjädrad riktig filmrecension? Jag vet inte om dig, men jag tror inte att samma gamla filmrecensionssidor verkligen skär det för mig längre.
Det finns ett antal anledningar till varför jag tycker att de vanliga så kallade "bästa filmrecensionssajterna" är tråkiga. Först och främst, även om webbplatser som Rotten Tomatoes och IMDb kan vara bra resurser för att snabbt få en känsla för hur människor i allmänhet kände för en film, är det ungefär där konversationen slutar. Jag menar, visst, jag skulle kunna följa upp och titta på varje enskild recension, men det finns fortfarande något av en koppling i det. Jag läser bara en persons tankar om en film, ibland år efter det faktum. Det är till stor del en passiv process.
Jag har längtat efter en djupare anslutning nyligen och jag har velat ha något mer samhällsorienterat. En filmrecensionssida befolkad med likasinnade människor med vilka jag kan ha djupgående diskussioner om mina favoritfilmer och TV-program, hålla mig uppdaterad om de senaste nyheterna och dela mina egna åsikter skulle vara det bästa för mig.
För det andra verkar det som om IMDb och Rotten Tomatoes gynnar och mer framträdande innehåller västerländska filmer och TV-serier - oav ett usa eller Storbritannien. Som ett stort av asiatisk film och tv lämnas jag dock ofta i mörkret på dessa webbplatser. Japanska, kinesiska och koreanska filmer, även om de är enormt populära över hela världen, verkar ta baksätet på många av de bästa filmrecensionssidorna som jag har sett.
Om du någonsin har haft frustrationer med brist på bra alternativ när det gäller webbplatser för filmrecension, har jag några mycket goda nyheter för dig. Idag är jag glad att dela med mig av vad som bara kan vara den bästa filmrecensionsplatsen för asiatiska fans av tv och filmer. Även om My Drama List inte är en ny webbplats på något sätt, är det en ny webbplats för mig, och det är en av de webbplatser som får mig att undra, "var har detta varit hela mitt liv??
My Drama List är en online-resurs som erbjuder en mängd olika innehåll utöver bara filmrecensioner, rankningar och betyg. Den innehåller information om skådespelare och regissörer, samt plotsammanfattningar och annat kompletterande material. Min dramalista liknar Rotten Tomatoes, IMDb och din favorit sociala nätverkssida, allt rullat in i en.
Detta är bra nyheter för fans av asiatisk film, eftersom My Drama List-communityn kan vara mer ansluten och stödjande än andra filmgranskningswebbplatser idag.
My Drama List är en webbplats som erbjuder information om asiatiska filmer. Den har en slogan av "Organisera, upptäck, diskutera asiatiska filmer." Det finns en gemenskap på denna webbplats som ägnas åt att diskutera dessa filmer.

Historia

Det är fantastiskt att jag inte har hört talas om My Drama List förrän nyligen, eftersom det har funnits sedan 2011. Som ett ivrigt av asiatiskt drama och en professionell filmströmmande webbplatsgranskare kan jag inte tro att denna otroliga webbplats och online-community har lyckats flyga under min radar så länge. Alltid bättre sent än aldrig, eller hur?
Intressant nog är webbplatsen fortfarande i beta-läge, vilket kan vara anledningen till att jag förbisåg den. Tydligen är människorna bakom My Drama Lists perfektionister och känner sig inte bekväma med att officiellt lansera My Drama List förrän den uppfyller deras (mycket höga) förväntningar. Som det står på webbplatsens Om-sida: "För närvarande är webbplatsen fortfarande i Beta-läge, eftersom den inte är perfekt (eftersom vi alla vet att perfektion är möjlig - ).?"
Ändå är webbplatsen live och tillgänglig för alla som behöver en rolig och vänlig gemenskap av andra asiatiska cinephiles. Det är bekvämt att upptäcka /betygsätta/recensera nya filmer och hålla reda på de filmer och serier som ska ses i framtiden på My Drama List. Det finns verkligen ingen annan webbplats där ute som är ganska lik My Drama List, och detta är en av de många anledningarna till att den förtjänar att betraktas som en av de bästa filmrecensionssidorna på webben idag.

Design

Jag är inte helt säker på att användargränssnittet för My Drama List erbjuder den bästa filmrecensionswebbplatslayouten som jag någonsin har sett.
Det finns också ett omfattande bloggavsnitt, men jag känner att det här kan behöva lite mer förfining. Sidans layout är rörig och svår att läsa. Webbplatsen är lite oordnad, med element utspridda på ett oorganiserat sätt, men det är inte så illa att någon som inte känner till den inte skulle kunna ta reda på hur man använder den. Det sträcker sig över gränsen mellan att vara intuitiv och ge tillräckligt med detaljer för att användarna ska förstå, men brister på båda punkterna. Webbplatsens organisationsstruktur lämnar mycket att önska; Nyheter och redaktionella artiklar listas i en kolumn i mitten av sidan och kan filtreras genom att klicka på antingen utvalda, senaste eller redaktionella. Jag skulle föredra att se dessa kategorier uppdelade i mer distinkta avsnitt, och det finns också ett omfattande bloggavsnitt, men jag känner att det kan använda en viss förbättring när det gäller layout och läsbarhet.
Nedan följer en lista med ytterligare kolumner, vilket lägger till den något oorganiserade webbplatsdesignen som jag talade om. Här hittar du populära röstlistor, toppsändningsprogram, kommande shower, senaste recensioner och mest populära program. Det kan dock vara svårt att hitta det du letar efter. Webbplatsen kan göras mycket lättare att navigera, mycket bättre organiserad.
Webbplatsens menyrad på My Drama List innehåller uttömmande rullgardinsmenyer för åtkomst till olika delar av webbplatsen. Jag önskar bara att samma uppmärksamhet på detaljer också kunde ägnas åt de centrala delarna av hemsidan.

Innehåll och funktioner

Som jag har sagt är My Drama List något som IMDb eller Rotten Tomatoes, men förbättrad, med ett mycket bättre samhälle. Faktum är att samhället definitivt är kärnan i det som gör den här filmrecensionssidan så bra. Samhället är kunnigt, vänligt och mycket aktivt. De flesta filmer och seriesidor har hundratals kommentarer. Varje kommentar kan besvaras och/eller ?gillas.? Du skulle vara hårt pressad, tror jag, för att hitta en bättre gemenskap tillägnad asiatiska filmer och TV-serier.
Dessutom är användarprofiler detaljerade, vilket ytterligare stärker webbplatsens sociala medieaspekter. Bläddra bland varje användares flöden, recensioner, rekommendationer, listor, artiklar, statistik och mer. Användarstatistik kommer till och med med cool grafik för att representera hur de spenderar sin tid på webbplatsen, genom diagram och grafer. För att slutföra de sociala mediekomponenterna i My Drama List kan du lägga till vänner och skicka direktmeddelanden för mer djupgående samtal.
Även om du inte bryr dig så mycket om att vara en del av en sådan fantastisk gemenskap av asiatiska filmfans, är My Drama List fortfarande en av de bästa filmrecensionssidorna där ute. Webbplatsen består av en enorm databas med japanska, kinesiska och koreanska filmer och serierecensioner, betyg och information. Detta är en webbplats som alla fans av asiatiska medier behöver veta om, omedelbart!

Mobil och stationär upplevelse

Det finns ingen mobilapp tillgänglig (åtminstone inte ännu), men webbplatsen är väl optimerad för mobila enheter, så att du kan läsa filmrecensioner, betygsätta program och hålla jämna steg med samhället oavsett var du råkar vara. Annonser kan dock vara irriterande.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mydramalist

MyDramaList Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Min dramalista kan bara vara den bästa filmrecensionssajten som du aldrig har hört talas om. Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List förmodligen den enda filmrecensions- och betygssidan du någonsin kommer att behöva, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation med imponerande sociala mediefunktioner. Om du letar efter den bästa online-communityn för att diskutera asiatisk film, leta inte längre. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss