Svenska Cupen
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Netflix Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Netflix blev en av de första premiumstreamingapparna som var tillgängliga på Apple App Store och Android Marketplace. Appen är vackert utförd, precis som själva webbplatsen, och erbjuder tillgång till alla dina favorittitlar. Appen låter dig också ladda ner innehåll så att du kan se det även om du inte har Wi-Fi. Jag granskade Netflix-appen idag och fann att det definitivt är värt att ta upp värdefullt utrymme på din smartphone!

Netflix

familjekonto netflix

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

netflix.com/app

Netflix är lätt den mest populära streamingtjänsten, med en massiv global inverkan. Nästan alla vet vad Netflix är, och många använder det regelbundet. Även om du inte har ditt eget Netflix-konto är chansen stor att du känner någon som gör det och har kunnat ta sitt lösenord från dem vid ett eller annat tillfälle.
Netflix hade en så dominerande ställning på streamingmarknaden att det vanligtvis kallades "Netflix". Folk skulle säga, "Åh, jag måste Netflix det när jag kommer hem." Det blev ett kulturellt fenomen. Innan Netflix talade folk aldrig om att titta på innehåll i termer av "binging". Tack vare Netflix, om en serie är binge-värdig eller inte är nu ett nytt kriterium som används för att utvärdera hur bra en serie är. Detta har fått människor att titta på fler serier än någonsin tidigare, även om de inte nödvändigtvis tycker om varje avsnitt.
Netflix har helt stört hur vi konsumerar media. Innan Netflix brukade vi titta på tv ett avsnitt i taget. Och vi brukar behöva vänta en hel vecka på att nästa avsnitt ska släppas. Visst, det finns fortfarande program och nätverk som använder detta nu arkaiska sätt att släppa TV-avsnitt, men Netflix förändrade spelet helt. De började göra hela säsonger av sina ursprungliga och syndikerade serier tillgängliga åt gången, vilket resulterade i att människor tog in allt innehåll som de kunde mage i ett sammanträde. Film- och tv-världen förändras för alltid tack vare Netflix innovativa plattform.
Netflix gjorde en enorm förändring i sitt innehåll när det började släppa hela säsonger av vissa TV-program och filmer på en gång, istället för att släppa dem en i taget. Denna förändring revolutionerade hur vi konsumerar innehåll och tillät oss att titta på våra favoritprogram och filmer på begäran, oavsett var vi var. Netflix skapade också en lättanvänd mobilapp som gjorde det möjligt för abonnenter att ta med sig alla sina favoritprogram och filmer, oavsett var de var.
Många kanske inte är medvetna om att när Netflix-appen först kom ut var det en enorm innovation. Tidigare hade vi inget bekvämt sätt att titta på filmer i full längd och hela serier på våra mobiltelefoner och surfplattor. Detta öppnade många möjligheter som att kunna titta på när du reser. Netflix-appen var verkligen revolutionerande både i hur den tillhandahöll innehåll och var den hittades.
Men hur har Netflix-appen gjort i denna nya tid där nästan alla större premiumstreamingtjänster nu har sin egen app? Älskar folk det fortfarande lika mycket som de gjorde när det först kom ut? Tja, när man tittar på App Store-betygen verkar det visa mestadels gynnsamma reaktioner totalt sett. Människor tenderar att vara väldigt kräsna när det gäller premiumströmningsappar, så det är inte ovanligt att appar som Hulu och Amazon Prime Video inte har så höga betyg som man kan anta. Netflix-appen verkar dock gillas av de flesta, även efter alla dessa år.
Netflix-appen har ett genomsnittligt betyg på 4.1 av 5 stjärnor enligt 176,000 XNUMX individuella betyg. Detta är inte dåligt alls när man tänker på de avgrundslåga betygen för konkurrerande appar, som HBO Max och HBO Go. Detta kanske dock inte är så högt som förväntat. Så vad är det med Netflix-appen som får människor att ibland betygsätta den 1 eller 2 stjärnor? Tja, låt oss dyka in och ta en titt ska vi?

Design

År 2020 kommer Netflix-appen att se annorlunda ut än hur den har gjort tidigare. Appen försökte ursprungligen spegla den ikoniska layouten och designen av Netflix-gränssnittet som det visas på bärbara datorer och smarta TV-apparater, men nu ser det mer ut som en app för sociala medier. Titlar visas till exempel ungefär som de kan göra i ett nyhetsflöde på Instagram.
Du kommer att kunna bläddra efter genre fortfarande, genom att bläddra ner, men högst upp på sidan hittar du en lista med förhandsgranskningar. Designen påminner om Instagram eller Snapchat, hur de låter dig se användarnas berättelser. Netflix har lånat denna design för sina trailers, så att var och en av deras topptitlar visas högst upp i hemavsnittet som en berättelse om sociala medier kanske.
Även om detta inte stör mig alls, vet jag inte om det är det bästa gränssnittet för en app som Netflix. Om jag var ansvarig för designteamet skulle jag förmodligen göra saker lite mer strömlinjeformade och inte låna designtekniker från sociala medier bara för sakens skull. Jag skulle nog föredra om förhandsvisningar av en titel kunde nås genom att hålla fingret över en viss serie eller film istället för att ägna en hel del av en redan trång app åt den - hur många tittar verkligen på förhandsgranskningar på Netflix ändå?
Det finns andra delar av Netflix-appen som är värda att nämna, till exempel aviseringar och nedladdningar. En sak som Netflix-appen erbjuder som gör den mer mobilvänlig än den ursprungliga webbplatsen eller Smart TV-versionen av Netflix är hur du kan ladda ner innehåll, vilket gör det spelbart offline. Detta är perfekt för resor, så att du kan förvälja vad du kanske vill titta på på en lång flygresa (utan att behöva betala ut pengar för wi-fi ombord).
I meddelandeavsnittet kan du hålla reda på dina favoritserier och filmer, så att du vet när nya avsnitt av en serie du följer är uppe eller om en ny film som du sannolikt kommer att njuta av har lagts till i biblioteket. Allt detta sammantaget resulterar i en mycket anpassningsbar och personlig upplevelse, vilket är den typ av sak man kan förvänta sig av en app från en sådan premiumtjänst.

Innehåll

Även om Netflix-appen kanske inte erbjuder något ytterligare innehåll är det bra. Netflix-biblioteket är redan så stort (och ständigt växande) att inget ytterligare innehåll behövs. Om en titel är tillgänglig på Netflix kan du dessutom titta på den på din telefon eller surfplatta via Netflix-appen. Nedladdningar av titlar kan dock ses som ytterligare innehåll eftersom du kan bygga upp ditt eget bibliotek med filmer och visar att du inte behöver en internetanslutning för att se.

Prissättning och planer

Det tillkommer ingen extra kostnad för Netflix-appen. Om du redan har en prenumeration på Netflix ingår appen i ditt konto. Det bör dock noteras att användning av Netflix-appen räknas som att lägga till en enhet till ditt konto. Så om ditt konto har ett begränsat antal enheter som kan användas vid en viss tidpunkt (de flesta gör det, inklusive familjekonton).

Förslag som jag har för Netflix-appen

Jag föreslår att du återgår till den äldre appdesignen, som såg mindre ut som ett socialt nätverk och mer som en streamingtjänst. Det skulle också vara bra om Netflix-appen tillät dig att skapa dina egna personliga spellistor med filmer och visa avsnitt, så när du är på språng kan du bara kasta på en bra blandning av innehåll för en viss situation i förväg och låta det spela igenom. Annat än det tror jag dock att Netflix-appen är en expertutförd premiumstreamingapp.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Netflix

familjekonto netflix

Netflix Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Netflix blev en av de första premiumstreamingapparna som var tillgängliga på Apple App Store och Android Marketplace. Appen är vackert utförd, precis som själva webbplatsen, och erbjuder tillgång till alla dina favorittitlar. Appen låter dig också ladda ner innehåll så att du kan se det även om du inte har Wi-Fi. Jag granskade Netflix-appen idag och fann att det definitivt är värt att ta upp värdefullt utrymme på din smartphone!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss