Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

NFL Game Pass Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

NFL: s främsta resurs för förinspelade spel, Game Pass, erbjuder några fantastiska exklusiva funktioner som gör det till ett måste för alla seriösa NFL-fans. Med sitt enorma arkiv och ständigt växande utbud av spel är Game Pass den perfekta streamingtjänsten för alla som älskar fotboll. Läs min recension för att lära dig mer!

Nfl Game Pass

nfl game pass sverige

nfl game pass pris

nfl game pass

nfl game pass sverige pris

nfl matcher idag

nfl gamepass pris

app nfl game pass

game pass nfl

nfl game pass free

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

nflgamepass.com

För många sportfans är amerikansk fotboll utan tvekan den mest spännande sporten som finns. Och när det gäller fotboll finns det naturligtvis ingen annan liga som ens kommer i närheten av att tända nivån av spänning och hängivenhet som NFL gör. Det finns inget som att gå till baren med dina vänner för att fånga spelet och rota efter ditt favoritlag. Beställ en pint och några vingar - det blir inte mycket bättre än så!
Men vi kan inte alltid fånga spelet. Tyvärr har vi alla liv utanför att titta på fotboll. Alla mindre viktiga saker - som arbete, familj, betydande andra - kan komma i vägen. Om du någonsin har missat spelet och upplevt den fruktansvärda känslan, vet du hur det är. Speciellt med tanke på att spel sänds live och saknar DVR-ing det för när du kommer hem, kan det vara mycket svårt att hitta en inspelning av de spel du vill se om du inte kan se dem spelas ut i realtid.
NFL Game Pass ger dig tillgång till varje spel, så att du kan titta på det när som helst och var som helst. Tack vare NFL Game Pass har det nu blivit mycket lättare för NFL -fans att komma ikapp missade spel. Med den här tjänsten kan fans komma åt varje spel och titta på dem när det passar dem, oavsett vilken tid eller var de befinner sig. Detta är den perfekta följeslagaren för alla upptagna NFL-fans som vill hålla sig uppdaterade om de senaste händelserna i ligan.
Det är ofta att föredra att titta på matcher live när de äger rum, men det finns tillfällen där det är oundvikligt att komma ikapp höjdpunkterna före nästa match. NFL Game Pass tillåter användare att välja vilket förinspelat spel som helst och titta på det när det passar dem, så att de inte missar något av åtgärden.

Historia

Det är sant att NFL brukade erbjuda gratis strömmar av sina spel efter att de hade sänts. Denna praxis förändrades dock 2002, när ligan insåg att de kunde tjäna mer pengar genom att debitera tittarna.
2002 var också året då internetradiobysten gick i full effekt, vilket fick ligan att gå med i Real One Super Pass-systemet - en prenumerationstjänst som brukade tillhandahålla ljudsändningar av spelen på begäran mot en avgift. NFL är naturligtvis inte längre en del av Real One; Detta drag ledde dock till att enheten skapade något liknande (om än mycket bättre) för sig själv.
NFL Audio Pass skapades och var en online-streamingtjänst som sände live-ljud från alla NFL-live-spel efter att de hade inträffat. Idag fungerar NFL Game Pass på samma sätt där du kan titta på (eller lyssna på) alla NFL-säsongsspel så snart dess direktsändning har upphört. På grund av kontraktskomplikationer med flera stora kabelnätverk kan användare dock inte se live försäsongsmatcher på NFL Audio Pass.

Design

Den enda verkliga förbättringen är livekommentaren som är tillgänglig med en månadsprenumeration. Det första ordet som kommer att tänka på när man tänker på NFL Game Pass design är "adekvat". Det finns inget alltför imponerande med hur denna tjänst är utformad; i själva verket kan vissa kalla dess design ganska lat. Allt du får är en svart bakgrund med ett något primitivt gränssnitt - välj spelen till vänster, se spelet till höger (byt uppenbarligen till helskärm om du så önskar) och se statistik längst ner. Den enda verkliga förbättringen är livekommentaren som är tillgänglig med en månadsprenumeration.
Vid närmare eftertanke, kanske ?lat? är inte en rättvis bedömning av NFL Game Pass design. Kanske ?spartansk? kommer närmare en korrekt skildring. Det är lätt att använda och kräver liten eller ingen inlärningskurva för att bläddra i den som ett proffs. Så om du är den typ av person som inte bryr sig om en tjänst som erbjuder ett snyggt utseende eller några erfarenhetsbaserade klockor och visselpipor, kommer du förmodligen inte att bli störd av NFL Game Pass design ett dugg.
Men om du uppskattar härlig webbdesign kan NFL Game Pass lämna lite att önska. Med det sagt får det verkligen jobbet gjort. Och om du är ett seriöst fotbollsfan är chansen stor att du inte bryr dig om mycket utöver att få tillgång till spelen och statistiken så snabbt som möjligt. Så det kan vara rättvist att säga att NFL Game Pass är utformat perfekt för att helt enkelt ansluta sina användare direkt till vad de vill ha - spel, höjdpunkter och statistik - och det gör det mycket effektivt.

Innehåll

Det är här NFL Game Pass börjar bli riktigt intressant, enligt min mening. Det skulle vara en sak om den här tjänsten helt enkelt erbjöd tidigare sända spel och statistik, men det går utöver det. Användare kommer också att kunna se kondenserade versioner av spel, som har destillerats ner till cirka 40 minuter styck, vilket ger dig bara åtgärden - ingen av de väntande, ingen av halvtidsnonsenserna - bara de tyngsta träffande ögonblicken. Återigen, för NFL-fansen på språng, game pass är ett måste.
Det finns sätt för fans att ställa in live-spel. Även om du inte kommer att kunna titta på något av spelen när de inträffar kan du lyssna på deras ljud genom att strömma det via appen eller webbplatsen. Och som alla superfans vet är allt bättre än ingenting när det gäller att hålla jämna steg med ett stort spel.
Det finns några spännande bonusfunktioner som erbjuds av NFL Game Pass som jag tycker om. En av mina favoriter är det faktum att användare kan se tidigare exklusiva tränar- och spelarkommentarer på spelhjul. Detta är särskilt användbart för alla fantasifotbollsspelare där ute som vill bryta ner kända pjäser och spel, ner och ner, med de mest kunniga spelarna och tränarna som förklarar varje steg på vägen. Dessutom erbjuder NFL Game Pass ett robust arkiv med några av de mest legendariska spelen i NFL: s historia när som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Denna tjänst saknas inte när det gäller funktioner.

Skrivbords- och mobilupplevelse

NFL Game Pass verkar fungera konsekvent bra på alla enheter. Du kan komma åt innehåll på din bärbara dator, stationära dator, telefon, surfplatta, Roku eller smart-TV utan problem. Gränssnittet är användarvänligt och designen är densamma på alla enheter.

Prissättning och planer

NFL Game Pass erbjuder en gratis provperiod, vilket är sällsynt i världen av sportströmningstjänster. Detta är förmodligen möjligt eftersom NFL Game Pass bara strömmar spel efter att de har sänts live, vilket innebär att människor inte kan registrera sig för tjänsten för att titta på ett enda spel gratis och sedan avbryta. Så det finns verkligen inget att förlora om du ens är det minsta nyfiken på om NFL Game Pass är rätt för dig? prova det i en vecka och se om du gillar det!
Om du bestämmer dig för att fortsätta din prenumeration med NFL Game Pass kommer det att köra dig $ 24.95 per månad med möjlighet att avbryta när som helst. Jämfört med streamingtjänster som Netflix är detta inte precis billigt. Och när du tänker på att det inte erbjuder live-spel börjar det se ännu dyrare ut. Så för seriösa fotbollsfans och hardcore fantasy fotbollsspelare kan det vara ett bättre alternativ. Men som sagt, det är värt att ge NFL Game Pass ett försök under den första provperioden åtminstone.

Förslag som jag har för NFL Game Pass

Jag tycker att priset på NFL Game Pass borde gå ner till $ 15 / månad. Detta skulle vara en lämpligare prenumerationsavgift med tanke på innehållet som den tillhandahåller. Om inte, naturligtvis, ett enstaka live-säsongsspel sänds på NFL Game Pass. I så fall skulle det aktuella priset vara motiverat.

Slutsats

Om du är ett stort fotbollsfan skulle jag råda dig att åtminstone överväga att prova den kostnadsfria testversionen av NFL Game Pass. Jag tror dock att endast de mest dedikerade fotbollsfansen kommer att vara villiga att betala $ 25 / månad för de mycket nischade funktionerna som denna tjänst erbjuder.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Nfl Game Pass

nfl game pass sverige

nfl game pass pris

nfl game pass

nfl game pass sverige pris

nfl matcher idag

nfl gamepass pris

app nfl game pass

game pass nfl

nfl game pass free

nfl gamepass

nfl gamepass schweiz

nfl stream sverige

nflgamepass

NFL Game Pass Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

NFL: s främsta resurs för förinspelade spel, Game Pass, erbjuder några fantastiska exklusiva funktioner som gör det till ett måste för alla seriösa NFL-fans. Med sitt enorma arkiv och ständigt växande utbud av spel är Game Pass den perfekta streamingtjänsten för alla som älskar fotboll. Läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss