Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Nickelodeon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

NickSplat är en streamingkanal som är värd för VRV. Webbplatsen påstår sig vara värd för enorma mängder nostalgiska titlar och throwbacks. Prissättningen är betydligt billig, men känns fortfarande som för mycket om du inte köper hela paketet för värdens streamingwebbplats. Låt inte deras påståenden om att ha ett massivt bibliotek lura dig - för närvarande finns det bara 8 titlar tillgängliga på webbplatsen.

Nickelodeon

m4ufree catdog

nickelodeon play svenska

nickelodeon gratis

nickelodeon play appen

nickelodeon play-appen

tinyzone catdog

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

nick.tv

90-talets barn jublar! Nickelodeon har en utsedd streamingkanal som nu är tillgänglig via VRV. Du kan hitta program som All That, Catdog och mer på NickSplat.
Det finns också en testversion tillgänglig för nya användare. VRV är en streamingtjänst som tillåter användare att komma åt kanaler. Några av de kanaler VRV tillhandahåller är NickSplat, Boomerang, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth och VRV Select. Det finns flera prenumerationsalternativ tillgängliga inklusive enskilda kanalabonnemang för $ 4.99 per månad eller paketprenumerationer som inkluderar alla kanaler för $ 9.99 per månad. En utvärderingsversion är också tillgänglig för nya användare.
VRV, moderströmningsvärden för NickSplat?, skapades 2016 för att skapa en tittarupplevelse för fans av anime, animering, sci-fi, komik och teknik. Webbplatsen har fortsatt att expandera sedan lanseringen och har haft många anmärkningsvärda kanaler genom åren. Skräckströmningsappen, Shudder, brukade vara en kanal på VRV tillsammans med andra anmärkningsvärda kanaler. Shudder har dock sedan dess lämnat VRV tillsammans med Nerdist, Geek and Sundry och Funimation.

Webbdesign

Det finns ingen organisation till menyn och varje kategori är hopklämd. Webbdesignen för den överordnade streamingtjänsten är mycket dålig. Designen är pixelerad med några ljusa färger. Varje kanal har sin egen motsvarande färg. NickSplat är naturligtvis tilldelad orange. Huvudmenyn är en röra. Det finns ingen organisation till menyn och varje kategori är hopklämd.
NickSplat-logotypen sitter på en rullgardinsmeny som låter tittarna välja kanal. I mitten av menyn är VRV-logotypen fram och mitt. Till höger finns symboler som motsvarar bevakningslistan, sökningen och profilen. Tyvärr vet tittarna inte riktigt vad symbolerna betyder om de inte klickar på dem. Vid första anblicken trodde jag att bevakningslistan var en symbol för att se hela biblioteket.
Under huvudmenyn sitter ett utvalt program med den förklarande texten i fokus. Jag önskar att bilden var i fokus och beskrivningen dök upp när du svävade över bilden eller lämnade texten avstängd tills du klickade på showen. Under det finns det begränsade antalet NickSplat -tv -program.
Det verkar inte finnas någon tydlig rytm i matningen, alls. Grupperingarna på huvudsidan är inte alfabetiska. Den enda riktiga kategorin verkar bestå av populär och uppdaterad. Att sikta igenom programmen från hemsidan kan se kaotiskt ut, men när du klickar på visa allt sorterar det alfabetiskt.

Innehåll

Det mesta av innehållet på NickSplat kanal är endast för prenumeranter. Det finns dock några program och avsnitt som tittarna kan titta på gratis. VRV, NickSplats värdströmtjänst, är endast tillgänglig i USA just nu.
Enligt Nickelodeons webbplats och deras egen plattform, VRV, finns det ett massivt bibliotek med program att titta på. Jag fann dock att så inte var fallet. När du bläddrar igenom hemsidan kan det se lovande ut, men när man tittar på hela biblioteket är siffrorna bara inte där.
Att påstå sig ha ett massivt bibliotek med shower får mig att tänka på hundratals unika titlar, medan NickSplat har hela 8 shower i sitt bibliotek. Förmodligen roterar de ut shower från Nickelodeon på ett schema. Jag kunde bara hitta vad som spelades för närvarande och de titlar som de tidigare hade dragit. Sammantaget är biblioteket inte en besvikelse.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Denna webbplats ger inte en bra användarupplevelse. En fråga är den funky och intetsägande webbdesignen. Videorna laddas inte heller snabbt och ljudkvaliteten är dålig. Dessutom är skrivbordsnavigeringen förvirrande.
Moderbolagets mobila webbläsare, VRV, tar dig till en webbsida där du ber dig ladda ner appen och skapa ett konto. När jag klickade på NickSplat-kanalen fick det mig att prova en 30-dagars gratis provperiod, istället laddade jag ner appen.
VRV, mobilappen för att titta på NickSplat, har en ljusgul logotyp och färger, svartvitt och en snygg funktion som låter dig skaka din telefon för att få ett slumpmässigt användarnamn. Min första reaktion på applikationen är positiv: Jag skapade ett konto och det fanns en fantastisk funktion som gjorde att du kunde skaka din telefon för att få ett slumpmässigt användarnamn. Några av förslagen var mycket smarta och konsten för ikonerna var fantastisk.
Hemsidan för appen är snyggt sammansatt, men när det gäller NickSplat's kanal är det fortfarande en röra. Organisationen av bottenmenyn är renare och mer användbar. Tyvärr är NickSplat-matningen fortfarande mycket oorganiserad och överallt.

Positiva

Det finns få positiva aspekter av NickSplat jämfört med VRV, som jag inte är van vid att se. Designen är inte särskilt användarvänlig och NickSplay-kanalen i sig är inte en bra upplevelse.
En av de få positiva aspekterna av NickSplat-tjänsten är dess pris på $ 4.99 per månad. Dessutom låter under $ 5 per månad bra, men det finns en fångst - biblioteksstorleken är mycket liten. Det finns ett alternativ att bunta alla kanaler för $ 9.99, vilket inte är en dålig affär om du gillar innehållet från de andra kanalerna.
Sist är det bästa de nostalgiska titlarna. Program som Rocket Power, Catdog, All That, Rocko's Modern Life och några fler är tillgängliga just nu. Även om det inte finns många program finns det en hel del avsnitt tillgängliga för varje serie. Några av avsnitten är till och med gratis för människor utan prenumerationer, så det är ett plus.

Negativ

Många problem med NickSplat gör det mer frustrerande än positivt. Till exempel beror otaliga problem på att roten är svår att hitta.
Kanalen som är värd för VRV, NickSplat, är utan tvekan begränsande. VRV är hem för NickSplat-kanalen. Sammantaget är jag inte ett av deras layout eller streamingtjänst. Webbdesignen är inte användarvänlig. Gråskaletemat är populärt bland strömmande webbplatser, men det här är inte tilltalande alls.
Webbplatsens navigering är mycket förvirrande. Om du inte vet exakt vad du letar efter tar det några minuter att räkna ut. Webbplatsens flöde är inte bra. Det finns inget mönster för kategorierna eller de utvalda blockerade programmen.
Detta gör det dock svårt att hitta specifika shower. Bristen på organisation på NickSplat:s hemsida är det värsta. Det känns som att liten eller ingen ansträngning har lagts på att få kanalen att se tilltalande ut. Om du inte besöker fliken "Visa alla program" hittar du inget rim eller anledning till huvudflödet. När du klickar på alla program är det alfabetiskt organiserat, men det gör det svårt att hitta specifika program.
En annan fråga är att priset du betalar för antalet titlar du får. Det finns för närvarande bara 8 titlar på NickSplat. Nickelodeon och VRV hävdar båda att det finns ett massivt bibliotek av nostalgisk godhet. Det är dock en underdrift. I min gruva finns ett stort bibliotek uppåt 100 unika titlar, gärna fler.
Försök från mediejätten Nickelodeon att uppdatera sin hemsida med ljus orange och grön grafik möttes av besvikelse från kunden. Kanalens grafik kändes livlös och saknade liv och framstår mer som en föråldrad webbplats än en som är uppdaterad med de senaste trenderna. Det fanns inget Splat-konstverk på sidan, vilket gjorde dem besvikna som hoppades på att se lite färgstark fankonst.

Förbättringar behövs

Det finns många sätt att förbättra NickSplat-strömmen. Ett enkelt sätt skulle vara att lägga till fler titlar i strömmen. Företaget hävdar att de regelbundet roterar shower, men helst skulle det vara mycket bättre att göra hela biblioteket tillgängligt. En annan idé skulle vara att lägga till mer grafik för att få kanalen att kännas mer som Nickelodeon.
Om Nickelodeon skulle använda alla titlar som är tillgängliga för dem från Nick, Nick Jr., Noggin, TeenNick och de andra versionerna av deras varumärke, skulle de kunna skapa en fantastisk streamingtjänst.

Sammanfattning

NickSplat har potential att bli en fantastisk streamingupplevelse, men för närvarande är det en mardröm. Prissättningen för prenumerationen på kanalen är liten, men det är inte värt det.
Biblioteket med titlar som är tillgängliga för prenumererande medlemmar är ganska ynkligt. Nickelodeon och VRV gör ett djärvt påstående att deras bibliotek är omfattande, men detta är felaktigt. Det finns bara några avsnitt av program tillgängliga åt gången, och dessa erbjuds endast för vissa medlemskap. Om inte biblioteket blir mer omfattande skulle jag inte rekommendera denna streamingtjänst till någon.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Nickelodeon

m4ufree catdog

nickelodeon play svenska

nickelodeon gratis

nickelodeon play appen

nickelodeon play-appen

tinyzone catdog

Nickelodeon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

NickSplat är en streamingkanal som är värd för VRV. Webbplatsen påstår sig vara värd för enorma mängder nostalgiska titlar och throwbacks. Prissättningen är betydligt billig, men känns fortfarande som för mycket om du inte köper hela paketet för värdens streamingwebbplats. Låt inte deras påståenden om att ha ett massivt bibliotek lura dig - för närvarande finns det bara 8 titlar tillgängliga på webbplatsen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss