Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

OpenSubtitles Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Opensubtitles.com är en webbplats som är känd för sin gemenskap av undertextnedladdare och entusiaster. Denna webbplats erbjuder ett stort urval av nedladdningsbara undertexter för alla dina favoritfilmer, på vilket språk du vill. Om du är intresserad av att lära dig mer om den här webbplatsen rekommenderar jag att du läser min recension idag.

Opensubtitles

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

opensubtitles.org

Undertexter är viktiga för döva och hörselskadade. Om det inte vore för utmärkta undertexter skulle de som är hörselskadade inte kunna njuta av filmer och TV-program i full utsträckning. Lyckligtvis har det dock aldrig funnits en tid i film- eller TV-historien att undertexter var mer allmänt tillgängliga. Var det genom lättillgängliga undertexter på live-TV, förskrivna undertexter på flera språk på streamingplattformar som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, etc., anständiga undertexter är vanligtvis inte så svåra att hitta.
Många av er vet redan att undertexter kan vara felaktiga, och detta gäller särskilt i filmer och program. Jag har sett för många fall där undertextstexten är fel, och skådespelaren säger en sak, men undertexten säger en annan.
Det är oacceptabelt att döva och hörselskadade förväntas titta på vad som i huvudsak är en annan film eller show än resten av oss 2020. Detta beror på det faktum att det finns massor av små saker som undertexter och undertexter kan bli fel - stavning, med fel homonym, små grammatiska fel här och där - samt felaktig information. Detta gör det svårt för dem som är beroende av dem att följa innehållet. Det är viktigt för leverantörer av undertexter och undertextningstjänster att se till att deras innehåll är korrekt så att alla kan njuta av det.
Därför är det viktigt att hitta den bästa nedladdningssidan för undertexter. Vissa erbjuder naturligtvis fler undertexter än andra. Vissa tillgodoser ett bredare utbud av språk. Andra har subs av högre kvalitet och mer exakta översättningar. Hur kan du vara säker på att du hittar den bästa webbplatsen? Tja, du har kommit till rätt ställe!
Undertextssidorna som jag granskar hålls till högsta möjliga kvalitetsstandard.
Även om du inte är hörselskadad kan undertexter göra stor skillnad när det gäller film- och tv-tittande. Det finns utan tvekan stunder när du inte riktigt förstår vad som sades?undertexter låter dig läsa med, så du behöver inte spola tillbaka för att höra det igen. Kanske har en skådespelare en särskilt tjock accent som du kämpar för att förstå. Voila, en undertext gör det kristallklart vad som sägs när du inte är säker.
Undertextswebbplatser är ett utmärkt sätt för hörselskadade att njuta av utländska filmer. Dessa webbplatser har ofta textade versioner av filmerna på olika språk, så att alla kan njuta av dem. Men eftersom dessa webbplatser bara undertitiliserar filmer som har ljud tillgängligt på samma språk, utelämnar de många människor som inte kan engelska eller vars engelska inte är tillräckligt bra för att följa filmen med undertexter. Lyckligtvis finns det också bra undertextwebbplatser som inkluderar volontärer som översätter undertexterna till andra språk. Dessa webbplatser gör utländska filmer mer tillgängliga för en bredare publik genom att tillhandahålla undertexter på olika språk.
Om du främst tittar på filmer och TV-program som strömmas från Netflix med hjälp av deras inbyggda undertexter kan nedladdning av subs-filer vara till hjälp för dig. Dessutom, om du har en film eller ett program som har fel undertextspår, kan subs-filer vara nödvändiga för att visa innehållet.
- Men tyvärr, för ofta när människor laddar ner filmer från internet, finns det ingen undertextsfil inkluderad alls. Men genom att använda en av de bästa undertextswebbplatserna kan du snabbt och enkelt få en högkvalitativ undertext för dina favoritfilmer. Därefter kunde det inte vara enklare - ladda bara upp din undertextsfil till din valda mediaspelare - VLC är en gratis som stöder alla codecs, filtyper och undertexter utan problem; Jag rekommenderar det starkt? men det finns andra.
Nu när du har lärt dig mer om undertexter och var du hittar dem är det dags att ta en titt på en av internets största samhällen av undertextälskare, översättare och promotorer. Webbplatsen vi kommer att titta på idag är Öppna undertexter, och den har mycket att erbjuda. Det finns många saker att älska med öppna undertexter och mycket diskussion att ha, så låt oss gå in på det ska vi?

Design

Tyvärr måste vi starta denna recension på en relativt negativ anteckning på grund av att design inte är den starkaste aspekten av öppna undertexter. Det kan faktiskt vara den här webbplatsens akilleshäl. Jag vill dock inte avskräcka dig från den här webbplatsen så tidigt - jag tror verkligen att designfel åt sidan, det kan vara en av de mest effektiva och användbara undertextssidorna på webben. Så låt oss bara få de största klagomålen ur vägen först, antar jag.
Webbplatsen Öppna undertexter är mycket liten i jämförelse med texten den innehåller. Det är något svårt att läsa, och webbplatsens övergripande orientering gör att det verkar som om din webbläsare har zoomat ut. Så är inte fallet. Webbplatsen har just utformats på det sättet. När du besöker Öppna undertexter möts du av ett vitt och grönt tema, pepprat med blå hyperlänkar.
Det finns några länkar högst upp på sidan till associerade webbplatser, till exempel klassiska filmer, BRAVE, engelska undertexter och släpplogg. Under det hittar du en menyrad för webbplatsen. Här bläddrar du genom att klicka på antingen Sök, Ladda upp, Begär, Forum, Blogg eller Spelare (mer om dessa funktioner om ett ögonblick).
Sökfältet är enkelt men effektivt. Skriv in filmen eller showen som du letar efter, välj ditt språk från en rullgardinsmeny till höger och du är i affärer. Du måste titta mycket noga efter det, men det finns också alternativ för en avancerad sökning och en Applet-sökning också. Fortsätt rulla ner så hittar du några rutor med undertexter i dem, som erbjuder utvalda, nya, månatliga toppuppladdare, veckovisa mest nedladdade, senaste forumämnen, senaste bloggartiklar, begärda och senaste kommentarer.

Innehåll och funktioner

För det andra är undertexterna organiserade i kategorier, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter. För det tredje har Öppna undertexter en sökfunktion som gör det enkelt att hitta undertexter efter titel, skådespelare eller regissör. Slutligen erbjuder webbplatsen många användbara verktyg som möjligheten att dela undertexter och jämföra dem med andra användare. Sammantaget är Öppna undertexter en utmärkt webbplats för att hitta och använda undertexter.
Open Subtitles arbetar på en ny, snyggare webbplats som fortfarande är under utveckling, Opensubtitles.com. Du kan lägga till deras Chrome- och Firefox-tillägg för att göra det mer intuitivt och strömlinjeformat att söka och ladda ner undertexter.
Webbplatsen har ett forum som lägger till gemenskapsaspekten av denna webbplats på ett bra sätt. Här kan användare diskutera filmer, översättningar, förfrågningar, de bästa undertexterna och mer. Lär känna likasinnade människor som också brinner för översättning och underitning.
Det finns också en blogg. Det uppdateras ibland, men artiklarna är intressanta och relevanta och diskuterar ämnen som AI i undertextning, Oscarsgala, varför textare har ett av de svåraste jobben inom TV, etc. Några bra läsningar här inne.
Varje undertext har sitt eget kommentarsfält, vilket är ett utmärkt sätt för användare att självpolisera kvaliteten på innehållet. Om en undertext är särskilt dålig kan den enkelt kommenteras av andra!
Många intressanta och informativa undertextssidor finns på webben. Detta är en av de få som jag faktiskt vill spendera längre perioder på!

Mobil och stationär upplevelse

Den mobila webbplatsen, även om den förbättrades, kan fortfarande vara mycket bättre. Det finns många annonser. Den är inte helt optimerad för telefoner och surfplattor. Texten är liten. Den kan dock användas på en telefon i en nypa.

Prissättning och planer

VIP-medlemskapet gör det möjligt för användare att undvika annonser. Genom att donera $ 15 får användarna livstids tillgång till detta speciella medlemskap.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Opensubtitles

OpenSubtitles Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Opensubtitles.com är en webbplats som är känd för sin gemenskap av undertextnedladdare och entusiaster. Denna webbplats erbjuder ett stort urval av nedladdningsbara undertexter för alla dina favoritfilmer, på vilket språk du vill. Om du är intresserad av att lära dig mer om den här webbplatsen rekommenderar jag att du läser min recension idag.

Om oss     Villkor     Kontakta oss