Superettan
Fre 19:00
Superettan
Fre 19:00
Superettan
Lö 13:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Paramount Plus Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Paramountplus.com just lanserats och många människor ställer samma fråga: är det värt det? De erbjuder en unik blandning av filmer, TV-serier, livestreaming och sport, så Paramount Plus kanske inte är din typiska filmströmningswebbplats. Vissa människor säger att det kan vara den bästa filmströmmingssajten på marknaden just nu. Låter det här som något du skulle vara intresserad av? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Paramount Plus

paramount plus gratis

paramount plus sverige

paramount plus sverige utbud

gratis paramount plus

paramount plus innehåll

paramount plus utbud

paramount plus xbox sverige

paramountplus

tv2 play paramount+ gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 22.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

paramountplus.com

Den mest efterlängtade nya filmströmmingssajten 2021 är officiellt här. Det stämmer, Paramount Plus lanserades den 3 mars i år och det har redan lyckats generera en hel del hype bland både film- och TV-älskare. Som passionsprojektet för en av de mest respekterade och längsta filmstudiorna i världen, Paramount Pictures, lovar Paramount Plus att bli en framgång över en natt och omedelbart skjuta i höjden i konversationer från de bästa filmströmmingssajterna. Utan tvekan, i slutet av året, när människor diskuterar de bästa tillgängliga filmströmmingssajterna, kommer de att lista de vanliga misstänkta - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, etc. - men Paramount Plus kommer sannolikt också att kastas i mixen.
Paramount Plus heta nya streamer kommer säkert att bli en framgång. Inte bara har de meddelat högprofilerat exklusivt och originellt innehåll, men de kommer också att sammanfalla med teaterutgåvor av A Quiet Place 2 och Mission Impossible 7. Denna streamer är definitivt värt att titta på!
Paramount Plus kommer att erbjuda nytt måste-se-innehåll tillsammans med en mängd klassiker och fanfavoriter, inklusive tillgång till CBS All Access mycket eftertraktade Star Trek-katalog. Från och med den 3 mars 2021 kommer CBS All Access-prenumeranter att ha tillgång till Paramount Plus automatiskt.
Vad betyder detta för filmstreaming? Denna webbplats kommer att ha oöverträffad tillgång till populär TV-programmering och filmer från nätverk som MTV, BET, VH1, Comedy Central och mer. Prenumeranter kan räkna med att njuta av några av sina favorit svår att hitta program och filmer från Paramount Pictures. Åh, och nämnde jag att användare också kommer att få tillgång till hela katalogen med Paramount Pictures-filmer?
Om erbjudandena på denna streamingwebbplats lät lite för grundläggande för dig kan du hitta lättnad i att lära dig att Paramount Plus också erbjuder minimal live-TV-streaming. Jämfört med andra live-tv-streamingtjänster kan urvalet vara lite tunt. Beroende på dina tittarvanor kan dock vilken typ av liveinnehåll som erbjuds kompensera för bristen på livekanaler. Men vi kommer att fördjupa oss i det senare.
Baserat på vad vi har sett hittills verkar Paramount Plus definitivt som en webbplats som erbjuder något annat och mer högkvalitativt än sina konkurrenter. Dess unika tittarupplevelse är något som är svårt att få tag på, särskilt på dagens mättade premiumstreamingmarknad. De månatliga prenumerationsavgifterna kan dock vara lite för dyra för vissa människor. Låt oss titta närmare på webbplatsen och se om den har allt vi behöver för att fatta beslutet om det är den bästa filmströmmingssajten där ute eller inte.

Design

Paramount Plus presenterar en webbplatsdesign som jag förväntar mig av ett 108-årigt företag med flera miljarder dollar, särskilt med tanke på den relativt senaste fusionen med Viacom CBS. Konglomeratet bakom denna filmströmmingswebbplats har en budget som de flesta andra filmströmmingssajter aldrig ens kunde drömma om att få (med Amazon och kanske Netflix som de mest anmärkningsvärda undantagen). Detta kan ses i Paramount Plus snygga, dynamiska och nästan felfria webbplatsdesign.
Även om Paramounts webbdesign inte är revolutionerande kan man säga att de har kommit nära att fullända den. Webbplatsens hemsida kommer till exempel säkert att se ganska bekant ut för alla som har använt en premiumfilmströmningswebbplats som Netflix eller Hulu tidigare. Du kommer att hälsas av en stor banner ovanpå sidan som innehåller och marknadsför filmer och program. Under det kan du som vanligt bläddra igenom fallande rader med innehåll, organiserade efter genre och kategori.
En mindre skillnad mellan Paramount Plus och de flesta av dess konkurrenter är att det finns en rad kanaler mellan bannern och surfmenyn, så att du snabbt kan navigera mellan webbplatsens nav om du vill. Klicka på MTV, BET, VH1, Comedy Central, Nickelodeon, etc., för att transporteras till din valda kanals egen sida, där du hittar vad som potentiellt är mitt enda designklagomål.
Navsidorna är både användarvänliga och snygga, men det skulle vara trevligt om de erbjöd fler filtreringsalternativ. Om jag till exempel är på MTV-sidan skulle jag vilja kunna bläddra enkelt efter genre - reality -tv -program, musikprogram, tävlingsprogram etc. Istället måste jag bläddra igenom allt som erbjuds av MTV för att hitta vad jag är på humör för. Jag förstår inte varför naven inte är ytterligare organiserade också - eftersom de viktigaste filmerna och TV-sidorna erbjuder en sådan layout.

Innehåll och funktioner

Paramount Plus erbjuder cirka 30 000 tv-program och hundratals filmer. Så mängden filmer och tv-program som denna filmströmningstjänst erbjuder kommer inte att vara ett problem. Jag har redan berört tidigare hur det verkar som om mycket av innehållet här är av hög kvalitet, tack vare en unik blandning av originalt och syndikerat innehåll och exklusiva utgåvor i horisonten.
I den här recensionen kommer jag att diskutera några av de funktioner som Paramount Plus erbjuder när det gäller live-TV-streaming. Om du letar efter en webbplats som erbjuder tillgång till din lokala CBS livestream kanske det inte är det bästa alternativet för dig; du kommer dock åtminstone att ha tillgång till dina lokala primetime-showströmmar. Lokala nyheter och mycket av dagtidsprogrammeringen kommer inte att sändas på denna webbplats.
Paramount Plus kompenserar för detta genom att tillhandahålla imponerande live-sporttäckning. Till skillnad från många andra streamingtjänster tar Paramount Plus inte extra betalt i utbyte mot tillgång till livestreaming av sport. Oavsett om du prenumererar på en grundplan eller en uppgradering med fler kanaler kan alla titta på alla spel som sänds på CBS TV och CBS Sports Network.
Det betyder att prenumeranter kan titta på utvalda NFL -spel (till och med Super Bowl på år som CBS sänder det), många NCAA March Madness -spel, collegehockey och Masters -golf. Dessutom erbjuder Paramount Plus en imponerande uppställning av EUFA-matcher, liksom National Women's Soccer League. Följaktligen är det troligt att Paramount Plus kommer att vara den enda streamingwebbplatsen du behöver för att få alla dina sportbehov tillgodosedda, men det kommer att få dig mycket närmare än de flesta andra filmströmmingssajter på marknaden.

Mobil och stationär upplevelse

Det är inte förvånande att Paramount Plus har mobilappar tillgängliga för både Android- och iOS-enheter. Användare kommer att upptäcka att apparna är lika intuitiva, användarvänliga och effektiva som skrivbordssidan. Appen har bara varit tillgänglig på Apple App Store i 1 hel dag och har fått 171 000 betyg och ett genomsnittligt användarbetyg på 4,5 av 5.
Paramount Plus är tillgängligt på bokstavligen vilken enhet som helst, från Roku till Xbox och allt däremellan. Det skulle faktiskt vara lättare att berätta vilka enheter Paramount inte är kompatibelt med eftersom det bara finns tre: LG Smart TV, Nintendo Switch och Wii.

Prissättning och planer

Det blir allt vanligare att de bästa filmströmmingssajterna erbjuder två prenumerationsplaner: en som innehåller annonser och en som är annonsfri. Detta är också fallet för Paramount Plus, som kostar $ 5.99 / månad om du inte har något emot att stå ut med annonser före och efter att du strömmar filmer, eller $ 9.99 / månad om du föredrar att inte göra det. Oavsett vilken plan du väljer är den första månaden gratis (för tillfället).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Paramount Plus

paramount plus gratis

paramount plus sverige

paramount plus sverige utbud

gratis paramount plus

paramount plus innehåll

paramount plus utbud

paramount plus xbox sverige

paramountplus

tv2 play paramount+ gratis

Paramount Plus Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Paramountplus.com just lanserats och många människor ställer samma fråga: är det värt det? De erbjuder en unik blandning av filmer, TV-serier, livestreaming och sport, så Paramount Plus kanske inte är din typiska filmströmningswebbplats. Vissa människor säger att det kan vara den bästa filmströmmingssajten på marknaden just nu. Låter det här som något du skulle vara intresserad av? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss