Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Peacock Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Peacocktv.com är hem för NBC-streamingtjänsten, Peacock. Innehållet på Peacock är av högsta kvalitet och har varit det i nästan 100 år. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och kolla in min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Peacock

peacock tv sverige

peacock streaming sverige

peacock tv sweden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

peacocktv.com

Under de senaste trettio åren verkade tv-branschen vara nästan envist skeptisk till internet. Datorer tog dock snabbt bort tv-apparater som hemmets nya härd, och nu har bara en handfull kabelnät lyckats överleva.
Vissa företag, som Netflix, övergick snabbt från att erbjuda DVD-uthyrning via posttjänsten till att bli företaget synonymt med streaming själv. Detta sågs tydligt i den ökande populariteten att hänvisa till alla streamingtjänster (Netflix, Hulu, Amazon Prime Video) som helt enkelt ? Netflix?. Denna fras används ofta för situationer där det skulle vara roligt och avkopplande att titta på tv eller filmer, till exempel "Netflix och Chill".
År 2020 hade praktiskt taget alla traditionella kabelnät anpassat sig till tiden genom att bädda in live- och on-demand-TV-streaming direkt på sina webbplatser (även om tittarna oftare än inte fortfarande var tvungna att logga in via sin traditionella kabelleverantör för att kunna titta på någonting). Vissa nätverk har gått så långt som att sätta sig i direkt konkurrens med behemoth som är Netflix genom att skapa sina egna premiumstreamingplattformar. HBO är ett utmärkt exempel på ett mer traditionellt nätverk som var snabbt att överbrygga klyftan mellan TV och internet (i själva verket finns det tre separata plattformar där du kan strömma HBO-innehåll: HBO Max, HBO Now och HBO Go).
Disney gick också äntligen med i streamingfesten förra året när de introducerade sin helt nya streamingplattform, Disney Plus. Bättre sent än aldrig, eller hur? NBC har dock nyligen beslutat att kasta hatten i ringen - deras premiumstreamingtjänst, Peacock, lanserades just tidigare denna månad (15 juli 2020).
Om du letar efter en kanal som har något för alla är NBC definitivt det.
Även om Peacock erbjuder ett stort urval av syndikerat innehåll är det inte bara en streamingtjänst för NBC Original-innehåll. Peacock tillhandahåller också en hel del syndikerade filmer och TV-program, vilket gör det till ett utmärkt alternativ till Netflix eller Hulu. Jag tror inte att Netflix kommer att kunna hålla jämna steg med Peacocks abonnentbas - särskilt för att The Office kommer att vara exklusivt för Peacock från och med den 1 januari 2021.
Peacock erbjuder en varierad blandning av innehåll, inklusive favorit NBC-originalprogram, hundratals syndikerade TV-serier och klassiska filmer, samt live-sportevenemang från den engelska Premier League. När det gäller kvalitet och kvantitet börjar Peacock se ganska tilltalande ut, tycker du inte?
Jag skulle vilja presentera dig för Peacock, en ny streamingtjänst som har mycket innehåll att erbjuda. Denna tjänst är mycket viktig eftersom den låter dig veta säkert om det är värt dina pengar att prenumerera eller inte. För att komma igång, ta en titt på allt som tjänsten har att erbjuda och bedöm själv om det är värt besväret eller inte. Det finns mycket information här, så jag låter dig gå vidare och utforska på egen hand.

Design

Innan Peacock var den enda streamingtjänsten jag verkligen kunde jämföra den med Apple TV. Båda dessa tjänster har en mycket elegant och modern design. Jag älskar hur Peacock ser ut, och enligt min mening är det den snyggaste streamingtjänsten där ute just nu. Den har samma rena linjer och appliknande navigering som Apple TV, bara med fler tillgängliga kanaler och fler alternativ.
Några av de användbarhetsproblem jag märkte var att det inte fanns någon ?hoppa över? eller ?nästa avsnitt? knapp, vilket gjorde det mer irriterande att binge titta på mina favoritkomfortprogram än det borde vara (det här är också en ganska stor miss, med tanke på att Peacock satsar en hel del av sin kredit för att rycka upp sina exklusiva rättigheter till program som The Office och Parks and Rec). Du måste gå igenom besväret med att återvända till avsnittslistan (som inte heller är bekvämt tillgänglig när du tittar på innehåll) varje gång du vill hoppa framåt i en serie.
Så kort sagt, jag skulle säga att påfågelfunktionen ser fenomenal ut. Tyvärr kommer detta dock på bekostnad av användarupplevelsen.

Innehåll och funktioner

Påfågel kompenserar för sina användbarhetsbrister med kvaliteten och kvantiteten av innehållet. Från och med nästa år kommer Peacock att vara den enda streamingtjänsten där du kommer att kunna se Amerikas två favoritkomedier: The Office och Parks and Rec. Den har alla andra NBC-program du kan tänka dig.
Peacock erbjuder en hel del innehåll, inklusive filmer, nyheter, original Peacock-shower och levande sportevenemang. Jag tror att det är viktigare att investera i vår streamingframtid genom att registrera dig för Peacock nu än att oroa sig för den nuvarande tillgängligheten av NBC-program på andra streamingtjänster. De flesta NBC-program som för närvarande är tillgängliga på Peacock kommer att finnas tillgängliga på andra streamingtjänster nästa år, så att registrera dig för Peacock nu kan vara det bästa beslutet för dig.

Mobil och stationär upplevelse

Den här nya appen måste träna några kinks. Det ser trevligt ut, men funktionaliteten är undermålig. Det finns till exempel ingen mini-skärmströmning, vilket gör att du kan fortsätta titta på innehåll medan du letar efter något annat. Det finns också många recensioner på Apple App Store som hävdar att livestreamingskvaliteten inte är bra.
Jag har ett klagomål om tjänstens enhetsbegränsningar. Just nu är den inte tillgänglig på Roku eller Firestick och det finns inga planer på att göra den tillgänglig på någon av dessa plattformar. Men om du använder en Vizio eller LG smart TV, en Android TV, en Xbox One eller en Chromecast, kan du fullt ut njuta av Peacock-tjänsten.

Prissättning och planer

En sak som skiljer Peacock från andra streamingtjänster är det faktum att det erbjuder gratis strömmande innehåll utan kreditkort krävs. Men som med alla gratistjänster finns det gränser för vad som är tillgängligt. Om du vill ha tillgång till hela utbudet av Peacocks funktioner, inklusive premiuminnehåll utan annonser, måste du prenumerera på Premium Plus-planen på $ 4.99 / månad. Alternativt, för en annonsfri upplevelse kan du betala $ 5 mer per månad på Premium-planen.
Med andra ord erbjuder Peacock inte något revolutionerande i vägen för månatliga betalningar. Till tjänstens kredit debiterar de dig dock inget extra för att dra nytta av live-sportstreaming, vilket faktiskt är ganska sällsynt i världen av streamingtjänster.

Förslag som jag har för påfågel

Jag tror att Peacock borde göra fler användbarhets- och funktionstester för att bättre förstå vad deras användare vill ha från sin streamingtjänst. Dessutom skulle jag vilja se dem genomföra några fler fokusgrupper för att få en mer detaljerad förståelse för användarnas önskemål. Jag är dock hoppfull om att företaget kan förbättra dessa brister över tid.
För det andra måste Peacock arbeta med sin tillgänglighetsfråga. Uppriktigt sagt borde de ha tagit hand om detta redan för länge sedan. Det faktum att jag inte kan strömma Peacock på min Roku TV är oacceptabelt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Peacock

peacock tv sverige

peacock streaming sverige

peacock tv sweden

Peacock Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Peacocktv.com är hem för NBC-streamingtjänsten, Peacock. Innehållet på Peacock är av högsta kvalitet och har varit det i nästan 100 år. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och kolla in min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss