Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Plex Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Om du letar efter en webbplats som erbjuder tillgång till tusentals gratis filmer bör du definitivt besöka Plex. Plex är dock mer än bara en filmsajt. Det är också en allt-i-ett-mediaserver som kan strömma musik, podcaster, program, filmer och live-TV. Så om du vill konsolidera alla dina medier på ett ställe är Plex det perfekta valet. Läs hela min recension för att lära dig mer!

Plex

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

plex.tv

När olika mediekällor blir alltmer inpräntade i våra liv, blir vi faktiskt översvämmade. Detta kan vara en underdrift, eftersom de olika källorna har blivit en del av vilka vi är. Tekniken blir alltmer en del av vårt dagliga liv, och detta har också en effekt på hur vi uppfattar världen omkring oss.
Vi tar ständigt in någon form av media, även om vi inte är medvetna om det. De flesta av dessa aktiviteter och nöjen är obekvämt spridda över många plattformar och enheter och operativsystem. Skulle det inte vara trevligt om det fanns en enda mjukvara som gjorde det möjligt för oss att enkelt komma åt alla våra media utan att behöva öppna en miljon olika appar och fönster och flikar och skärmar hela tiden?
Lyckligtvis finns det en programvarusvit som ger exakt vad vi behöver. Det kallas en programvarusvit, och det finns många olika att välja mellan. Att helt enkelt bestämma vilken layout vi gillar bäst, vilken som gör att vi kan konsumera de medier som vi vill se på det sätt som vi vill se det, och vilken som kommer att bli mest prisvärd är allt som behövs!
Tänk på en programvarusvit som kan hålla jämna steg med hastigheten och komplexiteten i din livsstil. Denna programvara ska fungera felfritt, oavsett vilken enhet du använder den på. Med nyare program som Plex kan du förvandla vilken enhet som helst till en smart-TV.

Historia

I december 2007 byggde Plex-skaparen Elan Feingold en DIY media center-app för sin Apple Mac-dator. Han bestämde sig sedan för att porta mediaspelaren XBMC (nu känd som Kodi) till sin Mac Os X.
Både Cayce Ullman och Scott Olechowski var intresserade av att porta XBMC till Mac OS X ungefär samtidigt. De märkte att Feingold ledde utvecklingen av XBMC på onlineforumet och kontaktade honom direkt. De erbjöd stöd och finansiering för hans projekt.
I januari 2008 bildades Feingold, Ullman och Olechowski tillsammans för att påbörja arbetet med projektet. Plex Inc. grundades i december 2009 efter att många streamingplattformar uttryckt sitt missnöje med det nya projektet.
Många streamingtjänster var inte nöjda när Plex först skapade appar för servrar som Hulu och Netflix. Hulu ändrade i synnerhet sin HTML så att Plex inte längre kunde analysera den. Denna kontrovers ledde till att Plex inte längre erbjuder Hulu och Netflix som en del av deras app.
Med detta sagt har Plex kunnat utveckla goda relationer med innehållsproduktionsföretag. Från och med november 2019 tillkännagav Plex till exempel en lista över nitton produktionsbolag som de skulle samarbeta med, inklusive stora namn som MGM, Lionsgate och Legendary. Plex har också samarbetat med Tidal 2018 och erbjuder musik- och podcaststreaming till deras community. I augusti 2019 meddelade Plex också att de hade träffat en överenskommelse med Warner Brothers, vilket öppnade dammluckorna för massor av tv-innehåll.
Plex är ett utmärkt exempel på ett teknikföretag som tidigt stod inför många utmaningar och kunde anpassa sig och komma ut som segrare. Det visar sig att Plex inte behövde Netflix eller Hulu för att hitta framgång - trots allt! Idag gör Plex livet för hundratusentals användare mycket enklare genom att erbjuda en hel del innehåll och ett sätt att komma åt sina egna filer i molnet, allt från en bekväm plats.

Design

Enligt min mening har Plex en mycket smart design. Det är skarpt och professionellt. Det sticker ut. Jag älskar det grå och gula temat som det använder (en sällsynt färgkombination för ett tekniskt varumärke, verkar det). Plex ser bara bra ut. Det finns en viss fysikalitet i det, om det är meningsfullt, med det sätt som det är utformat. Det verkar nästan ha en slags matt finish på det. Plex är en lugn och minimalistisk design som inte kommer att göra dig besviken.
Plex är ett program som gör det enkelt att komma åt ditt innehåll. Du kan bläddra bland dina media efter nyligen visade, "på däck" eller efter genre. Detta är Plex huvudskärm. Till vänster om det här webbläsarfönstret hittar du också en iTunes-liknande navigeringsmeny. Härifrån kan du bläddra efter medietyp: musik, filmer, bilder, videor, podcaster etc. Plex låter dig också skapa spellistor med vilket innehåll du vill! Det är en riktigt kraftfull layout.

Innehåll

Så, vilket innehåll erbjuder Plex? Tja, det är en mediebiblioteksaggregator med streamingfunktioner. Allt du vill titta på (spara för dina Netflix- och Hulu-konton) kan du lägga till i Plex.
Plex erbjuder ett stort urval av gratis filmer att titta på. Tusentals titlar finns att streama, från hela världen. Detta är en fantastisk möjlighet för filmfantaster, eftersom det inte finns något behov av att betala eller prenumerera för att titta på filmer på Plex.
Plex har samarbetat med Tidal för att erbjuda en integrerad musikströmningsupplevelse. Du kan välja mellan upp till 60 miljoner låtar (och ytterligare podcasts utöver det) genom att länka ett Tidal-konto till Plex. Du behöver inte längre växla mellan appar för att komma åt olika typer av innehåll. Gå från ditt favoritavsnitt av The Office till ett fotoalbum av din årsdag, till att stöta på ditt favorit Jay Z-album utan att någonsin lämna Plex mediacenter.
Plex erbjuder möjligheten att strömma live-tv och DVR dina favoritprogram. Dessa är båda gratis tjänster med Plex Pass-prenumerationen. Om du har en kompatibel antenn låter Plex dig komma åt lokala TV-kanaler och strömma liveprogrammering. De erbjuder också massor av webbkanaler att välja mellan - vare sig det är GQ, PC Gamer, Conde Nast eller Engadget - nu kan du njuta av alla dina favoritwebbserier på storskärmen genom att surfa på dessa webbplatser nästan som om de vore kabel-TV-kanaler.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Plex-upplevelsen är konsekvent bra på alla enheter, med betyget 4 i Google Play Store, 4.7 i Apple App Store och 4.1 i Roku App Store. Jag tror att Google Play- och Roku-användarna är lite nitpicky eftersom den här appen är bra oavsett var du kör den.

Prissättning och planer

Vi har redan diskuterat hur en av de saker som gör Plex så bra är det faktum att det är en freemium-tjänst. Det betyder att du kan börja strömma filmer och live-TV idag (eller bara använda den som en personlig molnserver för mediefiler), helt gratis. Det finns också betalda prenumerationsversioner av Plex, om du vill ha ännu mer tillgång till dess funktioner.
Plex erbjuder avancerade ljudalternativ, till exempel rabatt på Tidal, avancerade ljudblandningsalternativ, hybridcachning, tystnadskomprimering och albumkonstverk och artistbios av högre kvalitet. Det erbjuder också premiumfoton med automatisk taggning och uppladdning, tidslinjevisning och en teaterliknande film- och TV-upplevelse med filmtrailers före huvudevenemanget.
Om du vill ha Plex Premium måste du betala antingen $ 4.99 per månad; $ 39.99 per år; eller en livstidsprenumeration för $ 119.99.

Förslag som jag har för Plex

Om Plex kunde rätta till sitt förhållande till Netflix och Hulu skulle de lätt bli one-stop-shop för alla medieströmningsbehov. Detta är förmodligen inte i Netflix eller Hulus bästa intresse, så jag tvivlar på att det kommer att hända, men hej, en kille kan drömma.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Plex

Plex Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Om du letar efter en webbplats som erbjuder tillgång till tusentals gratis filmer bör du definitivt besöka Plex. Plex är dock mer än bara en filmsajt. Det är också en allt-i-ett-mediaserver som kan strömma musik, podcaster, program, filmer och live-TV. Så om du vill konsolidera alla dina medier på ett ställe är Plex det perfekta valet. Läs hela min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss