Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Pluto TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Pluto TV är en app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. En nackdel med appen är att den kräver att användare tittar på en betydande mängd videoannonser under strömmen. Men förutom det finns det inga negativa aspekter av appen.

Pluto TV

pluto tv premier league

pluto tv fotboll

pluto tv sverige

vad är pluto tv

canal pluto tv gratis

casta pluto tv

pluto streaming sverige

pluto tv app

pluto tv bundesliga

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

pluto.tv

Dessutom inkluderar den live- och on-demand-streaming av nätverk som CBS, MTV och Nickelodeon. Stora företag har insett möjligheten att strömma innehåll globalt på globala streamingplattformar. Idag hittar du streamingtjänster som Netflix och Prime Video catering till publik från hela världen. Efterfrågan på premiumströmmande innehåll har ökat avsevärt och mediekonglomerat vill dra nytta av denna möjlighet genom att använda specifika plattformar inklusive Pluto TV från ViacomCBS. Pluto har placerats som en gratis mobil TV-visningsapp som gör det möjligt för användare att titta på innehåll gratis. Dessutom inkluderar den live- och on-demand-streaming av nätverk som CBS, MTV och Nickelodeon.

Vad är Pluto TV?

Pluto TV är en streamingapp som tillåter användare att titta på gratis liveströmmar av mer än 100 kanaler tillsammans med en on-demand-videotjänst. Appens ägare har lyckats hålla appen gratis genom att använda pre-roll-annonser. Som användare som letar efter gratis innehåll kan du säkert bära med annonser om du vill titta på premiumkanaler som MTV, Nickelodeon och Comedy Central gratis. Med Plutos on-demand-tjänst kan användare titta på filmer, TV-program och nyheter från 100+ TV-kanaler.
Du behöver inte skicka in kreditkortsuppgifter eller binda dig till kontrakt eller månatliga räkningar; med Android-appen kan du få en tv-liknande upplevelse direkt på din mobilskärm. Inte bara det, du kan faktiskt använda appen för att casta innehåll på din TV med olika TV-appar och Chromecast.

Vad kan du förvänta dig av Pluto TV?

Pluto TV erbjuder stor kompatibilitet och kompatibilitet garanteras av minst en enhet som du kan använda för att titta på innehåll i den här appen. Även om det kan strömmas via en webbläsare kan du ladda ner och strömma direkt från appen på iOS- och Android-plattformar. Inte bara det, Pluto har en dedikerad lokal och internationell version av appen för att möta publikens behov. Förutom bärbara datorer och mobiltelefoner kan du använda Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast och PlayStation 4 för att komma åt appen. Om du har smarta TV-apparater från Samsung, Vizio och Sony kan du också strömma på dessa enheter.

Innehåll på begäran

Pluto TV saknar inte on-demand-innehåll, men tjänsten är inte tillgänglig på alla plattformar. Till exempel, bland alla kompatibla enheter som nämns ovan, saknar PlayStation 4 innehållsfunktionen på begäran. Så om du har Fire TV, iOS, Roku, Android eller Apple TV är du bra att gå men om det är Sonys spelkonsol får du inte tillgång till on-demand-funktionen.

Uppdatera gränssnitt

Pluto TV-appen har ett snyggt användargränssnitt. Det mörka temat följer det du vanligtvis ser på de bästa strömmande webbplatserna. Tack vare den intuitiva designen är det sömlöst att komma åt olika genrer som nyheter, sport, filmer, komedi och underhållning. Med bara ett klick kan du komma åt vilket innehåll du vill. Video-on-demand har samma UI-funktioner tillsammans med den traditionella TV-guidefunktionen som låter dig hålla koll på allt som sänds på plattformen.

Massivt innehållsbibliotek

Eftersom Pluto TV är ett samarbete mellan Viacom och CBS kan du vara säker på att det kommer att finnas en uppsjö av innehåll på denna plattform. Några populära kanaler som du hittar i appen inkluderar The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Förutom dessa nätverk hittar du Awesomeness TV, VH1: s olika kanaler och Pluto TV Sci-Fi. Lita på mig vi har inte ens skrapat på ytan med dessa namn, det finns gott om andra toppkanaler också.

Information om Pluto TV-appen

Den senaste uppdateringen av tjänsten släpptes den 8 april 2020. Det är en mycket populär tjänst med över 10 miljoner installationer på Android-enheter. Om du är Android-användare kan du strömma tjänsten med appen om du har de senaste versionerna av Android - helst KitKat och högre. Beroende på vilken enhet du använder appen på varierar dock appens storlek.

Hur får jag tillgång till Pluto TV?

För att komma åt Pluto TV måste man först ladda ner appen på sin mobila enhet. Appen är tillgänglig på Android-mobila enheter, Android TV och iOS-enheter. Du kan surfa på plattformen och till och med strömma innehåll utan att registrera dig för konto.

Design

Pluto TV-appen genomgick nyligen en stor uppdatering som effektiviserade användargränssnittet och gjorde innehållsupptäckten mycket mer sömlös. Tidigare var användarna tvungna att söka igenom kanaler manuellt, men med den senaste uppdateringen har denna process effektiviserats. Nu är uppspelning och innehållsupptäckt mycket enklare än tidigare tack vare en intuitiv design. Navigering över olika kategorier som sport, nyheter, filmer, komedi och underhållning är enkel och okomplicerad. Du behöver inte längre gå igenom 250+ kanaler och kan enkelt spara klipp, markera program som sedda och lägga till innehåll i din bevakningslista.
När användare utökar videon till helskärm har de möjlighet att bläddra bland andra kategorier även när de strömmar. Sorteringsfunktionen möjliggör enkel kategorisering av videor baserat på genre. Den uppdaterade kanalguiden ger plattformen ett modernare utseende.

Innehåll

Dessutom har Pluto TV en annonsfri upplevelse! Jag tycker om Pluto TV för dess omfattande bibliotek av klassiska filmer, kultklassiker och blockbuster-hits som "Shutter Island", "Batman Begins", "Purple Rain", "Bill & Ted's Excellent Adventure", "Legally Blonde", "Hellraiser", "Overboard", "Two Night Stand" och "Child's Play." Det finns tusentals on-demand-filmer och TV-program tillgängliga utan annonser, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som vill titta på innehåll utan avbrott.
Denna plattform har ett brett utbud av filmer att välja mellan, oavsett om du är på humör för actionfilmer eller skräcktitlar. Det finns också utmärkta dokumentärer, romantiska flicks, djärva indiefilmer, komedi och klassiker tillgängliga på plattformen. Du kan hitta spanska titlar såväl som engelska på plattformen.
Det finns mer än 100+ bästa TV-kanaler tillgängliga i den här appen. Med Pluto TV kan du strömma on-demand-filmer, titta på livekanaler och få tillgång till annat innehåll utan kostnad.

Kanaler

Eftersom CBS har gått med i appen kan användare komma åt nyhetskanaler hela dagen. Visst, det är inte värd för hela programmeringen och du hittar bara viktiga höjdpunkter, kondenserade klipp som fångar nyckelsegmenten eller kommentarer om ett ämne. Listan över nyhetskanaler i appen inkluderar NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV och Best of the Today Show.
Först och främst vill jag klargöra att du inte kommer att kunna strömma livesport på denna plattform. Faktum är att du bara kommer att kunna hitta kondenserade klipp från de faktiska händelserna. Tillsammans med detta finns det fyra olika kanaler som du kan komma åt via appen - Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV och Major League Soccer.
Underhållning: Ett omfattande innehållsbibliotek kan aldrig slutföras utan underhållningskanaler. Med Pluto TV kan du komma åt många kanaler från nätverk som ? Komedi Central?, ? MTV?? Femcentsbio?? VH1?, ? Spik TV?, ? Underhållning ikväll??, ? CMT?, och ?BET.? Kom ihåg att du inte får fullständig tillgång till dessa kanaler; du får bara titta på klipp och avsnitt här.

Stationär / mobil upplevelse

Även om jag inte är missnöjd med innehållet är jag besviken över annonserna. Det finns för många pre-roll-annonser som förstör streamingupplevelsen. Faktum är att titta på Pluto TV känns som om du strömmar på någon traditionell kanal. För varje 30-minuters ström måste du titta på fyra kommersiella pauser. Varje paus rymmer 5-7 annonser på 20-30 sekunder vardera. Visst, reklamfilmerna är inte lika repetitiva som vi såg på Crackle men det är bara för mycket.

Förslag jag har för Pluto TV

Jag är ganska bekväm med ingen live-TV-åtkomst. Jag vill uppmana utvecklarna att få ner antalet reklamfilmer i varje slot. Pluto TV är en fantastisk plattform, men den bombarderas med annonser som kan resultera i att människor hittar alternativa streamingappar.

Slutsats

Men om du vill undvika annonserna kan du försöka strömma på en annan plattform. Om du kan hantera annonserna och bara vill titta på höjdpunkter och hålla dig uppdaterad med det senaste innehållet, kommer du inte ångra att du strömmade på Pluto TV. Även om kvaliteten på strömmen är bra, är den skadad av annonser. Så om du strömmar på plattformen och tror att du tittar på en vanlig TV-kanal kommer du inte att bli besviken. Men om du vill undvika annonserna kan du försöka strömma på en annan plattform.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Pluto TV

pluto tv premier league

pluto tv fotboll

pluto tv sverige

vad är pluto tv

canal pluto tv gratis

casta pluto tv

pluto streaming sverige

pluto tv app

pluto tv bundesliga

pluto tv champions league

pluto tv chromecast

pluto tv eurosport

pluto tv gratis

pluto tv kostnad

pluto tv sport

pluto tv sverige kanaler

pluto tv utbud

premier league pluto tv

vad är pluto tv för något

är pluto tv gratis

Pluto TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Pluto TV är en app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. En nackdel med appen är att den kräver att användare tittar på en betydande mängd videoannonser under strömmen. Men förutom det finns det inga negativa aspekter av appen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss