Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Popcornflix Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Popcornflix är inspirerad av framgången med streamingwebbplatsen. Appen är ren och väldesignad, med ett användargränssnitt som låter dig hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Popcornflix

popcornflix sverige

popcornflix

popcornflix app

streamtajm chromecast

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

popcornflix.com

Slående nog har streamingjättar som Hulu, HBO och Netflix inte fångat ett stort segment av premiumstreamingmarknaden. Det är faktiskt de gratis, annonsstödda streamingtjänsterna som tar flest ögonbollar idag. Dessa relativt nya tillströmningar av gratis webbplatser konkurrerar om att fånga publikens uppmärksamhet och står i kö för att bli omfattande sladdskärningsalternativ.
Dessa strömmande appar och nätverk men gratis är en stor bunt av glädje för streamers. Från ett intuitivt gränssnitt till iögonfallande design och innehåll finns det inget mer du kan förvänta dig av en gratis streamingwebbplats eller appar. Idag granskar vi en sådan app som har blivit framträdande på senare tid, den är känd som Popcornflix. Denna app låter dig titta på TV-program, filmer, lokala filer på en mängd olika enheter.

Vad är Popcornflix?

Popcornflix är en streamingplattform som tillåter användare att titta på SD-kvalitetsfilmer och TV-program utan att tillhandahålla någon personlig information. Denna recension kommer att fokusera på appen, så alla kommentarer om webbplatsen kommer att vara begränsade.

Vad kan du förvänta dig av Popcornflix-appen?

Popcornflix finns på ett dussin olika enheter. Först kan du ladda ner den på din mobiltelefon (er). Annat än det kan appen hittas på Amazon Fire TV, Xbox 360, Roku, BlackBerry, Samsung och till och med spelkonsoler som Xbox 360 och Xbox One. Popcornflix-appen stöder Chromecast så om du är intresserad av att titta på innehåll på din Smart TV kan du göra det direkt.

Fantastisk upplevelse i appen

Innan jag skrev den här recensionen undersökte jag varje version av Popcornflix som skapats för olika plattformar. Jag måste säga att appen var den bästa i jämförelse med webbappen och webbplatsen. Gränssnittet var elegant och annonsplaceringen var inte påträngande. Dessutom är innehållsupptäckten i appen fantastisk tack vare sökfältet och många filteralternativ för att begränsa innehållshinken. Den mest framstående aspekten var den dolda menyn högst upp på skärmen som gjorde det möjligt för hjältesektionen och kroppsdelen av appen att sticka ut mer.

Innehåll i överflöd

Popcornflix är vansinnigt populärt bland alla demografier på grund av dess olika innehållsutbud. Filmer kan grupperas i olika genrer, till exempel komedi, action, thriller, familj, drama, mysterium, old school classics, stand-up komedi och dokumentärer. Det finns inget behov av att söka efter innehåll; filmerna delas automatiskt in i dessa kategorier. Om du bara vill se de senaste filmerna, se till att kolla in avsnittet Nyanlända.

Unik videospelare

En av de främsta anledningarna till att jag blev intresserad av denna plattform var dess unika videospelare. Popcornflix spelare låter dig skapa GIF -filer från en video. Inte bara det, du kan lägga till kommentarer till specifika delar av videon - liknande de på SoundCloud. Dessa kommentarer är ett utmärkt sätt att mäta andra tittares åsikter om vissa scener, dialoger och övergripande manus. För att kunna använda dessa funktioner måste du skapa ett konto.

Saknar vissa funktioner

Till skillnad från andra gratis streamingplattformar som tillåter undertexter att slå på och av har Popcornflix helt utelämnat den här funktionen. De enda växlingsalternativen du hittar är volymkontroll, helskärmsknapp och videorörelse. Även om jag är lite besviken över bristen på undertextalternativ, kan jag fortfarande uppskatta ? Teaterläge? efter helskärm som gör att jag kan fördjupa mig i videon.

Flera appar

Vet du att Popcornflix erbjuder flera appar? Det finns två appversioner - en vuxenversion och en barnversion. Det är en tankeväckande gest från utvecklarna. Även om Popcornflix Kids bara har barnfilmer, låter det föräldrar andas lätt utan att oroa sig för innehållet i den vanliga appen. Användargränssnittet och designen på båda apparna är ganska lika, så du kan enkelt använda endera.

Information om Popcornflix-appen

Popcornflix har installerats över en miljon gånger och körs för närvarande på en 4.53.0-version. Om du har Android KitKat eller ett operativsystem som släpptes efter det borde du inte ha några problem med att strömma innehåll i den här appen.

Hur får man tillgång till Popcornflix?

Du kan komma åt Popcornflix från en mängd olika enheter, inklusive din TV med Chromecast, spelkonsoler eller din Roku-enhet. För att hitta appen behöver du bara söka efter termen "Popcornflix-app?" och du kommer sannolikt att hitta den i Google Play Store som sannolikt kommer att vara den första länken i sökresultatet. Du kan också installera appen direkt på din andra enhet än din telefon med bluestacks eller Virtual Box.

Design

Jag erkänner att jag älskar det förenklade och intuitiva gränssnittet för den här appen. Det är superlätt att navigera. Den dolda menyn ger hjältesektionen ett utökat andrum, vilket gör navigeringen ännu bättre. Innehållet är välorganiserat baserat på genrer på rekommendation och miniatyrerna sticker ut på grund av det mörka temat.

Appens hemsida

Om du klickar på TV-program visas all TV-programrelaterad information inklusive säsonger, avsnitt och betyg. Precis under huvudbannern ser du också en Chromecast-knapp som låter dig strömma program direkt via din enhet. Rubrikavsnittet har en rullgardinsmeny till vänster, logotyp i mitten och Chromecast / sökfältet till höger. Under rubrikavsnittet finns det två flikar - Filmer och TV-program. Om du klickar på Filmer kommer miniatyrerna att innehålla alla filmrelaterade kategorier och så vidare. Under huvudbannern hittar du avsnitt som ? Nyanlända?? Mest populära?, och annan genrebaserad innehållsdiversifiering. Om du klickar på TV-program visas all TV-programrelaterad information inklusive säsonger, avsnitt och betyg. Strax under huvudbannern finns en Chromecast-knapp som låter dig strömma program direkt via din enhet.

Inre sidor

Slutligen, under det, har du den officiella webbplatsen för just den showen. Om du klickar på någon titel på hemsidan kommer du att omdirigeras till den inre sidan. Jag älskar hur enkel men ändå effektiv den här sidan är. Först ser du en liten banner följt av titeln, genren och ? Spela mer? knapp. Under det har du en kort sammanfattning följt av information relaterad till skådespelare och besättning. Du hittar denna information för varje show. Slutligen, under det, har du den officiella webbplatsen för just den showen.

Innehåll

Du kan inte rimligen förvänta dig högkvalitativt innehåll på en gratis streamingplattform som Popcornflix. Det är dock gratis, så vi måste kompromissa på vissa områden. Det finns ett adekvat innehållsbibliotek som täcker ett brett spektrum av genrer, men förvänta dig inte något extravagant. Vad jag säkert kan säga är att den här appen har något för alla. Äldre animerat innehåll för vuxna från 1990-talet hittar du här.

Stationär / mobil upplevelse

Popcornflix fungerar felfritt på de flesta kompatibla plattformar. Jag måste dock råda dig att du inte kan förvänta dig HD- eller Ultra HD-klarhet från den här appen. Visst, det är mycket bättre än den pixilerade webbappversionen, men det är inget extraordinärt. Bortsett från det, om du strömmar på Roku, skulle du kunna strömma bekvämt på Standard Definition-kvalitet.
Oavsett vilken streamingupplevelse du tycker om i appen är annonser ett faktum i livet. Du måste titta på minst 15-20 sekunders annonser före varje ström, och det kan snabbt bli tråkigt. Men om du vill titta på innehållet är det priset du betalar.
Även på Pixel 3 mötte jag buffrings- och laddningsproblem med videor. Vid 32 MBPs anser jag inte att mitt internet är ett hinder, men om du strömmar, förvänta dig problem som dessa.

Förslag jag har för Popcornflix

Om Popcornflix vill konkurrera med företagsstödda appar som Crackle måste det förbättra sin streamingkvalitet avsevärt. Jag skulle uppmana utvecklarna att göra rättvisa åt det fantastiska gränssnittet genom att säkerhetskopiera det med imponerande streamingfunktioner.

Slutsats

Sammantaget är Popcornflix-appen inte ett dåligt streamingalternativ. Den har en mängd imponerande titlar och anständig streamingkvalitet. Dessutom är den mycket kompatibel med enheter. Så om du letar efter ett alternativ till Crackle och är klar med Netflix kan du prova Popcornflix. Även om jag inte är säker på om den här appen kommer att tillgodose dina streamingbehov, är det ingen skada att prova den.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Popcornflix

popcornflix sverige

popcornflix

popcornflix app

streamtajm chromecast

Popcornflix Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Popcornflix är inspirerad av framgången med streamingwebbplatsen. Appen är ren och väldesignad, med ett användargränssnitt som låter dig hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Om oss     Villkor     Kontakta oss