Private Internet Access
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Private Internet Access Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Privateinternetaccess.com uppskattar vikten av integritet online. Ett virtuellt privat nätverk med ett gott rykte för att skydda personlig information, Internet Private Access erbjuder några av världens snabbaste och säkraste lokala krypterade anslutningar. Om du letar efter en streamingvänlig, P2P-vänlig, användarvänlig VPN som skyddar din integritet och anonymitet online är Private Internet Access ett bra ställe att börja. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer och bestämma om privat internetåtkomst är rätt VPN för dig!

Private Internet Access

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

privateinternetaccess.com

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett verktyg som kan hjälpa dig att skydda din integritet och hålla dina data säkra när du är online. Utan en VPN är dina data lätta att se och kan stjälas av människor som vet hur man hittar den. Dessutom avslöjas din IP-adress, vilket innebär att vem som helst kan spåra dina rörelser och aktiviteter online. Det finns många skadliga aktörer på internet som skulle älska att utnyttja dina data eller använda dem på sätt som du inte vill att de ska göra. En VPN kan hjälpa dig att skydda dig mot dessa faror.
Ditt kreditkortsnummer, personnummer, hemadress, bankkontoinformation och privata e-postmeddelanden kan vara användbara för en hackare. Nästan allt du sänder på internet kan ses av någon.
Det kan vara en hackare, det kan vara din ISP, eller det kan vara din egen regering. Det är väl dokumenterat vid det här laget att en majoritet av Internetleverantörerna öppet och skamlöst samlar in sina användares internetdata och aktivitet och sedan säljer dem till tredjepartsföretag. Så här riktar företag dig i annonser (ja, ett av sätten). Internetleverantörer tenderar också att vara ofta i ditt företag, särskilt när det gäller P2P-fildelning och i vissa fall gratis streaming över sina servrar. Jag för min del har fått ett antal upphörandebrev för detta. Personligen får det mig inte att känna mig bekväm att veta att min ISP övervakar varje drag på internet.
Regeringen är naturligtvis fullt kapabel att spionera på sina medborgare runt om i världen. USA är särskilt skadligt om detta, liksom länder som Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Italien.
En internationell koalition som kallas "The 14 Eyes" arbetar på ett hemligt sätt, spionerar på medborgarnas onlineaktivitet och delar informationen med varandra. Inte bara är dina data inte säkra från ditt eget land, det är inte heller säkert från utländska regeringar.
Om du vill vara privat och anonym när du surfar på internet är det viktigt att kryptera dina data. Men inte alla krypteringsverktyg är lika, så det är viktigt att välja ett som är tillräckligt starkt för att hålla din information hemlig. Ett bra sätt att göra detta är att använda en VPN-tjänst. Men vilken? Det finns många av dem på marknaden idag, så hur vet du vilken som passar dig?
Det är mitt uppdrag. Jag är inte bara en granskare av gratis filmströmmingssajter, gratis TV-streamingappar och premiumstreamingtjänster? Jag har också undersökt de bästa virtuella privata nätverken för att göra ditt streamingliv säkrare, snabbare och enklare än någonsin. VPN: erna som jag har presenterat på min lista är inte bara de bästa VPN: erna i allmänhet - de är speciellt utvalda för sin förmåga att förbättra streamingupplevelsen. Vad bra är en VPN om den inte kan hjälpa dig att titta på Netflix? Höger?
Med detta sagt finns det några saker att ta hänsyn till när man utvärderar kvaliteten på ett virtuellt privat nätverk. Till exempel kan alla VPN kritiseras baserat på integritet, servernummer och platser, hastighet, prestanda, användarvänlighet och pris.
Internet Private Access blir snabbt mer populärt, med många som anser att det är ett måste. Vi får dock se om det kan leva upp till hypen i den här artikeln.

Design

VPN för privat åtkomst till internet erbjuder ett förenklat och lättanvänt gränssnitt. Det är enkelt och bekvämt med snabba åtkomstalternativ.
När du väl har öppnat huvudkontrollcentret för privat internetåtkomst hittar du en stor strömbrytare och en meny som gör att du enkelt kan byta serverplats. Gränssnittet är väldigt enkelt; Jag litar på att även min mormor kunde använda den med få (om några) problem.
Under den överdimensionerade strömbrytaren finns en karta över världen. Platsen för servern som du är ansluten till visas på kartan med en grön prick. Detta är naturligtvis lite mer än en rolig estetisk twist, men hej, det är en av de saker som gör Internet Private Access unikt.

Innehåll och funktioner

Privat internetåtkomst har en lång lista med funktioner. Jag har inte sett en så lång lista med funktioner i någon annan VPN än.
Säker VPN-tjänst, toppkryptering och integritet är alla viktiga funktioner för användare. De krypterade WIFI-anslutningarna och P2P-stödet ökar bekvämligheten med att använda tjänsten. Annonsblockerare, trackerblockerare, malware-blockerare och flera gateways gör det enkelt att använda tjänsten på olika enheter samtidigt. Obegränsad bandbredd håller dig ansluten utan att behöva oroa dig för datatak. Installationen är omedelbar och det finns över 3 300+ servrar tillgängliga över hela världen.
Efter att ha gått igenom denna spretiga lista med funktioner blir några saker tydliga. För det första kommer privat internetåtkomst med nästan allt du vill ha i en VPN - förstklassig säkerhet, integritet, kryptering, inga trafikloggar etc. En fråga som vissa kan ta med sig är bristen på servrar och räckvidd som Private Internet Access har jämfört med andra VPN.
Med detta sagt är privat internetåtkomst både P2P och streamingvänlig. Få tillgång till Netflix i andra länder, strömma HD-videor och dra nytta av några av de snabbaste VPN-hastigheterna på marknaden. Faktum är att enligt Top 10 VPN är Private Internet Access den snabbaste VPN (för lokala anslutningar) som testades. Internationella förbindelser var dock lite på den långsammare sidan (men detta är att vänta).

Mobil och stationär upplevelse

Privat Internetåtkomst är en allmänt tillgänglig, fristående programvara och webbläsartillägg, app och mobilprogramvara. Privat internetåtkomst är lätt att använda på skrivbordet (och några mobila) enheter.
Privat internetåtkomst möjliggör maximal integritet oavsett var du är, med upp till 10 enheter tillåtna samtidigt. Detta är ett negativt märke för denna VPN, eftersom det finns några VPN som gör det möjligt för användare att få integritet och anonymitet på obegränsade enheter.

Prissättning och planer

Privat Internetåtkomst erbjuder tre betalningsalternativ: månadsvis, på förhand och på lång sikt. Varje alternativ verkar ganska rättvist för mig. Som det är fallet med nästan alla VPN på marknaden erbjuder Private Internet Access ett månatligt alternativ, liksom ett par mer långsiktiga alternativ som i slutändan blir billigare men kräver att du betalar i förskott.
-Engångsbetalning: $ 9.95 Den månatliga serviceavgiften för produkten är $ 9.95 / månad. Engångsbetalningen är $ 9.95.
6-månadersplanen kostar $ 5.99 / månad. Detta kommer att vara värt $ 35.95 totalt.
) Det årliga undervisningspriset är $ 39.95.

Förslag som jag har för privat internetåtkomst

Jag rekommenderar att Private Internet Access flyttar sitt huvudkontor så snart som möjligt för att skydda sina kunders integritet. Detta beror på att den amerikanska regeringen enkelt kan komma åt data från Private Internet Access om de ville, enligt lagen.
Med detta sagt finns det många andra VPN-tjänster där ute som finns på mer integritetsvänliga platser, till exempel Jungfruöarna. En annan anmärkning är att jag gärna skulle se Privat Internetåtkomst expandera lite mer. Det finns VPN på marknaden med nästan dubbelt så många servrar som Internet Private Access.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Private Internet Access

Private Internet Access Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Privateinternetaccess.com uppskattar vikten av integritet online. Ett virtuellt privat nätverk med ett gott rykte för att skydda personlig information, Internet Private Access erbjuder några av världens snabbaste och säkraste lokala krypterade anslutningar. Om du letar efter en streamingvänlig, P2P-vänlig, användarvänlig VPN som skyddar din integritet och anonymitet online är Private Internet Access ett bra ställe att börja. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer och bestämma om privat internetåtkomst är rätt VPN för dig!

Om oss     Villkor     Kontakta oss