Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Qobuz Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Qobuz.com ger en unik lyssningsupplevelse som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Det kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten hos CD-skivor och skivor. Om du letar efter kvalitetsmusik är Qobuz vägen att gå. Jag har granskat det på djupet för att lära mig mer!

Qobuz

qobuz sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

qobuz.com

Det verkar som om det kommer ut nya musikstreamingtjänster varannan månad. Listan fortsätter att växa och växa utan tecken på att stoppa eller sakta ner. Det finns Spotify, Tidal, Google Play, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Pandora och iHeart Radio.
Det verkar som om alla vill ha en bit av musikströmmande pajen. Detta är förståeligt, eftersom musik är en av de mest efterfrågade formerna av konst och underhållning. Oavsett hur bra andra former av media gör - film, tv, radio - kommer det alltid att finnas en stor efterfrågan på musik.
Det är något speciellt med musik som gör den till en av de mest populära konstformerna. Människor verkar ansluta sig till det på en djupare nivå än de gör med andra former av konst. Visst, vi tycker alla om att titta på en bra serie och glömma våra liv ett tag i dramat i en klassisk film. Men ingenting kommer i närheten av den känslomässiga koppling som människor ofta har med musik.
Vi tror att musik är en viktig del av våra liv och använder den för att soundtracka alla våra aktiviteter. Oavsett om vi arbetar med det, tränar på det, sörjer det, festar för det eller bara njuter av att lyssna på det för sin egen skull, har musik en speciell roll för att ansluta oss till varandra och motivera oss mot framgång. Även om det finns stunder då dess närvaro inte nödvändigtvis välkomnas, är övergripande musik en viktig del av våra liv och vi söker en streamingtjänst som tillgodoser specifikt våra behov.
För att ta reda på vilken ljudströmningstjänst som passar dig är det viktigt att fråga dig själv vilken typ av lyssnande du föredrar. Varje musikstreamingtjänst har en annan stil som passar olika lyssnare, så jag tror att det är viktigt att överväga vad din stil är innan du fattar ett beslut. I dagens artikel kommer vi att se hur Qobuz jämför sig med några av de mer populära ljudströmningstjänsterna.

Historia

Qobuz (uttalas "co-buzz") är en streamingtjänst med franskt ursprung, grundad 2007 av Yves Riesel. Det expanderade gradvis till europeiska gränser och utomlands och deltog ursprungligen på marknaderna i Storbritannien, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Italien. Från och med maj 2019 står Qobuz inför rätta i USA.
Qobuz är närmare anpassat, tror jag, till Tidal än till Spotify. Det vill säga att det värderar ljudkvalitet över allt annat. Om du är en seriös audiofil tror jag att du kommer att hitta mycket att bli upphetsad av tack vare Qobuz. Dessutom, som en relativt ung musikströmningsplattform, finns det så många riktningar kvar för denna skrotiga streamingtjänst att växa. Vem vet vart vägen kommer att leda till Qobuz?

Design

Om jag var tvungen att sammanfatta Qobuz webbplatsdesign med ett ord skulle jag säga att den är dynamisk. Den använder ett enkelt minimalistiskt tillvägagångssätt som inte känns mindre modernt än det borde. När du bläddrar ner på sidan upptäcker du att layouten är vackert enkel (elegant till och med), men grafik och text studsar och hoppar ut på dig för att fånga ditt öga på ett smakfullt sätt - precis tillräckligt för att vara interaktiv utan att vara ostliknande eller känna sig sophomorisk på något sätt.
Qobuz riktar sig tydligt till proffs inom musikbranschen. Inte nödvändigtvis de som är i musikindustrin, även om jag är säker på att den här webbplatsen skulle tillfredsställa även den kräsnaste ljudteknikern där ute. Men bilderna på sajten visar till exempel mogna individer som låter sig gå vilse i ljudlandskap av frodig musik.
Webbupplevelsen som Qobuz erbjuder känns som att lyssna på en symfoni. Ju längre ner du bläddrar, desto mer nedsänkt blir du i musiken. Detta resulterar i en oöverträffad webbupplevelse som gör det möjligt för användare att fly och fördjupa sig i musiken.

Innehåll

Qobuz är en streamingapp som sitter fint tillsammans med andra populära streamingappar på marknaden. När det gäller antalet låtar slår Qobuz ut Spotify och YouTube Music, med imponerande 40 miljoner spår. Dessutom kan du antingen strömma eller köpa enskilda låtar som ska avnjutas offline om du så önskar.
Qobuz erbjuder en expansiv och noggrant kuraterad musikupplevelse, oavsett om du föredrar att njuta av expertkuraterade spellistor eller ha direkt tillgång till nya utgåvor. Det finns också många spellistor som är specifikt inriktade på världsmusik, vilket ger en underbart varierad lyssningsupplevelse.
Qobuz verkar vilja sätta upp sig som vinylens motsvarighet till en digital streamingvärld. Och dess strategi för att göra detta, förutom överlägsen ljudkvalitet, ligger i innehållet. Förutom 40 miljoner + låtar i studioströmningskvalitet kan användare också njuta av exklusiva intervjuer med artister och digitala häften med album, skrapa nostalgiklämningen för alla som saknar läckerheterna med att ha fysiska album.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Webbläsarspelaren verkar vara lika väldesignad som själva appen när det gäller Qobuz. Oavsett vilken enhet du lyssnar på kan du garanteras en fantastisk lyssningsupplevelse, med expertljudkvalitet, felfri streaming och vacker design.
Vissa människor tycker att Qobuz är en utmärkt lyssningsupplevelse, med betyg i genomsnitt 4.7 stjärnor av 5. Detta beror på att den intima och utmärkta Qobuz-lyssningsupplevelsen kan tas med dig oavsett vart du går.

Prissättning och planer

Det är här saker och ting börjar gå söderut, är jag rädd. Som jag sa tidigare verkar Qobuz marknadsföras mot mogna proffs, och priset verkar återspegla den måldemografiska. Oavsett vilken nivåprenumeration du går för kommer det att köra dig lite mer än konkurrenttjänsterna. Priserna fluktuerar ganska ofta, men för närvarande är det de aktuella priserna:
Studio Premiere är en månatlig prenumeration som ger högupplöst streaming, offline-lyssning, exklusivt innehåll och den första månaden gratis.
Sublime Plus-planen erbjuder allt som Premiere-planen erbjuder, plus rabatter på inköp och exklusiva erbjudanden. Dessutom är den första månaden inte gratis för det här alternativet.

Förslag som jag har för Qobuz

På tal om prissättning är mitt huvudförslag för Qobuz att hitta ett sätt att få ner dessa prispunkter! Det vore nog bäst för Qobuz att tilltala en lite större demografi genom att göra det billigare. Ett alternativ på $ 10 / månad skulle vara en bra start. Det eller till och med att erbjuda en freemium-modell med annonser och begränsade hopp eller funktioner skulle vara ett bra sätt att få fler att lockas in. Från och med nu känner jag dock inte många människor som kommer att gaffla över $ 15 per månad på chansen att Qobuz är rätt streamingtjänst för deras behov.
Jag tror att Qobuz prisnivåer måste omprövas. De erbjuder för närvarande en nivå som är $ 25 varje månad, men det räcker inte. Jag skulle vilja se dem erbjuda något mer än rabatterade nedladdningar. Jag menar, en del av poängen med att ladda ner en musikströmningsapp är så att du inte behöver ladda ner filer till din dator eller telefon, eller hur?

Slutsats

Sammantaget känner jag att Qobuz har mycket potential och så småningom kan bli den bästa musikströmningsappen på marknaden. Dess varumärke, webbplats- och appdesign, ljudkvalitet och unika kant gör det till ett bra alternativ, men det måste göra mer för att sänka priset eller erbjuda fler funktioner för de pengar det ber för närvarande.
Men om du letar efter en lyssningsupplevelse som kommer så nära vinyl som möjligt i den digitala tidsåldern är Qobuz det.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Qobuz

qobuz sverige

Qobuz Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Qobuz.com ger en unik lyssningsupplevelse som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Det kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten hos CD-skivor och skivor. Om du letar efter kvalitetsmusik är Qobuz vägen att gå. Jag har granskat det på djupet för att lära mig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss